2. ledna 2021

WHO tajně změnilo definici ´stádové imunity´: nevzniká přirozeně, stykem s chorobou, ale pouze vakcinací

WHO tajně změnilo definici „stádové imunity“: nevzniká prý přirozeně, stykem s chorobou, ale pouze vakcinací 



Zdroj: https://off-guardian.org/2020/12/28/who-secretly-changed-their-definition-of-herd-immunity/
28. 12. 2020
Překlad: OrgoNet


Světová zdravotnická organizace (WHO) změnila na svém webu v sekci „Covid“ definici „stádové imunity“: prohlásila o ní, že je to „pojem užívaný ve vakcinaci“ a že pro dosažení této imunity je nezbytná vakcína. 

Obě tato tvrzení jsou totálně nepravdivá, což dokazuje znění definice na webu WHO ještě v červnu t. r., a dále každý slovník obsahující definici „stádové imunity“.

Původní definice WHO:

Stádová imunita je nepřímá ochrana před infekční chorobou, k níž dojde, je-li populace imunní buď prostřednictvím vakcinace, nebo přirozenou imunitou, vzniklou působením předchozí infekce.

Tato definice byla vložena na web WHO 9. června 2020 a shoduje se s všeobecným používáním tohoto termínu, tak jak je užíván po generace.

15. října 2020 jsme zjistili, že definice byla změněna, a to takto:

„Stádová imunita“, rovněž známá jako „populační imunita“ je pojem užívaný pro vakcinaci, při níž může být populace ochráněna před určitým virem, pokud je dosaženo vakcinačního prahu.

Pro tuto změnu není na webu podáno žádné vysvětlení.

Všechny předchozí verze webu byly zcela vymazány. Což mluví samo o sobě.

O změně víme jen proto, že existuje printscreen původní obrazovky. 


Nová definice je nejen nepřesná a nebere v úvahu desítky let epidemiologického výzkumu, ale je sama sobě protiřečící. Praví, že stádové imunity se dosahuje ochranou lidí před virem, a nikoli vystavením lidí viru.

Což je nesmysl, newspeak, doublethink. V tom, že LIDÉ JSOU VYSTAVENI VIRU, totiž spočívá i princip očkování.

Tato revidovaná, nepřesná a protimluvná definice „stádové imunity“ byla poprvé použita v projevu generálního ředitele WHO (Thedros Adhanom) 12. října. Během tří dnů byl tento výrok doslovně přidán na web. A za měsíc od změny byla v UK schválena první komerční vakcína proti infekci Sars-Cov-2.

Jsme doslova v orwellovském světě, a toto načasování ukazuje, jak síly usilující o moc mohou jednoduše a rychle změnit význam slov a vět, aby odpovídaly jejich záměru.



1 komentář:

  1. Už aj PLG.De.Bill gróf Drákula sa chce hrať s počasím.Už nestačí že nám nanočastice hliníka a ďalšie mňamky sypú nahlavy .

    https://www.youtube.com/watch?v=Qmy-FKUDkJQ

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.