30. května 2011

Mike Adams: 14 znamení, že kolaps našeho moderního světa už začal


Mike Adams: Kolaps moderního světa v plném proudu


Mnoho lidí věří, že svět, jak ho známe, skončí 23. prosince 2012. Tvrdím, že to je nesmysl. Daleko pravdivější je, že konec světa, jak ho známe, již začal. Přičemž to neznamená konec světa, ale uzavření jedné éry a počátek nové. Jedná se o přechod mezi věky. Tento konkrétní přechod nicméně slibuje, že to bude nejbouřlivější a nejnáročnější přechod, jakému kdy lidstvo čelilo.
Nemusíte čekat do prosince r. 2012, ale můžete se s těmito znameními seznámit. 14 znamení, které svět řeší právě nyní. Prožíváme konec jedné éry a zrození nové. Až se v budoucnosti ohlédneme zpět, bude nám to celé připadat jako jeden historický moment, ale když v tom žijeme a procházíme tím, zdá se nám, že se posouváme vpřed hlemýždím tempem.
Ale nenechme se mýlit - žijeme první kapitoly konce světa tak, jak ho známe a vynoříme se v novém světě, který bude od toho dnešního velice odlišný.
1. Tornáda, hurikány, zemětřesení a tsunami
Zpočátku to vypadalo jako náhoda, ale teď už je to běžný scénář. Počasí je stále více extrémní. Přes 120 tornád nedávno zasáhlo na středozápadě USA. Texas je v plamenech a trpí kvůli extrémnímu suchu. A tam, kde nejsou požáry a sucha, tam jsou záplavy. Toto je pouze začátek... Dají se očekávat další nebezpečné projevy počasí v průběhu příštích 18 měsíců.
2. Ticho včel
Colony Collapse Disorder (CCD - syndrom zhroucení včelstev, rychlá úmrtí včelích kolonií z doposud nejasného důvodu) nadále zrychluje po celé severní Americe. Už ale víme, že to může být způsobeno částečně chemickými pesticidy (a možná i GMO), ale chemický průmysl se snaží za každou cenu utajit pravdu, zatímco opylovači našeho světa trpí zničujícím populačním kolapsem.
3. Selhání jaderné vědy
Katastrofa ve Fukushimě dokazuje jednu věc: vědci jsou nebezpečně arogantní v jejich plánování projektů ve velkém měřítku a nedokáží odhadnout schopnosti matky přírody. Jaderná věda slibovala čistou, zelenou energii - ale nyní přinesla tichý, neviditelný jed, který nakazí naši planetu.
4. Stíhání WikiLeaks
Ve věku natolik nekontrolovatelných podvodů neexistuje prostor pro pravdu. Ti, kteří vysloví pravdu (WikiLeaks), jsou sledováni, jako kdyby oni byli zločinci.
5. Vzestup policejního lékařského státu
Zásahy ozbrojených jednotek SWAT na Maryanne Godboldo v Detroitu je pouze začátek. Pravdou je, že americký zdravotní systém používá zbraně, aby vnutil vakcíny a chemoterapii dětem a dospívajícím v celé Americe. Zdravotnický systém se tak stal naprosto nefunkční, je zkorumpovaný a nebezpečný, když musí namířit proti člověku zbraň, aby si vzal jeho lék. Nejvíce však ohrožuje naše zdraví a svobodu silný zdravotní monopol.
6. Zvyšující se frekvence nedostatku potravin
Všimli jste si, že ceny potravin dosahují rekordních výšin? A to je opět jen začátek. Ceny potravin budou nadále rychle stoupat i v příštích letech kvůli důsledkům extrémního počasí, ztrátám opylovačů a globální kontaminaci plodin geneticky modifikovanými organismy. Skutečné jídlo je v našem světě stále vzácnější. Možná i vy začnete brzy přemýšlet o domácí zahradě.
7. Zničení světa energetickými společnostmi
Radioaktivní spad z Fukushimy není jediný způsob, jak energetické společnosti ničí náš svět. Nezapomeňte na Deepwater Horizon a masivní ropnou skvrnu v Mexickém zálivu - a celá katastrofa ještě není u konce. I o rok později stále sprejují jedovatý Corexit!
