16. května 2011

Sorcha Faal: Co je technologie Vimana?

Tento článek vyšel již v prosinci minulého roku, tenkrát však zněl příliš fantasticky. A vida, další souvislosti se přidávájí, takže už ho mnozí zkousnou ...


Světoví vůdci se stahují do Afghánistánu 
po objevení „studny času“

Sorcha Faal, 21. 12. 2010

Podivná zpráva připravená pro premiéra Putina Ruskou výzvědnou službou SVR, která dnes obíhá v Kremlu, praví, že německá kancléřka Angela Merkelová se stala poslední v řadě západních vůdců, kteří provedli „překvapivou návštěvu“ http://www.nytimes.com/2010/12/20/world/europe/20iht-germany.html?_r=1 v Afghánistánu tento měsíc, a navázala na návštěvy amerického prezidenta Obamy (3. prosince http://content.usatoday.com/communities/theoval/post/2010/12/obamabiden-is-in-afghanistan/1 ), britského premiéra Camerona (7. prosince http://www.guardian.co.uk/world/2010/dec/07/david-cameron-afghanistan ) a francouzského prezidenta Sarkozyho (8. prosince http://www.ibtimes.com/articles/90060/20101208/french-president-nicolas-sarkozy-visit-to-india-carla-bruni-french-nuclear-reactors-to-india-areva-n.htm ).

Pouze Sarkozyho výlet, jak říká zpráva, byl utajen, protože Sarkozy byl právě na státní návštěvě v Indii , odkud se americkým vojenským letadlem přiřítil do afghánské válečné zóny. 


Co způsobilo tento náhlý chvat nejmocnějších vůdců Západu do Afghánistánu? Jak praví zpráva, chtěli na vlastní oči uvidět objev amerických vojenských vědců, kteří objevili to, co je označováno jako Vimana http://en.wikipedia.org/wiki/Vimana , zachycené ve „studně času“, která již způsobila „zmizení“ nejméně 8 amerických vojáků, kteří se snažili objekt vyndat z jeskyně, v níž byl skryt podle odhadu asi 5 000 let.
Ze starodávných údajů nacházejících se v sanskrtském eposu Mahabharata http://en.wikipedia.org/wiki/Mahabharata víme, že Vimana měřila dvanáct kubitů v obvodu, měla čtyři silná kola. Kromě „vybuchujících střel“ zaznamenává Mahabharata použití smrtících zbraní, které fungovaly prostřednictvím kruhového „reflektoru“. Když byl zapnut, vydával „proud světla“, které okamžitě zničilo svou silou každý objekt, na nějž bylo namířeno. 


Jak pokračuje zpráva „časová studna“, ukrývající Vimanu, se jeví jako pole elektromagnetické radiace a tíže, které bylo poprvé popsáno Albertem Einsteinem jako teorie sjednoceného pole http://en.wikipedia.org/wiki/Unified_field_theory , o němž šly zprávy, že během 2. Světové války stálo za americkým pokusem o teleportaci zvaným Filadelfský experiment, který v r. 1943 způsobil náhlé zmizení amerických vojáků, podobně jako v Afghánistánu. 


Zdánlivě „věčný“ zdroj síly pro tuto tajemnou „časovou studnu“, jak říká zpráva SVR, je zřejmě založena na technologii Edwarda Leedskalnina http://en.wikipedia.org/wiki/Edward_Leedskalnin , který tvrdil, že objevil „starobylé tajné vědění“, a v letech 1923 – 1951 „tajně a vlastnoručně“ vytesal neznámým proscesem 1 100 tun korálové skály, čímž vznikl jeden z nejtajemnějších výtvorů světa známý jako Korálový hrad http://coralcastle.com/ .


Nejzajímavější na celé zprávě je tvrzení, že byla objevena nejen Vimana, ale ze spisů, které byly rovněž v jeskyni, se ukázalo, že jejím „právoplatným vlastníkem“ byl starý prorok Zoroaster http://cs.wikipedia.org/wiki/Zarathu%C5%A1tra , který byl zakladatelem jednoho z nejdůležitějších náboženství všech dob, zvaného zoroastrismus.  


I když je na světě nyní málo známa, náboženská filozofie Zoroastra je pokládána za základ všech známých náboženství, která říkají, že cílem lidstva, stejně jako veškerého dalšího stvoření, je udržovat aša (pravdu). Dále prohlašovala, že pro lidstvo toto probíhá prostřednictvím aktivní účasti na životě a cvičení v konstruktivním myšlení, slovech a činech. 


