30. ledna 2013

Teal Scott o stravě

Mám dojem, že by byla škoda jen tak nechat projít inspirující odpovědi, které podává "duchovní katalyzátorka" Teal Scott na videu Otázky a odpovědi 1. Video je hodně dlouhé (hodinu a půl), takže ne všichni asi měli trpělivost a čas ho shlédnout. Pokusím se některá témata přepsat do písemné podoby podle titulků od Bryony, abychom měli čas se nad tím zamyslet.

Jedna dost těžká otázka: Proč musejí trpět zvířata chovaná na velkofarmách? Přestanou tyhle velkochovy někdy existovat? (44´ videa)

Teal: Všimli jste si všichni mého odporu v souvislosti s touto otázkou?

Ach jo, tak jo. Odpověď je, že nemusí trpět. Zvířata, která si vybrala inkarnaci, v níž prožívají život v těchto velkochovech, se tak rozhodla dobrovolně. 

Musíme se oprostit od představy, že pouze lidé jsou jediní, kteří chápou vzestup. To, co vás odlišuje třeba od krávy, jsou rozdílné předinkarnační záměry. Kráva má záměr prožít něco jiného než vy, proto jste lidé a ne krávy. Stejně tak člověk se rozhodne narodit se do rodiny, kde zažije zneužívání. A kráva si k tomu vybere narodit se v továrně na maso. Dobře ví, že bude zneužívána lidmi. I tato zkušenost ve vesmíru vytváří přání a touhy.

Zvířata pomáhají celému systému velice vydatně. Když slyšíme o hrůzách, které se dějí v těchto zařízeních, pomáhá to nám všem najít cestu k sobě, k tomu, kdo skutečně jsme. Když vidíme zvířata, jak jsou mučena nebo chována pro maso, pomáhá nám to uvědomit si, co preferujeme, a že jsme součástí jednoty Vesmíru bez ohledu na druh. Zvířata napomáhají vývoji Vesmíru, stejně jako my všichni, tím, že si vybírají takové podmínky pro inkarnaci. 

Naštěstí se blížíme do bodu, kdy strava jako taková nebude nutná. Ani rostlinná ani živočišná. Kdy nebude nutné brát energii z žádné jiné bytosti. Budete tak otevřeni energiím, že energie, které vámi budou procházet, budou jediné, které budou stačit k udržení vašeho života. Už nebude potřeba braní a dávání mezi bytostmi.

Pokud cítíte negativní emoce v souvislosti s tímto tématem, a to je asi většina z vás, kteří se díváte, tedy pokud cítíte negativní emoce, že se účastníte v této hře, že se účastníte jezení masa a podílíte se na zabíjení zvířat, pak je to jasný signál, že byste to neměli dělat.

My jako jednotlivci zvyšujeme své vibrace, a v procesu osvícení dojdeme k bodu, kdy nám bude nepříjemné jíst něco, co je součástí tohoto vesmíru. Nakonec nebudete moci jíst nic – ze všeho vám bude těžko. A to je signál, že je na čase se posunout a učinit změnu. Od požívání masa k vegetariánství, a potenciálně až k životu bez jídla. Ale tento proces nemůžeme urychlit. Nejprve musíte být velice probuzenou bytostí, abyste nepotřebovali konzumovat externí energie.

Mohu vás ujistit, že zvířata, která se nacházejí na těchto farmách, nepociťují odpor k faktu, že je druzí jedí. I když to mnoha z nás nepřipadá správné. Což je signál, že mnozí z nás by to neměli dělat. 

