5. února 2016

Žhavý chemtrailsový západ slunce a duha


Dobrý deň, Posielam Vám zopár zaujímavých fotiek.

č1. mobilný telefón Samsung S3 fotografia- Panorama urobená dňa 1. február 2016 tesne pred západom slnka slabý dážď. Lokalita Bratislava Devínska nová Ves- časť západ. (Fotky kliknutím zvětšíte.)



Fotografia z prava západ - Fotografia z ľava východ.





Extrémne žlto žiariace zapadajúce slnko podfarbilo budovy a oblaky.  

Fotografoval som extrémny priam radioaktívny svit a dúhu nad VW. Tie pruhy som si všimol neskôr.
(Sú trochu viditeľné aj na iných fotografiach z toho momentu)
/Podobne silne žiariace slnko som v živote nevidel ani v blízkosti rovníku./

Doporučujem si všimnúť striedajúce sa farebné zvislé pruhy zelenkasté a fialové.

V properties fotografie dátum sedí ale čas nie.
Mohlo by to súvisieť s Vašim člankom *žebrovitá oblačnost 2,2,2016.
V Blízkosti / oproti/ je meteostanica Javorník v M. Karpatoch

č.2 a č,3  fotka robená tým istým zariadením dňa 27/09/2015 Východ slnka. Ta istá lokalita

č.4. pre porovnanie sč. 2 a 3. -  východ slnka ta istá lokalita  december 2015 /properties fotky nesedi so skutocnostou- datum cas/




S pozdravom 
R. K.


Orgonet:
Díky čtenáři za postřeh! Třeba to přiměje i další, aby se občas podívali nahoru a všimli si nepřirozených světelných jevů. Tento žhavý západ/východ slunce je dosti typický, a podle mě to znamená, že "ohřívače atmosféry" jedou se značnou intenzitou. 
Duha s"radioaktivním světlem" též není výjimkou, sám mám několik vlastních fotek, viz např. zde: 
http://orgo-net.blogspot.cz/2015/09/dvojita-duha-divne-mraky-nad-cb.html


12 komentářů:

  1. Jen dál. Každý den je nad námi umělecké divadlo. Někdy neskutečné výjevy. Pár hlav jsem již obrátil (vzhůru) :-) Když je scéna jooo divotvorná, mažu na SAT snímky, copak nám to modulují. Změny poznáte i na chování lidí a zvířat a nejen domácích. Je více bouraček, smrtelných, více bolehlavů a chander a zvířata se schovávají v přírodě, někde leží, ptáci nelétají.Prostě uměle vysílané frekvence dělají s buňkou hodně.

    OdpovědětVymazat
  2. Vysvětlí mi někdo jak je tohle možné na nás provádět? Jestli se to už provalilo, že chemtrails je pravda tak proč nikdo nezakročí? Proč je to všem lidem jedno?

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní5. února 2016 13:43
    Proč? Kdyby zakročili, ztratí by svoji pozici a "pseudo" moc. Vše je zkorumpované. A obyčejný člověk nemá žádnou váhu v tomto blázinci. Za vše můžeme vděčit Juesej a jejich tiskárnám dolarů. Těmi si dokáží udržet (doufám že jen do času) strach všech rádoby vlivných lidí na Zemi. Jejich konec se ale už velice rychle blíží. Nejsem sám kdo tomu věří, ale hlavně to cítí.

    OdpovědětVymazat
  4. čus Orgonete, nevím, jestli to tu nějak prosvištělo, ale tento odkaz je pro tebe - důkaz
    http://www.novinky.cz/internet-a-pc/bezpecnost/393795-hackeri-dokazali-ovladnout-drony-nasa.html

    OdpovědětVymazat
  5. Červené světlo je způsobené rozptylem světla. Čím více částic prachu, kapiček mlhy apod, tím se víc rozptyluje modrá barva. Proto je vidět hlavně červená, která snáz médiem projde (závisí na 4. mocnině vlnové délky, takže modrá se rozptyluje cca. 16x víc). Proto se používají na autech červena brzdová, protože jsou líp vidět na dálku, hlavně v mlze. A protože je v atmosféře hodně nasprejovaného bordelu, tak při západu slunce není modrá vůbec vidět, jen opravdu sytě červená, což je samozřejmě dost nepřirozené. L.

    OdpovědětVymazat
  6. Kazdy se dnes stara o sebe a je jim jedno co se deje kolem. Doba se strasne zmenila. Lide jsou unaveni, agresivnejsi a popudlivi. Na nic skoro neni cas az na tu praci (ne spise robotu). Tupe a unavene stado si z nas udelali. Navic pokud se vam to nedeje na dvorku, tak to kazdy ma na haku. Kess

    OdpovědětVymazat
  7. Ked to uz v lekarni povie mojej mame magistra ze na nas nieco sypu aby sme boli utlmeny....
    Uz o tom vela ludi vie...
    A hlavne medzi lekarmi....