Plinius Starší http://en.wikipedia.org/wiki/Pliny_the_elder , římský spisovatel z 1. století n. l., naturalista a přírodní filosof, a také velitel armády a loďstva, nazývá Zoroastra „vynálezcem kouzel“ http://en.wikipedia.org/wiki/Zoroaster#In_classical_antiquity , tvrzení, které podle historiků je založeno na „dvou tisících řádcích“ http://en.wikipedia.org/wiki/Zoroaster#In_classical_antiquity  napsaných o Zoroastrovi a uchovávaných ve staré královské knihovně v Alexandrii http://en.wikipedia.org/wiki/Library_of_Alexandria , kterou křesťanský římský císař Theodosius I http://en.wikipedia.org/wiki/Theodosius_I . přikázal zničit v r. 391 n. l.
Je důležité si povšimnout, že od té doby začalo růst nové křesťanské náboženství, když všechny prvky vztahující jeho pravé počátky k Zoroastrovi byly zničeny, jak se můžeme dočíst v poznámce z Historia Ecclesiastica r. 440 n. l., kde se praví:


„Z péče Theophila, biskupa alexandrijského, vydal císař příkaz k demolici pohanských chrámů ve městě a provedení bylo pod vedením tohoto biskupa. Theophilus se chopil příležitosti a chtěl vymýtit všechna pohanská mystéria  a ukázat lidem, proč jimi mají pohrdat. Nejprve vyčistil chrám Mitry a ukázal veřejnosti ukázky jeho krvavých mystérií. Potom zničil Serapeum, kde veřejně karikoval krvavé praktiky Mithrea. V Serapeu bylo také mnoho extravagantních pověr, například nosili Priapovy fally veřejně přes náměstí. Při této činnosti pomáhal Theofilovi hlavní velitel vojsk umístěných v Egyptě.“ http://en.wikipedia.org/wiki/Library_of_Alexandria#Decree_of_Theodosius.2C_destruction_of_the_Serapeum_in_391

(Zkráceno).

16 komentářů:

  1. Začíná se nám to hezky zahušťovat. Děje se toho čím dál více ve zkracujících se časových intervalech, čili index novosti se stále rychlejí blíží k nule. A křesťanští černokněžníci jsou běsní, že se jim pod rukama sype jejich žalář pro lidstvo.

    OdpovědětVymazat
  2. Nedávno na toto téma o vimanách byl zajímavý film na TVkanále Film+. Jednalo se o utajenou misi amerického komanda, které hledalo (a podivme se kde !!! v Afghanistánu !!!)v horách místa, kde se vyskytují vimany, jejichž osádky pomáhaly afghánským povstalcům. V tom filmu bylo, že když se někdo přiblížil k vimánám asi tak na 50 m, vkročil do silového pole, které vše živé, co do něj vstoupilo, vypařilo !!! Vimány dokonce "dělaly" v noci zvukové efekty , jajko když střihne, ustaly, přičemž nebylo kromě zvuků nic slyšet. Dokonce se za soumraku dvě vimány blížily k této jednotce jako dvě světla v dálce po cestě jedoucího automobilu. A náhle z té cesty vyskočily a prolétly jim nad hlavou. Ta pátrající jednotka se dostala do takové skalní soutěsky, kde s hrůzou objevila zmasakrovaná těla svých předchůdců, kteří se záhadně na misích ztráceli. Tato mise měla zjistit, co se s nimi stalo, a jak by v tom figurovaly právě tyto vimány. V momentě, kdy jim došlo, kde se ocitli, na ně shora zaútočila flotila vimán a propalovala paprsky těla jednoho po druhém. Tím "zůstalo" nadále vše "zahaleno" tajemstvím. Ten film předstihl zprávy o podobných věcech, které se nyní šíří po netu. To znamená, že válka v Afghánistánu je jen pouhou zástěrkou tohoto nálezu (tzv.studny času a vimán) podobbně, jako tomu údajně bylo i ve Vietnamu. Tam se v horách mělo také cosi mimozemského nalézt, a svádět o to s vietnamčíky urputné boje. Potírání komunismu zde byl pouhou zástěrkou. Už jsem zaslechl zprávy, že také v Íránu mají "pod pokličkou" nějaké mimozemské věcičky, které zkoumají a využívají pro svoje válečné účely, a že mají cosi společného ještě s nálezy v Afghánistánu a v Pákistánu. No, bude to ještě moc zajímavé, co se odtamtud ještě dovíme !!!