8. Pokračující kontaminace naší planety GMO
To může být nejhorší kapitolou v nadcházejícím kolapsu - rozšíření genetického znečištění planety prostřednictvím geneticky modifikovaných organismů. To je zločin proti přírodě a proti lidskosti. Únik těchto genů vede k neúrodě a hladu. Používání GMO je nejvíce "satanská" věc, kterou v moderním zemědělství naleznete.
9. Tyranie a trestní zásahy zaměřené na opravdové jídlo (syrové mléko)
Když nemůžete prodat zdravé jídlo z farmy vašim sousedům, aniž by si na vás počíhali policajti a zatkli vás, je se světem něco špatného. Ano, tohle se již dnes v USA děje.
10. Eskalace padělání peněz
Selhal ekonomický systém, který se přibližuje ke kolapsu, natvrdlí vůdcové mohou vymyslet jen "řešení", které ve skutečnosti urychlí jejich vlastní pád. Federal Reserve překotně falšuje hodnotu peněz (např. "kvantitativní uvolňování" - uvolnění zpomalené ekonomiky zvýšením kvantity peněz) a to naznačuje, že se konec rychle blíží. Ekonomické šílenství je zřejmé každému, kdo umí základní násobilku.
11. Klesající inteligence mas
Jednou z nejvíce znepokojující známkou všeho je, že jsme již v kolapsu, je velký pokles inteligence lidí. Lidé žijící naprosto pohlcení televizí, nemohou přinést světu absolutně nic cenného. Jedná se o "hloupé spotřebitele", kteří se nechali naočkovat tím, na co se dívají v televizi a jedí zpracované pasterizované nezdravé potraviny. Jsou pod silným psychologickým tlakem a věří všemu, co jim vláda říká. Většina z těchto lidí bude mít problém projít kolapsem.
12. Kompletní výroba mainstreamových zpravodajství
Většina mainstreamových zpráv je dnes uměle vyráběna: Obamův rodný list, válka v Libyi, ekonomika, atd. Vše je přitom natolik naprosto falešné a neuvěřitelné, že inteligentní člověk sledující zprávy musí vybuchnout smíchy. Je to znamením tohoto kolapsu, že informační zdroje, které ovládají masy, jsou neschopné podat pravdivý obraz a uchylují se k vymýšlení politicky účelných výmyslů o všem od zdravotní péče a medicínu až po americký dolar.
13. Probíhající farmaceutické znečištění našeho světa
Kromě kontaminace GMO a radiací existuje i významná farmaceutická kontaminace naší planety. Není to jenom farmaceutickými továrnami, které vypouští jejich produkty do řek, je to také skutečnost, že více než polovina populace užívá léky téměř denně a ty léky prochází skrz jejich těla a končí ve vodě, kde infikují ryby. Látky léků dokonce skončí ve splaškovém kalu, který je prodáván jako "organická půda".
14. radioaktivní kontaminace globálních potravinových zásob
Tento bod je opravdu zákeřný: celosvětové zásoby potravin jsou nyní kontaminovány radioaktivními spady z Fukushimi. Sice bylo řečeno, že byla úroveň záření "nízká", ale už nikdo neřekl, že izotopy radioaktivního cesia přetrvávají v zásobách potravin celá staletí. Jak lidské tělo přežije vystavování skenování CT, radioaktivnímu jídlu, paprskům X, tělním skenerům TSA a navíc i tajnému DHS mobilnímu X záření, které může proniknout vaším tělem, jakmile vstupujete třeba na fotbalový stadión. Celková radiace zatěžuje lidskou rasu a podporuje hromadnou neplodnost.
Zrychlujeme... příliš
Prosinec 2012 může být užitečným datem nějakého počátku pokročilejší fáze krize, nebo možná jako spoušť pro nějaké další zrychlení společenského rozpadu. Ale nenechme se mýlit - již nyní žijeme v době kolapsu moderního světa a sedíme v první řadě.
