17. ledna 2013

Volební plakátek a mazané ego

Ozývají se mi někteří čtenáři Orgonetu, v komentářích i mailech, že volili knížete, a jsou hluboce pobouřeni tím, že ho zde pomlouvám, a trestají mě či hrozí mi výmazem Orgonetu ze záložek.

Některé ty vzkazy mají podobnou argumentaci. Ty, Orgonete, když pomlouváš Káju, tak jednáš z mysli. Kdybys jednal ze srdce, tak bys viděl, jak je dobrý/čestný atd. 

Musím se smát,  jak lidské ego inspirováno Vzestupem se přizpůsobilo a zavedlo novou módu, jak soudit lidi: Když někdo dělá něco, s čím nesouhlasím, tak se mu snažím vštípit vinu, obviněním, že jedná "z mysli". Když s ním souhlasím, tak jedná "ze srdce". (:-)))) Ego je mazané! (:-))))) 


Ahoj OrgoNete!

Voleb a příspěvků k nim už bylo dost, ale tohle je fakt dobrý :-)))

Autorem obrázku je Jan Ignác Říha.

Měj se!





40 komentářů:

  1. zlo z Vysočiny nebo zlo Bilderbergu ? No ja volim Miloše i když sem chtěl volit původně Okamuru první kolo sem vysvačil ale teď to tam půjdu mrsknout Milošovi dobré rakouzské srdce Karla který lže o Bilderbergu a dělá loutku Kalouskovy ? Proberte se lidi proboha

    OdpovědětVymazat
  2. Spíš než foto Miloše mne pobavil výmaz ze záložek :)
    Hans

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vidět, že zvláště mladá generace má řádně od Západu ve svých hlavách vypláchnuto ! Brainwashing je už asi standartní postup, jak ovládat myšlení většiny lidí ! Až budte skučet a úpět pod karabáčem nové totality, která bude mnohokrát zákeřnější, brutálnější a cyničtější, než všechny komunistické režimy dohromady, budete čumět jak tele na nová vrata, co se to kolem vás a s vámi děje. Kdo si chce zvolit za svoji budoucnost světový koncentrák (NWO) a depopulaci planety (tz.zničit, vybít 7 miliard lidí !), ať volí Karla. On vám rád pomůže "do plynu" a na popeliště !

      Vymazat
  3. Zvažuji možnost volit Karla - abych uspíšila konečný pád a možnost nového začátku :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, pokud zvolíte Karla, uspíšíte pád, ale svůj, nikoli jeho nebo tohoto systému. A pomůžete novému začátku, ovšem nikoli opět svému, ale tomu globalizačnímu, neboli nastolení démonickému systému NWO (New World Order - Nový světový řád)! Jen si lidé hledejte informace o podstatě a plánech NWO vůči lidem,občanům, a nebudete se stačit divit, co vám mezi prsty a mezi řádky dosud podstatného uniká !

      Vymazat
    2. Přesně tak - napomáhání zlu je napomáhání zlu. A žádné omluvné řečičky to nesmyjí. Kdokoliv zvolí Schwarzenberga z jiného důvodu, než toho, že mu věří, otevřeně napomáhá zlu. A vlastní svědomí si na něm jednou smlsne, užijte si to.
      Manipulační řečičky, že se tím něco vyřeší, když tahle země a zmanipulovaní lidé poznají ještě větší zlo, vyjadřují pouze pomstu a ta může přinést jen karmickou lekci...
      Klidně se kombinátoři zaštiťujte kecy o uspíšení čehosi... ani nevíte čeho, že? Vždy to bude podaná pomocná ruka zlu. A jak navíc víte, že přijde brzký konec starého systému? Nejspíš ano, ale ne pokud dost lidí podá vědomě ruku zlu, to si pak žádný začátek lepšího nezasloužíme, naopak pohnojíte to mnohem víc, než ti zmanipulovaní...