    OdpovědětVymazat
  3. Podobný film je asi Přepadení 2, v němž šílený vědec ukradl NASA vesmírnou zbraň vyvolávající zemětřesení (teda ukradl k ní ovladač). Unesl kvůli tomu vlak, protože při pohybu se nedalo zjistit, odkud se zbraň ovládá. Šílený vědec nejprve způsobil zemětřesení pod chemičkou v Číně, pak jen tak jako maličkost za pár milionů dolarů na objednávku jakéhosi podnikatele shodil letadlo, v němž letěla jeho manželka. Nakonec chtěl zemětřesením zničit Washington nebo Pentagon nebo už ani nevím co. Samozřejmě ve vlaku jel náhodou borec, co mu to překazil ... velmi poučný film, který už dávno není fikcí, ale realitou.
    Jistě se dá někde sehnat na zkouknutí.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak film Přepadení 2 online je tady: http://www.filmacek.cz/prepadeni-2-temne-uzemi/

    OdpovědětVymazat
  5. Nebo tady: http://www.uloz.to/hledej/?q=prepadeni+2+temne+uzemi

    OdpovědětVymazat
  6. Oprava k Anonymní 16.5.2011 1:24
    Vimány dokonce "dělaly" v noci zvukové efekty , jako když kolem krouží americké helikoptéry, a náhle jako když střihne, zvuky ustaly. Přitom nebylo nic vidět(světla), že by něco létalo ve vzduchu.

    OdpovědětVymazat
  7. Proto znovu říkám, že podobné filmy : District 9, trilogie Matrixu, trilogie Hvězdných válek, Loganův útěk, seriál Akta X, seriál Krajní meze,seriál Star Trek, Avatar,Horizont události,Solaris,28 dní poté,Výplata,Den poté,Potomci lidí,Sunshine,Moon, Minority Report, Lifeforce,Já robot,Vesmírní kovbojové,Čtvrtý druh, Vesmírná Odyssea, Total Recal, trilogie Dune, Y2K,Torus,I.A., Absolon,trilogie Aliens, Equilibrium, Jádro, Věc, Blade Runner, Immortal, Mise na Mars,Renaissance, Plameny v oblacích, a další Emmerichovy, Lucasovy a jiných režisérů, prostě a jednoduše (když se na to zaměříte !!!)odhalují mnoho z toho, co se před námi tají, a co se skutečně ve světě děje.

    OdpovědětVymazat
  8. Anonym nevieš názov toho filmu?

    OdpovědětVymazat
  9. 16. května 2011 15:36 - Vzpomeň si kdy to šlo nebo jak se to jmenovalo. Projel jsem program Film + od ledna a nic.

    OdpovědětVymazat
  10. Je to tohle? http://www.csfd.cz/film/230862-hrozba-v-pousti/

    OdpovědětVymazat
  11. Ten film sa menuje Hrozba v púšti

    OdpovědětVymazat
  12. Jakmile budu mít trochu času, mrknu se na výstřižky, které si průběžně pořizuji z různých tiskovin. Tam bude uvedeno, i kdy to vysílali.Takže chvíli strpení, ale určitě to sem vyvěsím. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ano,ano, ten film se jmenuje Hrozba v poušti, jak je uvedeno výše. Docela zajímavý obsah.

    OdpovědětVymazat
  14. Nedávný nález v Afghánistánu úzce souvisí s utajovaným americkým programem pod zkratkou BST (Blank Slate Technology). Jedná se o technologii, specifickou metodu, umožňující cestování v čase, které umožňuje "přepisovat" historii v tzv."intervenčních bodech". Intervenční body jsou kauzální energetická centra, která vytvářejí každou důležitější událost, ať se jedná např. o rozpad bývalého Sovětského svazu nebo o hvězdný program NASA. BST je nejpokročilejší technologií na Zemi, a je jasné, že kdo ji vlastní a dokáže ovládat, může se účinně bránit jakémukoli útočníkovi. Je možné, že UssA ještě není ve fázi plného ovládání této technologie, poněvadž bychom si jinak velmi těžko vysvětlovali katastrofické události, které se na jeho území poslední 3 roky dějí. Že je UssA vystavena vnějším útokům, je nasnadě, a je jen otázkou času, kdy se dovíme o tomto fenoménu více.