Zvířata vědí, do čeho jdou, stejně tak, jako my všichni. My jsme na druhou stranu věděli, že se budeme podílet na braní a dávání energií zabíjením a jedením. Souhlasili jsme s tím před vstupem do fyzické dimenze, že my všichni se staneme potravou pro něco dalšího. My jsme věděli, že i když nemáme žádné přirozené nepřátele, staneme se po smrti potravou pro bakterie. Stejně tak kráva chápe, že se stane potravou pro velké predátory, včetně lidí. (48)

P. S. Orgonet: S tímto názorem naprosto souzním. O tom, že i zvířata si volí svou inkarnaci, vím již např. z Matthewových knih i odjinud. Jako názor mezi probouzejícími se lidmi je to zatím těžko průchodné, ale věřím, že to tak opravdu je.
Už taky nejím maso (zatím asi měsíc), stačí mi mnohem méně jídla, dobře mi dělá jen zelenina ... nepochybně se něco mění ...
Pro ty, co cítí vinu ze zabíjení - i jíst rostlinnou potravu znamená zabíjení. Jestli nesouhlasíte, tak si vzpomeňte, jaký máte pocit při kácení stromu. Jednoznačně zabíjení ... 
Potřebujeme se prostě ještě dovibrovat výše, abychom nemuseli požírat energie jiných živých bytostí, ať už zvířat či rostlin. Bude zajímavé, jestli to v tomhle životě ještě stihnu (:-)))


28 komentářů:

  1. Každé zvíře,které poslouží jako potrava pro člověka-myšleno chovné zvíře samozřejmě, bude taky "povzneseno" ve svém evolučním žebříčku.........nic není tedy "negativní",to si myslí jen ten kdo nechápe "vývoj" zvířat, žehnám každému masitému pokrmu,který sním a děkuji tomu tvorovi,aby jeho "inkarnace" byla dle svobodné vůle jako ta lidská...... lidská energie je taky někdy potrava pro jiné "druhy" a proto nesoudím systém-Vesmír,protože "všechno je tak,jak má být" a "každý je tam,kde má být" -kde i chtěl být,a prožít či poznat......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vše je tak jak chceš , a i lidé se vyvíjejí, takže přestanou jíst zvířata

      Vymazat
    2. Ano, s tím také souhlasím. Jsem masožravec od peřinky! :)
      A nikdy neopomenu říct: "Děkuji ti prasátko, žes vyroslto i pro mne a děkuji všem, kdo se podíleli na tomto skvělém a chutném jídle. Prosím o požehnání a děkuji"
      No a usmívám se už během toho povídání....
      Asi tak nějak,
      Alfa

      Vymazat
  2. Díky za bájo příspěvek :-) Nemyslím, že jsem nějaká osvícená, ale už delší čas mi dělá potíž jíst...téměř cokoli, říkávám: jím, abych žil a dělám si legraci, že se blížím k práně :-) A teď se dočítám, že bych mohla býti na dobré cestě...tedy zbývá odvésti ještě nějakou práci na sobě a těšiti se dosažení tohoto vytouženého stavu bez přísunu energie skrze jídlo :-)Lidičky, přeji vám všem pohodu, ať s jídlem či bez!!! Martina

    OdpovědětVymazat
  3. ..proto jste lidé a ne krávy…
    A kráva si vybere narodit se v továrně na maso. Dobře ví, že bude zneužívána lidmi...

    Lidskou bytosti jsme proto, protože máme nejniternější duchovní mysl, ve které si uvědomíme sebe sama, jsme sebeuvědomělí. Kravička neví nic, nemá sebeuvědomění. Nechápe a neví.

    Nemáme-li plnou znalost všech schopností své mysli, nemůžeme mít plné vědění o svém vlastním JÁ JSEM.

    Milovat Absolutního Boha našeho Stvořitele, znamená odvrhnout vše negativní a přijmout všechno pozitivní a dobré, žít v souladu s duchovními principy, pak nás ani nenapadne v mysli konat něco tak hrůzného, co ubližuje kravičkám a jiným zvířátkům.

