5. února 2016

WHO organizuje biologický útok na Ukrajinu: povinné očkování 5 miliónů dětí proti obrně


WHO organizuje biologický útok na Ukrajinu: povinné očkování 5 miliónů dětí proti obrně
Sepsal Orgonet
5. 2. 2016
Zdroje uvedeny v textu


Protože mě zajímá, jak se vyvíjí epidemie (obou) virů na Ukrajině, podívám se občas na svodky Doněcké republiky.

A ve svodce 3. února 2016 podává Eduard Basurin tuto zajímavou informaci.
(Viz video https://youtu.be/EruAT2y7X7k, anglické titulky). 



Ve 4:53: 
"Podle našich informací se v Kyjevě, Charkově a Dněpropetrovsku provádí povinně pochybné očkování dětí nízkých tříd základních škol proti obrně.

Sami rodiče tuto imunizaci dětí odmítají, vzhledem k faktu, že příslušná vakcína nemá certifikaci, a byla přivezena dobrovolnickými organizacemi, které nemají nic společného s medicínskými institucemi. Sami dobrovolníci uvádějí, že vakcína proti obrně jim byla dodána Mezinárodním Červeným křížem.

Aby se vyhnuli očkování, rodiče musejí napsat vysvětlení, a jsou zastrašováni možným onemocněním dítěte a hrozbou epidemie."

Takže, hledám nějaké reference, zda je to pravda, a vida, na stránky Mezinárodního červeného kříže se touto akcí přímo chlubí:


22. ledna 2016

V listopadu 2015 byly již provedeny dvě imunizační kampaně.



Jak informuje tisková služba delegace Evropské unie na Ukrajině , EU věnuje 1.255 miliónu eur na boj proti obrně.

Peníze budou použity na třetí kampaň imunizace proti obrně. Peníze jsou poskytnuty prostsřednictvím Služby Evropské Unie pro humanitární pomoc a ochranu občanů.
První dvě kampaně byly provedeny v listopadu 2015, poté, co WHO (Světová zdravotnická organizace) potvrdila propuknutí nemoci. Během třetí kampaně, koordinované UNICEFem a WHO společně s Ministerstvem zdravotnictví a výchovy, bude imunizováno 4,75 miliónu dětí od 0 do 10 let. Vakcíny hrazené EU byly dodány v prvním týdnu ledna k přípravě na třetí imunizaci. 
Koncem srpna 2015 WHO potvrdila případy obrny na Ukrajině – první výskyt této ničivé nemoci od roku 2010. EU a další mezinárodní dárci poskytli Ukrajině pomoc a financují tuto obrovskou imunizační kampaň. 

Orgonet: 

Není co dodat. "Imunizaci" na Ukrajině organizuje zločinecká Světová zdravotnická organizace WHO (Jon Rappaport ji nazývá "medicínská CIA"), která v současnosti vede obrovskou a naprosto lživou mediální kampaň strašení virem zika, vedoucí k tomu, že vyděšené těhotné ženy v zemích, kde je zakázána interrupce (např. Brazílie), se uchylují k "potratům na moři". Údajní "dobrovolníci" z organizace "Women on Waves" (Ženy na vlnách) těmto ženám vozí zdarma lodí léky vyvolávající potrat. Viz http://www.womenonwaves.org/ .




Potichoučku provedená imunizace 4,75 miliónu dětí proti obrně na Ukrajině bude mít dozajista vážné následky v oslabení imunity celé generace, které ziskuchtivá bigfarma bude řešit dalšími léky a vakcínami ... ledaže se najde na Ukrajině dost rodičů, kteří řeknou NE. 

Kdo se zajímá o "vedlejší účinky" očkování, pak ví, že právě očkování proti obrně má co do vedleších účinku, ba co do způsobování nemoci, velmi špatnou pověst, a brání se mu i rozvojové země....

Můžete si o tom přečíst například na webu Sloboda očkovaní tento aktuální článek Mariana Filla (a mnoho dalších).









14 komentářů:

  1. Pořád tu jsou a pořád chtějí zabíjet: http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2016/02/the-inconvenient-truth-about-nazi-coup.html
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2016/01/the-bush-crime-family.html
    http://www.activistpost.com/2016/02/is-ukraine-mp-blaming-putin-for-the-flu.html
    http://www.activistpost.com/2016/01/us-unleashing-deadly-virus-in-donbass-ukraine.html
    Thanks Luke for exposing the rise of the Fourth Reich and the elitist puppet Hitlary Clinton, an interesting articla from Luke Rudkowski: http://www.activistpost.com/2015/03/how-hillary-clinton-is-responsible-for.html

    OdpovědětVymazat
  2. EU....to už znie ako urážka!!!! aj certifikované vakciny ubližujú, necertifikované sú aké? určené priamo na likvidáciu? Na Ukrajine majú dva smrteľné vírusy a oni do toho ešte chcú povinne očkovať úbohe deti a oslabiť im imunitu???

