27. ledna 2013

HAARP se po volbách odmlčel

Díky čtenáři za upozornění. Zdá se, že HAARP pro Evropu byl právě vypnut, nabízí se souvislost s volbami. Vymyl nám tu illuminátskou propagandou hodně mozků, ale naštěstí ne dost na to, aby tu Illumináti získali zcela volné pole působnosti. (:-)))

Bylo by zajímavé vědět, jak to vypadalo včera. Nedíval jste se někdo?

Zdroj: http://www.haarpstatus.com/status.html

Snímek působeni HAARPu na Evropu dnes ráno: žádná aktivita.

Porovnejte s předvolebním HAARPem 22. ledna 2013:





40 komentářů:

  1. Nebo dosahli sveho? Sofie

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud jsme volili špatně,čeká nás hodně sněhu a vody.Nějaký velký vítr by se také mohl objevit.Když budou chtít nás potrestat určitě se něco najde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, to poznáme už velmi brzy ! Apropo, dnes v pondělí 28.1.2013 již asi od 6.hod.ráno hustě sněží (alespoň na českokrumlovsku) :-))))) Že by sladká pomsta už začala ?!

      Vymazat
  3. Už ide zas ešte silnejšie asi problémy v Egypte vo velkých mestách a v meste kde je správa prieplavu.Vláda chce začať strielať do ĺudi.

    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1580-v-egypte-muze-byt-vyhlasen-vyjimecny-stav

    OdpovědětVymazat
  4. https://www.facebook.com/KilluminatiCZSK/posts/154771314674565

    Fú niečo horšie ako Egypt asi zasterka . Sabotaž v Iráne dufam že to je kačica.

    OdpovědětVymazat
  5. Ano, potvrzuji, Haarp má nyní technickou pauzu, updatuje se. Zdravím Ivó Katghé, člen vývojářského týmu HAARP.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D jenom člen? Šéf by byl důvěryhodnější. Na technickou pauzu bych byla opatrná. Mohl by se tam nasunout ten podělanej lidskej faktor :-D

      Vymazat
    2. Činnost od zač., v průběhu, a nečinnost od konce v rámci technologií haarpu během prezident.voleb v ČR je jasným důkazem psychotronické manipulace(de facto druh války !) obyvatel ČR na dálku !

      Vymazat
  6. Dobrý den. I já mám pocit, že stroje byly vypnuty v cca 12 hod dne 25. 1. Zmizela tma, lidé švitořili. Radek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ta radarová síť byla vypnuta, a lidé zase mohli NORMÁLNĚ myslet a uvažovat !

      Vymazat
  7. Byla jsem u jedné vědmy před první volbou a ta na můj dotaz odpověděla,že Zeman bude prezidentem. Nevěřila jsem jí. Krom jiného mi dala i odkaz na vaše stránky (ohledně vit D)
    Od té doby sem chodím a našla jsem i odpovědi na mé psychické a fyzické stavy. Nevím jak s tím mám dál žít. A hlásej oteplení na příští týden.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkuste tohle.Nic není náhoda.
      http://www.ivanka-centrumduchovnipomoci.cz/videa-z-prednasek/

      Vymazat
    2. Smířit se ! Se sebou, s lidmi, se světem, s osudem ! Žádné jiné "pohodové" řešení neexistuje ! Člověk je vystavován v průběhu svého života neustálým zkouškám, a záleží jen na něm, zda události ve svém životě jako zkoušky přijme. Je to vše o učení ! O učení procházet životem mezi lidmi a dalším Stvořením. Spíš než proč to potkalo zrovna mě (jako v negativ.,egoistic.smyslu), se ptejte, jaký smysl to má pro mne a ostatní (jaké poučení, jaký užitek), že mě potkalo zrovna toto ! Pamatujte, že NIC v životě lidském NENÍ NÁHODA, a toho si máte v první řadě všímat, a vyvozovat z toho pro sebe závěry !

