19. ledna 2021

Deník Shawn Skeltonové: nekontrolovatelné záškuby těla a jazyka po vakcíně Moderna

 Deník Shawn Skeltonové: nekontrolovatelné záškuby těla a jazyka po vakcíně Moderna

Překlad z Facebooku OrgoNet.

19. 1. 2021

Zdroj: Facebook. Zveřejnil(a) Shawn Skelton od 7. ledna 2021 


Shawn Skeltonová, rehabilitační pracovnice z Oakland City, Indiana, si nechala 4. ledna píchnout vakcínu Moderna. Sledujme její příběh, jak ho sděluje na Facebooku:



7. ledna 2021:

"Pokud uvažujete o vakcíně proti covidu, Moderna, tak to vám neradím! Jsem na tom zle! Den za dnem je mi hůř, a nikde žádná pomoc ani rada! Jsem vyděšená k smrti. Zatím se mi nepodařilo sehnat někoho ochotného se tím zabývat. Dnes jsem byla ve dvou nemocnicích a dalších dvou střediscích, a nikde mi neřekli, co to je. Ať prý se na to podívá neurolog (kdoví kdy by to bylo); včera jsem dostala i křeče do jazyka a ještě nepřešly. Dnes se celé moje tělo celý den škube. Poslali mě domů! Přidávám dvě videa, která budou pro ty, kdo mě znají, hodně šokující, ale chci, abyste se dověděli, co se mi stalo! Prosím, modlete se za mě!"




9. ledna: 

"Moje tělo se stále nekontrolovatelně škube. Pořád nevím, co to je! Kontaktovali jsme Modernu a jejich tým pro bezpečnost, měli se se mnou spojit dnes, ale neudělali to. Jsme na cestě do Vanderbiltu v Tennessee."

11. ledna: 

"Konečně jsme našli tým lékařů ochotný se mnou zabývat. Vzali mě dnes na neurologii."

12. ledna: 

"Už jsem zase doma, pořád nikdo neví, co mi je. Udělali mi magnetickou rezonanci. Na scanech nic není vidět! Prý mám konverzní poruchu. Doktoři se snažili mě přesvědčit, že můj stav je způsobený stresem. Jakýpak stres? Kdo na světě nemá stres? Je to náhoda, že se mi to stalo po vakcíně? Věřím, že možné je všecko, ale já jsem taková šťastná osoba, nezničitelná, která se pořád směje. Pomohla bych každému, jen aby se smál! Jsem schopná udělat ty největší hlouposti, jen abych někoho rozesmála... A můj život byl před vakcínou normální! 

Nejsem proti vakcínám, všechny své mám, moje děcka taky mají všechny. Jsem normální osoba, jejíž život se obrátil vzhůru nohama, a nechali mě tak a mám si teď sama poradit! Znám místo, kde jsou ochotni mě detoxikovat, ale neberou pojištěnce, a stojí to 1 400 dolarů! Nevím, kdy se budu moct vrátit do práce, protože moje tělo mi pořád tancuje! To je tak nefér!!! Prosím, modlete se dál! 

Jestli mi nevěříte, nevadí, ale nepište mi sem zlé věci, jako že to předstírám. Radši mě pozvěte na večeři a já se vám ukážu..."

12. ledna: 

Přátelé založili sbírku na léčbu Shawn Skeltonové: https://www.gofundme.com/f/answers-for-shawn
Její přítelkyně tam píše:
Je to moje nejlepší přítelkyně na celém světě, je jako moje sestra. Tato krásná duše toho udělala pro lidi naší příjemné komunity více, než mohu vypočítat, a teď je na nás, abychom jí to oplatili, pokud můžeme! Shawn Skeltonová je matka 4 dětí a pracuje na plný úvazek v léčebně dlouhodobě nemocných, už 25 let. Protože některé v jejím okolí postihl covid, souhlasila s vakcínou, také proto, že je ošetřovatelka. V pondělí 4. ledna dostala vakcínu Moderna. V úterý byla v práci s mírnými příznaky chřipky. Ve středu dostala křeče do jazyka a její tělo se začalo nekotrolovaně svíjet. Šla na pohotovost v nemocnici, kde jí řekli, že je to panický záchvat. V druhé nemocnici jí řekli, že je to reakce na vakcínu, a předepsali jí Benadryl (lék na alergii). V pátek stále trvaly non stop nekotrolované pohyby, tak šli do další nemocnice, kde jí dali Xanax (lék na uklidnění) a poslali ji domů. Pak jeli s přítelem do Tennessee, kde jí ani v dalších dvou nemocnicích nic nenašli. Že prý to souvisí se stresem.