    OdpovědětVymazat
  15. V souvislosti s nálezy mimozemských artefaktů na Zemi a ve Sluneční soustavě zřídila americká NSA (Národní zpravodajská služba) utajený kolektiv organizací pod společným označením ACIO. Výsledky jejich průzkumů a nálezů zpracovává rovněž utajovaná organizace Labyrinth Group. Výstupem jsou tzv.TPP (Technology Transfer Program)programy, které zavádějí mimozemské technologie do pozemských podmínek. Součástí těchto programů je také tzv.OLIN (One Lenguage Inteligent Network) - neboli jednojazyčná inteligentní síť. Jedná se o novou komunikační technologii podobnou internetu. Má napomoci plánovanému vytvoření globální kultury pomocí současného internetu. Podobně se intenzivně pracuje na technologiích pod názvem The Stealth technology - neboli "plášťových technologiích", které dozajista budou souviset s plánovaným fenoménem "Blue Beam". Tato technologie má schopnost zahalit existující realitu, která má zůstat skryta prostřednictvím nové konstrukce jiné skutečnosti (viz např. podivně ustrojená/falešná chemtrailsová letadla, chemtrailsové čáry bez letadel aj.).Na ní nepřímo navazuje vývoj další technologie pod názvem Remote Viewers - neboli dálnovidci, lidé schopní používat technologii dálkového vidění. Nejúžasnější je zřejmě vývoj technologie pod zkratkou LERM (Light Encoded Reality Matrix) - neboli tvoření "z ničeho" pomocí matrice reality kódované světlem. Tajnou radou a řídícím centrem těchto technologií je tzv.Inkunabula, kde se všechny procesy vyhodnocují, třídí,zavádí stupně utajení a provádí bezpečnostní prověrky zúčastněných osob.

    OdpovědětVymazat
  16. Proroctví o příchodu cizí rasy :
    Utajovaná organizace pod zkratkou ACIO má přístup k mnoha starým textům, které obsahují proroctví o Zemi.Sesbírala je během posledních několika staletí její síť tajných organizací, jíž je ACIO součástí. Tyto staré texty neznají ani v akademických kruzích, médiích, či ve společnosti,a celkem sugestivně vykreslují 21.století. Proroctví byla vyslovena různými lidmi, kteří jsou většinou anonymní nebo neznámí,a zbytek jmen nikomu nic neřekne. Tito lidé měli vzácnou schopnost. Jejich vědomí dokázalo cestovat nikoli v lineárním vědomém čase, nýbrž ve vertikálním všeobsažném čase. Mohli tak vidět budoucí události s velkou přesností, ale nemohli je měnit. Zprávy a proroctví, které po sobě zanechali, se týkají několika vzájemně se shodujících prvků či témat, které se mají stát na začátku 21.století, zvláště kolem roku 2011. Nejdůležitější informace se týká infiltrace velkých vlád světa včetně Spojených států cizí mimozemskou rasou (již dnes plno videí, zachycující tyto "lidské mimikry" na youtube.com!!!). Je to nepřátelská civilizace s velmi důmyslnou technologií, která jim umožňuje splynout (byl o tom natočen také sci-fi film,kde hlavní hrdina odhaluje vetřelce pomocí zvláštních brýlí)s lidským druhem. To znamená, že mohou vypadat jako lidé, ale ve skutečnosti budou směsicí člověka a robota jacísi androidi. Jedná se o uměle vytvořenou civiliazci. Bylo prorokováno, že tato cizí rasa nastolí světovládu a zákony použije jako svou výkonnou moc.Bude to nejzazší výzva lidskému společenství a inteligenci, výzva k přežití jako druhu !!! Tyto texty se před veřejností utajují, protože jsou příliš provokativní, a mohly by způsobit apokalyptickou odezvu a masové šílenství. Většina velkých světových knihoven má sbírky dokumentů, které jsou široké veřejnosti nepřístupné. Oprávnění k prohlížení těchto materiálů mají pouze vědci s akreditací a to ještě obvykle na místě v knihovně. Podobně existují rukopisy, které vypadají kontroverzně a předkládají teorie, lišící se pronikavě od obecně přijímaných systémů a víry současnosti. Vatikán a další instituce včetně univerzit, vlád apod. tyto rukopisy zavrhly. Ovšem existují tajné organizace, jejichž úkolem je sbírat a uchovávat staré texty. Jsou velmi mocné a bohaté, a mohou si dovolit vykupovat takové rukopisy. Většina těchto textů nebyla nikdy publikována. Existuje síť takových organizací volně propojených přes finanční trhy a prostřednictvím svých zájmů na světovém dění. Jsou to obecně centra moci peněžních systémů příslušných zemí, a jejich členové patří mezi elitáře prvního stupně (u nás Kalousek,Schwarzenberk,Havel,Klaus aj.). Tato centra ( u nás především politické kluby)jsou zapojena do závratných zisků za pomoci manipulace trhu. Jejich členové totiž věří v koncept vertikálního času a mají eminentní zájem o poznání velkých změn ve struktuře našeho životního prostředí, které by mohly ovlivnit ekonomiku. Pro většinu členů této tajné sítě jedinou hrou, kterou se jim vyplatí hrát, je získávání stále většího bohatství a moci manipulací klíčových proměnných, které řídí ekonomický stroj našeho světa.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.