    L O ♥ E … Lída ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prepac ale s castou tvojho komentu si dovolim nesuhlasit. Kto uz niekedy bol na zabijacke alebo na bitunku, tak dobre vie ze zvierata citia a vedia velmi dobre. Od rana su nervozne, pätia sa a odmietaju kracat... a ten smutok v ociach a zdesene bucanie ked idu na radu... takze podla mna vedia velmi dobre. To nic nemeni na tom ze som masozravec aj ked si toto uvedomujem. Moja cesta bude este dlha, ale niekde zacat musim. Vsetkym prajem krasny den ;)

      Vymazat
  4. No, zajímavej pohled na věc, asi na něm něco bude ... pokud přijmeme myšlenku, že všechno, co se nám stalo, si rámcově dopředu vybereme, proč by takovou možnost nemohli mít všichni živí tvorové? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mají před narozením

      Vymazat
    2. No nevím nakolik si co kdo vybírá, ale vím určitě, že každému stvoření (člověk, zvíře, strom apod.) je předem určen osud, tedy to, co ve svém životě prožije a procítí. Nemám úplně jasno v tom, jak mohou osud ovlivňovat faktory vědomého rozhodnutí jako reakce na něco, co se událo nebo se má stát v širším kontextu než se dotýká pouhého jedince. Mám takový dojem, že se rodí do určitého časového úseku jen ti jedinci, kteří mají vytvořit v tomto časovém úseku širší pospolitost druhů v naplánované (tedy osudově předurčené) budoucnosti. Ke starým zajetým schématům, jež mnoho nových a nových jedinců stále znovu a znovu nezvládá, je osudem, budoucností přikládáno vždy další nové pemzum znalostí, zkušeností, vědění a také zkoušek, které mají zřejmě za úkol vést Stvoření jako celek k transformačním cyklům a současně "výše či blíže ke Zdroji" :-)

      Vymazat
    3. Jestli jen není určení osudu jak píšete časová smyčka pro jedince nevědomého si své moci. Myslím si, že se lze vymanit z ,,předem naplánovaného" osudu vědomým konáním, které musí být v souladu s přítomností a naši energii věnované tomu, co chceme den co den. Z toho mi plyne, že si lze tvořit život (jsme přece božské bytosti a to se nám bojí někdo veřejně sdělit?) jaký si přejeme, ale je nutno zpracovat své předsudky, programy a to vše za pomocí vesmírných zákonů. Zákonů karmy, protože nic se ve vesmíru neděje náhodně a když né náhodně, tak jen podle zákonů, které je třeba umět využít ve svůj prospěch.

      Vymazat
    4. Pro mě je zákon karmy asi tak těžko stravitelný, jako svého času slavná věta z českého filmu (1987)Nejistá sezona : "konstruktivní pozitivni satira" !
      Navíc v linii osudu existují tzv.kauzální intervenční body, které nelze ničím obejít nebo je dokonce vyrušit. Nastavují události v životě každého jedince, které se prostě stanou bez jakéhokoli jeho přičinění nebo naopak pasivity, nečinnosti. Některým lidem to může nahánět hrůzu, že existuje realita, kde nelze vše na 100% mít pod svojí kontrolou a ovládáním, ale je to tak nastaveno Tvůrcem, Bohem. Proč se ty události jako zkoušky a zkušenosti pozemské reality lidem vlastně dějí, je do značné míry Tajemství Boží Moci ! A za tuto oponu prostě neuvidíme, i kdybychom se "rozkrájeli" !

      Vymazat
  5. Ano, v tomto můžu souhlasit. Člověk, který je v kontaktu se všemi svými složkami duše bude časem měnit způsob myšlení, stravování, života, prostě všeho. Až nakonec zůstane povznesený nad všechny projevy hmoty. Není proto nic horšího, než když si něco zakazujeme jen proto, že si myslíme, že bychom to neměli. Pokud jsme na cestě, dojdeme na to sami a včas. A není nic horšího, než podle sebe soudit jiné. Avšak a to nejen u masitého jídla, poděkujme za možnost tyto dary požívat. Já například alespoň zavřu oči, ztiším mysl a poděkuji Zemi, vodě a éteru (kam se řadí atmosféra i vesmír). Opravdu je pak jídlo jiným zážitkem. Je jen na každém, jakou formu zvolí, důležité je uvědomění si, že jsme součástí cyklu rození a zanikání, dávání a braní... a nebrat to jako samozřejmost.
    Radim