      Vymazat
  4. Nikdo nikoho nepomlouvá, jsou to každého názory, na které má každý právo i náš Orgonet. Zde je můj názor, a zda s ním někdo souhlasí nebo ne, je mně jedno /ale nikoho nepřesvědčuji/. Slyšel jsem plno hlasů "nevolte Okamuru" je to Japonec a nemá české jméno. Pan Schwarzenberg je vskutku české jméno ! Co se týká Bilderbergu, tak zde podotýkám, kdo neví, o co se jedná, tak se možná jednou budedeme divit, ale to už bude zase pozdě.Plno lidí mně říká, "že já V.L cinkal klíči, dnes bych to raději vzal zpět". Co na to říci? No snad určitě to, že se opravdu konečně vzpamatujme !
    Volím Miloše Zemana. Hezký den všem a díky moc, Orgonete.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I Klaus vidí, co se kolem prezidentské volby obskurního a démonického děje, co všechno zavinil svým zatvrzelým "všeználkovským dědkováním", a na poslední chvíli otočil, a bude podporovat Zemana, aby byla uhájena suverenita ČR. S hrabivým a bezcharakterním Šláfenberkem suverenita ČR SKONČÍ ! Uvědomujete si to vůbec lidé ?!

      Vymazat
    2. České země nikdy nebyly, nejsou a nebudou suverénní zemí. Pokud jste poslouchal čtvrteční duel, tak jste musel slyšet Zemana, jak chce, aby česko bylo součástí Eurozóny a pro společné žití v Evropě a bezpečnost je sjednocená Evropa nemyslitelná.

      Vymazat
  5. Ego je filuta, dokáže si zdůvodnit, cokoliv se mu předloží :))
    Já volila jiného kandidáta, ale druhé kolo absolvuju taky. Mám prostě pocit, že bych měla.Kníže to nebude.
    Lvice

    OdpovědětVymazat
  6. Volte Karla, tupé ovce. A stádo poslušně běží.
    http://euserver.parlamentnilisty.cz/Articles/812-volte-karla-tupe-ovce-a-stado-poslusne-bezi-narez-od-vudce-odporu-k-vlade.aspx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stádo... zase to stádo... na planetě, kde je 7 mld. jedinců, lze každé chování označit za stádní. v tomhle případě je to evidentní, jedno stádo volí zemana, druhé stádo volí káju. jedno stádo poslouchá rock, další pop, a jiné třeba rap. když někoho odsuzuji a zařazuji do stáda, tak se sám stávám členem stáda odsuzovačů a zařazovačů... ale věř tomu, že i ta ovce má svoji svobodnou vůli a je ve stádě, protože ví, že je to pro ni nejlepší. kdyby nebyla, vlci by ji hned sežrali... já třeba se ve druhém kole připojím ke stádu nevoličů, protože my v tomhle stádě si pak můžeme říct: na hradě je sice prase, ale mojí vinou ne, já pro něj nehlasoval. že si to budu moct říct, ať dopadne volba jakkoliv, to už je jenom shoda okolností :)

      Vymazat
    2. Když vám média, novináři, politici, Karel řeknou běžte a zabijte Zemana, uděláte to jen proto, že vám to někdo V.I.P. řekl ?! Vypatlanců je mezi námi dost, ale že by více jak 5.000.000 najednou ?! To opravdu kromě chřipky mezi lidmi řádí i jiná nákaza !

      Vymazat
  7. tak vám milí rodáci byla v Zápisníku 61,toliku plátku MV ČSSR fotografie demonstrace na podporu Martina Luthera Kinga...šel tam Paul Newman a svorně VEDLE NĚJ šel člen KuKluxKlanu s cedulí Paul Newman je had MILUJÍCÍ NEGRY...to je DEMOKRACIE V PRAXI...tohle se stát tady dnes,tak procitne snad třicet parazitujících neziskovek v čele s Ligou proti antisemitismu a považovaly by to za hrdelní zločin,zejména když TYKADLA mají JEN PODMÍNKU...a Orgonet má svuj DENÍČEK a je mu tudíž putna,kdo tady řve...demokraticky je ještě zveřejnuje,ačkoliv NEMUSÍ...

