27. května 2011

Dva velmi zajímavé dokumenty o činnosti HAARPu a Tromso

Velký dík čtenáři, který pro nás objevil dva parádní dokumenty tom, k čemu se používá HAARP a stejné zařízení v norském Tromso. No pomysleli byste si to? (:-)))))))
Zatím jen odkazy na pdf v angličtině. Až budu mít chvilku, sepíšu něco z obsahu česky. Kdyby se někomu třeba chtělo udělat výcuc ...

1.

2010
Ionizing wave via high-power HF acceleration (Ionizující vlna prostřednictvím vysokofrekvenční akcelerace)
Abstract. Recent ionospheric modification experiments with the 3.6 MW transmitter at the High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) facility in Alaska led to discovery of artificial ionization descending from the nominal interaction altitude in the background F -region ionosphere by ∼60 km. This paper presents a physical model of an ionizing wavefront created by suprathermal electrons accelerated by the HF-excited plasma turbulence.
Celý dokument:

http://arxiv.org/PS_cache/arxiv/pdf/1011/1011.1458v1.pdf

2.

2002:
Ionospheric HF pump wave triggering of local auroral activation (Aktivace místní aurorální aktivace pomocí vyvolání ionosférické vysokofrekvenční vlny)
Abstract. Experimental results from Tromsø HF pumping experiments in the nightside auroral E region are reported. We found intriguing evidence that a modification of the ionosphere-magnetosphere coupling, due to the effects of powerful HF waves beamed into an auroral sporadic E layer, can lead to a local intensification of the auroral activity. Summarizing multi-instrument ground-based observations and observations from the IMP 8 and IMP 9 satellites, one can distinguish the following peculiarities related to this auroral activation: modification of the auroral arc and its break-up above Tromsø; local changes of the horizontal currents in the vicinity of Tromsø; increase of the electron temperature and ion velocities at altitudes above the HF pump reflection level; istinctive features in dynamic HF radio scatter Doppler spectra; pump-induced electron precipitation; substorm activation exactly above Tromsø. The mechanisms of the modification of the ionosphere-magnetosphere coupling through the excitation of the turbulent Alfvén boundary layer between the base of the ionosphere (∼ 100 km) and the level of sharp increase of the Alfvén velocity (at heights up to one Earth radius), and the formation of a local magnetospheric current system are discussed. The results suggest that a possible triggering of local auroral activation requires specific geophysical conditions.
Celý dokument:

http://arxiv.org/PS_cache/physics/pdf/9906/9906057v3.pdf

16 komentářů:

  1. Pro popírače a skeptiky....:-) Jsou to skutečné vědecké studie!!!:-)
    přemýšlím, že bych je poslal Míkové, musím pro ní najít nějaký opravdu "hustý". :-)
    Milan

    OdpovědětVymazat
  2. V příloze Hosp.novin Víkend bylo o HAARPu, samozřejmě tak,jak to má oficiálně být :-)
    Dita

    OdpovědětVymazat
  3. Všichni všechno ví,politici,meteorologové,jen jsou koupení za pár miliard,ted je in korupce v miliardách,takže se musí šetřit a zvyšovat dph....

    OdpovědětVymazat
  4. S těmito dokumenty v ruce.....jsme už asi skutečnou hrozbou. Ale - Nebojme se vlka nic! A jde tady o víc.....než jen o peníze. Jde o budoucnost všeho života na Planetě. Podpora přijde a věřím, že tak nečekaně .... . Milan

    OdpovědětVymazat
  5. Trochu jsem se koukal na grafy v odkazech a díval se na aktivitu hárpíče.... při troše studia se dá předpovědět ( pár hodin dopředu), co kujou za kulišárnu počasí. Ale stejně...safra, je hezký, že si tady o tom píšeme, ale co dál? Přeci se pár pomatených jedinců, kteří jsou navíc živený většinou s daní pracujících a jejich potřebou a spotřebou, nemůže nechat ničit životy a život na planetě! Hledejme inspiraci společně, co DÁL. Víme, že se to děje, rozšiřujeme info...ale to je jim fuk...úplně ukradený.
    Milan

    OdpovědětVymazat
  6. Ty pomatenci maj plán, že když se jim podaří snížit lidstvo a planeta bude chvíli neobyvatelná,nebo zůstane na stejný úrovni jako teď,což jim vyhovuje, schovaj se do těch svejch vybudovanejch podzemních komplexů a pak zas vylezou,otevřou si genetickou banku semen a jedou dál s menším počtem lidí co na ně budou dělat, tak mi to příjde.

    OdpovědětVymazat
  7. To maj z toho, že masturbujou v rakvích při Universitách. Blbi. Jojo...co dál co s tím. Milan

    OdpovědětVymazat
  8. Tady nám už můžou jen pomoci kosmířani , jinak jsme v loji.