    OdpovědětVymazat
  6. Nemůžu si pomoc, ale tady se pouští na dost tenký led, tvrdit, že si zvířata před inkarnací vybírají život v terroru, je přinejmenším k zamyšlení.
    Ono vůbec přijmout tuhle často uváděnou tezi, že každá živá entita si před inkarnací dobrovolně vybírá budoucí "osud" a život v utrpení, ať už mluvíme o dětech / ženách támhle v Africe, nebo zvířata v koncentrácích, to mi dělá dost problém.
    Nemá to daleko k alibistickému / lhostejnému pohledu na svět, kdy přestáváme řešit utrpení druhých, protože vlastně si to sami zvolili, zkrátka dával bych si na to pozor.
    Sám cítím, že to tak prostě není a je potřeba bránit slabé a ty, kteří se sami hájit nemohou.
    -vlk-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám zásadní problém s reinkarnacemi jako takovými ! Nemyslím si, že se na Zemi rodím a umírám jako nějaká Boží hračka ptáka Fénixe ve večném cyklu zrození a smrti. A už vůbec si nemyslím, že si nějaký osud vybírám nebo nějakou smlouvu uzavírám. Bůh nekupčí ani se smlouvami, ani s dušemi ! Každé nové živé bytosti ve vesmíru je přidělena nová duše (neboli "Božská živoucí jiskra") a konkrétní na míru sestavený osud. Proč se to tak děje, a jaký to má skutečný účel a smysl,je Boží tajemství, do kterého my lidé rádi vrtáme ze všech stran, a čím víc to děláme, tím méně chápeme, jak a proč to celé funguje. Z poznané bezmoci proniknout do Boží dílny se proto navzájem ukájíme nejrůznějšími teoriemi, revolučními myšlenkami apod. Když bude Bůh chtít, a uzná to za vhodné, vyjeví nám, co nám bude třeba. Ale naše časté bezdůvodné a bezpříčinné iniciativní čmuchání tam, kde nemáme co dělat (protože na to nemáme na patřičné úrovni ani vědomí, ani vzdělání, ani chápání, natož potřebnou výši ODPOVĚDNOSTI), rozhodně Boha nepohne k tomu, že nám bezprizorně vydá svá tajemství ! Hloupí lidé, proč chcete stále být hlupáky a pokrytci, a ne Božími dětmi?!

      Vymazat
    2. Souhlasím, jíst maso a týrat při tom zvířata, jsou dvě odlišné věci, takže pokud už připustím to maso, protože hodně lidí to bez něj nezvládá, pak týrání určitě ne, na životní podmínky zvířat, byť určených na maso, se dříve dbalo, jen dnes je člověk arogantní. Jiný pohled říká, že maso je návyková látka, jiný, že tepelně zpracovaná strava je návyková...asi jo. Přes maso u mě cesta nevede, ale je pravda, že bez vajec a bez mléka to zatím neumím. Jsem vegetarián 25 let, zkoušela jsem obojí, ale nakonec jsem ty vejce zase začala jíst, což netvrdím, že je dobře. kéž všechny bytosti mají důstojný život, karma nekarma. M

      Vymazat
    3. S vegeteriánstvím absolutně souhlasím, sám jím maso,ale velice rád bych přestal,ale moje tělo na to ještě není připraveno, maso by mu chybělo,myslím si,že člověk, musí být v maximální komunikaci se svým tělem:)A když tělo žádá, né chuť,ale tělo od každýho rošku trošku, tak mu to dám:)
      Každopádně osud člověka není daný.Myslím si,že je dáno kdy se člověk narodí a kdy odejde. Nic jiného dané není. Každý si vytváří realitu podle svých Myšlenek - vibrací - činů a nekonečné duchovní zákony - Přitažlovost,karma na to pouze odpovídají. Ale osud jako takový neexistuje. Jak sám řekl Abraham(Esther a Jerry Hicks) nebo např: Buddha - to na co myslíš tvoří tvou budoucnost. Nebo Ježíš - Království nebeské uvnitř Vás.

