23. ledna 2013

Benjamin Fulford: Honba západních mocností za půdou v Africe

Zdroj: http://www.ascensionearth2012.org/2013/01/ben-fulford-are-western-powers-trying.html

Benjamin Fulford: Pokoušejí se západní mocnosti zahájit válku v Asii, aby odpoutaly pozornost od své honby za africkou půdou? 
21. ledna 2013
(Toto je výňatek z blogu Benjamina Fulforda, celý text anglicky na benjaminfulford.net)
Překlad: OrgoNet

Pro nás pár vědomých lidiček je těžké si představit, že mnoho lidí stále ještě věří sionistickým novinám, které označují Al CIAdu za islámské hnutí. Ale v těchto dnech i otroci s vymytými mozky získavající informace z novin jako Jew York Times si musejí povšimnout rozporu, když čtou, že Západ podporuje Al CIAdu v Sýrii a Libyi, ale bojuje proti ní v Mali a Alžírsku.

Na Sahaře se odehrává honba za půdou, určená k tomu, aby zápaďané získali kontrolu nad nově objevenými ložisky ropy, uranu, zlata a dalšími zdroji v rozsáhlé, ale převážně pusté Sahaře. Toto skupování půdy také může mířit k tomu, že toto území se stane vynikajícím pozemkovým vlastnictvím, jestliže bude uplatněna dosud potlačovaná energetická technologie na obrovské projekty s odsolováním mořské vody a ozeleňováním pouště. I v minulém týdnu byly zprávy, že šach se vrátí do Íránu, Čína bude mít císařovnu, a že v japonském císařství je převrat. 

Skupování půdy v Africe (kliknutím zvětšíte):

Jak zprávy o šachovi, tak o císařovně pocházejí ze zdroje CIA a částečně byly potvrzeny i jinými zdroji. Konkrétně, íránský šach Mohamma Reza Pahlavi nezemřel na rakovinu krátce poté, co byl sesazen z moci, ale namísto toho byl zařazen do programu ochrany svědků CIA. Šach, kterému má být nyní 93 (pokud jsou zprávy přesné), a jeho 52 letý syn Reza Cyrus Pahlavi, mobilizují starobylou perskou společnost Zeleného draka, aby se připravili na svůj návrat, říká zdroj CIA.

Také stojí za zmínku, že elektrárna v centru krize rukojmí v Alžírsku zřejmě obsahuje několik gigantických nádrží na vodu, které by mohly patřit k experimentům s odsolováním vody a zúrodňováním pouště. 

To nás přivádí k francouzské a americké vojenské intervenci v Mali. Obsazení Mali je zajisté součástí rozsáhlejšího zabírání pouštních zemí západem, ale může v tom být i velmi konkrétní francouzský a americký motiv, který vedl k invazi do této země právě nyní: zlato. 

Minulý týden německá centrální banka požádala americkou komisi Federální rezervy o navrácení 300 tun a francouzskou centrální banku o navrácení 374 tun zlata. Obě odpověděly, že vrácení bude trvat 7 let. Vzhledem k tomu, že produkce zlata v Mali je 85 tun ročně (podle statistiky 2006), 7 let malijské produkce zlata téměř přesně dostačuje k tomu, aby mohl být splacen francouzský i americký dluh vůči Německu.

Německý požadavek na repatriaci zlata přichází poté, co v německé centrální bance byly nalezeny pozlacené wolframové cihly, dle zdrojů MI5. To znamená, že Němci se připojili k britské a čínské centrální bance jako oběti wolframového podvodu, který, jak se zdá, vznik v Americkém rezervním fondu v letech moci Billa Clintona, jak říká zdroj MI5.

Pokud se v příštích měsících dočete o jakékoli "krizi" v Ghaně, můžete si být docela jisti, že v tom má prsty Federální rezerva, a že to je spojeno s produkcí zlata, která je v Ghaně 100 tun ročně. 

