27. ledna 2013

Geoinženýrská exhibice v Německu

Ahoj Orgonete,
toto video by možná zajímalo čtenáře stránek,
ahoj Ardi

Video na facebooku:

Orgonet: Vkládám to na youtube:
http://youtu.be/xdaRf0c1Cws








28 komentářů:

  1. To mi připadne, že si klimouši říkají: Podívejte, co vám vyčarujeme nad hlavou a vy si toho stejně nevšimnete a neuvědomíte si, že se něco děje. A proč? Protože jak říkal Karel Kryl: ryjete držku v zemi.

    Jinak ke stáhnutí videa lze použít stránky http://en.savefrom.net/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo Kája Kryl to byl formát ! Když zjistil, co se skutečně za tzv.sametovou skrývá za novou žumpu, znovu emigroval řka, že kvůli tomu (proradné zfalšované sametové) sem nepřijel !

      Vymazat
  2. Přesně to si říkají (:-))).
    Díky za tip na stažení videa!

    OdpovědětVymazat
  3. V souvislosti s počasím mě napadlo, jak hlásí na příští týden to velké oteplení. Myslíte si, že je to přirozené, nebo že je to jen ukázka další manipulace?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dnes ten pěkný vír na severozápadě totálně zase roztříleli. Nad námi se začalo dělat modro a to zas brutálně zasprejovali. Večer na ČT 1 byl ten vír znázorněný, jako by se nic nestalo. Tak co vlastně kdo chce?

      Vymazat
    2. spíše přemýšlej kdo manipuluje s tebou

      Vymazat
    3. Jasně, že další manipulace ! ONI jsou už tak drzí, že si s počasím dělají, co se jim zlíbí ! Bůh však čeká, až bude přelit pohár Jeho trpělivosti, a potom se budou dít věci, že z toho klimouši budou kakat maggi v kostkách ! Vždyť je v "Janově Zjevení" jasně napsáno, že v době před Posledním soudem se nebe (atmosféra nebo její ochranné složky ?) náhle svine jako svitek, a že na Zemi bude dopadat tak tvrdé záření od Slunce i z vesmíru, že lidé budou hynout žárem, boláky (z popálení ?) a padat jako mouchy ze zdi ! Vzpomeňte si na toto, aŽ to kolem sebe uvidíte, tehdy poznáte moc Boží, a klimouši už vám před ničím a před nikým nepomůžou !

      Vymazat
    4. Kdo se mnou manipuluje? Úplně nevím, kam tím míříte.

      Vymazat
    5. Zkuste se někdy posadit, uklidnit, a zapřemýšlet, zda všechny vaše myšlenky a na ně navazující činy, byly čistě vaše osobní, nebo zda jste i myslel nebo vykonal také něco, s čím se vnitřně neztotožňujete, a třeba se divíte, že vás něco takového vůbec napadlo myslet nebo udělat. Pokud toto budete dělat pravidelněji, zjistíte, kolik "venkovního balastu" na sebe člověk denně lepí, aniž si to vědomě uvědomuje. A to je nejlepší "podhoubí" pro dálkové manipulace mysli - občane nemysli,jsme tu my, kteří vidí za oponu, a proto máme svaté právo tě programovat (viz prezident.volby). Stejně by sis s ničím neporadil, tak buď rád, že jsme tady my se svými "mašinkami"!

      Vymazat
    6. Manipuluje s námi velký Manipulátor, co má pod palcem knoflíky od všech těch hejblátek na dálkové ovládání mysli

      Vymazat
  4. Snad pro "neverici Tomase" ukazka s laskavym pristupem, tak bych to videla ja.Oni piloti urcite riskujou a i tak se nas snazi upozornit na neco, co mozna ani nesouvisi s obycejnymi sprejovacimi lety.Podle sebe soudim tebe...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, nevím, nevím, zda se ještě jedná o piloty. Údajně má mít letka chemtrails už vysloveně robotické pilotování, čímž se vpodstatě eliminovaly protesty některých pilotů, a nežádoucí úniky informací směrem k veřejnosti a především k investigativcům, neboli hledačům, pátračům z jejich řad !

