12. ledna 2013

Volby jsou dopředu zfalšované

Od čtenáře:


Tomio Okamura,
Bývalý budoucí prezident České republiky

Když byl Tomio Okamura vyřazen jako kandidát na prezidenta České republiky, měl na Facebooku okolo 47.000 fanoušků.

Podívejte se na stav podpory všech kandidátů dnes den před volbou !!!!!!!!!

(Obrázky v příloze byly pořízeny skenem z obrazovky a ořezány dne 10.1.2013)

Karlu Schwarzenbergovi, podle mého pozorování přibývají noví fanoušci rychlostí 50 – 100 lidí za 5 minut, panu Okamurovi za tu stejnou dobu žádný až jeden (kontrolováno opakovaně). Ať si každý odpoví na otázku, zda je normální, že Karlu Schwarzenbergovi přibude 8000 fanoušků za 24 hodin, čili ta samá hodnota, o kterou se rozrostli fanoušci panu Okamurovi za jeden měsíc. Oba přitom mají řádově podobný počet hlasů.

Můj odborný názor je, že Karel Schwarzenberg má ty správné poradce, kteří dovedou zařídit nejen podporu na Facebooku ale i vyřadit z voleb nepohodlné kandidáty (pan Kubice a Rychetský ví…).

Pan Franz má vysokou podporu mezi mladou (fejsbukovou) generací. Určitá část fanoušků nemá volební právo kvůli nízkému věku.

Je mi jasné, že Facebooková čísla jsou pouze orientační ale je to určitý poměr nálady ve společnosti.

Čísla ne FB znamenají, že by pan Okamura nejen  významně zasáhl do presidentských voleb, ale velmi pravděpodobně je i vyhrál.

Tyto volby jsou už dopředu zfalšované.  Dientsbier, Fisher i Zeman jsou naprostí outsideři této volby, i když je média staví na první místa. Podle diskuzí na seznam.cz u záležitostí týkající se voleb (nebo zfalšování voleb Ministerstvem vnitra) je odhadem 90 procent pro Tomia Okamuru a 90 procent proti Janu Fisherovi.

Data a čísla na přiložených fotografiích znalým mnohé napoví.

Navždy Váš

Občan ČR



(Orgonet: Omlouvám se, že následující asi není čitelné, ale nedaří se mi to sem vpravit v čitelné velikosti ...)



21 komentářů:

  1. již dříve jsem zde sdělil,že na PROTEST proti nezákonným proktikám s panem Okamurou NEJDU VOLIT....a milí naivkové,co jste panáčkovali k urně...výsledky jsou dávno HOTOVÉ..http://www.blisty.cz/art/66853.html

    OdpovědětVymazat
  2. To je přesně ono, jen ovečky čekají že jejich hlas něco změní, ale o volbách už je dávno rozhodnuto tak se proberte lidi! je to celé jen ubohá fraška a bouda na všechny! NIKDY nebudou vládnout ti co chtějí víc pro obyčejné pracující lidi a nedají jim ani šanci to dokázat (Okamura) a další vyřazení jsou příkladem té korupce a zmanipulování ve prospěch hrstky vyvolených,kteří tajně vládnou ze stínů společnosti a nedopustí aby síla a moc padla do rukou obyčejných lidí které drží v řetězech,protože by to znamenalo jejich konec!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Já osobně si myslím, že nemusíme být žádní Einsteini, abychom předem znali vítěze a věděli, že volby jsou zmanipulovány a manipulovány. Musí se jím stát buďto šlechtic nebo pro "antisemita"...Což bych řekl, že jsou jen dvě jména.. Karel nebo Fíša. Za pár hodin se ukáže... Ostatní jsou sice milí, ale pouze roští. Proč se dělají dvě kola voleb? No, dle mého názoru, aby byl případně čas na dostatečnou masáž mozků. Říkám si jak by asi dopadali třeba různé sportovní soutěže, kde by se opakovala finále dvakrát za sebou...... Ale, jak říkávala babička:" Ať je tam Petr nebo Pavel, chleba levnější nebude." A to je svatá(čistá) pravda.