    OdpovědětVymazat
  8. I já souhlasím Orgonete ať tě vymaží z adresáře. Víš, ono se prd stane.
    Že zvolí Karla tak to je větší škoda. No my co nám zde kritiky nevadí, dáme přednost Zemanovi. Karla bych volil, ale Gotta.No taky Okamuru jenže mi nevyšla ani Fišerová.Tak přeci koho jediný už zbývá, Miloš!
    Nakonec nevím poč stále se všichni ohání menším zlem.Copak je Miloš ďábel. Normálně žije v pohodě s rodinou,topí se jedině v rybníce. Projíždí se jen na gumovém člunu.Že si dá se sousedy něco na zdraví neznamená,že je ochlasta,jak někteří z něj dělají.
    Jeden prohlásí blbost a zrázu je tu zmanipulováno kvantum lidí a už to lítá na všech diskusích. Lidi, udělejte si podle návodu ,,ťukání" a buďte v pohodě. Odhoďte kyselé obličeje a z úsměvem na to! Zase nějak bude, když nezvolíme,aby bylo hůř!!! Mějte se dobře Tomáštak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně nesedí to jeho jméno, prostě je "schwarz", černej, temnej, lidi, mně to nedá, ale já z něho cítím něco temného:(((..Ze Zemana tolik neee...

      Coccinelle

      Vymazat
    2. Já taky ! Něco jako zrada, zrádce, sudeťácký Trojský kůň !

      Vymazat
  9. No když vyhraje Karel, tak to mu Marie Terezie i Franc Josef
    budou v nebíčku tleskat a říkat si, že konečně ten český národ pokořily.

    OdpovědětVymazat
  10. Já volím Karla, protože chci aby v této zemi se uskutečnil ten nejsurovější a nejryzejší Nový Světový Řád. Proč? Protože to konečně lidi probudí ze spánku a začnou něco robit. Víte, já vám něco řeknu, když se nic neděje, lidé jsou pasivní, až dostanou lidi kopance a žduchance, pak se probudí a začnou něco konat tedy přejdou do aktivity. A tento český národ potřebuje více kopanců a žduchanců. Usnulo na vavřínech. A já vždycky tvrdím a mám to ověřené z duchovních zdrojů, že " ZLO ať už projevene či neprojevené je v konečném součtu + plus které napomáhá člověku uvědomit si světlo nakonci tunelu ", jinými slovy, buďme vděčni za luciferské síly které pomáhají člověku uvědomit si jeho stinné stránky. Jak říkávali naši prarodičové " něco zlé je k něčemu dobré " Možná i ta amnestie je v konečném součtu taky velké + Plus. Třeba to přiměje politiky ke změnám zákonům. Kdyby amnestie nebyla, nic by se neřešilo.

    A je tu ještě jedna duchovní osvícenecká moudrost. ZLO neexistuje, existuje pouze láska, vše ostatní je jen iluze. Pokud lidé zažívají ZLO, je to proto, aby si uvědomili to SVETLO, které mají před nosem, ale normálně ho nevidí. Když lidé budou na sobě pracovat a budou se nechat koučovat, tak ZLO na této planetě nemusí být. Jenže ZLO je tady právě proto, že my lidé mu dáváme příležitost aby se manifestovalo. A na hrubý pytel hrubá záplata jak se patří. Tím, že lidé v Česku jsou nemyslící tupé stádo ovcí právě proto potřebují budíček a jak jinak s nimi zatřást než právě skrze Nový Světový Řád. Přemýšlejte o tom.

    P.S. A ještě něco k panu Schlafenbergovi. Tento národ ho potřebuje jako " koza drbání " už proto, že tento národ se historicky nedal poučit, inklinuje k tomu aby historické chyby opakoval. Viz " Mnichovská zrada ", tento národ inklinoval k Západu, a Západ ho zradil v roce 1938, 1948, 1968. Tento švejkovský národ místo toho aby se poučil z historických chyb dělá další švejkoviny a hned v roce 2004 vstupuje do EU. A přemýšlejte, bude to zase tento národ, který bude zrazen EU.

    Dokud lidé se nepoučí z vlastních chyb, dokud se nepoučí z historie, jsou odkázáni ji neustále opakovat. Přemýšlejte o tom.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jenže kvůli tomu nemusíš volit nikoho !