      Vymazat
  8. Ať je to jakkoli, myslím tím zda jsme zvolili tak jak jsme chtěli či jak bylo chtěno, v každém případě to byla síla a už dlouho mi nebylo tak smutno, nevím jak líp vyjádřit ten stav co trval od pondělí s přestávkami až do soboty večer a dnes jako bych zase mohla být sama sebou, jo a taky to neuvěřitelné vyjasnění tzn. zvednutí poklopu v pátek v noci pro pěkný mráz bylo vážně hustý a k ránu zase zpátky pod pokličku, fakt šikulové

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lidi zlatý, já měla taky poslední dny pocit, že od smutku umřu. (A u prvého kola mě to potkalo podobně). Vážně, to už se mi dlouho nestalo. Vše mi najednou začalo připadat beznadějné. Jenže mi tu něco s mými pocity nehrálo. Uvědomila jsem si manipulaci mých myšlenek,které plodily pěkně blbé emoce, probíhalo to i ve snech. Kým, čím jsme byli přesně manipulováni, nedokážu říci.... Když jsem si to uvědomila, jako bych najednou viděla všechno shora a obklopilo mne pole klidu. Obrátila jsem okamžitě pozornost k pěkným věcem ve svém životě, pokusila se poděkovat a uvědomila si, že taky mohlo být hůře, kdyby....Už je to zase dobré. Ale cítím, že někdo "Světlo" schválně pořád brzdí. Ale za mraky je přece pořád Slunce :-) JaJi

      Vymazat
    2. Je to přesně o tom : "Ale cítím, že někdo "Světlo" schválně pořád brzdí. Ale za mraky je přece pořád Slunce" ! Velmi dobrý postřeh !

      Vymazat
  9. Dnes byl na Primě Cool pořad o HAARPu a manipulacích počasí. Chtěli jsme se dívat, ale bylo to posunuto na 11:25 a tak nám dobrá polovina pořadu utekla. Jmenovalo se to Konspirační teorie I. Třeba někdo nahrál a objeví se časem na netu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud je to ono, tak je to tady:

      Konspirační teorie s Jesse Venturou - 1.1 - H.A.A.R.P.

      http://www.youtube.com/watch?v=gNp_US0Q6k0

      Vymazat
    2. ahoj na netu už to dávno je http://www.youtube.com/watch?v=Bp4gUH2isYo , ale zase na druhou stranu mi přijde divny že v dnešní době o tom někdo takhle veřejně a medialně mluví.no nevím

      Vymazat
    3. zde je odkaz i na další díly http://www.youtube.com/watch?v=Bp4gUH2isYo

      Vymazat
    4. Jak říkám : Temnotě a Kabbale se její na svět klubající dítě (NWO) začíná trhat na kusy ! A to je dobrá zpráva pro nás ! :-))))

      Vymazat
  10. Lidičky , už se konečně zaměřte na to důležité a neztrácejte čas, za všechno můžou trpaslíci :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, a nejsou nikde vidět, a přesto se strašně rychle množej :-))))

      Vymazat
  11. Zde je onen pořad o HAARPu:
    http://play.iprima.cz/cool/311513/all

    OdpovědětVymazat
  12. Tady jsou všechny díly, některé přeložené do češtiny http://jedenacteho-zari.7x.cz/rubriky/konspiracni-teorie-s-jesse R.

    OdpovědětVymazat
  13. Tak jak to ten Haarp vlastně myslel? Zeman byl pro mě volba ze dvou špatných. Teď ale myslím, že toto by mohl být impuls, kdy se probudí víc lidí, protože on vzbuzuje emoce. Osobnosti vzkazují Zemanovi, že jejich prezidentem není a připojují se ostatní lidé. A nebo ještě jinak?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nežerte, lidi, cílené provokace Temnářů (Šláfenberk), ONI totiž neumí nic jiného, než provokovat ! Pes, který štěká, nekouše !