    OdpovědětVymazat
  4. Prezident 2013 > Výsledek volby
    http://www.volby.cz/pls/prez2013/pe2?xjazyk=CZ

    OdpovědětVymazat
  5. Pozoruhodně úspěšný je vzhledem ke své absolutní nepoužitelnosti stárnoucí kandidát Karel Schwarzenberg. Přestože má jako politik jedině záporné vlastnosti a jeho stoupenci nedokázali uvést žádnou konkrétní pozitivní vlastnost, jíž by České republice prospěl, zřejmě aura "aristokratičnosti", stejně jako masivní mediální kampaň pro Schwarzenberga, na voliče zapůsobila. Schwarzenbergovi se zřejmě podařilo úspěšně potlačit svou vazbu na současnou českou vládu i na to, že je šéfem kontroverzní strany TOP 09, která je odpovědná za celou řadu velmi kontroverzních politických rozhodnutí z poslední doby. Schwarzenbergův úspěch navzdory tomu, že nemá České republice vůbec nic co nabídnout, je pozoruhodným úspěchem manipulativní předvolební propagandy a jistě se stane užitečným materiálem pro analýzy marketingových manažerů usilujících o zblbnutí české veřejnosti. V tomto případě se to tedy podařilo a Schwarzenbergově týmu je nutno složit výraznou poklonu, protože dokázali nemožné - vyvolat ve společnosti podporu pro člověka, který zaštiťoval všechna kontroverzní rozhodnutí současné nepopulární vlády.

    OdpovědětVymazat
  6. Pokud chcete v Česku zavést NWO, a máte dopředu připraveny iluminátské plány, je jasné, že prezidentem musí být Schwarznberg. Dnes vím, že to byly zmanipulované volby. Za to ale nemohou voliči za to mohou média a mainskrým. Jako architekt Matrixu nemůžete připustit, aby vám jej někdo strhával ( Fischerová, Bobošíková atd ) Proto měl Klaus pravdu, že přímá volba prezidenta je ubohá fraška. Hezký den Markwin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jenže klaus to myslel jinak, on neuznává jekékoliv občanské aktivity, podle něj má právo do všeho kecat jen plotik a občané jen ve volbách můžou něco namítat

      Vymazat
  7. To je masakr! Všimněte si, že všude čtete "pražáci volí Karla". Ale všichni v mém okruhu by ho nevolili ani za nic. Kde vzal tolik hlasů? Podle mě jsou volby zfalšované. Kalousek jako správný kápo má prsty všude. Jen mu ještě chyběl ten hrad. Měla by se rozpoutat velká internetová kampaň proti Schaffenbergovi. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano. Ta nestydatá drzost nám voličům takto veřejně plivat do ksichtu těmito zjevně zmanipulovanými volbami je posledním varováním všem, kdo nechtějí zažít Evropu jako jeden velký koncentrák nesvobodných totalitně utlačovaných lidí. Pamatujte, to, co přijde se Schwarzenberkem a NWO do Českých zemí, bude 100x divočejší, než zažili pamětníci represivního komunismu z 50.let 20.stol. Ano. Falešní proroci již odvedli v roce 2008 - 2012 svou temnou práci. Nyní přijde na scénu světa ona biblická Šelma se svými lživými proroky, a jejich kozlům, kouzlům a zázrakům podlehnou miliony zmanipulovaných(denně "masírovaných") lidí po celém světě. Jedno z prvních dějství se již odehrálo nyní v případě prezidentských voleb. Všichni zrádci a kolaboranti patří před popravčí četu, a ne jim za ta svinstva, jichž se vůči lidem, národu dopustili, ještě udělovat milosti, pardony a azyly ! Vidím to tak, že tento prohnilý svět lidí musí násilně zaniknout, zahynout, protože ani transformace nic nezmírnila, ani neodstranila, natož proměnila. Byla to jen naše zbožná přání, sice krásná, která nám na chvíli propůjčila andělská křídla, a poznání dimenzí, o kterých se nám před tím ani nesnilo. Je to odkaz, který si probuzení ponesou dále ve svých srdcích v roli budoucích mučedníků za Spravedlnost, Svobodu, Mír, Pokoj a Lásku ! Věřte, že tato slova budou brzy ze slovníků vyškrtnuta nebo jim bude dán zcela jiný, falešný význam,aby se lidstvo již nikdy nemohlo probudit tak, jako se to stalo nedávno (2011-2012). Všechna naše odhalení budou násilně potlačována a pronásledována. Proto se ti z nás, co se propracovali transformací až na úrovně duchovních insiderů, připravte na těžké časy. Bylo nám však slíbeno, že impérium šelmy (NWO) bude mít trvání pouhých 3,5 roku. A pak se zhroutí a bude navěky odstraněno. Proto stůjte v poznané Pravdě, byť by vás to stálo i život fyzický !

