22. února 2016

Proč Obama na příkaz vrcholného amerického generála nesměl na pohřeb soudce Scalii


Proč Obama na příkaz vrcholného amerického generála nesměl na pohřeb soudce Scalii

Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index2004.htm
February 22, 2016
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
(Odkazy vedou na články v angličtině.)


Šokující a vysoce důvěrná zpráva Ministerstva obrany pro vnitřní potřeby Kremlu dnes přináší detaily o „telefonické komunikaci“ vedené včera mezi velitelem Leteckých sil Ruska generálem Viktorem Bondarevem a americkým tajemníkem, předsedou zástupců velitele státu, hlavním vojenským poradcem presidenta Obamy, námořním generálem Josephem F. Dunfordem Jr.; praví se v ní, že nejvyšší americký vojenský velitel president Barack Obama nesměl navštívit zádušní mši za člena Nejvyššího soudu USA Antonina Scaliu, která se konala ve Washingtonu D. C. 20. února v největším americkém katolickém kostele, v Bazilice Národní svatyně neposkvrněného početí. 


Generál Joseph Dunford (vlevo) a president Barack Obama (vpravo)


Podle této zprávy bylo zamýšleným cílem této „telefonické komunikace“ mezi generálplukovníkem Bondarevem a generálem Dunfordem stanovení „přesného protokolu“ potřebného pro ochranu amerických Speciálních sil, operujících v syrské oblasti válečné zóny Levantu, aby se omylem nestaly cílem Leteckých sil Ruska, které aktuálně bombardují teroristické síly Islámského státu (ISIS/ISIL/Daesh) – toto v minulém týdnu v tichosti navrhl Pentagon a sdělil Rusku rozmístění těchto sil v Sýrii.

Během tohoto rozhovoru dvou vojenských válečných vůdců se dle zprávy generálplukovník Bondarev dotázal generála Dunforda na to, co v minulém týdnu zjistila ruská Zahraniční výzvědná služba (SVR) (viz náš předchozí článek Soudce nejvyššího amerického soudu měl před svou smrtí tajnou schůzku s Obamou v Texasu, český překlad zde http://orgo-net.blogspot.cz/2016/02/clen-americkeho-nejvyssiho-soudu-scalia.html ), že president Obama a soudce Scalia měli tajnou schůzku na palubě letadla US Air Force, které letělo z Washingtonu, D. C. do města Marfa v Texasu, načež několik hodin poté byl tento americký právník nalezen mrtev za tajemných okolností, přičemž nebylo provedeno žádné ohledání jeho těla.

Vyšetřování vraždy.

Okamžitě po tomto dotazu dle zprávy generál Dunford projevil „extrémní obrat“ jak v tónu, tak v jazyce, když řekl „samozřejmě že ho ten parchant zavraždil“. Potom řekl generálplukovníku Bondarevovi, že „osobně nařídil“ Bílému domu, aby presidenta Obamu nepouštěli na pohřeb soudce Scalii.

Je důležité uvést, že „ostrá“ reakce generála Dunforda na smrt soudce Scalii má důvod v tom, že oba dva jsou silní přívrženci římskokatolické víry – soudce Scalia byl označen za „významného obránce tradiční katolické morálky“ a generál Dunford je již dlouho znám jako „horlivý katolík“.

Pokud jde o důvod, proč Obama nechal zavraždit soudce Scaliu, zpráva stroze uvádí že generál Dunford řekl generálplukovníku Bondarevovi, že to bylo „kvůli tomu zasranému uhlí“. 



Konkrétně celá tato záležitost s „uhlím“, která, jak prohlásil generál Dimford, byla příčinou příkazu presidenta Obamy zavraždit soudce Scaliu, spočívá v těchto ústředních faktech:

3. srpna 2015 president Obama odhalil konečnou verzi svého mistrovského díla – projektu nápravy globálního oteplování pod názvem Plán čisté energie, a o čtyři měsíce později, v prosinci 2015, jej předložil na Konferenci OSN o klimatické změně na Konferenci stran 2015 (jinak známé jako Pařížská konference o klimatu) v Paříži, Francie.