      Vymazat
    2. Já si myslím, že ten člověk bude ve své nadutosti překračovat hranice slušnosti i po svém zvolení.A nejen slušnosti. Ještě není jmenovám a už se mu podařilo popudit naše sousedy.Já si nepřeji jako občan tohoto státu takové věci a nesouhlasím s tím .Takže on není ani můj president.Možná se těmi výroky časem zlikviduje sám.J

      Vymazat
  14. Já sem přímo věděl že po volbách přestal HAARP pracovat. všímal sem si okolí a prostě sem to poznal!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je chvályhodný čin, že je tu také někdo, kdo tyto "věci mezi nebem a zemí" pozoruje a analyzuje nezaujatě s nadhledem! :-)))

      Vymazat
    2. eu energii také vnímám, při prvním kole voleb mi to za ty dva dny vysušilo nebo spálilo rty tak, že se mi sloupla vrchní kúže, ve druhém kole to bylo kupodivu slabší, ale pravda, mazala jsem lojem, ale celkově to bylo slabší, přesto jsem chvíli přemýšlela, jestli dostanu infarkt, nebo jestli se mi to podaří přežít, v pátek večer to opravdu přestalo, což mě udivilo, až jsem přemýšlela, jestli to s volbami opravdu souvisí, a v sobotu to zase jelo, je zajímavé, že i v neděli, pokračovalo to. Vzhledem k tomu, že nesleduju noviny ani televizi, mě to upozornilo, že mám jít volit, jsem z Prahy, teď to lehce jede. Takže buď jim docházejí síly...možná záleží na druhu emoce, momentálně přicházejí myšlenky jako: ať se stydí, kdo nevolil S....A není nic zvláštního, že pravda dokáže lidi naštvat... taky musím říct, že mi s tím dost výrazně otravovali život a už mě to přestalo bavit. Přeju hezký den a věřím, že se jim to brzy zhroutí. M

      Vymazat
  15. pro Anonymní27. ledna 2013 19:07
    fyzické problémy jsou následkem těch psychických...Ale s těmi psychickými problémy se můžeme naučit pracovat a eliminovat je a můžeme je také zcela vyrušit... Je to otázkou našeho vnitřního nastavení....Prosím, věřte mi - mám toho moooc za sebou - skutečně to funguje...
    je-li člověk vnímavý, může pocítit dotek štěstí v téměř každé situaci...lidská soudržnost - tedy LÁSKA - je na každém kroku... jen otevřete oči a vnímejte ji...nebojte se - vše se dá řešit... musíte nejvíce věřit sama sobě a až pak ostatním.... každý člověk je jedinečný, vyjímečný, úžasný..... Máte v sobě sílu... vy to dokážete...
    mějte se moc pěkně
    veronika

    OdpovědětVymazat
  16. Tohle by mohlo vysvětlit vše... Ovšem jestli to je to co si myslím, pak bude ještě docela sranda
    Má to skoro totožné výstupy energií, jako by HAARPy byly "antenami" téhle šílenosti ...

    Canadian Macromolecular Crystallography Facility Beamline Operating System
    CMCF BOS
    On lione monitor
    http://www.lightsource.ca/operations/machine_status.php