    Mám pocit, že vedenie EU, si samo napichalo pár vakcín a dostalo obrnu mozgu, ľudskosti, svedomia a k tomu sa pridružili iné vážne psychické choroby!!!!
    Nepochopím ako ľudia s chorými mozgami môžu riadiť túto spoločnosť, a prejde im to... každý jeden z nás by za tisícinu toho čo sa deje už sedel, platil prachy ale im všetko prechádza... nechápem tomu....

    By ma tiež zaujímalo, prečo všetky zvyšne vakciny, nenapichaju novoprichadzajucim biologickym zbraniam... česť výnimkam.... celé to dianie, je bohužiaľ smiešne...je to výsmech... všetko je naopak... tak kde máme byť obozretní, všetko si premyslieť, tam máme otvorenú náruč...tam kde môžme, či máme pomáhať, tam kašleme na všetko....

    Zaslúžime si riadnu facku aby sme sa prebrali....

    OdpovědětVymazat
  3. Podle mne chtějí podlomit - a hlavně vykastrovat národ. Aby muži nebyli zdraví a nemohli se bránit. Dělají z nich eunuchy a queers. Pak jim lépe dupnou na krk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takhle se dříve dělala selekce ve stádu hospodářských zvířat. Bujní a silní samci se odváděli na porážku, připouštěli se jen samci mouchysněztesimne, až se po několika generacích dosáhlo toho, že stádo bylo hodné a dobře ovladatelné.

      Vymazat
  4. Kdy už se najde někdo,kdo to začne aplikovat na nich.Aby si to zažili na vlastní
    kůži.I celé jejich rodiny.

    OdpovědětVymazat
  5. Jde především o sterilizaci a omezení porodnosti budoucí poupulace. Tam budou místní těžko mixovat s uprchlíkama jako u nás.

    OdpovědětVymazat
  6. podívejte se na Alexova videa/ titulky/ https://www.youtube.com/watch?v=kebUXjpGO-Y šiřte dále ...

    OdpovědětVymazat
  7. Co na to říká prezident Putin - že se lidem na západě vnucují vakcíny: http://yournewswire.com/putin-western-governments-are-enslaving-humanity-through-vaccines/ Ty vynucované vakcíny - to je jedna z forem novodobého otroctví. Pod článkem je seznam dalších článků na toto téma. Z jednoho takového článku vyplývá, že v kalifornii je odmítnutí očkování dětí považováno za ilegální. Sotva tím řízeným suchem v kalifornii nadělali pěknou spoušť a už se spouštějí do další spouště. Lidem se pořád něco "záchranného" vnucuje - viz třeba Paříž. Výjimečný stav po listopadovém nainscenovaném false flag má být prodloužený do května...

    OdpovědětVymazat
  8. Ještě že jsem získal pochopení z Bible, co se musí stát, respektive co bylo prorocky do Bible zapsáno o konci dnů. Jinak bych už dávno trestal bez milosrdenství všechny parchantské lidi kolem co ubližují druhým lidem. Viz filmy jako třeba Kat a podobně. Ale stejně by to nevyčistilo tu pakáž. Abych nemlátil seno, lehce naznačím o co jde. Ty vakcíny, příliv uprchlíků, nehorázné ceny, nízké výdělky, to vše je tu pro snadnější ovládání ovcí. Konečná bude teprve až v samotném závěru systému, až budou mít lidi čipy pod kůží. Je to napsáno v písmech a nelze se tomu vyhnout. Satan se snaží vymlátit Bohu žádoucí lidi, nemluvím o nevěřících, jejich životy už má v kapse. Bible říká že to Velké soužení bude zkráceno kvůli vyvoleným. Takže závěr, je mi líto ale žádná snaha o mír, o vyházení zvlčilých vladařů, stávky a podobně nebude mít úspěch. To co se v poklidu děje značí, že lidi jsou postřiky z nebe utlumení, neschopní reakce. Je to připraveno. Občanská válka, válka proti imigrantům, proti režimu, už se to chystá. A do toho přijde to nejdůležitější, totiž nastolení Satanovy světovlády a nuceného uctívání. A je jedno jestli podlehnete nebo ne, likvidovány budou nepohodlné rasy, lidi... Nic pozitivního pro lidi, deroucí se širokou bránou a prostornou cestou není. Vždyť to ani netuší, kašlou na Boha, na Bibli, nic netuší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak již bylo mnohokrát uvedeno, ze zmanipulované bible nelze získat správné pochopení. Ti v náboženské kontrole mysli se zuby nehty drží svých manipulátorů a obhajují je. Podívejte se na film Goyovy přízraky, Kladivo na čarodějnice ...snad se vám rozsvítí to pravé světlo.

      Vymazat
    2. ... pochybujem, že Vy ste v živote aspoň trochu šťastný. Prestaňte predikovať podľa nejakej biblie - ktorá bola účelovo napísaná, práve pre takých ako ste Vy.

      Vymazat
  9. Prosim vás nešilte. To očkování má zpopularizovat Západ, který jim to tam tak rozesral. Asi jako lepení náplastí vietnamským vesničanům na oděrky, zatímco jim rozstříleli celou vesnici úplně na sračky.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  10. Imunizace proti dětské obrně?
    Že se nestydí.
    Přitom, na ní, stačí vhodná homeoatika a horký čaj s citronem

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.