27. října 2012

První letošní sníh s pomocí chemtrails

http://zpravy.idnes.cz/sypace-poprve-vyjely-na-silnice-na-horach-snezilo-fvk-/domaci.aspx?c=A121027_075954_domaci_hv



Dnešní sněžení je samozřejmě klimateroristický chaos, jak jinak ...

Vláknitá umělá oblačnost:

Chemtrails ji prořezávají kvůli řádným srážkám:


26 komentářů:

  1. Nemyslíte, že toto už je trochu moc?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen spěte dál ve své matrixové nevědomosti

      Vymazat
  2. Včera u nás poletovalo něco jako karikatura sněhu, takové malé zmrzlé kuličky, něco jako skoro kroupy převlečené za sníh.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řidičák jsem dělal v zimě století 1969-70...proháněl jsem zimní krajinou auto s pohonem na předku a se sněhovými řetězy a NIKDY NIKOHO nezaskočil sníh s takovou trapnou současnou vrstvičkou...současný chemický hnuj je kluzká granule,která se pěstuje pro cílené budoucí zisky....ještě v dubnových lesích roku 1970 byl cítit zápach mršin padlé zvěře,co zimu nepřežila....

      Vymazat
  3. Mě už naprosto tato likvidace lidí hlava NEBERE!Je říjen, má být babí léto plné sluníčka a ONI nám dají nad hlavy hnus, který nemá obdoby.Co naše zdraví? Srdcaři,astmatici,zvířata-všem nám poskytují dny plné škodlivin .Co matka země?Není to naprosto k pochopení ale doufejme, že tyto -extravagance-JIM brzy zkončí.Musíme vydržet,jiná cesta není.
    Marie

    OdpovědětVymazat
  4. :( nenávidím chemtrails

    OdpovědětVymazat
  5. DOUFÁM,ŽE DOTYČNÍ LIDI,KTEŘÍ STOJÍ ZA TÍM,JAK KONTAMINUJÍ ZEM A SPREJUJOU NÁS JAK HMYZ,ŽE BUDOU BRZO ŘÁDNĚ POTRESTÁNI!!!!!ZA TO BYCH JIM DAL VŠEM TĚŽKÝ DOŽIVOTNÍ ŽALÁŘ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však se nebojte, čeká je věčné odříznutí od dobrých lidí respektive bytostí vůbec! Budou sdílet společnost jen se samým humusem, který páchali zde na Zemi. A to budou pro ně nevýslovná muka, že ta nepředstavitelná hrůza, bolest a skřípění zubů bude pro ně trvat na věky !

      Vymazat
  6. Nedávno som tu písal ohladne TV(Hnoj)JOJ a ich stávke o prvom snežení..Aké bolo moje prekvapenie ked som si vyšiel v piatok na Bratislavskú Kolibu.Zostal som tam stáť niekoľko minút v nemom úžase... TV JOJ si nechala postaviť "Radar"na ich budove.Som zvedavi kedy ho pustia do prevádzky...Neviem asi sa chcú hrať na geoinžinierov? Inač by som na to zabudol nebyť tých sateletných snímkov.... MS....

    OdpovědětVymazat
  7. Když si vzpomenu, jak nádherné teploučko bylo ještě před pár dny... a to Sluníčko! Božíčku, to mělo sílu! A protože sluneční záření má tu moc, podzvedávat lidského ducha, museli tomu klimateroristé učinit přítrž. Co kdyby se probudilo opět pár stovek lidiček a začali se více tázat a více dloubat nad smyslem lidského tvora ne-li přímo nad smyslem placení daní?! A tak,rychle schladit, ať se nám ta sebranka nanakazí nechtěným !
    Ještě to s něma musíme nějaký čas vydržet.Věřím, že ten čas už se jim krátí.Satan měl být puštěný jen na nějaký čas. NE napořád !Lid boží zvítězí.A tak si přeji, abychom ještě vytrvali, ať se děje co se děje.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  8. Chemtrails za současným počasím nestojí. Věřte tomu nebo ne, ale důvodem, proč přišla zima tak s přestihem je přece příprava na protnutí Galaktického nulového bodu který nastane 21.12.2012, tedy již nyní nastupují kataklyzmatické změny, planeta začíná zrychlovat očišťování sebe sama od hrubohmotné karmy a těžkých energií.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To sice nikdo nepopírá, ale klimouši toho zneužívají k tomu, aby ty podmínky nebo změny uměle ještě zhoršovali do ad absurdum ! Může se nakonec stát to, co popisuje Bible v Apokalypse, že se nebe (vrchní vrstvy atmosféry) svinulo jako svitek a bylo rázem pryč ! To by nám pak nepomohly ani bunkry, ani tunely pod zemí !

      Vymazat
  9. Podla mna je to hrozne, ze sa nas pokusaju znicit uz aj snehom :(.. Nasi otcovia, dedovia sa mohli tesit z prveho snehu na lyzovacku, sankovacku a teraz nas ohrozuje, vytvara rakoviny, zabija.. neviem, ci ste niekedy videli vlocku, ma taky tvar, ze je nad slnko jasne, ze bola vytvorena americanmi, zidmi a slobodomurarmi, podporovanym vyskumom financovanym sorosom.. kto nam pomoze? bojim sa, ze uz je neskoro
    maria

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo se bojí pouze o tělo, má smůlu smůlovatou ! Ale kdo se nebojí tělo odložit jako oděv, a jít ke svému Stvořiteli do vyšších sfér bytí, tak ten má už teď vyhráno, a nemusí se ničeho bát, byť by to bylo kolem něho zde na Zemi sebehrůznější !

