13. ledna 2013

Volební manipulace mysli soustředěna na velká města

Díky za zajímavý postřeh napovídající, že ovládání mysli skutečně proběhlo! Čím dál od velkého města, tím slabší signál (:-)))

Ahoj Orgonete,
možná jsi to už četl, pokud jo, tak se omlouvám za spamování. Narazila jsem "náhodou" na článek, kde to v prvním odstavci přímo bije do očí:
http://aktualne.centrum.cz/prezidentske-volby/clanek.phtml?id=768441#utm_source=www.stahuj.centrum.cz&utm_medium=carousel
Stačilo jim zaměřit se na větší města. Jednoduché...

Díky za tvoje stránky, pomáhají mnoha lidem. Ať se daří :-)
Ilíriel



Proč Schwarzenberg téměř vyhrál? Našli jsme odpověď
13. 1. 2012 12:00 Petr Holub

Praha - Jenom díky velkým městům se Karlu Schwarzenbergovi podařilo zastavit tažení Miloše Zemana na Pražský hrad. Čím bylo město větší, tím vstřícněji zareagovalo na závěrečný finiš jeho volební kampaně.

Na venkově se naopak lépe uplatnila dlouhodobá kampaň, kterou organizovali Zeman a Fischer.

Rozhodly Praha a Brno

Ministr zahraničí Karel Schwarzenberg prohrál v celé České republice s expremiérem Milošem Zemanem o necelé procento. Za faktickou remízu může poděkovat obyvatelům historické země Čechy, kteří mu dali o 4,5 procenta víc hlasů než největšímu konkurentovi.

Na Moravě a ve Slezsku totiž se Zemanem prohrál skoro o deset procent.

Schwarzenberg by prohrál i v Čechách, kdyby se za něho nepostavila velká města.

Jenom v Praze a dvou přilehlých okresech porazil Zemana o 187 tisíc hlasů. Právě tyto hlasy mu zajistily české vítězství.

Dalších 25 tisíc hlasů získal na Zemana v jiných čtyřech velkých městech: Plzni, Liberci, Hradci Králové a Českých Budějovicích.

Také snesitelný výsledek na Moravě mu zajistily metropole, konkrétně Brno, Olomouc a Zlín. Schwarzenberg nevyhrál v žádném jiném z velkých měst, výjimkou mezi těmi menšími se stal Rožnov pod Radhoštěm.

Rozhodující byly hlasy z Brna. Získal zde o 38 tisíc hlasů víc než Jan Fischer a o 34 tisíc hlasů víc než Jiří Dienstbier. Bez takové podpory by skončil na Moravě až na čtvrtém místě.

Schwarzenbergova velká města

(výsledky v procentech)
SCHWARZENBERGZEMAN
Praha43,217,1
Brno32,322,6
České Budějovice31,321,8
Hradec Králové31,220,6
Plzeň30,921,4
Liberec30,418,8
Karlovy Vary28,921,7
Zlín28,324
Pardubice27,524,2
Olomouc2723,9
Kladno24,723,6


Daleko na severozápadě

Platí přitom pravidlo, že Schwarzenbergova podpora rostla podle velikosti města.
Nejde jen o Prahu, kde získal 43 procent a další stotisícová města, kde inkasoval o deset procent méně.
Například v Litoměřicích, kde žije přes dvacet tisíc občanů, získal 25 procent hlasů. V Lovosicích, které leží pouze za řekou Labe a které mají třetinu obyvatel, se už musel spokojit se sedmnácti procenty. V nedalekých Bohušovicích, které jsou třikrát menší než Lovosice, se dostal jen k patnácti procentům.

Schwarzenbergova popularita roste i s blízkostí velkých metropolí.

Například pražský vliv se projevuje i v padesát kilometrů vzdálených Lounech, kde ministr získal 22 procent a vyrovnal se tak Zemanovi. O dvacet kilometrů dál je stejně velký Žatec, kde se musel spokojit s patnácti procenty a čtvrtým místem. Ještě dvacet kilometrů za Žatcem jsou o polovinu menší Podbořany. Zde se propadl k dvanácti procentům.


P. S. Orgonet: Ha ha, čím dál od metropole, tím slabší signál (:-)))
V Brně to asi byl obzvláště mazec. Ty naše příbuzné zmanipulované holky 20+, co byly předtím normální a z ničeho nic se zbláznily do trautnberka, studujou právě v Brně ...