    OdpovědětVymazat
  9. ...no...ale kteří? Zahradníci nás padnout nenechají, ale asi chtějí vidět i nějaké úsílí od těch "normální" lidí... . Myslím tedy... . Kdo jim dal právo nás zasírat těma srajdama? V neděli jeli jak divý...další človíček to pochopil....můj švagr...hurá! Musí to pochopit a vidět víc lidí.....doufám, že jednou budou souzeni dle zákonů, které i oni vytvořili!
    Milan

    OdpovědětVymazat
  10. Jen ti hodní nám můžou pomoci. No včera to byl mazec, včera když jsem se koupal jsem se všiml dost širokých čar křížem krážem. Začíná to být dost kritická situace. Jestliže to dělají kvůli tomu aby se lidé nedostali do probuzení či co, tak to je fakt silný kafe a je zapotřebí se proti tomu bránit všemi prostředky.

    OdpovědětVymazat
  11. Pro 8:43
    Máš pravdu. Dělají ohavné obskurní věci při tom zasvěcování na amerických (a již delší dobu nejenom na amerických!!!)univerzitách. Zvlášť proslulá ja ta v Yalle se svou tajnou společností Chrámu lebky a kostí. Je to Pátá kolona Iluminátů a Sionistů. Odtud je rekrutována politická, bankovní, vojenská a průmyslová služebná elita, která jim oddaně slouží. Jsou svého druhu jako kdysi Hitlerjugend pro svého fýrera a jeho nacistickou mašinerii. V mnohém se tomu, co se dělo tenkrát, současnost podobá. Já proto říkám, že Třetí říše neskončila, ale byla transformována železnou oponou a nyní globalismem. Německo bylo sice poraženo, ale nacismus či fašismus nikoli !!! Nepozorovaně ta rakovina světa bujela, až se jí podařilo prorůst úplně všemi systémy. Není od věci, když zmíním, že ne tak vzdálené klíčové volební vítězství republikánů v UssA bylo silně finančně sponzorováno kromě jiných bývalými Ustašovci (fašistická gerila na Balkáně v době 2.sv.války).

    OdpovědětVymazat
  12. Pro 17:22
    Ano! Souhlas. Dokonce nedávno těsně před limbem spánku:-), jsem slyšel jak mi moje pravá hemisféra říká:" Opravdu Hitler prohrál válku?" ož mne vedlo k k dalšímu osvícení či otevření očí. Kdo stál za Hitlerem a proč? No přeci Rochild a spol.. Jsou obklopeni vědci a tím nej co je. Ale srdce, vědomí, lásku, soucit...to nemají....proto nemohou vyhrát ať dělají co dělají. Lidé se probouzejí a já si dovoluji myslet, že za tím stojí planeta X (Nubiru...nebo jak se jí všelijak říká). Staré civilizace říkaly "Otec Slunce". Četl jsem, že z toho mají strach, proto tolik podzemních bunkrů apd.. Zakrývají oblohu i z tohoto důvodu? Milan

    OdpovědětVymazat
  13. Nebo spíš, pro koho byl Hitler loutka....

    OdpovědětVymazat
  14. K té planetě X či Nibiru. Jakmile budu mít trochu času, pošlu sem jedno foto, které zachytila jedna čtenářka tady u nás v ČR. A rozhodně to, co je vedle Slunce, není žádný optický nebo technický klam !!! Prostě zachytila další objekt podobný Slunci minimálně v jeho velikosti !!!

    OdpovědětVymazat
  15. Do bunkrů se schová jen služebná elita. Ta skutečná má již svou základnu na Marsu a dopravní flotilu na oběžné dráze Země. Až bude nejhůř, prostě odletí, a nechají Zemi napospas osudu. Až bude "po tom", vrátí se sem jako samozvaní bozi nastolit novou civilizaci na troskách té staré. O tomto není příliš mnoho zpráv, ale nějaké se na netu přece jenom najdou. Záměrně neuvádím odkazy, poněvadž se mi už stalo, že když jsem to udělal, byla příslušná stránka nebo video nedostupné nebo odstraněno !!!

    OdpovědětVymazat
  16. Já nechápem prečo sa stále točíte okolo pravej hemisféry a podobne :D. Ja som lavák od narodenia áno vela ludí mi už povedalo že nechápe moje emocie atd ale prečo by som mal byt iný ??? Sice bol som aj jediný z triedy čo mal rád zemepis. Ale jednu výhodu to má ľudia logicky zmýšlajúci sa nevedia pohybovat v priestore. Nevedia kadial majú íst dokonca si ani nevedia predstavit kam idú potrebujú mapu alebo gps. Ja si to predstavujem kadial pôjdem. Vela ludí sa ma už pýtalo ako si vedel kadial máme íst ?? Ale zase ked som skúšal lavú hemisféru teda robil som si IQ testy precvičoval mozog skúšal logicky mysliet zratu na mna dolahla depresia. Nakoniec som zistil že to preto lebo som začal vnímat svet úplne ináč. Aj ked je pravda že som viac intuitívnejší aj viem kedy možno bude pršat. Ale neznamená to že pravá hemisféra vás totálne zmení. Možno po emočnej stránke lebo ludská logika sama o sebe nedáva logiku :)))....

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.