      Vymazat
    2. Odklon Transformace se zřejmě Temnářům podařil, ovšem otázka je, nakolik jejich časoprostorový klon (umělá realita) má šanci na přežití. Již pozoruji určité poruchy tohoto systému, a mám obavy, že bude čím dál více nestabilnější, čímž ohrozí i naši existenci v uměle přeneseném systému 3D ! Připravme se na to, že se budou různé dimenze či paralelní světy častěji prolínat, či splývat, že to vyvolá u lidí obrovský zmatek, stress a strach. Na jednu stranu to bude Temná strana vítat, na druhou časem zjistí, že tu nestabilní strukturu, kterou vytvořila, dlouhodobě neudrží, a začne se rozpadat navdory všem pokusům Temnoty jí za každou cenu udržet ! To bude její přirozený konec v tomto sektoru vesmíru ! Takže naděje pro nás zůstává i nadále reálná !

      Vymazat
  5. Úplně se mi svírá srdce.

    OdpovědětVymazat
  6. A co na to Setvák,Zárybnická,Dvořák,Míková ? Že mlčí ????????
    Vlasta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že musí mlčet, pokud nechtějí přijít o práci.

      Vymazat
    2. Přesně tak : koho chleba jíš, toho píseň zpívej - se říkávalo za komoušů, a říká se to i dnes !

      Vymazat
  7. toto vzniká pri DPZ ( diaľkové pozorovanie zeme ). Na letisku v Kuchyni je jedno lietadlo na toto určené.

    Adam

    OdpovědětVymazat
  8. Dodatek.
    Více o CIA a Roswell např. na adrese : Pravdu.cz
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  9. A co kdyz ti piloti nejsou lide?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I to se vyloučit nedá, protože velké množství těch chemoplánů nevypadá vůbec jako naše pozemská letadla !!!

      Vymazat
  10. nesnaží se nám něco zatajit? já sem slunce neviděl dobrej měsíc, furt je zataženo a mlhavo, už mě to docela i vadí. :-(

    OdpovědětVymazat
  11. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5e/Texas_tmo_2007029_lrg.jpg
    (Satellite image of canals, and Fallstreak holes in clouds over east Texas in January 2007)

    Chemtrails nad Texasem na wiki v článku o Fallstreak hole (Haarpové díry v mracích)

    OdpovědětVymazat
  12. Chápu, že budu opět za nevěříciho a popírače a podobně, ale jelikož občas létám při fotogrammetrii (pravda CESNOU), tak vím, že podobné "nalétávání" se dělá při mnoha procesech. Vzpomínaný dálkový průzkum sice také ( ale i to nejsou proudová letadla a těžko dvě vedle sebe). Zajímala by mě lokalita, kde to bylo pořízeno. Skoro bych se vsadil, že se jedná o kroužící prostor kolem letiště a že se řadily letadla na přistání (proto opakované stopy na stejné úrovni a i stejné letové hladině (stejné klimatické podmínky pro vznik trails) a patrný snos větrem. Opět mě to nepřesvědčilo o plánovaném manipulování počasí (ačkoliv nepopírám, že je- jen nevěřím, že v míře o jaké tu spekulujet = to by bylo zbytečně drahé a málo efektivní vzhledem k jiným možnostem).

    Přesto je váš blog pro mě inspirativní, děkuji za něj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to by mě zajímalo, jak odborně fundovaný je komentátor Anonymní 28.1.2013, 19:51 ve věci geoinženýrství, terraformingu a dalších vysoce sofistikovaných vědeckých oborů, když se tu staví do role popírače a insidera, aniž by vyložil své tvrzení v závěru svého příspěvku : ... to by bylo zbytečně drahé a málo efektivní VZHLEDEM K JINÝM MOŽNOSTEM ! Tak pane Chytrý, ty jiné možnosti dejte do placu, ať se také pobavíme !

      Vymazat
  13. Něco pro pochybovače http://technet.idnes.cz/geoinzenyrstvi-ovlivneni-klimatu-dtz-/veda.aspx?c=A120719_143221_veda_mla

    OdpovědětVymazat
  14. Mně to taky připadá jako vyčkávací okruhy před přiblížením k letišti. Letadlo kroužící po takovém okruhu jsem viděl už několikrát naživo (ať už zanechávalo stopu nebo ne) a stejné ovály jsou pak vidět i na Flightradaru. Kde se takové vyčkávací okruhy nacházejí (konkrétně např. pro přiblížení na dráhu 06 v Ruzyni) lze vidět zde: http://lis.rlp.cz/ais_data/www_main_control/frm_cz_aip.htm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vám nikdo nepopírá, ty vyčkávací okruhy před přiblížením k ranvejím letišť. Jsou tu však i jiné aktivity na obloze, které s běžnou leteckou dopravou nemají vůbec nic společného - např. zde propíraný chemtrails !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.