Přemýšlejte o tom, co se kolem vás v těchto dnech děje. To jsou znaky posledních zoufalých spárů civilizace postavené na naprosto neudržitelných postupech, které nemají hodnotu života v našem světě. Jedná se o konec časů firemní oligarchie a monopolních pro-ziskových korporací, které zničily vše v našem světě výměnou za mírně vyšší čtvrtletní zprávu o výnosech.
V honbě za stále více penězi lidstvo obětovalo své potravinové zásoby, opylovače, oceány, lesy a půdy. Lidská chamtivost využívala jiné osoby k lékařským experimentům i jako štít. Vytvořili jsme války, abychom prodali ještě více bomb a vymysleli jsme nemoci, abychom mohli prodávat psycho-chemikálie.
To jsou praktiky nezdařené civilizace, jejíž dny jsou sečteny. Sledovat, jak se vše hroutí, je mnohem zajímavější, než sledovat pokračování v destruktivních způsobech. Protože ti z nás, kteří tomu věnujeme pozornost, vytvoříme budoucí civilizaci, která přijde po kolapsu.
Rozlučte se s falešnou mocí institucí
Bylo by samozřejmě hezké, kdyby si naši budoucí vůdci vzpomněli na význam svobody a osobní odpovědnosti. Odpověď na všechny problémy světa je svoboda - svoboda v lékařství, svoboda v ekonomii a svoboda od vlády tyranie.
Nalijme si čistého vína - příčina většiny problémů, které právě teď táhnou náš svět ke dnu, je špatná vláda. Je to špatná vláda, která schválila geneticky modifikované organismy. Špatná vláda prosazuje lékařské monopoly a dovolí pesticidy zabíjet včely medonosné. Špatná vláda nás přivedla do nevyhnutelných dluhů a nákladných zahraničních válek. Špatná vláda zakázala svobodu zdraví a chránila monopolní praktiky potravinových organizací, farmaceutických a chemických společností.
Pád moderní lidské civilizace je, jak jste již pravděpodobně uhodli, i pád samotné myšlence, že vláda vytváří lepší společnost. Protože po kolapsu musí umřít jedna myšlenka - že lidé potřebují další skupinu lidí (vládu pracovníků), kteří budou žít z naší tvrdé práce, zatímco nás budou honit se svojí falešnou autoritou a řídit každý malý detail našich životů.
Takže to, co potřebujeme v našem světě, není žádná další vláda, ale více svobody. Pokud bychom měli svobodu, nedotknutelnost a osobní zodpovědnost, nemuseli bychom čelit globálnímu kolapsu, který již začal. Lidská rasa je ale jako malé děcko, která se evidentně musí některé lekce naučit tvrdší cestou.
Tato lekce by měla být dlouho vzpomínána. Necháte-li podniky, banky a vlády řídit vaši ekonomiku, vaše farmy a celý život, budou vás otročit a krást vaši budoucnost. Zatímco spíte, budou aplikovat tiché jedy do světa kolem tak dlouho, dokud se jednoho dne neprobudíte a vše, co bylo vytvořeno, tak bude zničeno. Budou vám slibovat ráj, ale přinesou vám pouze smrt. Dejte si pozor na každý subjekt, který není žijící osobou - žádná vláda, žádná instituce, žádná společnost nemají duši, srdce, ani svědomí. Jsou to síly organizovaného ničení, které decimují ty věci, kterých si my ceníme a zároveň přináší věci, které nás jen zotročí a poškodí.
Dejte si pozor na společnost, vládu i neziskové organizace pracující jako přední skupiny soukromého průmyslu. Nikdy nedovolte, abyste byli ovládáni přes jakoukoliv instituci, která existuje jen jako fiktivní konstrukce stvořený projekcí lidské chamtivosti.
Buďte připravení na zrychlení kolapsu. Pokud čtete tyto řádky, jste budoucností lidské rasy. Máte povinnost zůstat na živu, aby vaše geny zůstaly neporušeny a mohly tak vytvořit novou společnost poté, co se tato ztrácí v propadlišti dějin.
Mike Adams

