3. února 2016

Jon Rappoport: Ze 4 180 případů podezřelých z mikrocefalie potvrzeno jenom 270, z nich jen u 6 nalezen virus zika

Zika: Největší zpravodajská agentura USA je absolutně mimo
https://jonrappoport.wordpress.com/category/zika/
by Jon Rappoport
February 2, 2016
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině.


Nejprve děkuji investigativnímu reportéru a badateli Jimu Westovi za pomoc s tímto článkem.

Takže, do toho.

Samozřejmě že mám na mysli agenturu Associated Press (AP) a její článek z 27.ledna: „Potvrzeno 270 z 4 180 podezřelých případů mikrocefalie“. http://www.sfgate.com/news/medical/article/Brazil-270-of-4-120-suspected-microcephaly-cases-6787928.php 



AP má zde v rukou nejvýbušnější možnou informaci, a informuje o ní v jediném podivném odstavci, který pak nechá ležet úplně ladem. Vůbec nic s ním nedělá. Spojit si souvislosti? Vidět důsledky? Ani náhodou.

Takže, od začátku: AP odhalila, že brazilští výzkumníci znovu ověřují svou vlastní práci na viru zika a hle, z původních 4 180 případů dětí narozených s malou hlavou a poškozením mozku (mikrocefalie) se ukázalo, že jich je jenom 270. (Pozn. Orgonet: dle článku jde v ostatních podezřelých případech zejména o děti nedonošené nebo s nízkou porodní váhou).

Brazilci sice prožívají nějaké rekordy. Ale jejich „epidemie“ se dosud epidemii ani neblíží. Celá báchorka, která se šíří po světě, byla založena na 4 180 případech. Bez tohoto údaje by žádná báchorka vůbec nebyla.

AP pak přechází k odhalení číslo dvě. To je ještě překvapivější:

„Brazilští oficiální představitelé řekli, že děti s defektem (mikrocefalie/malá hlava/poškození mozku) a jejich matky byly testovány, zda jsou nakaženy virem. Z 270 potvrzených případů mikrocefalie byl virus zika nalezen v ŠESTI případech.“

Haló, AP, jste tam? Je někdo doma? Zvedněte to! Nevidíte, co jste oznámili? Nechápete to?

Dosud je jenom šest potvrzených případů, kdy děti narozené s mikrocefalií měly také virus zika. ŠEST PŘÍPADŮ. Pouhých šest.

A na tomto základě zdravotní služby, vlády a média po celém světě rozsévají hysterická varování před virem zika.

Neexistuje absolutně žádný důkaz, že zika tam něco způsobuje. Důkazy nulové.

Jenom aby se dalo pomyslet na to, že nějaké onemocnění je způsobeno virem, musíte být schopni ukázat, že virus je přítomen v převážné většině případů.

Ten test na žádný virus zika neukázal. Vyloženě selhal.

A s touto informací agentura AP neudělala nic. Nešli s tím za experty. Nikam s tím nešli. Nekladli si otázky. Oznámili šokující zprávu … a pak od ní odkráčeli.

Je toho víc. Ve své báchorce se AP obrací na zástupkyni CDC (Center for Disease Control). Námětem je každoroční počet případů mikrocefalie v USA. Porovnávají USA a Brazílii. AP praví:

Spojené státy, s asi 4 milióny porodů za rok, mají odhadem 2 500 případů mikrocefalie za rok,“ řekla v článku Margaret Honein, epidemioložka CDC. (Pozn. Orgonet: článek uvádí, že Brazílie má ročně 3 milióny porodů, a v roce 2014 měla 150 případů mikrocefalie.)

Čtenář článku pokrčí rameny a jde dál. Ale je tu jeden problém. Epidemioložka CDC se tragicky zmýlila. Anebo AP špatně vytiskla číslo. Buď z neschopnosti, nebo schválně. Kdo ví? Já nevím, protože když jsem jim včera volal a nechal vzkaz o tomto nehorázném omylu, neodpověděli mi. A ten omyl AP spočívá v tomto:

V USA není ročně 2 500 případů mikrocefalie. Je jich 25 000.

