24. května 2011

Nikolaj Levašov: O klimatických zbraních 2. část


Máte absolutní pravdu, když říkáte, že tento typ zbraně byl vyvinut v USA a SSSR téměř současně. - - Máte také pravdu, že naši vědci a badatelé pracující v této oblasti se z různých důvodů octli v USA. Stalo se zřejmým, že počasí může být ovlivňováno. Byli jsme již připravování na tyto věci, když pan Lužkov (starosta Moskvy) rozptyloval mraky nad Moskvou před přehlídkami a dalšími veřejnými shromážděními. Stalo se to již běžnou věcí. Otázkou je, zda máme vědce, kteří jsou schopni chápat, co se děje. Proč nejsou žádné zprávy o této věci a proč se neděje nic, co by neutralizovalo takové anomálie? Co je to? Vyhlásil někdo Rusku válku?

Válka byla vyhlášena již dávno.

Hurikány a ohně měly těžký dopad na úrodu.

Kdyby klimatická a geofyzikální zbraň nebyla zničena, jak říkáte, jaké dopady bychom museli očekávat?

Myslím, že chtěli dostat Rusko na kolena. Plánovali spálit úrodu a donutit Rusko, aby si koupilo jejich geneticky upravené obilí. To je genetická zbraň. Hovořilo se o zakoupení 15 miliónů tun tohoto obilí v USA. Vladimír Putin zde provedl velmi správnou politiku, když zrušil vývoz ruského obilí a řekl, že nejprve musíme vyřešit své vlastní problémy.

Nedávno byla mezinárodní schůzka na obilné burze v Paříži, kde se diskutovalo o růstu ceny kukuřice. Je zajímavým faktem, že od r. 2002, kdy hořela rašeliniště a situace byla velmi podobná jako nyní, bylo mnoho informací o tom, že Sovětský svaz kupuje pšenici v USA.

O roce 2002 nemohu nic říci. Celá situace by musela být analyzována.

Proč jsme reagovali v tomto létě tak pomalu a neobratně, jako postižení paralýzou?

Myslíte, že toho můžete mnoho udělat, když je např. atomová bomba již shozena? Myslím tím běžnými prostředky?

Aha. Ukazuje se, že jsme byli postaveni před hotový fakt.

Bohužel, vojenské technologie, včetně klimatických zbraní, mohou pouze škodit. Mohou shodit bombu, nebo něco podobného, a použít klimatickou zbraň, která bude mít devastující následky. Ale když je akce provedena, jsou neschopni s tím něco udělat. Dám vám příklad pro objasnění. V únoru 2009 Američané vytvořili mocné hurikány a namířili je na západní Evropu, zejména na Francii. Bylo zničeno několik satelitů, které byly součástí hurikánového systému. Vzpomínáte si na informaci, která prošla médii, že spadl a shořel satelit, který se srazil s ruským? Takže, na Evropu mířil mocný Američany uměle vytvořený hurikán ze západu, z Atlantického oceánu. Když byly zničeny satelity, ti, kteří je zničili, obrátili hurikán a ten šel opět do USA. Bylo to poprvé v historii USA, kdy hurikán v únoru dopadl na východní pobřeží. Kdyby s tím byli mohli něco udělat, určitě by to udělali, ale nemohli.

Proč to dělají, když nemají tušení o následcích?

Myslí si, že mohou provádět tyto špinavé triky, aniž budou chyceni a potrestáni. Mají tuto zvrácenou logiku: když soused trpí, my se cítíme dobře. Vždycky měli takovéto zvrácené principy.

Když hoří rašeliniště, vzduch je těžce kontaminován a plný zplodin spalování a dalších nečistot. Nikdo to dosud nestudoval a neví, jaký účinek to může mít na lidi. Děti, těhotné ženy a nemocní lidé dýchají toto znečištění. Je známo, že malé částie sazí se mohou shromažďovat v plících a nelze je odtud dostat. Co se stane s Moskvany a návštěvníky Moskvy, včetně diplomatického sboru a zahraničních turistů?

Věřím, že tato špína vyjde nakonec časem z plic s pomocí hlenu. Ti, kteří toto vše způsobili, nemyslí na zdraví lidí. Myslíte, že se starali o to, co bude s lidmi?

Ale to je ta nejreálnější genocida prováděná před očima celého světa!

Myslíte si, že začala až dnes? …

Já to stěží mohu pochopit. Tyto hrátky s počasím se odehrávají na malé zeměkouli, kde žijeme my všichni. Je například možné na nějakou dobu zablokovat anticyklónu a popel nad Moskvou a Ruskem, ale dříve či později to vítr roznese po celém světě. Kde je logika jejich činů? Pokud je všechno tak, jak říkáte, pak genetický modifikované obilí není jediným a hlavním cílem? Jak dlouho chtěli udržovat antickyklónu a kritickou ekologickou situaci nad Moskvou a Ruskem?

Neznám jejich plány podrobně, ale nepochybuji, že plánovali udržovat tuto situaci déle, aby všechno spálili a proměnili Výchdoevropskou nížinu v poušť s veškerými neblahými následky. To, co říkáte o škodlivých zplodinách, v tom je něco pravdy, ale lidské plíce se mohou vyčistit pomocí hlenu a odstranit toxiny, ne tak rychle, jak by si člověk přál, ale nakonec se vyčistí. I plíce kuřáků, kteří přestanou kouřit, se během času vyčistí.

Úmrtnost v Moskvě v tomto období prudce vzrostla, ale mrak kouře byl právě tak i dalších dvou tuctech regionů. Podle dnešních oficiálních statistických údajů zemřelo 100 lidí v ohni. Nemáme jiný zdroj dat. Co je škodlivější, kouř nebo horko?