A ještě dodatek od čtenáře:

Nevím, možná už jsi to viděl a slyšel...takže něco k pláči.
http://tn.nova.cz/zpravy/prezidentske-volby/video-to-musite-slyset-takhle-zpiva-hymnu-schwarzenberg.html

34 komentářů:

  1. Ve zprávě orgánu evropského parlamentu STOA ( Hodnocení vědeckých a technických opcí) „Technologe ovládání davu“ se píše: „V říjnu1999 ohlásilo NATO novou politiku nesmrtonosných zbraní a jejich zařazení do spojenecké výzbroje“ (http://www.europarl.europa.eu/stoa/cms/home/publications/studies?year=all&q=crowd+control+technologies&studies_search=Odeslat+dotaz (na stránce dole, druhý odkaz, str. xlv) a že „v roce 1996 nesmrtonosné nástroje identifikované americkou armádou zahrnovaly… systémy směrované energie“ a „radiofrekvenční zbraně“ (str. xlvi). Systém směrované energie je v dokumentu dále definován jako „systém směrované energie určený k tomu, aby shodnými radiovými frekvencemi zasahoval do činnosti lidského mozku na úrovni nervové synapse“ (http://www.europarl.europa.eu/stoa/cms/home/publications/studies?year=all&q=crowd+control+technologies&studies_search=Odeslat+dotaz, na stránce dole první odkaz apendix 6:67). Z definice je zřejmé, že tento systém může na dálku ovládat činnost lidské nervové soustavy a lidského mozku. Používání takových prostředků v rámci NATO je v příkrém rozporu s ústavou této země, která zajišťuje občanům tohoto státu osobní svobodu. Vzhledem k tomu, že se blíží krize s neodhadnutelnými dopady a že tyto prostředky mohou být používány jak proti jednotlivcům, tak proti skupinám lidí, je pro nás nepochopitelné, proč čeští občané nejsou informováni o tom, že český stát vlastní takové prostředky a proč neexistuje zákon, který by občany chránil před jejich používáním....
    P.S.Tím,že jsem podepsala tuto petici si nemyslím,že se něco změní,ale dala jsem aspoň najevo,že mi to není lhostejné a že o tom vím.
    http://www.petice24.com/petice_za_zakaz_dalkoveho_ovladani_innosti_lidskeho_mozku
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To to nikdo nedokáže změřit.?
      Vládní organizace určitě ne.

      Vymazat
    2. A proč by je kdo informoval, když ti občané ČR jsou zaprodáni vlastními cizí mocnosti ? Nikdo z nich (zrádců, kolaborantů apod.) nechce přijít o teplé místečko bez práce, a pobírat za to statisíce měsíčně. Vám by se to nelíbilo ?! :o

      Vymazat
    3. Tak konkrétně.Kdo to zkoušel měřit?Jaké frekvence?

      Vymazat
  2. neubráním se dojmu,že tyto volby byla selekce lidiček,co jsou zralí na vlastní změnu ještě za života....zřejmě dle výsledku je jich poskrovnu a ty ostatní....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano je to tak, část lidí je připravena , ostatní jsou radši ve stádu, nemá to nic společného s manipulací mysli, je to o úrovni vědomí voličů !

      nemůžete čekat že změnou vlády či prezidenta se zázrakem , změní společnost, stejně tak avizovaný přechod na jinou úroveň bytí, ti co jsou připraveni odejdou , ostatní co jen čtou a nadávají, zatím ne !

      Vymazat
  3. SZJ.Orgonete prosím, porovnejte si, než to smažou, webové kamery ČHMÚ. Opravdu od 20. prosince 2012 a posledních 14 dní dějí právě kolem velkých měst zajímavé věci. Posledních 10 dnů jsem se převážně díval na zajímavou šedou deku nad Plzní, Libercem, Hradcem, Českými Budějovicemi (tam jste to rozháněli obdobně jako na Moravě a ve Slezsku!). V době voleb mně upoutala Plzeň Mikulka berte to po 5 minutách obě kamer. stanoviště a pokračujte kraj. městy. Shoduje se to s mapou volebních výsledků. Je možné, že mají nové nanotechnologie a elektromagnet. impulsem pčes mobilní věže to spustí (?!). Srdečně zdraví.I.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kromě jiných "podivností" s pátečním počasím jsem si všiml dvou po sobě jdoucích (asi 30 sec.)velmi intenzivních dynamických zadunění.Byly podobné dynamickému rázu při překonávání rychlost zvuku u letadel s obrovským tlakem v uších.(Po nich se během 10 minut na jinak čistém nebi objevily zničeho nic kupovité mraky).Že by opravdu zkouška "nových technologií" typu 2(nebo více) in 1 ?
      Vlasta