24 komentářů:

  1. Ten článek si poněkud protiřečí v tvrzení, že svět by měl být očištěn od "elit" a zároveň v tom, že ten kdo v toto věří je defakto novou budoucí "elitou".

    Od chvíle kdy člověk vylezl z jeskyně existuje třídní společnost a jaksi za těch posledních 10 000 let se nějaká jiná forma hromadného společenství neujala. Posledním takovým ideologickým selháním byl komunismus a pokud si myslíte, že anarchie je svobodou, možná by stálo za to provést nějaký experiment - myslím, že by většina lidí z tohoto ideálu velmi záhy vystřízlivěla.

    Ano, dnešní svět není v lecčems ideální, ale pořád lepší, než by mohl být za jiných podmínek.

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že víc svobody jde mít i bez toho, aby to musela být anarchie.

    A ano, sice se říká, že nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř. Na druhou stranu nemůžeme pracovat s nějakým "coby kdyby" (buďte spokojení s tím co je, protože za jiných podmínek...), ale s tím, co je teď a tady. A to je sice lepší než co by mohlo být, ale taky o dost horší než co by mohlo být. Někde jsem slyšel hezký citát "Není pořádný muž(člověk) ten, který nesnaží se udělat ze Světa lepší místo."

    Přeji hezký den!

    Richard

    OdpovědětVymazat
  3. Ale jinak souhlasím s tím protiřečením. Hlavně poslední odstavec se mi zdá nějaký divný a moc mi do toho článku nesedí, je to trochu jako "pěst na oko":)
    Jinak je to ale hodně dobrý článek, díky za postnutí, Orgonete:)

    Richard

    OdpovědětVymazat
  4. Cítím to stejně jako M.Adams. Naše civilizace je před kolapsem. Věřím,že to, co přijde po zklidnění, nebude anarchie..:)

    OdpovědětVymazat
  5. No konečně :oD a určitě by se našli i další důvody :o))

    Nasgol

    OdpovědětVymazat
  6. Tiež mám obavy hlavne z čumilov na televíziu a mafiánov vo vládach. Obavu z ľudí ktorí namiesto myslenia a intuície používajú inštinkty. Tieto bytosti smerujú nadol, k zvieratám, či skôr k démonom. A takíto ľudia v období kolapsu... čo to s nimi urobí a čo budú robiť oni?

    OdpovědětVymazat
  7. Co nám chce autor říct? Že je všechno špatně? To už víme. Působí to pouze negativně a navíc hloupě. Hlavně to svádění katastrof na přírodu. Extrémní klimatické jevy, stejně jako havárie Fukušimy nejsou dílem přírody. Stejně tak Wikileaks nejsou žádnými nositeli pravdy, ale dezinformačními poskoky NWO. Za koho autor vlastně kope?

    Guess

    OdpovědětVymazat
  8. Nepůsobí to negativně. Prostě se probouzíme a koukáme, co se kolem děje. Před chvilkou jsme ještě spali.
    Je škoda, že Mike Adams se dosud nezajímal o umělé zásahy do počasí. Ale to mu nevyčítám, protože koná obrovskou práci v jiné ohlasti.

    OdpovědětVymazat
  9. Mike Adams působí v oblasti přírodního zdraví, a myslím si, že tahle oblast je pro každého jednotlivce mnohem důležitější než obávat se přírodních katastrof.
    Je nesrovnatelně větší pravděpodobnost, že si poškodíme své zdraví vlastním způsobem života, než že nám ublíží klimaterorismus.

    OdpovědětVymazat
  10. Přidávám se k Anonymovi 9:01 :
    Má pravdu, že velmi drtivá většina všech novodobých rádobyspasitelů jsou jen konspirativně nastrčené figurky, velmi sofistikovaně vyškolené americkými agenturami CIA a NSA. Znají dokonale struktury psychologické války, a jako sekční generálové jsou vyslání do cyberprostoru válčit za zájmy světových elit proti řadovým občanům, kteří jsou pro ně potenciální hrozbou, pokud prohlédnou špinavou hru,kterou s nimi tito elitáři nestydatě hrají. Proto dejte velký pozor na falešné proroky, falešné Avatary, falešné Mesiáše nebo nejrůznější Maitreii. Již v evangeliích je napsáno, že Ježíšův druhý příchod je sdílen s obavami, zda jej vůbec někdo pozná (tzn.zda najde vůbec lidi,kteří si uchovají víru, a z ní vyplývající praktický život, kterou hlásal na Zemi před 2000 lety). Dnové pekelných knížat se kvapem krátí, a ONI jsou si toho velmi dobře vědomi.Proto se snaží za každou cenu zastavit nebo zvrátit probíhající proces transformace. Hodně bude záviset na každém z nás, řadových občanů, zda tato transformace proběhne bez větších hrůz a katastrof, nebo zda budeme muset projít infernem (předpeklím), než dojde ke změnám, které byly spuštěny z centra Universa, a které nemůže nikdo ve vesmíru ani změnit, ani zastavit.

    OdpovědětVymazat
  11. Nejposlušnějším otrokem je ten,jenž si tuto skutečnost neuvědomuje!Na kolaps tohoto paskvilu se těším. S pozdravem Hans

    OdpovědětVymazat
  12. Proto se elity snaží o nové zákony, které odhalování Pravdy budou čím dál tím více zamlžovat, překrucovat, bagatelizovat nebo rovnou umlčovat. Plány NWO mají dokonce ve svém "portfoliu" i takovou restrikci, kdy každé protirežimní nebo svobodné myšlení bude povýšeno na zločin, který bude těžce kriminalizován !!! Takže před tím jsou všechny dosavadní -ismy pouhou dětskou hrou.

