24. září 2010

Východy slunce také zastírají

Mnozí jste se ozvali, že pozorujete i zakrývání východů slunce. Pozoruju to taky. Třeba dnes. V 6.20 bylo naprosto jasno. Z okna bylo matně vidět několik chemtrailsových čar. V 6.50 (východ slunce dnes v 6.51) se z čistého nebe během pár minut vytvořila šedivá clona velmi nízké oblačnosti. To zřejmě zmáčkli knoflík a zapnuli lokální vysílače radiace za účelem vytvoření clony.
Jindy zase z ničeho nic před východem fouknou "suchou" mlhu. Tuhle foukli i "mokrou", ale to jen výjimečně.
Když je slunce výše, chemtrails přestanou, oblačnost se rozplyne a zase je jasno, pokud právě vládci počasí nemají jiné zájmy.
Prostě, normální východ slunce už také neexistuje.
Je to proto, že, jak říká Little Grandmother, v době západu a východu nám slunce dodává nejvíce životní energie?
Jeden čtenář poslal do komentářů odkaz na tzv. sungazing, http://www.sungazing.com/ - zírání do slunce, za účelem načerpání životní energie. To bude asi ono ... nechtějí, abychom měli tu energii odkud brát.
Vzpomínám si, že hledění do slunce (i na měsíc) se používá i jako jedna z jógových technik ... 
To bude určitě ono.
Budu se snažit o sungazingu něco přeložit.

P. S. Ale jak si tak prohlížím informace o zírání do slunce na internetu, není to nic, co by se dalo doporučit každému. Má to svá rizika. Lidé, kteří to sami řádně  a dlouho provozují, to  (až na výjimku) nepokládají za žádnou všespasitelnou metodu pro všechny. Je to velmi individuální a také poměrně náročné na čas a vůbec. Takže to nechávám být, a koho to zajímá, ten si informace i tak najde. Nejsolidnější a nejvšestrannější informace se mi zdaji být zde (anglicky): http://sungazing.vpinf.com/index.html

11 komentářů:

  1. O chemtrails jsem se dozvěděl asi před 3 měsíci, od té doby se pokouším si toho všímat, ale celkem nic. Pouze v posledních cca 10ti dnech jsem si několikrát před západem slunce všiml evidentně "chemtrails" nad jižním okrajem Prahy (bydlím kousek od Cukráku) a dnes ráno, 24.9., až po východu slunce jsem viděl na nebi chemtrails všude od obzoru k obzoru - nepočítal jsem to, ale mohlo to být tak 15 - 20 čar. Moc by mě zajímalo, zda jsou někde uvedené názory profesionálních pilotů na tuto skutečnost. Přece jich je jak much, nějaké názory mít musí, takže snad by to na netu mohlo někde být. Přeji hodně úspěchů

    OdpovědětVymazat
  2. Orgonitový cloudbuster vám udělá modrou oblohu od východu k západu! Dá se postavit nebo koupit i u nás. Na jednom fóru o orgonitu se to hodně řešilo. Googlete "cloudbuster"

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymnímu 14.30: Neslibuj/nepředstavuj si nemožné. Cloudbuster při prvním uvedení do chodu obvykle vytvoří modrou oblohu, což je způsobeno závanem nového orgonu. Ale za nějakou dobu se orgon rovnoměrně rozloží po kraji a technologie na výrobu oblačnosti opět převládnou. Někdy po instalaci CB je více oblačnosti než předtím, protože výrobci vyrábějí intenzívněji, aby zakryli díru.
    I když obloha nezůstane modrá, CB přesto neutralizuje chemikálie z oblohy a chrání před extrémy počasí. Takže zázrak modré oblohy se v prvních okamžicích až hodinách může stát, ale nebuďte zklamaní tím, že dál bude obloha vypadat jako předtím.
    O výrobě cloudbusteru se píše i tady na blogu, a je tu dost článků o jeho účinnosti.