      Vymazat
    2. Šláfenberk je výtečnou a jedinečně zpracovanou kabbalistickou loutkou, jakou by globalisté jinde jen těžko hledali. Hřát si jedovatého hada na prsou může už jen opravdu naivní hlupák. A jen doufám, že výsledek těchto voleb není signál skutečné vůle občanů, voličů, nýbrž temné manipulace s daty a čísly, jak to kabbala již nejednekrát předvedla, a to dokonce i před pár lety v "tzv.světové baště demokracie" - USA ! Takže tyto volby jsou zase a jen sionistický chabrus na druhou, a geniální podvod jako kdysi prodej Karlštejna !

      Vymazat
    3. zfalšované?? a jak si to představuješ Hurvínku ?? jako že ve volebních komisích švindlují ?

      Vymazat
    4. Taky si myslím, že byly volby zfalšované. Před volbama jsem neznala nikoho, kdo by nešel volit Fišerovou. Teď se bavím s dalšími lidmi. Někteří jsou na tom podobně, u jiných volil Fišerovou alespoň jeden člen rodiny. Jak to, že má jen 3%? Ještě ke všemu se ta procenta téměř vůbec neměnila po celou dobu sčítání. Venkov stejně jako města? To prostě není možné. Okamura prý poukazoval na to, jak jsou údaje ve Statistickém uřadu nezabezpečené. Schopný hacker by i jednodušším softwarem dokázal procenta nastavit tak, jak potřebuje. Proto musel z kola ven.

      Vymazat
    5. pro Anonymní 12.ledna 2013 20:33
      Tak poslouchej, trubko, interview na rádiu, a dozvíš se přímo od zástupce NKÚ, že jejich kontroly na volebních okrscích našly i urny, které měly poškozené pečeti, byly bez pečetí a bez jakéhokoli dalšího zabezpečení proti vniknutí do jejich útrob ! Takže příště míň hloupě,emotivně a prvoplánově stěkej, a více si vyhledávej seriozní informace. Takhle se řadíš ke štváčským buranům, kterých se tu v poslední době urodilo jak trpaslíků v lese - nejsou vidět, ale množí se stráááááášně rychle !

      Vymazat
  8. rozhodnuté nic nebylo, jen ovčané se nechali ovlivnit médii..., jak někdo může psát do předu že ten a ten nemá šanci ????

    Milí ovčané, ještě nemáte právo posunout se dopředu, pořád žijete v minulosti !!