    OdpovědětVymazat
  13. Tenhle system vytvari jednoduche lidi.
    Jednodusi lide se jednoduse udrzuji ve strachu.
    Ja si myslim, ze Americani by radi, abychom si mysleli, ze maji tak silne zbrane, ze zpusobily v Japonsku zemetreseni, tsunami a nasledne problem s Fukusimou. Ja nepoopiram ostatni klimaticke zbrane, manipulaci s pocasim, chemtrail etc, ale tak dobre zbrane by chtely mit. Nastesti, nastesti pro nas a system nemaji. Samozrejme ze Wikileaks je nastrceny nastroj NWO, prave tak jako spousta channelingu a ezoterickych smeru, co vyrostly jako houby po desti. Proste na kazdeho zabira neco jineho a o to tu je.
    Jinak si myslim, ze autor kope za nas. Z celeho clanku je to zrejme. Jestli ma v nekterych detailech pravdu ci ne, neni tak dulezite jako, ze ty body co se deje a kam to bude smerovat jsou zformulovany dobre. Bohudik i bohuzel. Bohuzel, protoze kdyz se kaci les, padaji i....
    To vsichni zname. Takze misto toho, abychom takto uvazovali a presvedcovali se kdo ma pravdu a zda, meli bychom budovat nove vedom lidstva. V prvn i fazi samozrejme svoje. Jakekoliv omezeni svobody, pokud moralka a svoboda nevychazi ze mne same, tak jakekoliv omezeni svobody zakony nic neresilo, neresi a v budoucnu resit nebude. Tady musi prestat platit zakon strachu a nastolit se zakon lasky. Clovek s probuzenym vedomim, nevymysli chemtrails, netravi druheho farmaceutickymi produkty, nedava do jidla chemii neslucitelnou se zivotem, etc, etc. Je toho mnoho. A to musi skoncit nebo prave tam to musi zacit u toho posledniho zamestnance, ktery si mysli, ze zato neni odpovedny, protoze posloucha prikazy a kdyz neposlechne, tak ho vyhodi z prace. No vsechny nas proste vyhodit nemohou. Bez nas nemohou.
    EDYSOM

    OdpovědětVymazat
  14. Zcela soukromému sdružení Federal Reserve v roce 2013 především končí právo k vydávání zatím nejužívanější měny k mezinárodnímu obchodu - USD.
    Od konce 18. existovalo v USA už několik bankovních ústavů s podobnou funkcí centrální banky. Každý konec takové licence vedl k válce nebo nevysvětlitelnému chaosu.
    1791: Rothschildové zřizují centrální banku v USA, nazvanou The Bank of the United States. Tato je zřízena s 20 letou smlouvou.
    1811: Privilegium pro Americkou banku končí. Když má být zakládací listina po 20 ti letech obnovena, je zamítnuto.
    Nathan Rothschild, hlava Bank of England, několika americkým státům poskytuje půjčky, čímž se stává oficiálním evropským bankéřem vlády Spojených států. Jelikož podporuje vytvoření Bank of the United States, hrozí: “Buď bude pověřovací listina obnovena, nebo se Spojené státy ocitnou v nejkatastrofálnější válce.”
    1812: Financováni Rothschildovými penězi, Britové vyhlašují Spojeným státům válku. Plánem bylo způsobit Spojeným státům válkou takový dluh, že by se musely sklonit před Rothschildy a povolit jim prodloužení pro jejich "Bank of the United States".
    Válka zvedá národní dluh ze 45 milionů dolarů na 127 milionů dolarů. 19.září umírá Mayer Amschel Rothschild.

    Zbývá jen poznat, kdo USA vmanipuloval do II. války v Zálivu proti Iráku a proti Afghánistánu, aby vznikl astronomický státní dluh.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  15. ale k Miku Adamsovi - jeho závěry vedou do slepé uličky.
    Zpočátku člověka naláká slušným seznamem toho, co se děje a pak banální neověřitelný údaj...
    Pořád je školí podle stejných učebnic.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  16. Jak uvedli elitáři NWO na summitu "O stavu Země" v Bruselu roku 2000 : stačí jim pouhých 660 milionů, "ti ostatní" je nezajímají !!!