Dva měsíce před pařížskou konferencí, 23. října 2015, učinil president Obama z tohoto Plánu čisté energie zákon tím, že ho publikoval jako „finální znění“ ve Federálním rejstíku pod názvem Pokyny ke znečišťování uhlíkovými emisemi pro existující stacionární zdroje: výrobci elektrické energie. 

"Je čas, aby Amerika a svět něco dělaly s klimatickou změnou... nemůžeme čekat na další generaci, aby jednala." 

Během několika hodin poté, co president Obama publikoval své „konečné znění“, podalo 24 amerických států žaloby proti Agentuře ochrany životního prostředí Obamova režimu, aby byl tento zákon zastaven; Oklahoma, Severní Dakota a Mississippi podaly individuální žaloby a Americká obchodní komora a její obchodní asociace a utility, uhelné společnosti, těžní společnosti a další sektory rovněž podaly své žaloby, celkem 39 žalob od 157 žalobců. 

Bezprecedentí opozice proti zákonu: 26 států žaluje EPA ohledně Plánu čisté energie.

Všechny tyto žaloby proti presidentu Obamovi byly podány u Amerického apelačního soudu distriktu Kolumbie, který stanovil časový rozpis, a začátek jejich projednávání byl stanoven na 2. června.

President Obama věděl, že projednávání žalob proti jeho zákonu bude trvat léta, možná desítky let, a tak si byl jist, že jeho „zlatý hřeb zákonů“ se stal „neprůstřelným“, což zajistí jeho aplikaci – ještě více ho ubezpečilo to, že Apelační soud D. C. odmítl vydat „stay“ pro tento zákon (akt dočasného pozastavení soudního projednávání prostřednictví soudního příkazu).

Avšak 9. února 2016, dříve než došlo k projednávání tohoto případu u Apelačního soudu D. C., poprvé ve své historii toto "pozastavení" vydal americký Nejvyšší soud, aby zabránil tomuto zákonu presidenta Obamy vstoupit v platnost. 



V tom, že americký Nejvyšší soud vydal zamítnutí proti presidentu Obamovi, je nanejvýš důležité, že soudce Scalia v jeho znění napsal, že „soudcové Ginsburg, Breyer, Sotomayor a Kagan odepřeli aplikaci zákona“, což znamenalo, že pět soudců Nejvyššího soudu (z devíti), kteří se takto shodli, odsoudilo tento zákon ke konečnému nezdaru, ještě předtím, než byl projednán u nižšího soudu.

O dva dny později, 11. února, jak již dříve oznámila zpráva SVR, se president Obama a soudce Scalia setkali na letecké základně Andrews u Washingtonu, D. C., kde byly naplánovány dva oddělené lety – president Obama do Kalifornie a soudce Scalia do Texasu – ale existují důkazy, že oba byli ve stejném letadle.

Presidentu Obamovi se nepodařilo přesvědčit soudce Scaliu, aby změnil svůj názor ohledně „pozastavení“ zákona Nejvyšším soudem nejméně do doby, kdy o něm vydá stanovisko nižší soud, a tak, jak uvádí dále zpráva, osud váženého právníka byl „s největší pravděpodobností“ zpečetěn – a i když o jeho smrti bylo oznámeno, že k ní došlo 12. – 13. února, analytikové ruského Ministerstva obrany ve zprávě uvádějí, že k ní mohlo dojít velmi dobře již 11. února. 

  • Odhalil podvod s klimatickou změnou. 
  • Striktně se postavil proti ObamaCare. 
  • Účastnil se senátní diskuse, jak zatknout Hillary. 
  • Účastnil se diskuse Pentagonu, jak zatknout POTUSe (President of the United States). 
  • Dokonalé zdraví. 
  • Žádná autopsie. 
  • Jo. A zemřel z přirozených příčin. 