Ale moje přítelkyně je šťastná osoba, kterou jen tak něco neporazí! Má spoustu soucitu vůči každému, při vstupu kamkoli se směje. Miluje své pacienty a pacienti milují ji! Prosím, pomozte jí se vrátit do normálního života! Jeden soukromý lékař nám dal naději, ale stojí to peníze. Shawn nyní nemůže pracovat, a její přítel si musel vzít volno, aby o ni mohl pečovat, a tak se obávají, že se dostanou do dluhů. Prosím, pomozte jí dostat se k péči, kterou si zaslouží! Je to ta nejméně sobecká osoba, co znám!

15. ledna:

"Všechny vás miluju a nejradši bych vás celý den objímala. Dnes večer se moje škuby, třasy a taneční pohyby, nebo jak tomu chcete říkat, hodně zmírnily. Pořád se detoxikuji, CBD Detox Ultra mi myslím hodně pomohl. Děkuji Carle Bridgewater, že mi to doporučila. Dnes jsem velmi unavená, cítím se tolik nemocná, že to ani nejde popsat. Velký dík a lásku pro svého přítele Riche Vidiellu, bez něj bych se z toho nedostala. On mi věnuje každou minutu, stará se o mě, a všechno zařizuje. 

Vaše dary mi pomohly začít s léčbou a nikdy vám za to nebudu moci dost poděkovat. Prosím, modlete se dál!"

15. ledna:

Příběh Shawn Skeltonové dal do svého vysílání i Del Bigtree, jeden z předních amerických bojovníků proti vakcínám a kovidohysterii. ("Co dělat, jste-li poškozeni vakcínou?)
https://media.livecast365.com/highwire/thehighwire/content/1610674556712.mp4

16. ledna:

"Ahoj všichni ... později dnes vám zkusím ukázat svůj pokrok naživo - moje škubání se výrazně zmírnilo!!!!  Ale byl to krušný den! Cítím se absolutně slabá, unavená, každý centimetr mého těla mě bolí, desítka na stupnici nejvyšším číslem 10. Léčba pomáhá, ale stojí to majlant! Děkuji vám za všechny peněžní dary, díky kterým si mohu dovolit tuto léčbu. 

Někteří lidé chtějí důkaz, kdo jsem, co dělám, a že jsem dostala vakcínu, tak tady je pár "zdravých" fotek..." (Viz její Facebook).

18. ledna:

"Už mám skoro dost na zaplacení léčby (Pozn. Orgonet: 4 000 dolarů). Nevím, jak vám všem mám dost poděkovat za pomoc. Zdá se, že k plnému uzdravení to bude ještě dlouhá cesta, ale vím, že Bůh má v plánu mé plné uzdravení, a mám v něj naprostou důvěru. Prodělávám pulzní magnetoterapii, což výrazně pomáhá zmírnit mé taneční pohyby. Dnes mám problémy s chůzí. Další terapie bude ráno. Prosím, modlete se dál!!!"

.....


2 komentáře:

  1. Ahoj O. Děkuji za příspěvek. Řekl vych :” No těpic”. Obávám se, aby nezačal nivej byznis Léčby po očkování.... . Bude veselo ještě.
    Naˇur

    OdpovědětVymazat
  2. syndrom vojáků v zálivu,stejné symptomy

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.