Mezitím v Asi, v domově 85% světových historických rezerv zlata, pokračují aktivity snažící se vložit toto zlato do mezinárdního finančního systému. K tomuto účelu Asijci postupují zákonnými akcemi, aby donutili americkou federální rezervu a evropstkou centrální banku navrátit asijské zlato, které si vypůjčili ve 30tých letech. I v Japonsku začala císařská rodina prosazovat svá historická práva na distribuci jenu. Císařovna Michiko a její druhý syn princ Akishino jsou údajně nejprůbojnějšími členy královské rodiny v tomto bodě. To stojí za agresívním tiskem jenu, který provádí první ministr Shinzo Abe, podle jednoho významného člena japosnkého pravého křídla. Pokud je to pravda, pak je to ještě horší zpráva pro Federální rezervu a sionisty, kteří se zmocnili práv na jen. 

Z perspektivy Federální rezervy a sionistů, kteří ji ovládají, je nejlepším způsobem, jak se dostat z této bryndy, zahájit válku v Asii. A proto se tak usilovně snaží vyprovokovat válku mezi Čínou a Japonskem o pár maličkých ostrovů.

Dodatek Orgonet: Pěkná illustrace, díky čtenáři za zaslání.
"Neboj se, Afriko, až skončíme, tak odejdeme!"


14 komentářů:

  1. Veľmi sa mi páčil Orgonet (ako stránka) niekedy od konca novembra po 25. december asi....... Bolo to plné nádejí......... A teraz je to hlavne o politike... Ale je to ORGONETOVA vec. Toto je aspoň vecné, tamto bola "mája".....
    Chcelo by to viac vecí na "sebazdokonaľovanie".... Nejaké videjká hlavne, s názornými ukážkami napr. To o EFT bolo super (hoci videjko bolo nešťastne zvolené, ale to nevadí)....

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. i chem trails je politika

      Vymazat
    2. Dyť ty stejně nevnímáš, co na tom videu je! Zajímá tě jenom, jaká je tam ženská! Když je stará, tak je to špatné video (:-)))))

      Vymazat
    3. jasně, že se musíme starat i o politiku, protože je prosáklá dnes již úplně vším. To je satanské dílo globalistů, a tím nás chtějí dostat tam, jako to předvádějí např. v ČR v rámci prezidentských voleb. Pomalu mám dojem, že pokud tam místo Šláfenberka bude sedět Kačer Donald, lidé ho budou za prezidenta také raději volit, než Miloše Zemana. To je naprosto absurdní zvrácené myšlení, které věřím není vlastní lidem, kteří Šláfenberka volí, ale že jsou to oběti hustých mediálních masaží a technologií dálkového ovládání mysli (tzv.psychotronické zbraně). Pokud toto někteří z nás vědí, je přímo jejich občanskou povinností ostatním otvírat oči, a ukazovat jim, do jakých tenat,léček padli. A komu tím slouží ! Sobě rozhodně ne ! Copak jste opravdu tak blbí, že svrchovanost, suverenitu a integritu našeho státu odevzdáte pokorně a dobrovolně cizím úředníkům v Bruselu ?! Kdo se vás pak bude zastávat, až bude zle ?! Nikdo !!!

      Vymazat
  2. Tak to je, dějou se věci a nemá cenu před tím utíkat...politika jsme my, neutečeme.Musíme se tomu postavit čelem.
    Dita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten Augiášův chlív duality musíme čistit my odzdola nahoru, opak je nefunkční ?! A přivede ještě větší bídu a utrpení obyčejných lidí !

      Vymazat
  3. http://wertyzreport.files.wordpress.com/2013/01/sorry-africa.jpg

    OdpovědětVymazat
  4. To chcete, vy cipové, čekat na to, až vám Brusel začne sahat na účty, na majetky, na děti, na vnuky a na vás samotné ?! Zvrhlých zákonů pro to již vydali dost (A.C.T.A.,Kodex Alimentarius aj.), další se projednávají(např. zpoplatněné licence na porod, uhlíková daň aj.). Víte, že Brusel chystá něco jako plošné znárodnění veškerého majetku v zemích Unie ?! Že od jistého data přestanete být majitelem půdy či nemovitosti, a budete již pouhým nájemcem za úplatu ?! Že nebudete smět mít na účtech více peněz, než stanoví zákon o vašem profesním a sociálním zařazení ?! A pokud by k tomu došlo, že Unie automaticky tyto částky zkonfiskuje ?! Jo jo, budete se ještě moc divit, co se v osobě Šláfenberkově bude v ČR dít za unijní zvěrstva, a nikdo vám od nich nepomůže ?! Protože za EU a globálními elitami stojí síť světových zločinců, bez empatií, bez charakteru, bez soucitu, věčně nenažraní mocí a vládou nad ostatními !

