27. září 2010

Opět klimaterorismus nad Českem

Množství chemikáliemi vytvořených čar na dešťové oblačnosti dne 25. 9. 2010 dávalo tušit, že půjde o větší akci. Akce se nakonec soustředila do osvědčené oblasti severních Čech a Královéhradecka (viz článek Řeky opět trápí Česko, 27. 9. 2010, 17.35:  http://aktualne.centrum.cz/domaci/regiony/liberecky/clanek.phtml?id=678412) (Máte tam vůbec nějaký orgonit?)

Několik snímků (kliknutím zvětšíte) dokazujících umělé vytváření těchto záplav lidskou neboli klimateroristickou rukou:

Na prvním snímku je vidět kroužení kolem radaru Skalky. Zdroj: ČHMÚ.
Při výrobě silných srážek bývá vždy patrná krouživá aktivita "meteorologických" radarů, jejichž funkce při výrobě srážek není zcela jasná, ale domníváme se, že se jedná 1) o intenzifikaci srážek a 2) směřování deště do potřebné oblasti. Během včerejší noci i dnes se několikrát vystřídala kroužící aktivita obou českých radarů, Brdy i Skalky. Pravděpodobně se akce účastní i německé a polské radary, ale tamější meteorologové chytře používají jiné zobrazení srážek,na  němž kroužení není patrné.
Oba radary najednou byly aktivní např. ve 4.00 (27. 9. 2010 ). Zdroj: Počasí idnes srážky.

Na snímku NOAA (RGB1234) vidíte, že srážková oblačnost se dnes během dne soustředila v pruhu nad severem Česka, přičemž na jihu máme v podstatě azuro, s trochu silnějším větrem, jen pár chemočár nám sem zasahuje... Ostrá hranice mezi srážkovou oblastí a jasnem má zřejmě za úkol držet déšť v určitém pásmu, aby se nerozbíhal a neztrácel na síle ...Na jihu nám pochodují vojensky seřazené čtverce oblaků...
Stojí též za povšimnutí, že dešťová oblačnost se dělí na dvě oblasti - to je ale vidět jen na animaci, ta mi sem nejde. Západní část oblačnosti směřuje od jihu k severu, přičemž v podstatě stojí na místě, nepřekročí jižní linii, pouze se na ní nafukují výškové mraky. Východní část směřuje od jihu k severu (severovýchodu). Hranicí mezi oběma oblastmi je čára Pardubice - Hradec Králové. Jestli to chcete vidět na vlastní oči, pusťte si jakoukoli animaci z dnešního dne na srážkových radarech.
A dále, samozřejmě nechybí chemtrailsové čáry spouštějící déšť (opět snímek NOAA, b3). Také díry, které svědčí o rozpadu oblačnosti a silném dešti.
O dvě hodiny později opět na NOAA b3: stále chemopásy, chemodíry. Oblačnost se "nafoukla" - jako když stříknete holicí pěnu ... takže uměle dosahuje do vysoké výšky a stahuje odtud vodu - není divu, že leje ...
Snímek Eumetsat v 17.00 také zřetelně ukazuje kolmé chemočárování nad dešťovým pásem u nás i nad Německem. Též chemickou reakcí způsobený "květákovitý" růst bílé oblačnosti do výšky - viz na východě snímku.

Ty viditelné čáry, to samozřejmě nejsou čáry o šíři tužky - po vypuštění z letadla se rozšíří na několik kilometrů (možná i desítek km) široké pásy chemikálií vyvolávajících reakci na spuštění intenzívního deště.

Takže, občané, zpytujte svědomí, čím se proviňujete proti globálnímu světovému pořádku. Že by varování Klausovi, který 25. 9. 2010 v OSN odmítl myšlenku globální vlády?

P. S. Ten pás deště se netýká jenom Česka, myslím, že i jiné země dostávají zabrat, ale v Česku je mimořádně snadné způsobit škody, protože tu máloco funguje ... srovnáno s tím, s jakou samozřejmostí jsou připraveni na vodu třeba v Německu a Rakousku, jen pokud vím z vlastní zkušenosti ...

22 komentářů:

  1. Nene tady toho orgonitu moc není, jak už jsem psal minule, je to potřeba dát na Zvičinu a její okolí, něco ještě hodit do přehrady Les Království a ve Dvoře Králové taky nevim, že by tohle někdo měl. Sám tam tedy mam pár kousků, ale už je to slabí na tohle počasí, chce to posilu kterou nemam:( Tauri

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.novinky.cz/domaci/212601-na-liberecku-zacala-evakuace-hladiny-toku-stale-stoupaji.html
    Pokud tam někdo jste, bylo by dobré napsat jim pod to do diskuse odkaz na tyto stránky, aby se o tom zas někdo dozvěděl. Plno lidí tam teď píše, že už to opravdu není normální.
    Udělala bych to sama, ale nejsem tam registrovaná a tak nemůžu přispívat a další členy budou brát, až vyřídí žádosti.

    OdpovědětVymazat
  3. anonymnímu 18:45
    Pokouším se tam, čas od času, zaregistrovat už přes dva roky - marně.

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den,dokážu si představit bezmoc a vztek a následující reakce občanů na Liberecku. Takové informace (o klimaterorismu) vyžadují ráznou akci, výzvu nebo petici. Nebudu organizátor, ale podpořím ji a budu rozšiřovat, protože to, co se děje, je k neuvěření.
    ramidan

    OdpovědětVymazat
  5. na liberecku a frýdlantském výběžku pravděpodobně orgonity nejsou, a voda zase stoupá

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravím. Je to tam, ale diskuse o počasí se zvrhla opět v politickou, nevím, jestli si toho někdo všimne.