    OdpovědětVymazat
  8. Jak ještě dlouho budeme muset žít v tomto matrixu, kde hrstka lidí ve své zlovůli dělá s Planetou a lidmi úplně co si zamanou? Už začínám silně pochybovat,zda-li touto cestou se má ubírat životy lidí a dění na Planetě, zda někdy skončí toto šílenství.Stále mi není jasné z kosmického hlediska, jak může být hrstce pomatenců a zákeřných krvežízníků dovoleno vytvářet takovou zhoubu a destrukci na Planetě, která je tak výjimečná a důležitá ve Stvoření.Kde jsou všichni ti pomocníci Světelné bytosti, ochránci Archandělé, Bratři z galaktické federace apod.Sami si totiž evidentně nedokážeme již pomoci, vyhrabat se z toho balastu.Jak dlouho ještě lze odolávat atakům temna, které je vždy o deset kroků napřed a s technologiemi, o kterých se nám obyčejným lidem ani nesní.Jen tedy takové zamyšlení, co třeba není nijak důležité v tom kolosálním dění, ale cítím, že se to sem tak nějak hodí:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Chemtrails,bohužel pravda

    http://svetylko.blog.cz/1206/chemtrails-bohuzel-pravda

    OdpovědětVymazat
  10. Jen tak to neskončí, tyto patenty geoinženýringu na planetě Zemi, provozují skrze nejvyšší moc Pentagonu a AirForce skrze NATO, vypovědělo už o tom i spousty vojáku, co šli do důchodu a neměli co ztratit. Max. své životy a důchod. I tohle musí podepsat, mlčenlivost. Takže ta zkorumpovanost není ve všech lidech, ale prostě podepsali, že mohou přijít i o své životy. Proto se každý bojí mluvit. A ti, co to řídí, jsou rozpadlá odnoš SS, která po 1. a 2. světové válce našla vysoké posty a azyl v USA. Bojujeme proti moci, která je po generace udržována kabalistickými psychopaty a jejich vírou v Satana. Udržují si moc tím, že ostatní vysávají a ničí, neustále k tomu mají spousty zaručených metod, technologií a znalostí z věd, které jsou buď zapomenuty, nebo zakázány. Patenty jsou ostře střežené a lidé kteří se snaží proti tomu jít, jsou sledováni a neustále napadáni, nemocemi, radiací, zářením, jedy. Dokud tyto lidé nevzdají i svůj život. Čelíme náporu, který řídí celý svět, metodou zastrašování, podplácením a k tomu si vytvořili i funkční ekonomický a propagandistický systém.
    Lidé nevědomě, ještě tleskají a opěvují, tyto zrádce, kteří škodí celému světu.
    Protože v kabale se píše jedna věc, tím že uškodíš druhému, můžeš mu i pomoci od většího zla. Asi tak si obhajují své patenty a geoinženýring.
    Prostě řeknou ano mi víme, že je to jedovaté, ale rozhodně je to menší zlo, než ohřátí planety, než změna klimatu. Vždy něco zlého schovají za pozitivní motiv. A nakonec za to dostanou Nobelovu cenu.
    Pomůže aspon jednou denně vědomě meditovat za ochranu přírody, světa, posílení svých blízských aby našli sebe a svou sílu, dokázali prokouknout tu blamáž, v které žijeme.
    Ukrajina byla sípkou Evropy, je tam velice úrodná půda. Proto ji zničili. Do Evropy se začínají vozit jedovaté potraviny a pesticidy ničit naše úrodná pole. Pesticidy degenerují DNA plodů. Mohli bychom pokračovat donekonečna. Třeba očkování. atd.

    OdpovědětVymazat
  11. Ano zkrátka není úniku a je třeba se modlit a čekat na další vlny Světla z nitra galaxie, které by už snad tu temnotu mohli zcela spálit.Vše si zavinili samotní lidé, to svým chtěním, chamtivostí a zlobou si přitáhli na Planetu málo vyvinuté duše z nižších sfér, které na Zem nikterak normálně neměli žádný přístup. Na tisíce let byl otevřen portál pro inkarnaci nízko-vibračně stojících duší. Jediná záchrana je napojit se na Kristovo vědomí a stát se tím vědomím.

    OdpovědětVymazat
  12. 7.únor 2016 - chemtrails nad ČR
    https://www.facebook.com/134186823387005/photos/a.134489726690048.24564.134186823387005/643985315740484/?type=3&theater

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.