23. ledna 2013

Keshe: Domácí model plasmového generátoru

Díky čtenářce za tip!

Energie u pramene zveřejnila česky návod na výrobu domácího generátoru podle Keshe.

http://energieupramene.blogspot.cz/2013/01/keshe-domaci-model-generatoru.html


Keshe – domácí model plasmového generátoru




Víme, že na Netu často probíhá zuřivá debata mezi odpůrci a zastánci této technologie. Jsou to však úplně zbytečné energie odpůrců (tvarů) navíc, protože jen variabilní a inteligentní  lidé dnes pochopí, že vše již není tak, jak nám fyzika a jiné obory tvrdí a otvírá se dnes úplně jiná doba převratných vynálezů, spatřující světlo světa, právě díky úplně jiným pohledům na tato odvětví a  princip celého Univerza.

Zde vám předkládám návod na vytvoření ověřovacího modelu Kesheho generátoru v domácích podmínkách.



Vezmete plastovou PET láhev, vymytou vodou a důkladně osušenou. Vyrobíte si čtyři elektrody a to dvě ve formě ploché spirály z drátu Cu 1mm2. Další dvě elektrody vyrobíte z Cu lanka, které na konci rozpletete do formy štětečku(antény).

Rozříznete PET láhev podélně a to tak, aby elektrody byly vždy proti sobě, tam kde budete vkládat elektrody a po vložení elektrod opět zalepíte průhlednou páskou a nebo silikonovým tmelem.

Pak si připravíte roztok, kterým musíte aktivovat elektrody uvnitř PET láhve. Připravený roztok se skládá ze dvou sloučenin. Rozpuštěné kyseliny citronové ve vodě a KOH – hydroxyd draselný. Do vodního roztoku kyseliny citrónové  nasypete malé množství KOH a rozmíchat až se úplně rozpustí. Teď máte připravený aktivační roztok pro povrch elektrod, který pak vlijete do láhve PET a to takové množství, aby bylo na dně při vodorovně položené láhve. Uzavřenou  láhev necháte vodorovně ležet cca 30 minut, pro aktivaci elektrod. Po této době vylijete roztok  z láhve ven a opět zašroubujete víčko. Nyní můžete již měřit na elektrodách napětí. I po pěti hodinách měříte a napětí je stále přítomno v odděleném prostoru od okolí PET lahví.

Vše je možno zhlédnout  na přiloženém videu, kde je velmi názorně podán celý model. 




P. S. Orgonet: Patent na tento mikro-plasmový reaktor: http://www.scribd.com/doc/121531696/Keshe-Foundation-Micro-Plasma-Energy-Reactor-European-Patent-Filing-Patent-application-number-05447236-0


25 komentářů:

  1. A.... Co lietajuci tanier ? Co vznasajuce sa auto, alebo aspon auticko ? Co premena odpadu na H2O ?...... Komu a naco su plastove flasticky ?????...

    Chceme uz DOKAZY, a nie somarinky...

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Udělej si to sám a budeš mít důkaz doma :-D proto tu je ten návod

      Vymazat
  2. kolik to dává napětí? (Uo)
    jaký proud to dává do zkratu?
    jak velkým odporem to lze zatížít, aby napětí kleslo na polovinu? (Rp)
    jaký to dává výkon? (P = 0,25 * Uo * Uo / Rp)
    jak dlouho to takový výkon dodává? (do poklesu k 30% výkonu) (t)
    kolik to dá Watt-hodin?
    kolik stála spotřebovaná náplň + případně opotřebované elektrody?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A proč to nevyzkoušíš? Dostaneš odpověď na všechny své dotazy.

      Vymazat
    2. Volnou energii bych odzkoušel, ale ne tohleto. Víš vůbec alespoň něco málo o elektrochemii? Takovýchto galvanických článků lze namíchat něurekom... Kde tam vidíš tu volnou energii? Kde je o ní cokoliv napsáno v tom odkazu? Nesmíš sežrat všechno i s navijákem. Zatím z toho Keshe kromě keců nic nevypadlo ;-)

      Vymazat
  3. Jako ukázka nějakého jevu prosím, to beru.Ale
    nechápu proč mluví o volné energii, když ukazuje pouze napětí. Nic neříká o tom, jaký proud pod tímto napětím teče činným odporem.
    Źárovku doma nerozsvitíte, i kdybyste měli v síti milion voltů, pokud do ní nepoteče příslušný proud.

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to jako převržená nedopitá láhev. Takových generátorů má jistě každý doma plno:)

    OdpovědětVymazat
  5. Takhle by to mohlo vypadat , ale pochybuji že to navrhoval KESHE http://www.youtube.com/watch?v=XZpqpBVOa1U

    OdpovědětVymazat
  6. Podezřele to připomíná dnes již klasické baterie kov-vzduch. Většinou se používá zinek, lithium nebo hliník, ale měď by taky trochu fungovat měla. http://en.wikipedia.org/wiki/Metal%E2%80%93air_electrochemical_cell
    Asi měl důvod proč neměřil proud do zkratu nebo nepředvedl výkon napájením nějakého přístroje (třeba žárovky).

    OdpovědětVymazat
  7. To je v podstatě galvanický článek - úplně "vo ničem".
    Kdy vám dojde že ten Keshe je šarlatán?