Masová úmrtnost v Moskvě nenastala kvůli ucpání plic, ve většině případů byla způsobena šokem z horka. Staří lidé mohou mít slabé srdce a vaskulární choroby a nemohou vydržet takové horko a znečištěný vzduch. Do červena rozpálené zdi domů přeměnily domy v sauny, kde nebylo úlevy ani v noci.

Takže lidé byli nepřipraveni na něco takového.

Určitě. Staří a nemocní lidé to nemohou vydržet. I poměrně zdravý člověk může utrpět tepelný šok s hroznými následky, pokud je po dlouhou dobu vystaven slunci bez dostatku pitné vody.

To jsem zažila sama, když jsem uvízla v dopravní zácpě v autě bez klimatizace. Projížděli jsme tunelem v Nové Rize, nebyla tam ventilace a já jsem dostala tepelný šok.

Proto i zdravá osoba může zemřít na šok z horka, pokud nemá dostatek tekutin a ochlazování. A to nemluvíme o starých a léky užívajících lidech, kteří mají oslabený organismus. Toto přehřátí bylo pro ně prostě smrtelné. Ke stejné věci došlo v Evropě v r. 2003.

Podle některých údajů zemřelo tehdy ve Francii horkem 15 000 lidí.

V roce 2003 dosáhla teplota v některých oblastech Francie 60°C! Když byla klimatická zbraň zničena, teplota se rychle snížila na 25° a začalo pršet.

Proč se Evropa stala cílem spolu s Ruskem?

Myslím, že to není náhoda, že podobná akce byla podniknuta proti Rusku a částečně proti Evropě v roce 2010. Podle předpovědí amerického jasnovidce Edgara Cayce, který četl informace z budoucnosti a napsal 150 000 předpovědí, které se uskutečnily, tedy podle něj se v r. 2010 Rusko mělo pozvednout na základně novou úroveň. Měla být vytvořena nová společnost s dramaticky novým přístupem k přírodě a k světu. Rusko se stane světovým vůdcem a žádná jiná země ho nepřekoná, a celý svět ho bude následovat. Nakonec zaujme místo, které mělo zaujmout už dávno. Je vysoce pravděpodobné, že meteorologické útoky se mohly vztahovat k tomuto momentu, protože Američané čtou Cayce, doufám, a perfektně vědí, že když se splnilo 150 000 předpovědí na 100%, pak se musí splnit i toto. Jak by tomu mohli zabránit? Mohu to udělat tak, že zničí ty, kteří mohou vytvořit novou společnost, která by mohla existovat na principech spravedlnosti, nikoliv rovnosti.

Veřejné mínění bylo ostře rozděleno do dvou velkých skupin. První začala mít podezření, že se s počasím děje něco nepravého, a dohadovat se, že se možná události odehrávají tak, jak jste právě řekl. Druhá skupina se domnívá, že všechno, co se stalo, bylo výlučně přírodním jevem, z důvodu klimatické změny, přemístění pólů, skleníkového efektu, globálního oteplování atd.

Ano, klima se mění. Vžycky to tak bylo. Ale to, co se děje tady, je něco úplně jiného. Žádná klimatická změna by nemohla udržet anticyklónu bez pohybu na jednom a tom samém místě po dobu jednoho a půl měsíce! Žádná klimatická změna nemůže způsobit, aby se ohřívala zemská kůra zevnitř tak, že jezera náhle zmizí pod zemí v trhlinách ve svém dně. Zde je jiná situace. Nevědomost je ten nejhorší stav, v němž se lidé mohou nalézat. Proč? Pokud něco nechápou nebo neví, neznamená to, že to neexistuje. Bohužel Rusové nejsou ti nejsčetlejší lidé na světě, stejně jako za doby Sovětského svazu. Kdyby lidé více četli, pak by věděli, že ruští hackeři se prolomili na webové stránky a získali odtud dokumenty ukazující, že globální oteplování je fikce vymyšlená těmi, kteří používají klimatické zbraně, aby zakryli své odporné aktivity.

(Pokračování.)

5 komentářů:

  1. Konečně super článek o tom, že k tajné globální válce už dávno dochází. Jen mnoho "zatrotlovaných" lidí stále odmítá uvěřit v tyto události, a raději si poslechnou tu faleš falešnou, co nám libozvučně vyzpívají moderátoři v televizi a v rádiu. Arabové a asiaté už dávno vědí, čemu čelí, jen Evropa a Amerika dál po ovčansku poslušně bečí. Však ti vlci, co na nás mají globalisté připravené, se s námi mazlit nebudou !!!

    OdpovědětVymazat
  2. Výborně !!! Jen ať je ničeno čím dál více tajných zbraní a je otáčeno proti jejich manipulátorům !!! Pravdě a svobodě zdar, novodobým otrokářům zmar !!!

    OdpovědětVymazat
  3. http://hisz.rsoe.hu/alertmap/woalert_read.php?edis=TO-20110523-30846-USA

    Super članky pomali sa to cele uvolní a budu museť isť pravdov von.

    To tornado je podla mna tiež umelé nachvýlu tam vidieť žltozelený zablesk. Dúfam že sa prebudí čo najviac ludi v europe a severnej amerike.

    OdpovědětVymazat
  4. Je potřeba probuzení především v Americe,Kanadě a Evropě, poněvadž tam je nejvíce bílé rasy na světě, k terá má být NWO-holocaustem zničena !!! Proto se tyto události dotýkají především nás BĚLOCHŮ !!!

    OdpovědětVymazat
  5. Proč se tyto události dějí především v Evropě a v Severní Americe ??? No hádejte, a přečtěte si něco o bílém neboli bělošském holocaustu !!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.