      A nechápu reakci autora :Ale naše časté bezdůvodné a bezpříčinné iniciativní čmuchání tam, kde nemáme co dělat (protože na to nemáme na patřičné úrovni ani vědomí, ani vzdělání, ani chápání, natož potřebnou výši ODPOVĚDNOSTI), rozhodně Boha nepohne k tomu, že nám bezprizorně vydá svá tajemství ! Hloupí lidé, proč chcete stále být hlupáky a pokrytci, a ne Božími dětmi?!

      Proč někoho urážíte a nazýváte hlupáky a zakončuje to božími dětmi? Samozřejmě,že jsme boží děti, děti vesmíru:) to je jasný:) Jelikož jsem si všiml výrazné manipulace účelově vložených prvků fanatismu do Bible a křesťanství.Tak si myslím,že ta Vaše (podvědomě agresivní) reakce bude způsobena právě tímto.A moje myšlenka výchází z toho,že když někdo čte Bibli,kde je znásilněné učení Ježíšovo a účelově přetransformováno pro manipulaci.Tak má podobné reakce. A pak se někdo dostane k "učení" východu. Filozofie Buddhy nebo jiné. Tak buď otevře oči a uvědomí si co je zač církev a jejich "kniha". A nebo se mu to začne hodně drsně tříštit,že má v hlavě dobrej guláš. Bohužel v drtivě většině to je tak,že křesťanství opovrhuje jinými myšlenkovými směry a čímkoliv co nezapadá do kontextu jejich věcí. No a zase na začátek - je to způsobeno bibli jakožto psanou knihou brainwashingu. Ale to je na dlouhé povídání. Jak řekl,jeden moudrý muž. Náboženství není kód k osvícení,ale kód k zotročení. A myslím si,že Církev její historie,znásilněný odkaz osvíceného člověka je tím největším důkazem v historii lidstva.

      Vymazat
    4. Sranda, já jsem došel skoro k tomu samýmu, zůstal jsem u vajec (pouze domácí a bio) a bez masa se obejdu, už 13 let. Zkoušel jsem i veganství a vitariánství, ale prostě mi to nesedlo, možná časem, k tomu si člověk musí nenásilně najít cestu sám a nenutit se do ničeho. Zůstávám u toho, co mi vyhovuje a mám dobrý pocit, že nečiním zbytečné utrpení zvířatům.
      -vlk-

      Vymazat
    5. Nerozebírejte církve,ani západní, ani východní, protože nemáte potřebné znalosti a vědomosti, abyste je mohl soudit ! Ale jen a pouze svou vlastní víru si pěstujte a uchovávejte. Nic jiného totiž není měřítkem, než vlastní víra. Z toho totiž vyplývá vše ostatní ve vztahu ke světu, k sobě i k ostatním lidem. Pokud nemáte srdce z kamene, sám poznáte, jak je víra v životě lidském důležitá ! Jak začnete nálepkovat toho katolíkem, tamtoho buddhistou apod.,začínate směrovat ze své cesty životem "vedle jak ta jedle". Zajeďte si někdy na zámek Kuks ve východních Čechách, a nechte se volně inspirovat řadami barokních sousoší Ctností a Neřestí. Prospělo by to nejednomu z nás !

      Vymazat
  7. Ty hlavo anonymni,22.28. Tobe to pali.....
    jsem s tebou zajedno.