    OdpovědětVymazat
  17. pokračování nedokončeného...
    1816: Privilegium pro Bank of the United States je prodloužena na dalších 20 let. Rothschildové opět kontrolují oběh peněz. Britská válka proti Americe kvůli tomu stála životy tisíců Britských a Amerických vojáků. Jen aby Rothschildové dostali svou banku.
    1828: Prezidentem se stává Andrew Jackson. (Sedmý prezident USA 1829 až 1837) Jeho slogan zněl: “Ať vládne lid.”
    Jackson tvrdil: “Pokud má Kongres podle Ústavy právo vydávat papírové peníze, bylo mu toto právo dáno proto, aby ho používal a ne, aby ho uděloval jednotlivcům nebo korporacím.
    Už v roce 1828 Jackson při projevu na adresu bankéřů řekl : “Jste brloh zmijí. Mám v úmyslu vaše hnízdo vybít a s pomocí Boží ho i vypálit. “
    1832: Senátem prošel návrh zákona na novou smlouvu (4 roky před vypršením té staré) poměrem 28-20 a dolní komorou poměrem 107-85. Každý věděl, jak se Jackson zachová.
    Prezident banky Biddle vyhrožoval: “Když zákon bude Jackson vetovat, já budu vetovat jeho!”
    Jackson smlouvu vetoval a banku zrušil. Tajemníkovi státní pokladny nařídil, aby odstranil všechny vklady vlády z amerických bank a uložil je do státních.
    1835: 8.ledna Jackson zaplatil poslední splátku národního dluhu. Byl to jediný okamžik amerických dějin, kdy byl národní dluh zredukovaný na nulu. Spojené státy byly schopny nahromadit přebytek 35 miliónů dolarů, které byly rozděleny mezi jednotlivé státy.
    ...
    1837: Rothschildové posílají dalšího ze svých agentů do Ameriky. Jmenuje se August Belmont pravým jménem August Schönberg.
    Jeho posláním bylo vyvolávat finanční problémy v jižních bankách.
    1841: Prezident John Tyler (desátý prezident Spojených států v letech 1841 až 1845) vetuje zákon o obnově výsady pro Bank of the United States. Obdrží stovky dopisů s výhrůžkami, že bude zavražděn.
    1845: Andrew Jackson, sedmý prezident Spojených států umírá. Tento velký vlastenec zanechává instrukce ve své závěti, aby měl na svém náhrobním kameni vyryto, “Zabil jsem Banku”.
    1849: Umírá Gutele Schnaperová, manželka Mayera Amschela Rothschild. Před svou smrtí prohlásila: Pokud by moji synové nechtěli války, nebylo by žádných. ”