Každý rok se v USA rodí – a konvenční lékařská literatura se na tom jasně shoduje – 25 000 dětí s mikrocefalií.

(Viz dokument “Practice Parameter: Evaluation of the child with microcephaly (an evidence-based review)”; Neurology 2009 Sep 15; 73(11) 887-897; Report of the Quality Standards Subcommittee of the American Academy of Neurology and the Practice Committee of the Child Neurology Society.) (Pozn. Orgonet: z dokumentu: "Annually, approximately 25,000 infants in the United States will be diagnosed with microcephaly."






Proč je toto významné? Protože je zřejmé, že virus zika není příčinou. Stejný dokument praví, že mikrocefalii může způsobit jakékoli poškození mozku plodu během těhotenství. Když matka upadne na schodech. Když je těžce podvyživena. Když pozře něco jedovatého, třeba pouliční drogu, nebo lék.

Ale kdyby AP ve své báchorce uvedla skutečný počet případů mikrocefalie v USA každý rok (25 tisíc, a nikoli 2,5 tisíce), pak ve srovnání se známými čísly o případech mikrocefalie v Brazílii (až dosud 270 potvrzených případů) by se lidé mohli probudit a říci? „A proč je tedy ohniskem Brazílie? Proč světovou krizi vytváří právě situace v Brazílii? Copak se WHO a CDC zbláznily?“

Odpověď na poslední otázku je samozřejmě ano. Ale nejen že jsou blázni. Zejména a především jsou to lháři.

Když se vrátím zpět ke svému původnímu východisku, že brazilští výzkumníci našli pouze 270 potvrzených případů mikrocefalie, a z těchto 270 pouze 6 mělo virus zika, pak WHO (World Health Organization) tuto informaci vzala a s pomocí médií zmanipulovala, takže 270 případů mikrocefalie má nyní asociaci "infekce dokázána".

Dovolte mi, abych tuto manipulaci přeložil: čtenář z toho automaticky vyrozumí: všech 270 případů mělo virus zika. Ale ono jich bylo jen těch šest. A to je ta lež. (Pozn. Orgonet: dle článku z těch šesti dvě děti byly mrtvě narozené a tři zemřely krátce po narození.)

Takže, vy všechny ženy, které pomýšlíte na to mít dítě: zapomeňte na to. Nebuďte těhotné. Necestujte do 22 zemí. Věřte autoritám. Ty vědí, co je pro vás nejlepší. Vědí to vždy. Zajisté že začíná probíhat globální epidemie. Z 9 miliard lidí na světě má 270 Brazilců mikrocefalii, a z toho 6 mělo virus, který by mohl poškodit vaše dítě. To dává perfektní smysl. Samozřejmě že dává. Pokud ovšem máte schopnost uvažovat asi tolik jako kámen. Pokud chcete vést život v zoufalém strachu, založeném na ničem.

Možná že některým z vás svítá, že jedeme ve špatném byznysu. Měli bychom založit svou vlastní firmu, Strach. Inc.. Náš produkt by se prodával jako blázen.

Anebo bychom si měli prostě dát WHO na svůj osobní seznam teroristů.

Jon Rappoport








14 komentářů:

  1. Až pokryje většinu ůzemí USA popel,oheň a mrak z Yellowstone,zmizí Zika,Aids,mnohé atrofie,chřipky se omezí na rýmu a nachlazení,mnohé nemoci zmizí jako pára nad hrncem,stejně tak homosexuálů,osobních psychiatrů a celkově se navýší zcela záhadně IQ zbytku obyvatel severní Ameriky.