    OdpovědětVymazat
  8. Trošku z okraje tématu: narazila jsem na netu nedávno na recept na domácí tavený sýr a vyzkoušela ho. Je jen z tvarohu a žádná éčka:
    POTŘEBNÉ PŘÍSADY

    1 tvaroh 1 rovná kávová lžička jedlé sody přísady podle chuti(bylinky,česnek,kmín,zelenina,salám...) 1 lžička másla

    POSTUP PŘÍPRAVY

    Tvaroh dobře rozmícháme se sodou,případně dalšími přísadami,a necháme 10 minut uležet.V kastrolku rozpustíme lžičku másla,přidáme tvaroh a zamícháme.Necháme vychladit v misce.To je vše.
    Nevím,k jaké reakci tam dochází,ale tvaroh během těch 10 minut úplně změní strukturu a přestane mít tvarohovou chuť.Stane se z něj OPRAVDU tavený,mazací sýr.Připadala jsem si jak kouzelník.Pokud ho nesníte hned,tak skladujte přikrytý nebo v alobalu,jinak z něj budete mít amarouna.Ale to dělají normální sýry taky.

    Pokud zadáte do vyhledavače domácí tavený sýr, vyjedou Vám odkazy se spoustou zkušeností, např. lépe je méně sody a nejíst hned, ale až za dvě hod. - vyprchá chuť sody.

    ... a navíc - s tímto postupem budete mít tavený sýr levnější :)

    Přeji vše dobré.

    Beata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já to zkoušel, a měl jsem jen takový tvrdý hrudky:) asi se to nepovedlo:) jo a teď bylo v Dtestu testováno kysané zelí a 18 z nich, bylo zbaveno vitamínů. Asi víme odkud vítr vane

      Vymazat
    2. Z Polska :-))))))

      Vymazat
  9. https://novy.email.cz/download/i/7RODv-GZduNPjVGV83Z0YGZkCf2uk-JekLgqABPqG2V_hWawoSwjVPyzxjUIP9LBJcveTRE/_VITAL_Morse-R_CS_Zazracna_detoxikace-Syrova_strava_a_bylinky_pro_regeneraci.pdf

    OdpovědětVymazat
  10. Také mi nejde k inteligenci vesmíru na rozum to, že si někdo zvolí možnost, aby trpěl. Z toho mě to vede k zamyšlení, že proč se tak může stát je proto, že zvíře nebo člověk tím co se mu děje v přítomnosti(v daném životě), tím splácí anebo čerpá výhod toho, co zasel v životě minulém, minulých. Takže otázka zní prostě, jak znějí vesmírné zákony, když ve vesmíru se neděje nic náhodně, ať můžeme měnit své životy jen a jen k dobru jak svému, tak ostatních tvorů na planetě?.... a ještě něco mě vede k zamyšlení.. volba zda zvířeti ublížíme je na nás vědomě vědomých jedincích, tedy lidech. Takže říkat, že si to zvířata vybrala se mi nezdá pravděpodobné... ono to může mít co dočinění s nevědomými lidmi, kteří si nejsou vědomi toho, co činí. Aneb jsou všichni lidé na světě vědomi si svých činů a konání? Za sebe mohu říci, že jsem vědomý nebyl po čas formování se od dětství po střední školu - život mi řídili rodiče, škola a jiní lidé. Vědomým jsem se tedy musel stát a to jen za pomoci SVÉ poznání a hledání si informací SÁM ZA SEBE. Tedy v tomto Světě poznání za nikoho nikdo veřejně prozatím neudělá. Aneb není to, jak se stát vědomým, tedy samostatně smýšlejícím to, čemu se hojně říká být probuzený?