      Vymazat
    2. podívej se i na jiné dny před volbami, a neblbni

      Vymazat
    3. Já už asi tak tři týdny sleduji nějakou změnu. Nikdy jsem neměla problémy se vstáváním a zhruba poslední tři týdny se ráno nemůžu vyhrabat z postele a i když vstanu, jsem utlumená. Některé dny před volbami (nevím jistě které), ale asi to byly dvě noci po sobě, jsem měla zvláštní prožitek. V noci, možná už k ránu, nevím, jsem procitla ze "SNU", ve kterém jsem jako noční můru řešila nějaké dilema ohledně volebních kandidátů, kde figuroval Schwarzenberg - koho volit(toho bych nikdy nevolila, měla jsem úplně odlišného kandidáta). Neumím to popsat, ale mlelo se to ve mě a když jsem se probudila, ten sen a ta mysl jakoby se nedala uklidnit. Byla jsem si vědoma toho, že jsem vzhůru a že je to blbost, co v mysli pořád řeším a jakoby to nešlo vypnout. Ve snu se to asi dá pochopit, člověk řeší něco podvědomého, ale dvě noci po sobě jsem se z toho probudila a jakoby to nešlo vypnout. Prostě jakoby se mi ten sen cpal do mysli a po probuzení. Neumím to vysvětlit.

      Vymazat
    4. Kromě toho pátku počasí za cca 3 měsíce stálé-zataženo,déšť (sněžení)nebo mrholení,RH 85-99%.Dynamické rázy žádné.Stačí?
      Vlasta

      Vymazat
  4. To je zajímavé, moje maminky se prý na poslední chvíli rozhodla volit Schwanzenberka. Prý už měla připraveného jiného kandidáta, ale těsně před odchodem z domu to náhle změnila. Prý ji to řekla intuice. A to nebydlí v blízkosti velkoměsta.
    Mějte se krásně.
    Beata

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímavé, bývalí spolužáci, kteří studují v Praze nebo v Brně jsou do Schwarzenberga jak zblázněný... sice už delší dobu, ale pořád mi vrtá hlavou, co na něm vidí?? Jinak taky bydlím ve větším městě a například moje mamka a jeden náš známý chtěli nejdřív volit jiného kandidáta, ale ten známý se na poslední chvíli rozhodl právě pro Schwarzenberga a mamka o něm taky z ničeho nic začala uvažovat, naštěstí ale nepodlehla. Spolu s tím co tady teď čtu je to dost podezřelý...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak to že já měl jasno už od začátku ??

      Vymazat
    2. Protože možná nepatříte k manipulovatelným a na dálku ovladatelným konzumním ovcím. Možná proto !

      Vymazat
    3. A proto taky budete brzy na "indexu", až se v ČR dostanou Karlovi opratě do rukou. Fízling bude zase v kursu !

      Vymazat
  6. Já si myslím, že i pokud by byla použita technologie na ovládání mysli, tak vzhledem k tomu, že se pohybuju ve velkém městě a ani mi "necuklo", že bych chtěl volit Karla, tak si myslím, že ta technologie vyplňuje pouze "vakuum". Tedy může vložit názor někam, kde ještě žádný názor není. To jsou naši bratři a sestry, co se neseznámili s informacemi a nemohli si vytvořit fundovaný názor. Proto je možno do nich vložit program, protože sami žádný svůj nemají. CZK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím.
      Když jsem rozhodnutý,že nebudu volit toho dementa,tak mi to do hlavy nenatlučou ani klackem.

      Vymazat
    2. Jasně, že ty rozhodné a cílevědomé málokdy, máloco a málokdo rozhodí. Je však velká část obyvatel, co nemají na mnoho věcí svůj vlastní názor, a často kopírují nebo se opičí po svých známých, příbuzných apod.,v horším případě věří, co jim do hlavy nabuší TV, tisk a další média (jak malé děti !). Proto je možné s těmito lidmi na dálku manipulovat, aniž si to vůbec uvědomí !

      Vymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. mě by zajímalo, v jakém případě by byly volby prohlášeny za neplatné?

    OdpovědětVymazat
  9. Možná je vysvětlení daleko prozaičtější: ve velkých městech se lidé neznají, proto je daleko snadnější manipulovat s výsledky při sčítání, aniž by to někomu bylo nápadné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť v jednom rozhlasovém interwiev včera nebo předevčírem bylo jasně zástupcem NKÚ jasně řečeno, že ne všechna volební místa měla předpisově opatřeny, ochráněny volební urny, a v některých případech chybělo dokonce zapečetění nebo jakákoli ochrana před neoprávněným vniknutím do urny. Takže zase jen samá blamáž pro voličské ovce. Hlavně, že mají dobrý pocit, že zvolili svého pravého prezidenta ! Kabbalistická aréna gladiátorských her je naplno rozjeta !

      Vymazat
  10. Prosím vás, jaképak ovlivňování. Copak to někdy na světě vypadalo lépe než dnes? Lidi blbí jsou, blbí vždycky byli a blbí zůstanou. Pouštět jim něco do hlav je zbytečné.