Nyní, když je soudce Scalia po smrti, zpráva praví, že „mistrovské dílo“ presidenta Obamy, zákon opatření proti globálnímu oteplování, se tím dostal pouze do „nejistoty a chaosu“, namísto „jisté destrukce“; nikdo není nyní schopen říci, jaký bude jeho konečný osud.

A pokud jde o osud, který čeká generála Dunforda za odhalení těchto faktů generálplukovníku Bomndarevovi, dle zprávy není znám – ale vzhledem k tomu, že president Obama již během své „vojenské čistky“ vyhodil téměř 200 generálů a vysoce postavených důstojníků a jiných představitelů, nemělo by být těžké ho uhodnout. 


Obamova čistka v armádě pokračuje! Již 200 propuštěných!


February 22, 2016 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BYand GFDL.

10 komentářů:

  1. Trochu jiny pohled na tohoto soudce je nabidnut tady: http://e-republika.cz/article3523-Smrt-soudce-Scalii-b%C4%9Bhem-tajneho-obchodniho-vyletu-ukazuje-na-nova-eticka-pochybeni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někomu snad ušetřím trochu času :-) Článek uvedený v odkazu je překladem článku zveřejněného na webu World Socialist Web Site (velmi socialisticky až komunisticky zaměřený web), který spravuje ICFI (Mezinárodní komise čtvrté internacionály). Pro mě to hovoří za vše a vědět to dopředu, věnuju svůj čas nečemu smysluplnějšímu :-)

      Vymazat
  2. Dnes vyšel velmi zajímavý článek od Paula C. Robertse přložený Zvedavcem: http://www.zvedavec.org/komentare/2016/02/6787-rise-zla-ma-svet-ve-smrtelnem-sevreni.htm
    "Dnes je jediným rozdílem mezi kapitalismem a gangsterizmem to, že kapitalismus dokázal svůj gangsterismus legalizovat, a tudíž může účtovat vyšší výpalné, než může mafie. Perkins ukazuje, že Říše zla drží svět v sevření „ekonomiky smrti“. Uzavírá to tím, že „potřebujeme revoluci“, abychom „pohřbili ekonomiku smrti a dali zrodu ekonomice života“. Nehledejte pomoc u žádných politiků, neoliberálních ekonomů a mediálních děvek."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souvislosti:
      http://www.nwoo.org/2016/02/22/nekteri-lide-nechteji-slyset-o-miru-volaji-po-krvi-jako-zdivocele-selmy-a-valky-co-probihaji-jinde-berou-jako-fotbalova-utkani/
      http://www.nwoo.org/2016/02/23/eu-a-us-pres-veskerou-opozici-stejne-protlacuji-uzavreni-dohody-ttip/
      http://www.hlavnespravy.sk/absolutna-nehoraznost-teroristi-v-syrii-poziadali-osn-o-ochranu-pred-utociacou-syrskou-armadou/747393 a zajímavá diskuse pod článkem

      Vymazat
  3. No to je podobné s diktátorem Stalinem, ten také dělal ve 30. letech čistky v armádě a paradoxně se zbavoval nejlepších lidí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stalin se zbavoval páté kolony aby Rusko nepadlo tak rychle jak ti ostatní.

      Vymazat
    2. To je pouze vaše osobní verze.

      Vymazat
    3. Někteří lidé se tak rádi zastávají diktátorů a uzurpátory miluji

      Vymazat
  4. Stalin se zbavoval svých protivníků a Obama se taky zbavuje protivníků (Judge Scalia a další).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stejně pravda o tom všem brzy vyjde na povrch, jako olej na vodě. V Americe se píše např. o tom, kdo že to nařídil pořádně trénovat Isiláky:
      http://yournewswire.com/declassified-documents-obama-ordered-cia-to-train-isis/

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.