    OdpovědětVymazat
  11. Jsme produkty toho, co jíme. Norman W. Walker.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto si na nás žádný predátor nepochutná, a raději se nám vyhne :-))))

      Vymazat
  12. Ahoj, ráda bych se podělila o svoji zkušenost s pránickou výživou. Jdu postupně od vegetariánství, veganství a vitariánství až k dnešním cca 200 - 300 kcal denně. Byl to postupný asi roční proces a opravdu jsem se snažila poslouchat svoje tělo. Postupně jsem vyřazovala z jídelníčku jednotlivé druhy potravin a když skončila u ovoce a semen, rozhodla zkusit omezovat stravu. Cítím se opravdu dobře a myslím, že je toto moje cesta, alespoň v tomto okamžiku. Nyní spíše jím, když mám na něco chuť, ale můžu být i několik dní bez fyzické stravy bez velkého pocitu hladu nebo ztráty energie. Při tom stále chodím běhat, lyžuji, chodím do práce, hodně medituji a pracuji s energií. Stále se učím :-) s láskou Monika

    OdpovědětVymazat
  13. jsme to co jíme...máme možnost volby...vědomou možnost volby...zabíjet se dá rychle, soucitně i s láskou...co se děje zvířatům ve velkochovech je genocida, zvrhlost a zvrácenost...hledat omluvy ve své "lenosti či nedostatku vůle" něco změnit je jen známkou a obrazem zrcadlem sebe sama...zvířata to ustojí...lidé však díky tomu jen překračují na místě...jen se vymlouvají a hledají důvody...všimětě si, že vědci hledají jen jak vytvořit umělé orgány za nemocne etc etc, namísto toho, aby lidé začali prostě žít zdravě a tím pádem by žádné "umělé orgány" nebyly za potřebí...vše je jen lhostejnost, lenost, výmluvy a ignoranství tzn. neduhu osobní i kolektivní mysli...nevědomí ;)...veganský způsob života je naprosto všeobsažně dostačující se všemi možnými alternativami...není potřeba aby byla zvířata genocidně vyvražďována a zneužívána jako se tomu děje každý den...to že jíte maso v tomto období znamená pouze vaši lenost a neschopnost opravdové změny...je to neomluvitelné, ale vaše volba...nepočítejte ale s povýšením vědomí...to se bez "vlastní účasti" neobejde...je nutné změnit předně sám sebe...a jít příkladem...zamést před vlastním prahem...alternativy a veškeré informace už jsou vám dostupné...nemáte se tedy na co vymlouvat...GO VEGAN a vše neudržitelné se rázem stane udržitelným!
    www.nevedomi.cz ... PS. Vše je energie tzn. VŠE můžete přímou čistou vůlí a volbou změnit tzn. i vlastní DNA i inkarnační či jiné "příčinně následní" prostředí...vše je energie...jíte-li maso...velmi hustá a nízká...čím blíže ke světlu...tím jemnější a všeobsažnější v chápání...tím lépe vidíte skrze ostatní dimenze... Příklad: Islám a jejich "svatá válka"... tato byla prorokem mohamedem myšlena jako "osobní práce na sobě sama"...bojovat s "osobními nepřáteli" v podobě zlo-zvyků, pudů etc...nikoli s ostatními lidmi... Je to tak, že čím jemněji vibrujete, tím zřetelněji umíte číst mezi řádky a každá jediná věta či pouze "slovo" vám dá množství různých výrazů, významů etc...když jste "nízko tedy hrubo-hmotní" tzn. "masařsky" nízce uvažující...jede to jen na jedné úrovni a občas to probleskne výše, ale není schopno to "zakotvit"...tzn. "ukotvit tuto hladinu vědomí" tedy uvědomění...a jí i žít. Znamená to jediné...dokud nepřestanete jíst maso, tedy se podílet na tom utrpení ať již vědomně či nevěda...budete trpět duchovně, duševně i fyzicky...je to energie, nic se neztrácí....a opět je to pouze a jen VAŠE VOLBA:::: A NIC jiného vás nespasí...jen VY sami můžete změnit směr, způsob a vyjádření svého života ;)... NEHRAJTE SI NA PROZŘELÉ!!! BUĎTE JIMI!!! Namaste! Kaczeka Osh

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.