    OdpovědětVymazat
  5. Orgonete děláš to správně. Dík i přispěvovatelům dobrých zpráv. Když sem zajdu je tu vždy něco zajímavého a s jistotou mohu říci ,že zrovna toto by mne nenapadlo hledat. Je to jako s houbaři v lese. Brouzdaje, nemusí každý najít pravé ořechové. Článkú o probouzení a duševních cestách bylo snad koncem roku dost.Omílat je dokola by vedlo k přejezení. Všeho má být jako koření.
    Tomáštak

    OdpovědětVymazat
  6. Rockefelerov priatel a obdivovatel Benjamin Fulford je figúrka vládnucej elity..a informacie od neho treba brať s rezervou.Ten človek sa mi nezdal na prvý pohlad

    OdpovědětVymazat
  7. Někdo výše psal o medialních masážích, a zblbnutých lidech, tak to jenom potvrzuji!! Je skutečně komické vidět dnes lidi debatujících na ulici, v hospodách, v kavárnách a taky ve školách, -těch vyšších! Absolútní paradox v porovnání s loňským lednem. Tehdá se snad prohodilo pár slov o Superstár, nebo rapídním zimním suchu! Ale teď si ten předvolební chaos mixovaný hlavně bulvárními i politickými denníky vychutnáva každej papoušek z oblasti masmediální branže, od řadového redaktůrka až po vedoucích vydání TV. Ti se dnes dokonale baví, jak lidem vymývají mozky, musejí se válet smíchy po zemi! Nejprve začnou filozofiemi proč Zeman ne, Šlafberg ano, - pak proč Zeman ano, Šlafberg ne, - pak najednou meditace - že prý oba jsou nevhodní na prezidenta, - a jinde pak - je to moc těsný, dobrej bude jeden i druhej, = no lidi!
    Ti pisálkové mají dnes ohromnou zábavu, - a víte proč? Jedine oni, papoušci to mají furt jisté i po volbách,
    zaměstnání s kariérou, dobrým platem, zákeřným psychologickým vlivem na lidi, a i kdyby byl prezidentem svolen komisař Rex, pořad budou vypisovat blbiny, hlouposti, a tvářit se důležitým novinářem jako by se nic nedělo. Mně nejak chybí vytlučená vokna na jejich domech a bytech, to bych se v životě aspoň jednou pobavil! Pche...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokonce jsou z toho volebního mumraje tak zdivočelí, že jsou až nesoudní, vyzývaví a drzí i na samotné aktéry prezidentských debat či duelů. Teď naposledy mě celkem hustě vytáčela arogantnost a drzost paní moderátorky Fialové, a chvílemi mi připadalo, jakoby ani nebyla sama sebou, ale jako by ji "něco posedlo" nebo ovládalo. Nevylučuji, že podobné dálkové manipulace mysli, jako jsou prováděny na voličích (Šláfenberk), jsou prováděny i na moderátorech. V horším případě jsou to těžce podplacené zrádné svi.ě, které si opravdu zaslouží víc než jen vytlouct okna, pobořit plot, posprejovat auto či dům nějakými hodně výstižnými nápisy o jejich zaprodaném svinském charakteru, kterým účelově manipulují nás voliče ve prospěch světových elit (osa Šláfenberk - Bilderberg !

      Vymazat
    2. Je třeba všechny tyto zrádce, zloděje, špekulanty a kujóny, co škodí lidu ČR a Slovenska, bez pardonu zbavit nakradeného majetku a vyhnat je ze země i s rodinami do věčného exilu, bez možnosti navrácení !!!

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.