17. října 2012

Inelia Benz na konferenci o celosvětové transformaci, červen 2012

Zdravím Orgoneta,
a zasílám mu naprosto úžasnou přednášku známé vizionářky a kontaktérky Inelie Benz z 2.6.2012 - tedy velmi čerstvé ! Video je opatřeno českým velmi kvalitním překladem - titulky. Přimlouvám se za vysazení na Orgonetu, ať se o tom doví co nejvíc lidí. Dík.

Zde je to video : http://www.youtube.com/watch?v=W5_a5JJaHao 

čtenář z CK 

Orgonet: Souhlasím, Díky za tip, Inelia Benz je skvělá. Je to opět překlad od Zbyňka, choďte na jeho kanál zdravaplaneta, má tam samé dobré věci!

P.S. Orgonet: Už jsme to tu sice měli, viz http://orgo-net.blogspot.cz/2012/08/inelia-benz-na-konferenci-o-globalni.html, ale zřejmě přišel čas poslechnout si to znovu (:-)))



Komentář k videu:
Konference o celosvětové transformaci, proběhla od 29 června do 2 července 2012. Něco přes sto kilometrů na severovýchod od města Portland v Oregonu a na úpatí Mount Adams, leží v nádherné krajině ranč ECETI (Enlightened Contact with ExtraTerrestrial Intelligence - Osvícený kontakt s mimozemskou inteligencí). Právě tam proběhla tato přednáška. Zakladatelem tohoto ranče je Jamesem Gilliland, mezinárodně známý řečník, autor a kontaktér. James měl už od pěti let kontakty s bytostmi mimo naší planetu. Na naší planetě je mnoho osvícených lidí, kteří mají kontakt s bytostmi mimo naší planetu i dimenzi a tento kontakt je pro ně naprosto samozřejmý. Některé znám osobně a bylo to skutečně neuvěřitelné, jaké informace se člověk dozvěděl, při těchto kontaktech, které jsme prováděli.

Naše fyzické tělo je konstruované tak, že umožňuje bytosti s mnohem vyšší vibrací, zažít zkušenost v našem hrubo-hmotném třetím rozměru. Většinou každý z nás, už zde prožil mnoho životů a měl už mnoho fyzických těl. Jsou zde vtěleny bytosti z různých míst vesmíru.

To znamená, že v lidských tělech žije mnoho rozmanitých bytostí, které sem přišli prožít tuto zkušenost. Nyní přichází velká změna. Přichází silná energie, která nám umožní poznat, odkud pocházíme. Pro mnohé to bude znamenat poslední inkarnaci a také obrovskou změnu.

V souvislosti s touto změnou, sem přišlo i mnoho bytostí z různých částí vesmíru, aby pomáhali lidem s tímto vzestupem. Mnoho je těch, kteří prožívají první zkušenost s tělem. Inelia Benz je právě tímto člověkem a je tu poprvé. Přišla sem s úkolem pomoci lidstvu se zvýšením vibrace. Poslouchejte její slova velice pozorně, protože vám to může mnohé osvětlit a pomoci v mnoha směrech.

Mnoho lidí naladěných na stejnou myšlenkovou frekvenci a s pozitivním myšlením, bude podmínkou pro nadcházející změnu. V praxi to znamená, že musíte přestat svojí mysl zaměstnávat negativním myšlením. To znamená přestat se koukat na televizi plnou násilí a lží. Přestat číst negativní noviny. Přestat mít negativní myšlenky k ostatním lidem. Přestat mít strach z úmyslného strašení katastrofami. Prostě se odpoutat od všeho negativního. Tím se dostanete ze silně negativního stavu, do neutrálního. To je ale málo, protože mnoho lidí je stále ve stavu negativním a špatná energie převládá.

Je tu něco pozitivního. Jeden pozitivně smýšlející člověk, dokáže převážit myšlenky mnoha negativně smýšlejících lidí. Je to proto, že jeho energie je o mnoho silnější, než nízko-vibrační energie negativně smýšlejících. Takže chápete už nyní k čemu je meditace? Slouží k zvýšení osobních vibrací a na naladění se na kosmické vědomí. Na komunikaci s vesmírem.

Pokud se jedná o hromadnou meditaci, tak můžete tímto doslova přetvořit planetu. S tím se počítá. Je potřeba pomoc každého z vás. Takže čím dříve se do toho zapojíte, tím více změn uvidíte ve svém životě i v životě celé planety. Tak myslete na to jak pomoci. Určitě můžete. Přeji vám mnoho úspěchu, při nadcházejících změnách. Vítejte na prahu lepšího světa.

1 komentář:

  1. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wz065iqSjPs

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.