    4.3 OPERATIONAL MODES (WITH HUMAN STUDIES)
    These modes of operation only apply to:
    1) ID IMAGING and
    2) MRT
    There are no other types of human research envisioned. It is assumed that there will be
    no safety system changes from the NO human studies mode to perform live animal
    imaging and research in any of the imaging and therapy modes as long as approved
    animal handling protocol are followed.
    Provisions for these modes should be made during the design of the ID safety system.
    They may not be implemented for some time after the beamline is made operational. The
    PATIENT IMAGING mode will most likely be the first human mode implemented on 26.2.1.2 Rev. 0
    2006-12-21 BioMedical Imaging and Therapy Beamline Preliminary Design Report Page 56
    the beamline. The PATIENT MRT mode may follow later due to the concerns of lethal
    radiation exposures.
    The ID IMAGING of human subjects (PATIENT IMAGING MODE) will be patterned
    after systems developed at the NSLS and ESRF ID17. Some of the changes that human
    imaging may require are:
    1) Having the monochromatic beam safety shutter open while the fast imaging
    shutter is being used for exposure control.
    2) Provisions for dose limitation to prevent overexposure.
    3) Provisions for ring dump should a command to close a shutter (white or
    monochromatic) not be accomplished in a negotiated time.
    4) Provisions to sense motion of scanning stages to assure that overexposure will not
    occur because of stalled stages.
    5) Provisions to limit the use of patient imaging mode by CLS Safety Personnel.
    The MRT of human subjects (PATIENT MRT MODE) will require a great deal of safety
    oversight and control due to the lethal dose rates of radiation. Some of the changes that
    human MRT may require are:
    1) Having the ID white beam safety shutter open while the fast exposure shutter is
    being used for exposure control.
    2) Provisions for dose limitation to prevent overexposure.
    3) Interlocked patient motion sensors to prevent beam smearing.
    4) Provisions for an immediate ring dump should motion occur (the fast exposure
    shutter is not fast enough).
    5) Provisions to limit the use of patient MRT mode by CLS Safety Personnel.

    Výstup. energie 2,9 GeV HAARP 3,6
    Frekvence 2,8 MHz - 10MHZ


    http://www.lightsource.ca/operations/pdf/6.8.80.1.Rev0-Six_Mirrors_Three_Variable_Line_Spaced_Laminar_Plane_Gratings_VLS-PGM_Beamline-Coulthard.pdf

    Je tam v menu cela tech. dokumentace. Nejsem si úplně jistý co to je, ale asi tuším..
    At se na to někdo podívá a rekne co si myslí ...
    HAARP
    https://word.office.live.com/wv/WordView.aspx?FBsrc=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdownload%2Ffile_preview.php%3Fid%3D385225504882598%26metadata&access_token=1155064788%3AAVIJCMrHCOJfWSa8XUJppaU0O8a8OirT37BVMLB8mOCcuQ&title=HAARP.doc
    Welcome to Real World....

    OdpovědětVymazat
  17. Tak už vím úplně přesně co to všechno vlastně je...
    Aha tak Kája nelhal, když říkal, že má z Polska sílu ...
    Tady máme zařízení, díky kterému se Kája málem stal naším králem ...
    Stojí to v Kanadě, vysílá to z "Radaru" a momentálně je nastaveno ovlivnování nižších frekvencí lidských mozků ....

    Beam currents up to 300 mA have safely injected and stored in the storage ring. A variety of beam currents have been used to run experiments on the VLS-PGM, SGM, HXMA, CMCF, SM, Mid IR and Far IR beamlines.
    BlueBeam ala Matrix Lightsource Canada...
    http://www.lightsource.ca/operations/storageRing_status.php

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty kur.y kanadský se začínají podezřele nasouvat do NWO stále vehementněji ! Což jsem nepředpokládal. Dokonce jsou kanadské gerilly i mezi tzv.syrskými rebely !!! Co je tam v Kanadě za globalparchanty ? Ví někdo víc ?!

      Vymazat
  18. To je jasné, že NÁS už haarpisti NEOVLIVNÍ ! Generální zkoušku již máme za sebou, a proto nás čeká důležitý úkol : probouzet stále další a další spící pecivály k prozření z matrixové letargie a šíření další ofenzívy proti našim škůdcům - globalistům-psychopatům a klimoušům, jejich proradným slouhům !

