16. února 2016

CIA měla již před 40 lety nedetekovatelnou zbraň způsobující srdeční záchvat a rakovinu


CIA měla již před 40 lety nedetekovatelnou zbraň způsobující srdeční záchvat a rakovinu
Sepsal Orgonet dle zdrojů uvedených v textu.
16. 2. 2016


V souvislosti s podezřelým úmrtím člena nejvyššího amerického soudu Antonina Scalii 
připomíná web Infowars nikoliv neznámé informace o tom, že CIA vlastní tajné zbraně používané k vraždám politicky nepohodlných osob, tak, aby se jejich smrt se jevila jako přirozená. (O poprasku v americké politice způsobeném úmrtím tohoto soudce/politika viz např. česky pěkný nestranný článek zde: http://janrehacek.blog.idnes.cz/c/495255/usa-antonin-scalia-r-i-p.html)

Tyto informace připomíná videozpráva Infowars z 15. 2. 2016, https://youtu.be/upmHjsIJSRg, a to prostřednictvím jednak svědectví bývalé pracovnice CIA o této zbrani, a dále záznamy z vyšetřování tzv. Churchova senátního výboru v roce 1975, kde byla tato zbraň ukázána veřejnosti. 

Foto: Senátoři Frank Church a John Tower, vyšetřující nezákonné aktivity CIA v roce 1975, ukazují zbraň CIA vystřelující smrtící šipky.


Následující video obsahuje svědectví bývalé pracovnice CIA a část jednání vyšetřovací komise, které CIA ukazuje tuto zbraň (z roku1975).





Z výpovědi svědkyně - bývalé pracovnice CIA:
„Chtěla jsem zjistit, jestli existuje něco jako nezjistitelný jed, co může napodobit srdeční infarkt. Co by zabilo člověka, ale vypadalo by to jako srdeční příhoda. Tu věc jsem našla.
Jed je zmražen do formy šipky, a pak vystřelen velmi vysokou rychlosti na člověka. Když ho zasáhne, uvnitř roztaje a způsobí záchvat. Vše, co je vidět, je malá tmavě červená skvrnka na těle, kterou je těžko objevit."
Z jednání Churchova vyšetřovacího výboru: 
  • Vyšetřovací výbor: Tato pistole vystřeluje šipky, které byly speciálně vyvinuty k tomu, aby zasáhly cíl, ale nebyly zjistitelné. Takže při autoopsii se nenajdou stopy? 
  • CIA: Ano. Není žádný způsob, jak zjistit, že byl člověk zasažen. 
  • Výbor: Takže pistole, kterou máte s sebou, slouží CIA k zabíjení lidí? 
  • CIA: Ano. Je to na elektřinu. Je tam baterie, a střílí to malé šipky.
  • Výbor: Ví cílená osoba, že byla zasažena? 
  • CIA: Tato zbraň byla vyvinuta, aby zasáhla cílovou osobu, aniž si to uvědomí. 
  • Výbor: Takže jako vražedný nástroj je to velmi účinné, že?
  • CIA: Ano, je to velmi seriózní zbraň. 
Z článku Breitbart a zbraň CIA způsobující srdeční záchvaty (http://www.infowars.com/breitbart-and-the-cias-heart-attack-gun/) z března 2012:
„Víme, že vláda je angažována ve vraždách politických nepřátel, a má prostředky, jak to učinit, aniž by zanechala stopy.
V roce 1975, při senátní výpovědi ohledně nezákonných aktivit CIA, bylo veřejně odhaleno, že tato agentura má zbraň schopnou způsobit srdeční záchvat. „V prvním slyšení přenášeném televizí, které se konalo v místnosti senátu zvané Caucus Room, předvedl předseda vyšetřovací komise Church dramaticky zbraň vystřelující šipky, aby zdůraznil, že CIA přímo porušila presidentský příkaz tím, že má zásobu toxinu měkkýšů dostačující k zabití tisíců lidí, jak je vysvětleno na stránkách senátního webu.“ http://www.senate.gov/artandhistory/history/minute/Church_Committee_Created.htm
„Tento smrtící jed rychle vstupuje do krevního oběhu a způsobuje srdeční záchvat. Jed je poté velmi rychle odbourán, takže je velmi málo pravděpodobné, že by autopsie odhalila jinou příčinu srdečního záchvatu nežli přirozenou. Zní to jako zbraň Jamese Bonda, že? A přesto to vše lze ověřit ve výpovědi pro Senát,“ jak píše Fred Burks. http://www.examiner.com/us-intelligence-in-national/cia-secret-weapon-of-assassination#ixzz1o9XXfvbG
„Šipka z této tajné zbraně CIA může proniknout šaty, a nezanechá nic nežli malou červenou skvrnku na kůži. Při průniku smrtící šipky člověk určený k vraždě může cítit něco jako štípnutí komára, anebo necítí vůbec nic. Jedovatá šipka se v těle zcela rozloží.“