      Vymazat
    2. Jak jsem pochopil, tak z lásky budeš volit Karla ? :-)
      Hans

      Vymazat
    3. To byla demagogická šrotovna "jako když vyšije" ! Tady se fakt kromě chřipky rozšiřuje nějaký nebezpečný volební virus ! Honem nějaké "DDT" na něj ?!

      Vymazat
    4. Souhlasím čím větší zlo tedkom vypluje na povrch tím rychleji bude smeteno pozitivní vlnou.Jsme ve Věku Vodnáře a vylévání vody pravdy je jedním z jeho hlavních ukazetelů.Klidně tady pár let strpím tohoto duchovního negramota nebot se tím alespon urychlí proces zvýšení uvědomění a prozření u řady občanů.Díky tedy za pana Karla Sch., díky za Orgonet,díky za tento anonym a přeji všem rychlé vystřízlivění:-)

      Vymazat
  11. Asi trochu podobně volili srdcem Věci veřejné a pak Kalouskovu stranu TOP 09.
    K srdci je třeba občas přidat i zdravý selský rozum.
    Už jednou jsem psal,že ne s každým článkem tady souhlasím,ale to by přece nebylo normální kdyby se mi vše líbilo.
    A mimo jiné je tady plno odkazů na všechny možné stránky.

    OdpovědětVymazat
  12. Je to "hra",možnost určité volby v této realitě.......a nikdo se nemusí každé hry zúčastnit,když nechce.......a jako spousta jiných "her" ji může jen pozorovat bez zatahování sebe samého do ní.........

    OdpovědětVymazat
  13. Ach Orgonetku ! Nemáš to s námi lehké !Co si počít se čtenáři, kteří tím, že jejich oko bylo uspokojeno, svádí tento klam na srdce ?!
    Jak dobře by se člověku konečně vedlo na Zemi, kdyby oko vidělo, co je srdci milé a dle toho ve všem jednal !
    Přeji všem pěkný večer

    dan.

    OdpovědětVymazat
  14. Tihle duchovní esoteričtí lidé voli Karla Schwarzenberga.

    Igor Chaun, Květa Fialová, Táňa Fischerová, a pak mediálně známé osobnosti Ivan Mládek, Janek Ledecký, Lucie Bílá, Karel Gott, Petr Muk, Karel Svoboda, Karel Hála, Zdeněk Černoch, Jiří Vimer, Jiřina Šiklová.

    Co z toho vyplývá ? Posuďte sami. Chci jen dodat, že ze svých esoterních a exoterních praxí vyplývá, že prezidentem nemusí být ani Schw, ani Zeman, tipuji, že prezidentem bude paní Němcová. A bude to síla.

    S láskou jasnovidný věštec Rhamhaláh

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Němec, Rakušák, žid, Eurohujer - všechno špatné volby na český trůn ! Pokud již postrádáte rozlišovací schopnosti, tak to raději už vůbec nevolte nikoho a NIKDY !

      Vymazat
    2. Petr Muk je již několik let po smrti, takže odvolil odkud? Z pekla?

      Vymazat
    3. Táňa Fischerová - Nepodporuji Karla Schwarzenberga:
      http://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/1538-tana-fischerova-nepodporuji-karla-schwarzenberga

      Vymazat
    4. No konečně to Táničce taky došlo, o co se tu hraje !

      Vymazat
  15. Vymazani ze zalozek ovlivnenymi volici Karla...To bych asi ozelel:) ... Je to fakt k smichu...Treba tati včera koukal na debatu Zemana a Slafenberka a co minutu pribihal a rikal jakej knize nacista a ze se k tomu zrovna priznal...Marne jsem ho presvedcoval at to vypne,jen si pridelava vrasky...Lepsi to nesledovat...Pujdu volit Zemana jen aby prezident zustal cech - aspon bude odrazet naturu vetsiny Cechu - bude to alkoholik :D MB

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Becher, režná, slívovice, kopni Mildo do palice ! :-))) Je proto lepší Zemanův šláftruňk než ethyl-Šláfenberk !