    OdpovědětVymazat
  19. Milhaus: To je myslím skvělá trefa ... takže synchrotron tomu říkají ... to určitě prozkoumáme. Odborníci na záření, koukněte na to!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. HAARP je širokopásmový vysílač,jehož dolní kmitočet je na hranici 0,001!!!!Hz,do 100Hz je schopen rozlišení jedné tisíciny Hz!!!!!!! .Svojí činností je tedy schopen ovlivňovat a manipulovat všechno,co je na těchto kmitočtech funkčně závislé,tedy i LIDSKÝ mozek (a nejenom ten)-viz zřízení EEG,které vám tyto frekvence zobrazí-cca od 0,5Hz do cca 40Hz.
      O co tedy jde.
      Mozek za své aktivity vykazuje zhruba tyto stavy:
      Hladina Beta-13-40Hz.Jde o normální hladinu při běžné činnosti v bdělém stavu.Vyšší frekvence se podílejí na vzniku agrese,strachu,stresu podráždění(cca 30Hz a výše).
      Hladina Alfa-8-13Hz.Uvolněný stav,lze navodit hypnózou,meditací,schopnost učení.JSOU-LI V TOMTO STAVU SDĚLENY INFORMACE,ZAPISUJÍ SE DO PAMĚTI VELICE SPOLEHLIVĚ A TRVALE!!!!!!!!(třeba formou televize-podprahové vnímání,letáky nebo poskakující šašek vpravo na monitoru).
      Hladina Théta 4-8Hz.Stav hlubokého soustředění-pokročilé meditace,jógy,tai-či.
      Hladina Delta 0,5_4Hz.Fáze nejhlubšího spánku,nejvyšší stadium učení lámů,jogínů apod.(Tyto frekvence mají i jiné významy,vybral jsem ty použitelné pro bdělý stav).
      Pokud je tedy nějaké zařízení,které je schopno generovat takovéto vlnění,je zároveň schopné ovlivňovat činnost mozku ať již formou vyzářené energie,světelnými efekty nebo akusticky.Toho se hojně využívá např. u Psycho-walkmanů,které se používají k učení,relaxaci a odpočinku.(Mám osobně vyzkoušeno s katastrofálním výsledkem-Procyon AVS-naprosto neočekávané stavy depresí,proto nemohu doporučit).
      A pokud zařízení jako HAARP je schopno takové frekvence generovat a vysílat (byť jako modulační kmitočet),je zcela nepochybně schopno svým nemalým výkonem ovlivňovat funkci a činnost mozků,nejen lidských (viz nenadálé úhyny mořských živočichů a ptáků).
      Ne každý však nutně musí tomuto ovlivnění podlehnout.Nejůčinější obranou je vlastní vůle a psychická odolnost a uvědomění si svého JÁ,za což bývá odměnou pekelná migréna a nakonec nevýrazný „dobrý pocit“ z „čehosi „.Naproti tomu naprosto zbytečný je alobalový potah hlavy,neboť na takto nízké kmitočty (v řádu Hz) nemůže působit (u kmitočtů Wi-Fin a jiných,Mega a GigaHz potvor naopak ano).
      Tyto frekvence samozřejmě mohou ovlivňovat i tvorbu mraků,mlhy a celkově počasí.
      Namátkou další „využití“
      Narušení syntézy a tvorby Dopaminu-vznik Parkinsonovy choroby.
      500hz-ovlivnění tvorby noradrenalinu v sympatických neuronech-poškození zdraví.
      10,100 a 1000Hz-pokusné kmitočty,které prokázaly různé stupně poškození DNA.
      Vybuzení a „modifikace“ přirozené elektromagnetické rezonance Země (mění se ,bývala 7,4Hz,nyní je vyšší).
      Modulace Alfenovy magnet.vlny (0,25-1,2Hz)-vznik magnetoakustické vlny(ten třesk 11.1.2013 v 10.30-pořád mi to vrtá hlavou).
      Raději uvádím daleko podrobnější zdroj informací:
      http://web.iol.cz/mhzzrz
      Vlasta

      Vymazat
    2. Už je to prokouklý a možná se budou všichni divit co vše to umí...

      Vymazat
  20. No zkoušel jsem zobrazit stránku haarpstatus.com ale stále je to tam to samé! Nic se nepohlo, Evropa stále modrá, nevěřím, že by se to neměnilo. Tá stránka se nezobrazuje v Real-time! Asi se na to musí registrovat a připlatit, ..ja nevím, poradí někdo?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.