    OdpovědětVymazat
  9. V okolí neznám lidi, kteří by nešli volit. U nás v obci dle archů jak jsem letmo zahlídl, přišlo určitě 90% voličů. Včera se říkalo a psalo, že účast je opravdu veliká a najednou... 61%.... moc se mi to nezdá... Hned 1. řeč Kárla byla o potřebě zavedení( spořádané země). Spořádaná pro mne nemá daleko od Řád...zavedení pořádku, řádu.. a pak třeba i Nového světového.....Je mi z toho smutno. Bude to skoro 100 let, co naši předci v čele s Masarykem vydali zákon a zákazu používání šlechtických titulů a dnes je to právě to proč média podporují Kárla...prý aura šlechtice a jeho osobnost! Která firma by si vzala do vrcholového managementu podobného člověka? Bez vzdělání, z jazykovou výbavou(tím se nechci dotknout jeho vad), jen analyzuji. A "my" si do čela státu zvolíme osobu s rakouským pasem a občanstvím???? Divné......

    OdpovědětVymazat
  10. Rejdy Bilderbergu. To budou mít žně, bláhoví voliči blekoty s modrou krví.

    OdpovědětVymazat
  11. Tak přemýšlím nad grafem volebních výsledků - průběh sčítání hlasů v čase - a mám takový divný dojem. Na začátku vede Fischer s 25 procenty, ti dva "výherci" mají po 15, pak se graf zcela mění a výsledky jsou zcela opačné. I Schwarznberg přiznal, že ho volební výsledky velmi překvapily. Mě se též zdá 43 procent voličů pro Karla (např. v Praze) velmi vysoké.
    http://aktualne.centrum.cz/domaci/volby/grafika/2013/01/12/prezidentske-volby-vysledky-scitani/

    OdpovědětVymazat
  12. Ještě včera jsem tam jít chtěla, ale dnes se mi to rozleželo v hlavě a nikam jsem nekráčela...Nemám nic proti lidem s vadou řeči...
    ALE tomuto vůbec nerozumím-....neumím si představit, co a jak bude říkat např. při novočním projevu...
    Ach jooo
    nehledě k tomu, že tady výše rozepsané příspěvky říkají pravdu... Musíme se bránit!!!
    Přeci nejde, abychom se měli hůře, hůře a zas hůře.... A jiným je v amnestii odpuštěno jejich miliardový (jen takový malinkatý...) selháníčko.....a budou si zas žít dál dvým krásným rozmařilým životem..., protože moc nevěřím, že ti lidi budou najednou naprosto čestní a budou sekat latinu....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tomto duchu se vyjádřil jeden kriminálník, že vězení v Č.Budějovicích mu připadá jako rekreace na pionýrském táboře. Žádná odpovědnost, dostanou na co si vzpomenou, dostanou najíst, mají kde spát, doktory, léky, operace zadarmo, kulturní vyžití téměř bez omezení, vzdělávat se mohou na náklady státu atd.atd. A my si musíme platit vše od A do Z natvrdo, a ještě platit tyto příživníky v kriminálech !

      Vymazat
  13. Ja jsem tedy sla s tim ze hlas dam Avatarovi. A na miste jsem na jeho listek napsala doslovne : neplatny hlas. Moc na to hrda nejsem. Ted uz tam nepujdu.
    Ja bych rekla ze to daji Zemanovi. Vcas vycouval a nechal je par let bez sveho "vlivu" a to mi pripomina jak si nekdo jde odsedet trest a kdyz vyjde z basy tak pro nej maj odmenu (treba prachy nebo jinej atribut co hajca ego). Nebo takovou prezidentskou amnestii ......
    Nekdy si rikam ze je Klaus mozna pustil aby je mohl "nekdo" odstrelit ( nemyslim vsechny. Jen ty co maji "prirozene nepratele" :-) )
    A navic ..... na takovem financnim urade je vzdycky suplik kterej se po volbach otevira a dava prilezitost kamaradum vladnouci strany a ta co prohrala obsadi volna mista v supliku (to bude i jinde nez jen na financaku :-) )
    Kdyz jeste zila moje mama tak mela super hlasku : at jdou ty dedci stary do riti ( a to byla o neco starsi nez oni :-) )
    Jo kdyby jen dedci :-)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.