    OdpovědětVymazat
  4. Ten gazing mě napadl jen se zakrýváním východů a západů, ale další info, když už jsi to sem hodil:

    Metody doktora Batese - léčí sluncem vady zraku, výsledky a informace na fóru ttp://www.iblindness.org

    Další: http://www.ld4all.com/forum/viewtopic.php?t=28146

    A poslední plodná diskuse: http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=44775

    OdpovědětVymazat
  5. Na slunko není třeba čučet nějak extra. stačí 10-15 minut denně ráno nebo večer k oživení částí mozku, který normálně nefungují... Poněvadž slunko je jedinný zdroj té enegie, která takový efekt s mozkem dělá. O.

    OdpovědětVymazat
  6. Do slunce se dívám už od malička, aniž bych o tom
    něco věděla.Je to velice osvobozující pohled, kdy
    se všechny strarosti zdají malicherné.Což oceňuji právě v této době, kdy je s námi nakládáno jako se zvířaty. Nemysli a poslouchej.Jednou se mi slunce podepsalo na rohovce, a to když jsem pozorovala přechod Venuše, nemohla jsem odtrhnout oči.Kazík je malinký a vím oněm jen já. Brýle nenosím.Odpoledne je slunce zlé, člověk se musí dovolit.Bez dovolení není dobré zírat.Vesmír a my jseme jedno tělo, ať se nám to líbí nebo ne.
    Tento fak se má respektovat.

    OdpovědětVymazat
  7. Na Slunce koukám od té doby, co mi řekli, že se do něj nesmím dívat, jinak oslepnu. To bylo v době dětství, na základní škole, za socialismu.

    Tak jsem si na kamna šáhnul, ale ještě neoslepnul.

    Jen mi jednou, relativně nedávno v porovnání s dětstvím, začalo slzet levé oko, ale snažil jsem se vydržet i přesto...

    Od té doby mi rotuje v levém oku "vločka". Na začátku ta vločka znemožnila číst. Po několikati dnech už jsem si zvykl a dneska nevím, že mi tam něco lítá a čtu normálně. Ale pravé oko je přesnější.

    Na druhou stranu, ta rotující "vločka" umožňuje déle koukat do slunce, pravé oko není tak "trénované"..., respektive nemá ten asi ochranný filtr...

    Podotýkám to proto, že:

    a) když vám začne slzet oko, tak to může být známka toho, že více tělo neunese a nechat ho trápit

    b) tělo si asi vždycky poradí, vyjde vstříc požadavkům - adaptuje se, ale chce mu dát šanci a ne běhat hned k doktorovi (očaři)

    c) třeba na to někdo naváže a řekne své zkušenosti

    OdpovědětVymazat
  8. A ještě abych reagoval na anonyma z 26. září 2010 9:36:

    Tak tak, člověk se musí nejdřív začít dívat a někdy mu Slunce prostě odpovíd, že teď není vhodná doba.

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymovi z 26. září 13:09:
    Když chce oko mrknout, musí se nechat mrknout - sungazing je o UVOLNĚNÉM zírání do sluníčka a PERMANENTNÍ ŠKODU ZRAKU si klidně způsobit můžeme - to zase není fáma. Takže uvolněně a klidně při tom mrkat - to je přirozená obrana těla, stejně jako slzení, přivírání očí - pokud to nejde v úplném uvolnění, asi ještě nesme připraveni... stejně jako zírání mimo bezpečnou dobu (1 hodinu po východu a 1 před západem) - i když někteří mohou bez problému dělat i to - ale až po hodinách tréninku západů a východů.
    Hodně štěstí.

    Doporučuji natsudovat výše uvedená fóra před jakýmkoli experimentováním.

    OdpovědětVymazat
  10. jen se divim ze nikdo nespomenul vitamin d souviscim uvb paprskami. myslim si ze to svinstvo ve vzduchu funguje jak sklo v okne a nase kuze zaden uvb paprsek nedostane. krome tohe se mi zda ze uz nepraskuji jen hlava nehlava, ale presne vi na kterych mistech ty jejich mracky udelaji stin, ale snad se mylim?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.