30. května 2011

Drunvalo Melchizedek: Jsme mnohem víc, než víme.

Díky čtenáři za odkaz na krásnou knihu, která určitě osloví mnohé hledající.

Stvoření aneb Prastaré tajemství květu života, kniha 1 a 2 – Drunvalo Melchizedek, Pragma 2009 
Ukázky: 

"Jsme mnohem víc, než víme. Před dlouhou dobou jsme se propadli z vysokého stavu vědomí dolů a teprve nyní se v nás začínají objevovat vzpomínky na to, co jsme zapomněli. Květ života existoval a znalo ho vše živé. Kdekoli jinde se ví, že je to vzorec stvoření, cesta dovnitř a ven; duch nás z této posvátné geometrie stvořil. Je to vepsáno v našich tělech, tyto informace jsou prastaré. Thovt, vysoký mistr z Atlantidy, Egypta a Řecka, on zejména poskytl tyto rozsáhlé informace autorovi. Žijeme ve zlomovém okamžiku pozemské historie. Svět dramaticky prožívá metamorfózu. Tím, že pochopíme náš současný stav, dokážeme se otevřít potenciálu nového rozšířeného vědomí, novému lidství na této planetě. Kniha Drunvala Malchizedeka přináší informace podložené vědeckými i matematickými důkazy, jak jsme se my, spirituální bytosti, ocitli ve fyzickém světě."

"Když je otevřeno 4dimenzionální okno, kdokoli jím může vstoupit, ne každý může zůstat. První typ lidí je na tento svět připraven životem, jaký žili na Zemi. Druhý typ lidí není připraven, mají tak velký strach, že okamžitě se vrátí na Zemi. Třetí skupina byla připravena na přechod, ale není připravena zde zůstat. Nyní se naplní podobenství o pšenici a koukolu. V této realitě, na cokoli člověk pomyslí, se stane. Pokud zůstaneme v harmonii a míru, ve víře v Boha a v sebe sama, budeme manifestovat harmonický a krásný svět a přežijeme zde. U někoho strach a zloba vzroste a budou vytvářet staré obrazy a emocionální vzorce, budou se cítit ohroženi a budou se bít s nepřítelem vzniklým z vlastní mysli a největší jejich strach jim dá smrtelný zásah a budou přesunutí zpět, odkud přišli. Ježíš: Protože všichni, kdo berou meč, mečem zahynou!"


Delší ukázka (26 stran) na tomto odkazu.

8 komentářů:

  1. Zdravím, koukám že to co už nějakou dobu studuji sem někdo dal. Aolian bude zírat :) .Je možné že to sem dal on :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tu knihu jsem měl doma a i 2. díl...Teda já měl 2 díly, ale nečetl jsem je. Jne mamka a ta říkala, že je to na ni moc takový těžký a složitý :o)

    Nasgol

    OdpovědětVymazat
  3. Je to fantastická kniha...
    A přitom už ji psal někdy před 20 či 30 léty.
    Teď nevím neb jsem ji četla vloni. Je aktuální současnému dění. Nebojte se když všemu nebudete rozumnět. Časem Vám to docvakne. Jsou tam nesmírně důležité informace!
    božena

    OdpovědětVymazat
  4. oba dily jsou uzasny.vysvetleny stvoreni uplne od zacatku a jak posvatna geometrie obklopuje a tvori nas vsechny,uzasny cteni.pri cteni tech knizek jsem taky rysoval hodne z toho,jak k tomu nabadal Drunvalo,clovek to pak vsechno pochopi truchu vic do hloubky,kdyz si to sam nakresli.cet jsem to jednou a chystam se podruhy,s rocnim odstupem.mam vyzkouseny,ze treba i za rok v ty knizce najdu odstavce ktery tam pred tim nebyly :)
    jirik

    OdpovědětVymazat
  5. Od Aoliana:
    Tak tohle náboženské dílo bych teda v žádném případě nikde na veřejnosti nepropagoval, protože z něj na sto honů vyzařuje přehršle náboženských pseudoprogramů, pseudokódů a fiktivních astrálních meziprostorů jdoucích proti Životu a přírodnímu řádu, které je zapotřebí radiálně vybourat. A ten slavný Mistr Thovt byla totálně fiktivní bytost, temnáři účelově stvořený hybrid ze spoutaných přírodních bytostí Ohně a Vody držící pohromadě přes několik stabilizačních technicko-náboženských implantátů. Docela jsme s Nemem nadřeli, než jsme to všecko vypucovali a spoutané přírodní bytosti vrátili zpátky do jejich domácích světlých úrovní. Podobné to bylo i s neméně fiktivní náboženskou bytostí zvané Mistr Hilarion. Spolu s likvidací této fiktivní bytosti se zároveň úspěšně podařilo vybourat další astrální meziprostory ovládané temnáři, najmě náboženskými fanatiky.
    Naštěstí již opět funguje starý dobrý kód, že veškeré dění na naší planetě neodvratně směřuje k likvidaci iluze, o čemž svědčí i fakt, že ty nejdůležitější informace, s nimiž je potřeba pracovat, se objeví ve správnou dobu na správném místě.

    Zdraví
    A.

    OdpovědětVymazat
  6. No já si s toho beru jen to co je použitelné.Necítím z toho nic špatného že popisuje např. minulost atd. Je zapotřebí si to celý přečíst a ne jen kousek.

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.youtube.com/watch?v=rRzYZHnqd20

    Fakt super učení. Třikrát zdar Egyptu*******

    OdpovědětVymazat
  8. Vidím zde velkou fascinaci učením posvátné geometrie. Znáte knihy Tajemství Amenti. Tam je tato geometrie popisované podrobněji a v souvislostech, Ve druhém díle je i komentář k Drunvalovi a jeho pojetí posvátné geometrie.
    Lidé jsou fascinováni slovy, energií a symboly. ale jsme daleko víc. Když se dostaname "za" energii, můžeme vnímat, co je v této energii či slovech zakódováno. Toto kódování vnímám u Drunvala i Thovta.
    Přeji hezké počtení - chcete-li. A věřte jen tomu, co je Vaše poznání.

    Tajemství Amenti 1
    https://drive.google.com/file/d/0B1HUZCavkaucZFFlcnNsdXBzdkk/view?usp=sharing
    Tajemství Amenti 2
    https://drive.google.com/file/d/0B1HUZCavkaucQUVEMUs5andqRDA/view?usp=sharing

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.