18. ledna 2013

Expedice do Vnitřní země, červenec 2013


Něco pro (majetné) dobrodruhy: možná by si někdo z vás chtěl splnit sen a zúčastnit 14denní expedice do Vnitřní země, kterou organizují Američané v létě 2013. Zatím shánějí prostředky. Pojede se ruským ledoborcem z Murmansku na magnetický severní pól a budou se provádět nejrůznější vědecká měření a hledat vstup ...

Účastnit se má 100 lidí, hlavně vědci různých oborů (asi kdo nejvíc přispěje, ten jede ... Rozpočet je 2 milióny dolarů ...)

Podrobné informace na:
http://www.npiee.org/index.html

http://youtu.be/q1pjqhOwjRo



http://youtu.be/ubKFmIDBMjU

19 komentářů:

  1. http://www.wzk.cz/duta-zeme-a-tajny-denik-admirala-byrda/

    OdpovědětVymazat
  2. hm jel bych taky...ale aby tam nenarazily ...a už se nevrátily..nedivil bych se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že by je rovnou sejmula torpédem ruská ponorka ...

      Vymazat
  3. No jo, teď tam jistě něco najdou, když rusáci a Američané na to měli celé století a jistě jej neprováhali.

    OdpovědětVymazat
  4. nevim jak vy, ale já do toho 100% jdu

    OdpovědětVymazat
  5. To by bylo jednodušší se tam zaletět podívat za nějakých 500€ letadlem z Berlína. http://www.polarflug.de/
    Jde spíš o to, co tam člověk uvidí - myslím, že nic moc. Aneb, jak říká klasik na severním pólu: "Když to srovnám třeba s tím výletem na Kokořín... (...) Co je tady? Prd." :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná hudba a krásné video. Ikdyž jsem nerozumněla ani slovo, kromě citátu A. Einsteina, měla jsem neskutečný pocit sounáležitosi, či čehosi, co se nedá popsat. Jana

    OdpovědětVymazat
  7. ještě k tomu švarcenbergovi: Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt. Pro oblast intelektově podprůměrnou, když pominu stavy patologické, jsou charakteristické některé rysy, které si možná všichni neuvědomujeme, a neuvědomujeme si je zejména tehdy, jestliže se stýkáme např. na univerzitě pouze mezi sebou. Jestliže jedinec, který je v této intelektové kategorii, má nějakým způsobem rozumět světu, má-li se v něm nějak pohybovat a má-li ho nějak uchopit, musí si ho drasticky zjednodušit. Těmto lidem - je to tedy polovina národa - uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa, a to, co z tohoto světa v jejich očích zbývá, se dá rozdělit na celkem jednoduché, většinou protipolne elementy. Někdy se tomu říká černobílé myšlení. Někdo je buď dobrý, nebo špatný. To, že hranice mezi dobrem a zlem neprochází ani mezi novými a starými strukturami, ani mezi komunisty a nekomunisty, ale srdcem každého člověka, to jim uniká. Podobně jim unikají i jiné komplikovanosti. No a pak si takový lidé myslí že kníže švancenberg je něco jako princ Miroslav.......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. velmi dobrá úvaha a navíc pravdivá ... bohužel, či bohudík ?!

      Vymazat
  8. a ještě ten švarcenberg má za sebou špičkový marketingový tým, který nedělá chyby. tím pádem vás přesvědčí o čem budou potřebovat. když si budete chtít koupit černý ponožky tak pod jejich vedením si koupíte bílý, ale to už není vaše volba. Takže přesně takle je i s voliči toho švanceberga, to že ho chcete volit není vaše volba, ale volba toho marketigového týmu. volby už nejsou o osobnostech, ale o propagandě a o umění prodat to či ono!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak, akorát Míroslav nebyl princ,ale král.

      Vymazat
    2. nemusíš volit

      Vymazat
    3. Volit to, co se nám předkládá, je špatně, a nevolit je stejně špatné rozhodnutí. Tak jak z té slepé pekelné uličky ven ?!

      Vymazat
    4. nevolit je stejně dobré jako volit :-)

      Vymazat
  9. o dutý zemi jsem slyšel hodněkrát. kontroverznější teorii neznám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. není dutá jako míč ale jsou tam obrovské kaldery, které jsou obydlené

      Vymazat
    2. Dutinám uvnitř Země se rozhodně neříká kaldery, které jsou naopak povrchového sopečného původu ! Lidi, než použijete konkrétní termín, nebuďte tak ku.evsky líní si alespoň kliknout na Wikipedii, a zjistit si pravý význam ! Vypadáte pak jak ňoumové, a podporujete a posilujete tím zcela zbytečně myšlenky o debilním českém národě !

      Vymazat
  10. MRknete na videa pro deti byl jednou jeden zivot,zreba vas pritom neco napadne.

    OdpovědětVymazat
  11. Zádrhel bude v tom, že to my žijeme uvnitř země. Jediná možná expedice bude na povrch země - pokud je tam pustí. Důkazy o tom, že žijeme uvnitř jsou na netu k sehnání.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.