22. ledna 2013

Izrael miluje Írán: Příběh Ronnyho Edryho

Ahoj Orgonet :)) dnes som narazila na úžasný a inšpirujúci pribeh, posielam link: http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1553 , čo dodať, možno , že postupne sa konečne začneme mať všetci radi bez ohladu na povod, rasu alebo vierovyznanie.. :) Pevne v to verim!! People ♥ People

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1553

Izrael miluje Írán: Příběh Ronnyho Edryho
22. 1. 2012

Obyvatelé v Izraeli jsou již deset let připravováni na válku s Íránem a mají strach. Společenská norma „správného Izraelce“ zakazuje jakékoliv sympatie k lidem z Íránu. Mezi oběma státy neprobíhá žádná komunikace ani obchodní či turistický styk.

V této atmosféře se najednou z ničeho nic zjevil nebojácný Ronny Edry – počítačový grafik, jehož vize lásky mezi Izraelem a Íránem zaujala celý svět.

Izraelští vojenští generálové mají problém. Zvítězí nakonec touha lidí po míru nebo geopolitické mocenské zájmy? To v tuto chvíli nevíme, ale síla tohoto příběhu je obrovská. Je to o naději, že i jedinec může měnit svět k lepšímu.

28 komentářů:

  1. Síla. Jen více takových Edryůůůů :-). d

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, myslím si, že na Zemi není žáden civilista, který by toužil po válce. Jenže existují moci, které způsobí vyvolání konfliktu. Ty potom mají z války zisky. Tak jako vyvolání válek na východě a nyní i ve velkém v Africe.
    Všem přeji hezký den. Honza J.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné osvěžení... Mé srdce se naplnilo taky láskou

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné a dojímavé, nenachádzam slová, ktoré by vyjadrili moje pocity pri sledovaní tohto videa.
    Obdivujem súčasnú mladú generáciu a verím, že vďaka ich čistote a odvahe zažijeme lepší a šťastnejší svet. Jana

    OdpovědětVymazat
  5. Úžasné, skvělé ♥ ☼
    Otvírá to 4.čakru
    Aa

    OdpovědětVymazat
  6. Ti na které čekáme, jsme my...

    OdpovědětVymazat
  7. Je to stále živý problém.A hlavně globální.Mluvím sama za sebe, tak ,jak to cítím.Nikdy jsem si nepřála rozdělení naší republiky.Cítila jsem to, jako bych přicházela o kus rodiny. Část mého Já je odděleno.Ale věřím, že se to časem změní. Naše národy patří k sobě.Vladimíra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Súhlasím s tebou Vladimíra,naše národy patria k sebe. Aj keď sme rozdelení, duchovne sme stále spojení. Tak ako láska súrodencov nezaniká po tom ako si založia vlastné rodiny a odsťahujú sa do rôznych miest, tak ani naše puto nezaniklo. Možno práve to rozdelenie spôsobilo, že sme si uvedomili akí sme si blízki. Jana

      Vymazat
    2. Vladimíro
      To rozdělení je pouze na papíře. K žádnému rozdělení ve skutečnosti nedošlo. Kdo si myslí že ano, ten spadl do pasti. Stačí si jen uvědomit, že takové rozdělení je virtuální a záměrné s cílem, aby se lidé cítili rozděleni.

      Vymazat
    3. To si pekne napísala.
      Slovensko ♥ Čechy
      Iveta

      Vymazat
    4. Čechy ♥ Slovensko!
      Anna

      Vymazat
  8. Bravo, Ronny...jen tak dál ! Markéta

    OdpovědětVymazat
  9. to je síla, nemám slov......temní se pose+ou. Už aby šli k čertu

    OdpovědětVymazat
  10. pardon,že zase politika,ale OD PRAMENE..http://www.blisty.cz/art/67088.html

    OdpovědětVymazat
  11. Na základě tohoto nádherného záznamu chci na Vás apelovat s tím, že Ronny je určitě taky u nás..., tady...
    Celá planeta si uvědomuje, že takové vládnutí elity není nadále možné... Že vláda elitních politiků musí přejít k lidem... Prostě láska, jen láska je ta síla, která to dokáže.... Nic jiného není....
    U videa jsem plakala štěstím......

    PS: Už vidím, jak našim politikům říkáme s úsměvem: "Ale my to tak nechceme, opravdu neee... My to chceme takto... Drazí, námi volení politici, nemůžete dělat věci, které se neshodují s názory většiny obyvatel tohoto státu.. A jestliže se neshodujete s kolektivním názorem většiny obyvatel tohoto státu, pak potom - které cizí zájmy zastupujete?? Naši drazí, námi volení, politici, zastupujete zájmy naše, nebo cizí????
    CO SI O TOM MÁME MYSLET, MY, KTEŘÍ JSME VÁS ZVOLILI????..."