    OdpovědětVymazat
  8. Pripajam sa k predoslim prispievatelom do diskusie. Tato ukazka nema nic spolocne s volnou energiou. Napatie mi vygeneruje aj staticka energia medzi hrebenom a vlasmi a ked nie je nicim zatazena, naboj vydrzi aj hodiny alebo dni. Naboj ma vsak tak slabu energiu ze je absolutne nepouzitelny na napajanie akehokolvek elektrickeho zariadenia. Mam doma voltmeter a ked chytim svorky kazdu do jednej ruky, tiez vidim,ze telo vygeneruje napatie radovo jednotky, max. desiatky milivoltov. Je to dane tym,ze telo je zlozene z 80% vody a sprava sa ako elektrolyt.
    Podobne plyn v spomenutej ukazke vytvori vo flasi kladne a zaporne ionty, ktore vzajomne vytvoria napatovy diferencial a voltmeter ho odmeria.

    OdpovědětVymazat
  9. Diky, potesilo!!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Kyselina citronova (silna kyselina)+KOH(silna zasada) zlucenim vytvoria plynne aniony a kationy, ktore vo flasi vytvoria plynne castice s rozdielnym elektrickym potecialom na elektrodach, ktory dotycny nameral voltmetrom. Ludia propagujuci volnu energiu nepiju 4 piva pocas pokusu a na konci sa opiju. Volna energia je pre ludi na duchovne vyssej urovni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Volna energia je pre ludi na duchovne vyssej urovni"...
      čo to trepeš za nezmysly....

      Vymazat
  11. Kolikaprocentní roztok kyseliny citronové? Nedalo by se blíž specifikovat to "malé množství" KOH? Co je to malé množství - lžíce? Lžička? Špetka?
    Jak se to dá využít? Kam mám připojit dráty, když budu chtít třeba rozsvítit žárovku?
    Ilíriel

    OdpovědětVymazat
  12. Je to navod na odskusanie si experimentu a dalsie badanie!Nie aby ste pochvalili ale este hubujete...odskusajte si to a budete vediet! Potom sa cudujete ze vam nikto nic nepovie! Vdaka za napad..odskusame. Marco

    OdpovědětVymazat
  13. ahoj skeptici :-))))
    kolik to dává či nedává, odpory či neodpory juj :-)))
    tu jsme již jinde než tam, kde jsme byli na průmce :-)))
    takže vypnout mozek, naladit se, sednout ke krbu a položit SPRAVNOU otazku a nechat přijít odpoved samu :-)))

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  14. Bože, objevili jsme elektrolýzu... Tohle se učí děti i na základní škole ...

    OdpovědětVymazat
  15. přesně, pouho-pouhá elektrolýza.. ale jestli máte chuť, můžete si podobný plazma-super-hyper-nukleární-ufo-psycho-galakticko-prďácký reaktor koupit téměř v každém obchodě.. říkáme mu monočlánek.. a 100% funguje..

    OdpovědětVymazat
  16. Pripomíná mi to staré casy,tenkrát jsme otevreli opatrne tuzkové baterky,(tenkrát to slo),a pak jsme do nich davali súl a ocet.Ony pak nejaký cas zase fungovali.
    Guitar Joe.

    OdpovědětVymazat
  17. Dát některým "lidem" návody na "vyspělejší" technologii-praktické využití pro "doma" - jak někteří "nedočkavci" žádají i tady v diskuzi ,tak "následky" jejich počínání si neumí ani oni představit,bohužel i pro "okolí".........takže nechme probíhat naši "evoluci", následný případný technol.rozvoj bude stejně probíhat tak jak má protože "všechno" jde podle toho,jak má.....urychlování něčeho určitými "jedinci"v tomto "časoprostoru" nemusí přinést "ovoce" v budoucnu pro všechny ostatní tvory a bytosti v tomto "živém"světě a kolikrát je to hlavně "egoismus" těch,co si myslí jak jsou i "duchovní" ........

    OdpovědětVymazat
  18. Ok taky mi to pripomina klasicke baterky atd... Ale zkousel to uz tady nekdo z vas?? Meril nekdo z vas ten proud?? Vite nekdo jak dlouho to vydrzi?? Treba to nebude moc vhodny zdroj energie ale chtelo by to vyskouset nez nekdo zacne delat at uz jakekoliv zavery..

    OdpovědětVymazat
  19. Ten prud nema zmysel merat. Bude velmi nizky.Tipujem radovo par mikroamperov. Clanok sa vola "domaci model plasmoveho generatoru". Videl v tom videu niekto plazmu?

    Co hovori Wiki:
    Podľa teploty sa plazma rozlišuje na 2 druhy. Je to vysokoteplotná a nízkoteplotná plazma. Vysokoteplotná plazma má strednú energiu nabitých častíc väčšiu než 100 eV, čo zodpovedá rádovo 106K. Vyskytuje sa vo hviezdach a pri experimentoch s riadenou termonukleárnou syntézou. Nízkoteplotná plazma sa vyskytuje napr. v žiarivkách a výbojkách, taktiež v elektrickom oblúku.

    Ten ionizovany plyn z chemickej reakcie ma tak nizku energiu,ze nie je schopny ani svietit. Uz aj plazmovy televizor viac svieti :-D Tak kde je ta plazma zdroj tej zazracnej volnej energie??

    OdpovědětVymazat
  20. To jsem rád, že nám to tady odborníci vysvětlí. Je to galvanický článek!
    Ale každý galvanický článek má elektrolyt, bez kterého to nejde. Kampak ho jenom ti čerchmanti schovali, když v láhvi není?
    Jo aha on se tam vytvoří plyn, který přebírá funkci elektrolytu. A ten plyn tam zůstává, přestože tekutina je vylita a funguje to i několik hodin!
    Vážení a milí Sysifové není špatné občas zauvažovat, než plácnete nějakou kravinu. :-)
    Slunce vyvolává rakovinu kůže a poškozuje zrak!
    Tak to už ti chudáci Křováci skoro vyhynuli. Nebo že by né. Že by to snad bylo jinak?
    Otevřete mysl přátelé. Ne všechno je tak jak to na první pohled vypadá.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.