Z článku z roku 2013: CIA v 70. letech vyvinula zbraň na rychlou rakovinu:
http://www.infowars.com/cia-developed-a-sudden-cancer-gun-back-in-the-1970s/

"Pro ty, kteří popírají, že za smrt Hugo Chaveze na rakovinu byla odpovědná CIA: podívejte se na video (výšeuvedené). Je tam šipková zbraň CIA vyvinutá v 70. letech, možná i dříve.
Video popisuje tuto zbraň jako způsobující srdeční záchvat, rakovina tam není zmíněna. Avšak víme, že CIA využila bývalého předsedy Americké společnosti pro rakovinu, dr. Altona Oschnera, k tajnému výzkumu rakoviny pro tuto agenturu, viz http://www.amazon.com/The-LBJ-CIA-Assassination-of-JFK/forum/Fx27E5LGERBZ8GJ/TxBV31TDY9Z4TB/1?asin=1439193886
Není zajisté náhodou, že na rakovinu zemřel významný počet představitelů jihoamerických států.

Jak píše Charles Kong Soo http://guardian.co.tt/lifestyle/2012-02-27/cancer-secret-weapon
"Byl to případ určený pro Akta X či pro konspirační teoretiky, když venezuelský president Hugo Chavez vyslovil spekulaci, že USA možná nalezly způsob, jak vytvořit zbraň z rakoviny, a to poté, co tato diagnóza byla zjištěna u několika latinskoamerických představitelů. Na seznamu jsou bývalý argentinský president Nestor Kirchner (rakovina tlustého střeva), brazilská presidentka Dilma Rousseff (rakovina lymfatických uzlin), její předchůdce Luiz Inaciu da Silva (rakovina hrdla), Hugo Chavez (neurčeno), bývalý kubánský president Fidel Castro (rakovina žaludku), bolivijský president Evo Morales (rakovina nosu) a paraguayský president Fernando Lugo (rakovina lymfatických uzlin). Co mají společného kromě rakoviny? Všichni z nich jsou levicoví vůdci. Náhoda?"

Dodatek:
Orgonet připomíná, že rychlou rakovinou byli dříve zasaženi i Steven Greer a Colin Andrews (uzdravili se), a zemřela na ni i Rauni Kilde.
Viz články:

A podezřelých úmrtí významných (nepohodlných) osob "přirozenou smrtí" je v posledních letech jako máku, viz článek Proč zemřelo v posledních dvou letech 74 špičkových vědcůhttp://orgo-net.blogspot.cz/2015/04/proc-bylo-v-uplynulych-dvou-letech.html, o politicích nemluvě...


A když CIA odtajnila tuto zbraň již před 40 lety, znamená to, že ji předtím již dobrých pár desítek let používala, a měla již k dispozici něco "modernějšího". A za 40 let zajisté učinila v technologiích vraždění lidí další pokroky... (viz např. zde na blogu články Rauni Kilde a další, zkusím je shrnout pod nějaký štítek).






13 komentářů:

  1. Proc hovorite o pouze tak starych a primitivnich metodach? Existuji daleko modernejsi a ucinnenjsi metody, ktere jsou uplne nezjsititelne. jako napriklda utoky mikrovlnami anebo podavani geneticky specifickych agens presne vyvinutych pro danou osobu na zaklade odbraneho vzorku genomu z vlasu, slin, stolice.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vše se do jednoho článku nevejde, a poslední větou článku mám na mysli právě tento rozvoj, o kterém se na Orgonetu již mnohokrát psalo (mikrovlnné zbraně, které posílají smrtící frekvence třeba přes mobil, atd. atd., viz štítek Kontrola mysli a jiné.) Bohužel není o těchto metodách na netu žádný tak pěkně konkrétní důkaz, jako jsou výše zmíněná 40 let stará videa (:-)))
      Znáš-li nějaký konkrétní dokument o těchto modernějších a účinnějších metodách (nejen dohady, ty známe taky), rádi se poučíme.

      Vymazat
    2. Například tu byl článek ke smrti Michaila Jacksona, který byl zavražděn na dálku elektromagnetickým pulsem: https://orgo-net.blogspot.com/2009/10/ke-smrti-michaela-jacksona.html

      Vymazat
    3. Mnoho o těchto metodách zabíjení též v článcích Rauni Kilde: https://orgo-net.blogspot.com/p/rauni-kilde.html

      Vymazat
    4. Skvělý seriál právě teď vychází v tomto odvážném časopise Vědomí, tuším, že první díl byl uveden http://vedomi.cz/cisla/2015-rijen-kdo-a-proc-nas-chce-ovladat-na-dalku/