    1861: Prezident Abraham Lincoln (16. prezident Spojených států, 1860 do jeho zavraždění v roce 1865) kontaktuje Rothschildy, v pokusu získat půjčky na podporu probíhající Americké občanské války. Rothschildé souhlasí pod podmínkou, že Lincoln povolí výsadu na založení další centrální banky Spojených států a je připraven platit úroky ve výši 24% až 36% ze všech půjčených peněz. Lincoln je velmi rozzloben kvůli této výši úroku. Dává proto vytisknout své vlastní úrokem nezadlužené peníze. Informuje veřejnost, že toto je nyní platidlo pro veřejné a soukromé dluhy.
    1862: V témže roce noviny The Times of London přinášejí příběh, obsahující následující prohlášení: Pokud by se zlomyslná finanční politika měla zatvrdnout ve své konsolidaci, pak se tato vláda vybaví vlastními penězi bez výdajů. Vyplatí si dluhy a bez dluhů i zůstane. Bude mít všechny peníze potřebné k pokračování svého obchodu. Stane se prosperující nad rámec precedentu v dějinách civilizovaných vlád světa. Mozky a bohatství všech zemí půjdou do Severní Ameriky. Ta vláda musí být zničena dříve, dokud nezničí každou monarchii na planetě.
    1863:Rothschildové využívají jednoho ze svých agentů v Americe, Johna D. Rockefellera, aby vytvořil obchod s ropou jménem Standard Oil. Převládne veškerou svou konkurenci.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  18. 1864: Prezident Abraham Lincoln poznává ruského cara, Alexandra II (1855 - 1881), který měl rovněž problémy s Rothschildy. Odmítal jejich neustále pokusy o založení centrální banky v Rusku. Prezident Lincoln žádá cara o pomoc v občanské válce. Car posílá část své flotily, aby zakotvila u New Yorku a části Kalifornie. Dává jasně najevo Britům, Francouzům a Španělům, že pokud zaútočí na kteroukoli stranu, Rusko zaujme pozici po boku prezidenta Lincolna. Lincoln následně vítězí v občanské válce.
    1865: V prohlášení před Kongresem prezident Abraham Lincoln uvádí: Mám dva velké nepřátele. Jižní armádu před sebou a finanční instituce za sebou. Z těchto dvou, jsou finančníci mým největším nepřítelem. Téhož roku je Lincoln zavražděn....
    1869: Rothschildové se v Londýně setkávají s Morganem a Drexelem (synem zakladatele nejvlivnějšího bankovního domu ve Philadelphii) a prostřednictvím společnosti Northern Securities Corporation začíná upevňování moci a vlivu Rothschildů ve Spojených státech. Morgan pokračuje v partnerství, které začalo, když jeho otec fungoval jako dvojitý agent pro Rothschildy a pro vládu USA.
    1876: Otto von Bismarck prohlašuje: Rozdělení Spojených států do dvou federací stejné síly bylo rozhodnuto dlouho před občanskou válkou vysokými finančními silami v Evropě. Tito bankéři se obávali, že Spojené státy, pokud zůstanou v jednom celku jako jeden národ, dosáhnou ekonomické a finanční nezávislosti. Ta by zrušila světovou finanční nadvládu bankéřů.
    1881: Prezident James A. Garfield (20. prezident Spojených států, byl ve funkci jen 100 dnů) prohlásil dva týdny před svým zavražděním následující: Kdokoliv kontroluje oběh peněz v naší zemi, je absolutním vládcem všeho průmyslu a obchodu … Když si uvědomíte, že celý systém je velmi lehce kontrolovaný, ať už tak či onak, několika mocnými muži na vrcholu.
    ...
    1891: Britský dělnický vůdce udělá následující prohlášení na téma Rothschildové: Tato krev sající banda byla v tomto století příčinou nevýslovného darebáctví a utrpení v Evropě. Svůj ohromný majetek nahromadila díky podněcování válek mezi státy, které nikdy neměly mít mezi sebou neshody. Kdykoliv je v Evropě problém, kdekoliv se šíří fámy o válce a mysl lidí je vyděšena strachem ze změny a kalamity, můžete si být jisti, že je rodina Rothschildů někde nablízku, v oblasti nepokojů. “Podobné komentáře dělají Rothschildům starosti a tak ke konci 19. století kupují zpravodajskou agenturu Reuters. Aby měli kontrolu nad médii.
    1911: John F. Hylan, starosta New Yorku, prohlašuje: Skutečná hrozba pro naši republiku je neviditelná vláda, která jako obrovská chobotnice rozprostírá svá slizká chapadla nad naším městem, státem i národem. Na čele je malá skupina bankovních domů.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  19. 1912: V prosincovém vydání časopisu “Truth, (Pravda)” George R. Conroy píše o bankéři Jacobovi Schiffovi: Pan Schiff je hlavou velkého soukromého bankovního domu Kuhn, Loeb, a spol., který představuje Rothschildovy zájmy na této straně Atlantiku. Je popisován jako finanční stratég. Léta je finančním zprostředkovatelům velké síly, zvané Standard Oil. Byl ruku v ruce s Harrimany, Gouldy a Rockefellery. Ve všem jejich podnikání! Při stavbě železnic se stal ústřední silou v železniční a finanční moci v Americe. “

    us-federalreservesystem-seal_svg

    1913: Rothschildové zřizují svou poslední (fungující dodnes) centrální banku v Americe, FED. Kongresman Charles Lindbergh uvádí po přijetí Zákona o Federální Rezervě 23. prosince následující: Tento zákon potvrzuje nejgigantičnější trust na světě. Pokud prezident podepíše tento zákon, bude zlegalizována neviditelná vláda peněžní moci … Tímto bankovním a měnovým zákonem je páchaný největší zločin v dějinách. Je důležité poznamenat, že FED je soukromá společnost a není ani federální ani nemá žádné rezervy. Opatrně se odhaduje, že zisky přesahují 150 miliard dolarů ročně a FED nikdy ve své historii nezveřejnil své účty.