    OdpovědětVymazat
  7. 23:09 Novinky...odkaz tam je stále...
    Pondělí, 27.září 2010, 19:43:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | -1

    http://orgo-net.blogspot.com/2010/09/opet-klimaterorismus-nad-ceskem.html#comments
    až se velmi divím,že cenzor zaspal...(nebo že by dostal nakonec rozum???Asi zde také chodí))....
    Tuareg.

    OdpovědětVymazat
  8. Ad 18.22 a 18.44:
    Na novinky.cz opravdu už dávno není možné se zaregistrovat,já se o to pokouším od začátku roku,oni jen dokola vyměňují datum sdělení,že "dočasně" pro velký zájem nelze,každý měsíc znova a znova.Oni nepotřebují,aby se registrovalo víc zájemců, protože by logicky s nárůstem diskutujících měli tamní cenzoři moc práce s čistkami. A že tam cenzura funguje neskutečně,to mi potvrdí každý,kdo tam čte i píše. A ne za hrubé,vulgární a urážlivé komenty,ale pouze za vyslovení pravdy, ať se to týká problémů s chováním jistého etnika,nebo kritiky čehokoliv,co pánům z novinek.cz nejde pod rypák.Smažou vás nekompromisně i za pouhé slovo cikán.Je to snad vulgární výraz? Pak by se měla cikánská pečeně přejmenovat na Romskou, aby to neuráželo něčí útlocit,ne? A "Romové jdou do nebe", a v písní ..kdo to byl,cikán černý,cikán..vlatně Rom černý, rom.. atd
    Na Novinky.cz nemá smysl pokoušet se ani dostat,ani posléze psát. Tam se pravda trestá i dlouhodobou blokací.
    Těch pár,co tam vpustili do diskuze, si uhlídají, a o demokratický přístup ke svobodě slova a právu -všech- diskutovat,tam není zájem.
    Tak asi.

    OdpovědětVymazat
  9. Aha,doufám,že po schválení nebude i tady cenzurována pravda.

    OdpovědětVymazat
  10. A mimochodem, sem jsem se dostala právě přes odkaz který tam byl vložen od..(19.52)
    Takže kdo chce, ten čte a hledá. Pravdu. A proto doufám, že jsem tu dobře

    OdpovědětVymazat
  11. to je tady ted banda úchylů :D

    OdpovědětVymazat
  12. tak v egyptě kuci šikovní vypustili přehrady, nikomu nic neřekli a důsledek je zničení letošní úrody a utopení tisícehlavových stád dobytka... toť můj poslední příspěvěk, když ta cia podporuje nezavisle weby...:))

    OdpovědětVymazat
  13. je to hnus, minuly tyden jsem koukal na ty duhy, ktere se nachazely o 30 stupnu na sever vedle zamlzeneho slunka - des - to fAkt neni normalni:(

    OdpovědětVymazat
  14. Ano začalo pršet 25. a prší stále. Zde o tomto datu bylo psáno v souvislosti s pamfletem z cia a udržováni lidí ve strachu… Což se, ale děje.
    Tuto souvislost v diskusi k probíhajícím povodním nevidím.lubo

    OdpovědětVymazat
  15. http://zmeny-klimatu.blog.cz/1009/lisa-nova-hrozba-pro-evropu

    OdpovědětVymazat
  16. Já vidím tu souvislost že CIA asi platí alternativním webům i za fámy o tom že povodně způsobuje měsíc, nebo co to vlastně plácá osud na téma že povodně nebudou.

    OdpovědětVymazat
  17. Děkuji... je to nádherné a srozumemnespojitelné. Je velká škoda, že jsem kdy chodil do školy. Tolik promarněného času prosezeného na pr-zadnici. Jen mi přijde divné, že co se rozmisťují orgonity všude po světě, tak počasí začíná víc a víc blbnout.

    OdpovědětVymazat
  18. VÍM,ŽE NIC NEVÍM

    OdpovědětVymazat
  19. Jo uměle vyrobí povodně a pak přes své loutky na to vymyslí daň.
    Lidi jim musí zacvakat všechno, poděkovat za každou ránu po zádech.
    Tady jde opravdu především o úplné ovládaní lidí přes peníze.
    Pokud by se lidé začali učit minimalizovat používaní peněz nebo změnit přístup k jejich hodnotě.
    (Zrušit asi nepůjdou). Tak se vyháknou z hlavního nástroje na ovládání a řízené manipulace. Lubo

    OdpovědětVymazat
  20. Moj nazor.Keby sa nerozširovli orgonty počasie by bolo ovela horšie skody väčšie.Len vďaka orgonitom je počasie stále "mierne".
    Co sa týka mesiaca tak vplyv može mať velký.Nedokážem však posúdiť či je tento objekt zemske teleso alebo nejaký umelý objekt nasadený niekým.
    Orgonity minimálne zmiernuju tito nečasy ktoré zažívame.

    OdpovědětVymazat
  21. Copak se stalo s NOAA? Už nějakou dobu se mi nezobrazuje, že by ho odstřihli?

    OdpovědětVymazat
  22. Orgonete, poslal jsem něco hodně detailního MŽP ohledně chemtrails. Rád bych to tu zveřejnil, ale nikde nevidím odkaz na redakci... Odepište kdyžtak na adresu krejci.368@email.cz a tento komentář nezveřejňujte.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.