      Vymazat
    5. Tohle není nic primitivního a zastaralého, používá se to perfektně i dnes. I na jedincích, kteří nějakým způsobem brání světlo, pozitivní část vesmíru. Zasažená osoba pocítí jen malé štípnutí, podobné jen pocitu, když se vám o svetr zachytne chlopek. stačí se podrbat a je to pryč. Zůstane malá červená tečka. Která se zaněcuje, do té doby než se rozloží nosič. Který je vpodstatě mikroskopická jehla. Znám člověka, který to zažil. Stáli od o něj 2 muži u otevřeného auta u vlakového nádraží kde bylo spousty lidí. Byl v tu dobu poměrně ve střehu, protože již delší dobu cítil útoky na jeho osobu, jak éterické, magické, tak frekvenční. V té době pracoval na velkém odhalení temnoty v ČR a bojoval proti starým temným entitám, usídlených v Severních Čechách. Šel směrem k nádraží, ale zastavil ho jeho vnitřní hlas , otoč to běž kolem , nechoď tam. Čím více se blížil, ten hlas zvyšoval inteznitu. Až se rozhodl, že to obejde. Otočil se o 90 stupnu a dostal to do zadní části stehna. Postřehl osobu jak na něj něčím mířila. U otevřených dveří auta řidiče. Naproti stála další mužská postava. ta na něj také hleděla z dálky 30m. Vše proběhlo nenápadně rychle. Cítil opravdu divný pocit, nepochopení toho co se stalo. Vše během takové chvilky, ten hlas v jeho hlavě, který na něj křičel nechod tam. Ti dva muži, jeden s něčím na něj míříc a oba na něj hledíc. Zalezli do auta a ve chvilce odjeli. Cítil píchnutí dost silně. Trefili se na citlivé místo. 4 měsíce mu toto místo často otékalo, zarudávalo. Vždy když už se skoro zahojilo, bylo zde cítit. Malé zatvrdlé místo. Něco jako beďar. ale vždy se to vrátilo na naprosto stejném místě. Dokud zřejmě z toho míta nevymizela veškerá látka, nebo se nerozpustila.
      Jeho zdravotní stav se zhoršil o 20 procent celkově, věřím že mu pomohli i světelné bytosti. Se zbavit toho jedu, nebo viru, co to bylo v tom nikdo neví. Ale částečně ho to zbavilo jemného vnímání energií a éterických bytostí. Jako by ho to odřízlo.
      Stále muse čelit, oslabené imunitě, zhoršenému vnímání atd.
      Věřte si čemu chcete, ale tohle je dokonalá zbraň. Mohou tam mít cokoliv potřebují.

      Vymazat
  2. Náhoda? Karel Kryl:
    Král klečí před Satanem
    Na žezlo se těší
    A lůza pod platanem
    Radu Moudrých věší
    a zástup kacířů
    se raduje a jásá
    Vždyť prvním z rytířů
    je veličenstvo Kat
    Na rohu ulice
    vrah o morálce káže
    Před vraty věznice
    se procházejí stráže
    Z vojenských pancířů
    vstříc černý nápis hlásá
    že prvním z rytířů
    je veličenstvo Kat
    Byl hrozný tento stát
    když musel jsi se dívat
    jak zakázali psát
    a zakázali zpívat
    a bylo jim to málo
    Poručili dětem
    modlit se jak si přálo
    veličenstvo Kat

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavé,a já si myslel že srdeční příhodu dokáže způsobyt určita zvuková frkvence....

    OdpovědětVymazat
  4. Po dlouhé odmlce, kdy to vypadalo, že orgonet už není a nebude fungovat... Ti Orgonete moc děkuji za to, že pokračuješ ve své práci. Paráda. Ještě jednou díky!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Jak uvedl Anonymní 16. února 2016 2:30:
    Paraziti nikdy netvoří,jen se zmocňují cizího.
    Je to fenomén Démona Kraca ze starého Egypta (odtud DemoKracie) - on vymyslel,jak přeměnit viditelné otroky, které bylo třeba oblékat, krmit, hlídat, zajišťovat bydlení na "skryté", kteří se sami starají o sebe o své ubytování, ale zároveň se sami mezi sebou okrádají, případně zabíjejí a to jen proto, aby měli víc penězí než ten druhý. Démon Kraca se jen smál - práce pro něho se dělá, přírodu si drancujeme sami, a náklady mu klesly na nulu ...

    OdpovědětVymazat
  6. Ani s oživováním matrixu se Démon Kraca nemusí namáhat. Práci mu dělají lidé sami. Od matrixu si pořád něco slibují a čekají. A bojí se odpojení. Namísto toho, aby věřili v sebe a chtěli poznat sebe, drancují se sami. Sami si matrix bezvýchodně naplňují a také si ho obhajují, v případě potřeby zabíjejí. Jejich poznání nejde po spirále, ale sisyfovsky se točí v kruhu.

    OdpovědětVymazat
  7. Na slovo "demokracie" na svete, uz jsem alergicka, konecne me ORGONET a Vas prispevek dovedl k poznani- PROC. Dekuji.

    OdpovědětVymazat
  8. O podobných zbraních psal Nikolaj Levašov ve své autobiografii.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.