      Vymazat
  10. http://www.nahouby.cz/guestpic/164321.jpg

    OdpovědětVymazat
  11. 6.října 1925 napadlo asi 10cm sněhu vydržel jen dva dny, kdo za to mohl tehdy????? Taky Obama????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to byl tedy hodně stupidní příspěvek nějakého přízemního vtipálka :P

      Vymazat
  12. Je v tom snad všechno dohromady- je to (mělo to být) přirozené a přírodní ale není zcela né...
    Pozoruji, že to jsou už roky takové extrémní propady ca o 20 stupnů. Když je v létě ca 35 st C.a pak náhle propad na ca 20 st. C. Tak ted je to z ca 15.st.C na 0 či -5. ....
    Počítám s tím a očekávám, že ta manipulace jimi musí skončit do pár měsíců....
    Jinak, bych to nevydržel... :-( A to nejsem pesimista!

    Vydržme a mějme ty nejlepší vize pro NÁŠ svět...

    M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to pozoruji přesně od doby, kdy americká firma Enron začala obchodovat s deriváty počasí americké společnosti C.M.E. Group jako s termínovanými obchody s hotovostí (1997)- obchod s manipulací počasí. Já jsem chemtrails zaznamenal na obloze poprvé právě v létě 2007 na Nymbursku !

      Vymazat
  13. ahoj všem :-)
    Kdo nám pomůže? Přecik my sami :-) MY jsme ti, na které se čekalo, lidičkové milí, tk konec tého brekotu a myšlenkou si vytvářejme TAKOVOU ZEMI, V JAKÉ CHCEME ŽÍT. Děkuji vám za pomoc sám to totiž nedám! :-)))

    Nepřátel se nelekajte,
    na množstvie nehleďte,
    pána svého v srdci mějte,
    proň a s ním "bojujte"
    a před nepřáteli neutiekajte! :-)

    k chemtrails dodávám:
    viz život=paradox na každém kroku... Čím více budeme "nenávidet" chemtrails, tím více ho tu budeme mít. Nejprv je třeba danou vec "přijmout", pak odejde sama, pač nebude mít živnout půdu z našich myšlenek, z našich "energií"...
    čili ano, mám velmi rád chemtrails :-)))) A např. mám rád když je chemtrails na odchodu do jiné dimenze :-))))to jsem pak velmi štastný .-)

    Ano svými myšlenkami si tvoříme VŠE, CO JE KOLEM NÁS, ZA POSLEDNÍ DOBU SE TOTO TVOŘENÍ NEUVĚŘITELNĚ ZRYCHLILO, každý den to sleduji kolem sebe je to úžasná jízda .-)
    Kdo hledá, ten najde :-)

    s láskou všemu
    sv.

    OdpovědětVymazat
  14. Lidi probuďte se, o tom jim jde, ve vás vyvolat strach, a tak vás budou strašit, že za změnou počasí stojí nějaký Harp, Chemtrails, protože vám chtějí nabudit efekt, že jste totálně bezmocní, že nemůžete proti tomu bojovat a tak vás to semele i se strachem. A to těm elitám jde. Vy si vůbec neuvědomujete, že my lidi stejně jako šamani máme obrovskou duchovní moc změnit počasí. Neboť jaké myšlenky vysíláme, takové počasí zhmotňujeme. Proto pokud budete mít strach tak je zhmotníte a přivoláte katastrofu. A přitom stačí tak málo - meditace.

    OdpovědětVymazat
  15. viz HaArpuna - před časem, možná už před lety jsem tu psal, že se ta "věc" nakonec zničí sama :-) Ta chvíle je velmi, velmi blízko :)

    Pomozte mi s tím prosím, představme si všici krásné přírodní počasí TAK, JAK PAMATUJEME Z NAŠICH DĚTSKÝCH LET :-) Vy víte, jaké bylo. Naše generace je určena k tomu aby udělala maximum pro naše potomky.. Oni mají také právo žít v čisté Zemi :-)

    DĚKUJI .-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, pamatuji. To co je dnes je jak z jiného světa !

      Vymazat
  16. Vezmeme si sáně,
    sedneme si na ně,
    horedole, horedole, z kopce poletíme...:-)
    Prišla som z vonku, mačky sa tvária normáľne, na stene pavúk kosec tiež normáľny, padá normálny sneh, vsjo normaľne. :-DD
    Dík Or, Sv a ostatní, Be


    OdpovědětVymazat
  17. Ano, jako se to říká o nemoci - přijmout ji.
    To je asi ta největší zbraň na každého nepřítele, myslím, že tato kobyla kope o to víc, protože mele z posledního. Všeho do času.
    Kdo si myslí, že je vše v pořádku, nechme ho, ať si klidně spí dál, to je každého věc.
    Poučit se může dnes každý, zrovna jako odmítnout, nikoho bych nepřesvědčovala ani za nic o ničem. Asi vše má svůj smysl...
    Je to těžké, ale nelepší je myslet na hezké věci, i když vidíme ošklivé, podvědomí všech lidí je nejmocnější zbraň proti zlu. Tohle nám nikdo nevezme.

    OdpovědětVymazat
  18. Už v minulosti jsou tu vedené záznamy, kdy v říjnu a dokonce i začátkem ríjna napadl sníh. Letošní říjnové sněžení je podle mne způsobeno hned několika vlivy a určitě také souvisí s hurikánem Sandy...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.