    přeju pěkný večer :-)
    veronika

    OdpovědětVymazat
  12. Úúúžasné,))) tak tohle mě úplně dostalo, ( tekly mi slzičky radosti a dojetí z toho co vidím, ) důkaz toho, že si obzvláště mladí lidé začali uvědomovat svůj neopodstatněný strach, vtloukaný jejich politiky ,náboženstvím a vládou. A dokázali svůj strach takovýmto nevinným podnětem v jedinou chvílí uvědoměle přetransformovat v láskyplný pozdrav, se záměrem vyjádření svého lidství a hluboké touhy po míru v jejich srdcích. Jsem víc než šťastná,))) že se to takhle dává do pohybu, je to skvělé , že si mladá generace začíná uvědomovat v čem to žijí , ale hlavně , že MAJÍ A MY VŠICHNI MÁME, MOC TO ZMĚNIT, právě svým moudrým a láskyplným srdcem, které svou čistou energií všechny bytosti spojuje. Toto videiko je pro mne nádhernou zprávou, moc za něj děkuji všem, kdo o něm dali vědět i orgonetku co jej vyvěsil. Moc Vás tu mám všechny ráda s láskou Laira.

    OdpovědětVymazat
  13. Nenachadzam slov ...uzasne,uzasne,uzasne :) mam z toho zimomriavky a som normalne dojata,ked sa ludia spoja,ma to neskutocnu silu! <3
    M

    OdpovědětVymazat
  14. Zadávam link http://www.petr-chobot.eu/cs/novinka/projekt-obnova-posvatnych-haju ,dočítate sa histórie našich národov a výzvu pre nás, čo je odkaz našich predkov...Veľmi zaujímavé a důležité posolstvo..Orgonet,ak uznáš za vhodné, bola by som rada, ak ho vyvesíš..Vďaka Mária.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obnova posvátných háju je velmi silne počtení. Plakala jsem u toho.
      Orgonet ale Petra nemusí a tak asi nevyvesí :-)) Myslím že jsou dve skupiny lidí. Jedna- ktera Petra Ch. miluje a druhá naopak? :-( Irena

      Vymazat
    2. Snaha byla, mám to přečteno, ale Veliké Vševědoucí Ego na mě dobrý dojem ani zde neudělalo. (Nejprve se předvádí záplavou "historických informací" - z druhé ruky, mnohé jsou nepřesné a účelově zkreslené, pak se povyšuje souzením lidí na jiných kontinentech, nakonec doporučuje to, co spousta lidí už stejně dělá - chodíme za stromy a povídáme si s jejich strážci, jak nás to už dávno učily autentické zdroje ...)

      Vymazat
    3. Je me ,moc líto ze to vidíš takto..docela bych ráda vedela neco víc o tom- co je zkreslené? atd. ale nechme to být..

      Vymazat
  15. Je z toho cítit velká naděje a pak taky jistota, že ty potřebné změny za nás nikdo neudělá. Libor

    OdpovědětVymazat
  16. Posílám jim taky jedno veeeeeeelký žlutý srdíčko!!! jsou úžasní a my všichni tak "malý"........

    OdpovědětVymazat
  17. Znala jsem to jenom v této verzi: http://www.youtube.com/watch?v=mYjuUoEivbE
    a už tehdy jsem tu nádheru šířila.
    Nevím, jakou "náhodou" je zde vložena ještě lepší a delší verze právě teď, ale kdo sleduje dění, tak je to "náhoda" jako blázen! Leden 2013 totiž už dlouho považuji za pro svět mnohem kritičtější datum, než se šířilo o 21. prosinci 2012. V lednu se totiž staly (dějí) tyto důležité věci:
    - "zvolený" americký prezident byl inaugurován a sestavuje novou vládu
    - v předčasných volbách (správně měly být až v říjnu!) právě dnes zvítězila strana Netanjahua, tudíž on je nadále v čele vlády
    - čeká se na volby v Česku a "zvolení" knížete
    To vše spolu souvisí: volby v Česku jsou nejen zárukou dokončení EU (bankovní unie byla schválena 13. prosince a na podpis dodatku Lisabonské smlouvy Českem se stále čeká, což jistí "správný" prezident), ale zároveň jsou volby v Česku důležité vzhledem k tomu, že jeden z kandidátů je zárukou nadstandardních vztahům Česka s Izraelem-USA (m.j. azyl v Česku: http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-vlady/bude-valka-schwarzenberg-pry-slibil-azyl-zidum/).
    A kdo dnes slyšel povolební řeč Netanjahua, tak věta: "Našim prvořadým zájmem bude zabránit Íránu ve výrobě atomových zbraní", hovoří za vše. (No, ono ve skutečnosti jde o dolar a ropu, ale to se nemůže říkat nahlas.) Dokud nebylo po volbách, hrozily by takové aktivity ztrátou volebních hlasů všude, nyní už je hotovo (u nás dle mého je také dávno rozhodnuto, teď už je to jenom fraška a show). A v těchto souvislostech vnímám video jako velmi, velmi aktuální. Otázka je, nakolik to zajímá mocné.... Ale to už jsme někde u mého jiného názoru, že konec světa (správněji transformace) není otázkou nějakých tří prosincových dnů, ale že ten konec žijeme po celé 20. století a ještě nějaký čas žít budeme. A že právě lednem 2013 graduje.

    OdpovědětVymazat
  18. Úžasný:) poslal vlnu,která doufám změní svět.Velký muž:) převibrovává ve společným vědomí špatnej názor na správnej:)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.