    OdpovědětVymazat
  2. Milý Orgonete opet vynikajicí práce,klobók dole,...to je tvoje parketa zdravím Te Petr

    OdpovědětVymazat
  3. Dnes vyslo na zvedavci, jak ze to s tim virem ZIKA je: http://www.zvedavec.org/komentare/2016/02/6765-kdo-vlastni-virus-zika.htm

    OdpovědětVymazat
  4. Trochu mimo tema tohoto clanku, ale take aktualni info k migraci - Svedectvi z uprchlickeho tabora: http://www.novinky.cz/domaci/393789-svedectvi-z-uprchlickeho-tabora-migranti-jsou-jako-casovana-bomba-unie-ztratila-soudnost.html

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravím, takže jestli nejsem úplně mimo pak mi vychází že v USA jsou na tom vůči Brazilii v poměru 125:1, z toho mi vychází že příčinou vysokého počtu v USA je na vině jejich farmace. prům. a vysoký počet povinných očkování. Děkuji za super článek

    OdpovědětVymazat
  6. Díky za vinikající článek, který perfektně skládá dohromady informace, o nichž bych se jinak ani nedozvěděla. Přeji mnoho energie při této bohulibé a záslužné činnosti a ještě jednou velký dík.

    OdpovědětVymazat
  7. Kupujte, kupujte! Zika virus přímo od výrobce.......kdo je to?
    http://www.atcc.org/Products/All/VR-84.aspx?slp=1&geo_country=us#history

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. WHO ve službách NWO, jejich heslem je, když Vás nezničíme očkováním, pesticidy, migrací, tak Vás budeme ničit strachem, ale my už máme pro strach uděláno.

      Vymazat
  8. Klasická snaha co nejvíc poškodit poškodit pořadatelskou zemi OH, která nejde US na ruku. Stejně jako už 2x se stalo v Rusku...

    OdpovědětVymazat
  9. A uz ked sme pri tom technicky, nemohli by nasi klimaticki inzinieri pridat do Chemtrails aj trosku repelentu.

    OdpovědětVymazat
  10. Ten nazev mikro..... je smyslena blbost , nasledkem pozivani gmo
    Se bude rodit extremni mnozstvi mrzaku a kriplu slabych deti ktere budou zahy umirat to je prvni generace deti tech co sou zasazeni a krmeni gmo druha generace deti tech kriplu budou fakt slaboucky a hodne vic zmrzaceny vic rukou hlav nohou treti generace bude sterilni , no a necim to musi krejt tak vymysleli tuto habaduru a bude vic takovych habadur u zvirat uz treti generace je a aby to nemusely priznat treba u ovci tak vymysleli ze maji nejakky mor prdlajs je to nasledek krmeni gmo tam tri generace sou treba dvacet let u lidi tri generace budou sedesat let ale to uz tu nebudu tak si to uzijte , kdybyste vy zensky byli rozumny tak by vam nemuseli delat tohle za dvacet let vztahu po mne kazda zenska chtela dite sex pro zabavu phe to neni ne ve vztahu a tak vlady musi vymyslet tyhle tahy jak to tu omezit , lidi tady sou pestovany puvodne otroci mnodi se to jako kobylky do valky to nechce tak se nedivte kdyby se lidi nemnozily jak kralici kriplum by se nepovolovalo dit nebo aspon mnodit sex by byl pro zabavu rodine mela jedno max dve deti byl by tu raj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto je otrasný komentujúci. Vety nedávajú zmysel. A potom si ich každý môže vysvetľovať po svojom. Píšete pre seba ? Či aj pre druhých ? Uplatňujte prosím interpunkciu, aj bodka existuje.

      Vymazat
  11. Až bouchne Yellowstone,tak nějaká chřipka,atd. nebude trápit ani nás.

    OdpovědětVymazat
  12. Zika prodává laboratoř na netu za 599 éček http://www.lgcstandards-atcc.org/Search_Results.aspx?dsNav=Ntk:PrimarySearch%7czika%7c3%7c,Ny:True,Ro:0,N:1000552&searchTerms=zika&redir=1

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.