20. ledna 2013

Teal Scott: Otázky a odpovědi 1.


Ahoj Orgo...

zastavil jsem se docela na dlouho u jednoho velmi vyzivneho videa a dekuji Bryony9 za jeji sdileni a praci na tomto videu. Teal tady rika hodne zajimave informace. At si z toho kazdy vytahne to svoje. Rozhodne stoji za to.



Mir v srdci
Miro

Orgonet: Velký dík, Miro, na Teal se moc těším (:-))) Překladateli (překladatelce?) velké uznání za tu spoustu práce.

 

10 komentářů:

  1. Zrovna včera jsem se na video dodíval. Rozhodně doporučuji shlédnout celé. Už se těším na pokračování po přestávce :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za uveřejnění tohoto videa, určitě má smysl se na něj podívat.
    Erik H.

    OdpovědětVymazat
  3. Teď jsem se dodíval na zbytek videa, druhá půlka je ještě lepší než ta první. Chvílemi jsem jen s údivem zíral co všechno to děvče ze sebe chrlí za informace. Je prostě úžasná. Na youtube je spousta jiných videí s Teal. Všechny jsou v angličtině, moje chabá znalost angličtiny bohužel nestačí na jejich pochopení. Prosím, pokud jste schopní je přeložit, udělejte to a zveřejněte je. Budu vám vděčný nejen já ale jistě i mnoho dalších kdo o ty informace stojí. Díky.
    Erik H.

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím všechny na foru. Překlad druhé části videa s Teal samozřejmě chystám, jen budete muset chvilku počkat. Druhá část má hodinu. A já jsem se ještě nevzpamatovala s titulkování té první:-))) Otitulkovat 10 minut trvá přibližně 2 hodiny. Nejde o Angličtinu, ale o práci s titulkovacím programem. Rychleji to opravdu nejde. Vydržte.

    Jen přemýšlím zda bych neměla dříve nahrát její názor na očkování. To je velký masakr.
    Mějte se krásně.

    Bryony9

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MOC děkuji za překlad, za Váš čas, děkuji za nás Všechny:-)Překrásný den. Věra

      Vymazat
    2. Srdečně Vás, "Bryony9" zdravím. Dovoluji si Vás požádat, je-li to možno, zda by jste mi mohla poskytnout texty, které jste přeložila do titulků, ve formě pouhého textu.
      Pro případ, že to bude možno, zašlete to prosím na phabina@seznam.cz

      Vymazat
  5. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QWJyQyXEziM
    přeposílám další přeložené video od Teal Scott

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! To krátké video už máme zkouknuté http://orgo-net.blogspot.cz/2013/01/bakterie-viry-nejsou-pricinou-nemoci.html.
      Na druhý díl se moc těšíme (:-))))

      Vymazat
  6. Zatím jsem znal z inkarnovaných učitelů hlavně Inelii Benz. Teal je však naprosto fantastická. Je to opravdu "kopanec" všem zabedněncům a pochybovačům. Mám radost, kolik lidí se začíná probouzet a tak to s námi nebude tak hrozné, jak to občas zatím v lecčem vypadá. Dívence, co dělá překlad patří obrovské díky a ani snad ona sama netuší, jaká je to záslužná práce. To by měla být češka roku a ne nějaká slaboduchá celebrita či politik.

    OdpovědětVymazat
  7. a hlavně je krááásnááá :-)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.