    1918: Rothschildové nařídí popravu cara Nikolase II a celé jeho rodiny v Rusku bolševiky, které kontrolují. Toto je odplata Rothschildů za to, že car Alexander II podporoval Abrahama Lincolna v roce 1864. Je pro ně velmi důležité vyvraždit celou rodinu včetně žen a dětí. Aby ukázaly světu, že toto se stane, pokud někdp zkřížíte cestu Rothschildům.
    1919: Po skončení první světové války se koná Versaillská mírová konference. Má rozhodnout o výši reparací, které Německo musí zaplatit vítězům. Hostitelem této konference je její šéf, baron Edmund de Rothschild.

    Vsaďte se, že jsou i zatím svinstvem na obloze.
    P.S.
    1963: 4.června prezident John F. Kennedy (35.prezident Spojených států v letech 1961 až 1963) podepisuje zákon 11110. Vrací vládě Spojených států moc vydávat peníze, aniž by jediný dolar šel přes Rothschildův FED. Za 6 měsíců, 22. listopadu, je Kennedy zavražděn.
    je to z http://www.knihy-a.cz/10743/rothschildove-ve-svetovych-dejinach
    čus r.m.

    OdpovědětVymazat
  20. ....Zcela soukromému sdružení Federal Reserve v roce 2013 především končí právo k vydávání zatím nejužívanější měny k mezinárodnímu obchodu - USD.....

    Pokud je takto tak se obavam, ze ta transformace klidna skutecne nebude.
    Vsichni vime co se deje. Mely bychom vymyslet nejaky inteligentni zpusob jak to zastavit. Prohlasuji to uz desitky let. Predne by kazdy v praci mel pracovat s vysokym uvedomenim, aniz by se bal o sve misto. (strach)A kazdy novy zamestnanec zase. (strach) Jenomze to se nikomu nechce....
    Pokud se ptate, ano dvakrat jsem kvuli tomu sama musela odejit a nakonec mne to prestalo bavit....Snazim se takto vedome chovat a vystupovat kazdou vterinu sveho zivota. Nerikam, ze se mi to na 100% dari a pak mam sebereflexi. Nejtezsti to je snad v partnerskem vztahu, ale zatim jsem nepolevila. Nemohu no.
    Kazdy by taky mel si nechat vyplacet mzdu hotove. Vsechno platit hotove, jen pro zacatek to je bohuzel jejich druha velika zbran. Oni uz ani ty nehodnotne penize moc tisknout nemusi, oni si proste jen prevadeji nuly na papirech. Penize se staly nejaktualnejsim a nejpozadovanejsim zbozim, ktere vytvari a produkuje velike nic. Kdyz je nemame mame strach z ceho budeme zit, za co se postarame o rodinu, zase strach, z ceho zaplatime leky, strach je proste na kazdem rohu. Oni ten system budovali promyslene a dlouho. My ho musime laskou transformovat. Protoze laska k sile se potrebuje zmenit an silu lasky v kazdem z nas.
    Financni system je treba v prvni fazi zmenit na lokalni a posleze zcela zlikvidovat.
    Edysom

    OdpovědětVymazat
  21. Zajímavé postřehy a úvahy, ale jako jiným se i mně nezdá forma a styl prosazování. Stejně "chytsře" to vymyslel Hitler, když na reálné situaci krize a bídy vyhecoval masy k zvěrstvu. Jistě, naše civilizace trpí problémy, ale že by nová elita byla řešení? Přiznám se, bojím se všech "ismů" ať komunismu, fašismu, islamismu, katolismu.. V každém z nich je kus pravdy, ale každý z nich přinesl víc bolesti, utrpení a zmaru, než který zpočátku hlásal...
    „K tomu, aby zlo zvítězilo, stačí jediná věc – aby slušní lidé nedělali nic.“

    Olouse

    OdpovědětVymazat
  22. no olouse, chtělo by to vypustit ty obecně zaběhlé bludy například o hitlerovi (v žádném případě to nebyl vůdce, ale pouze loutka v cizích rukách, jak už to prostě bývá). potom bude pohled prostého lidu na dějiny zase poněkud jasnější.

    OdpovědětVymazat
  23. Vždyť i satanisté proklamují, že jejich pekelný kníže bude mít v moci všechny lidi a celou Zem až se stane to, že na něj (jako na satana,ďábla apod.)přestanou prakticky a fakticky věřit, a budou jej považovat jen za starověkou neškodnou "Ezopovu bajku".Nevědomost a lhostejnost je odvěkou metlou lidstva !!! Na to nikdy nezapomínejme !!!

    OdpovědětVymazat
  24. Osobní svoboda,osobní zodpovědnost.To není anarchie.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.