    OdpovědětVymazat
  11. Je to jednoduché a se vaši známi podívají na takový ten 3D obrázek co musíte skřížit oči a pokud ho nejsou schopni moc vidět tak mají rozhzenou synchronicitu levé a pravé části mozku a jsou manipulování.

    OdpovědětVymazat
  12. milí manipulátoři a octovači :-), nějaký čas jsem to tu sledoval, pořád se tu utápíte v nějakých konspiračních teoriích, ne že by na nich nebylo něco pravdivého, ale čím víc to čtete tak tím více s prominutím blbnete , ti temní jsou důležití pro to aby jste si uvědomili že existuje i světlo a že i Oni jsou naší součástí, my jsme oni a obráceně ! na negativitu nemůžete reagovat negativně , neb tím temno posilujete , ale na to snad jednou taky přijdete!

    většina z vás teprve hledá a snad jednou najde ale je třeba jít dále ! takže si to tu užijte


    sbohem :-)

    http://www.pomoczosvetla.sk/news/fewa-8-1-2013/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No hlavně, že jednomu osvícenému pomocníku ze světla jsou ostatní všichni ukradení, a ukájí se pouhým pyšným mentorováním něčeho, čemu sám málo rozumí, a co sám ještě méně umí ovládat !

      Vymazat
  13. Hmmm...
    můj kamarád, esoterik a velmi duchovně založený člověk, měl ještě nedávno úplně jasného kandidáta,
    Táňu Fischerovou, jakožto osobu čistou, lidskou, sociálně cítící... A najednou se úplně "zbláznil"
    do Schlafenberga, začal vyzvedávat jeho feudální původ ap.
    Jde mi z toho hlava kolem ;-)

    Trošku mě mrzí, že budu muset jít znovu k volbám a tentokrát volit "menší" zlo, alespoň upřednostnit
    Čecha před Rakušanem...


    A té deky nad námi jsem si také všimnul - v neděli bylo úplně zázračně jasno a slunečno, na obloze
    sem tam sporadicky proletělo nějaké letadlo s rychle se rozplývajícím pásem spalin...

    Radek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, v neděli bylo nádherně jasno a mrazivo. První letadlo jsem zaznamenala až v 10.40 a stopa se hned rozplynula.

      Holt - měli padla.
      A.

      Vymazat
  14. Ano, je to podivné. I moji známí a příbuzní z ničeho nic, na poslední chvíli začali uvažovat o tom feudálovi. A fakt, hlavně ti mladší... Není to normální, aby takový zdegenerovaný člověk oslovil mladé. Už jen z principu mládí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to stejně neuvěřitelné (ta náhlá změna mnoha pro Schlafenberka), jako vidět tancovat slona v porcelánu !

      Vymazat
  15. Dobrý den
    Tak mě tak napadá, když to tu čtu a zda je to morální. Co takhle uměle vytvořit myšlenku(myšlenkovou formu)že SCHWARZENBER je špatný, třeba by se to ovlivňování vyrušilo navzájem pokud by bylo dost lidí ochotno v mysli opakovat co nejvíce krát stejnou myšlenku(s trochou koncentrace a nějakou aktivitou by to možná mělo smysl).
    Je to jen nápad, nezdá se mi jako moc morální,a nelíbí se mi ovlivňování druhých ale jak ochránit lidi proti těmto technologiím když o tom ani nevědí???

    OdpovědětVymazat
  16. lidi reagujou absolutně podrážděně, jako by se člověk dotknul jejich zesnulé matky když mluví o tom knížecím přisluhovači globalistů. MB

    OdpovědětVymazat
  17. http://www.novinky.cz/domaci/290301-raketovy-nastup-schwarzenberga-nemel-obdoby-haji-agentury-ustrelene-pruzkumy.html

    Měsíce před volbami nasvědčovaly průzkumy renomovaných agentur tomu, že do druhého kola prezidentských voleb postoupí Jan Fischer a Miloš Zeman. Nakonec ale Fischera nahradil na postupovém místě Karel Schwarzenberg. Agentury na svou obranu tvrdí, že se většina voličů rozhodovala až bezprostředně před volbami a Schwarzenbergův mocný finiš prý nešlo předpovědět.

    Ředitel společnosti Jan Herzmann neskrýval překvapení nad „raketovým“ nástupem Karla Schwarzenberga. „Jde o fenomén, který jsem nikde po světě v podobném typu voleb neviděl, je to naprosto unikátní záležitost,“ řekl Novinkám Herzmann:-)))))))

    A když se podíváte na snímky NOAA 10.1.- 12.1. do 16 hod.ukončení voleb :-))
    jj sem paranoidní :-DDDD

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.