      Vymazat
  16. Stále přemítáme, Fišerová nám také nevyšla, ale toho Miloše nějak nemůžeme dát, prostě to nejde, máme z něj pupeny už mnoho let. Samozřejmě, když si dáváme vše dohromady a bereme v úvahu ty zákulisní taktiky "mocných" a možná, že se opravdu budeme divit,pokud zvolíme Karla, ale nám to s tím Karlem a Bilderbergem nějak nezapadá.Pokud máte ale kokrétní info,než obecné spojování šlechty či bohatých s ilumináty a jim podobnými, budeme za něj rádi, možná nám něco uniklo. Nicméně ta prozemanovská vlna má své díry a je to pro nás jako z bláta do louže.Je ale možné, že něčí pošramocený charakter a přebujelé ego může vlastně pro stát být jakýmsi druhem "ochrany", což nám stále ale nedává smysl, co je to celé za kocourkov (doporučujeme shlédnout celkem otevřený příspěvek pana Urbana z You tubu- Milošku žaluj), dává to smysl, že je to všechno prohnilé skrz na skrz.
    http://www.youtube.com/watch?v=I3ssx8Qxao0
    Z lidského hlediska nás napadá, Karel dokázal odpustit své ženě nevěru a to, že má jednoho syna s jiným mužem, což se stalo během manželství, dokonce si ji po druhé v životě vzal, to nám tedy přijde poměrně mohutný vnitřní proces, tohle prostě jen tak někdo nedá, určitě ne "normální" muž.Samozřejmě zákulisí stejně znají jen aktéři, může to mít i jiný nádech.
    No uvidíme, každopádně jsme rádi, že máme nějaký názor a jiní ho mají také a nemusíme při tom nikomu vyhrožovat, ani na ně myslet ve zlém, jak tu zaznívá z mnoha příspěvků. A ZLO a DOBRO, to jsou pravidla téhle dualitní hry, tak uvidíme, co nám to přinese za poučení.
    Montargeovi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že si svou záletnou ženu podruhé vzal ?! A víte jakého původu ta žena je, a jaké za ní stojí obrovské majetky a vliv ?! Pokud budete chorobně hrabivý jako Karel (stejně jako Havel, Klaus, Kradousek a další výtečníci), tak nějaká nevěra vás nemůže rozházet ! A že má syna bastarda ?! Vždyť i on byl počat stejným nemanželským způsobem, tak co tu nakonec zase řešíme za titánie !

      Vymazat
    2. Milí Montargerovi, tady máte odpověď. http://www.prvnizpravy.cz/sloupky.php?id=6acab86e-cfce-11e0-8ec4-00259038e91e

      Hezké počteníčko. Jana

      Vymazat
  17. Chodím si sem číst pravidelně (každý den) a v záložkách orgonet taky nemám - tu adresu si pamatuji, takže ji jen do patřičného okýnka napíšu. A ať místní budou volit kohokoli, chodit sem nepřestanu. Vyhrožování výmazem? To udělá jen člověk, který má sám pořádně vymazáno.
    Za sebe: v prvním kole jsem u voleb nebyla, můj kandidát neměl šanci se do užšího výběru dostat ani omylem, ale v druhém kole volit půjdu. Zemana, i když nejsem "zemanovec" a Miloše jsem nikdy moc nemusela.
    Jenže: připadalo by mi jako plivnutí do tváře mému dědečkovi, který za druhé války rok schovával člověka hledaného gestapem, ačkoli riskoval životy celé rodiny (4 děti, mezi kterými byla moje maminka), kdyby za první dámu byla žena, která je dcerou právě podobného fašisty (potažmo nácka), před jakými můj děda toho člověka schovával, a která by musela mít tlumočníka na to, aby vůbec rozuměla tomu, o čem se kolem ní mluvi. Karlova účast na zasedáních Bilderberg Group je už pak jen třešinkou na celém tom nechutném dortu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šláfenberk - plíseň, kam se kolem něho podíváš. A "morovou zemi" v Čechách si opravdu nepřeji !

      Vymazat
  18. http://barboraopelkova.blog.cz/1301/salusa-11-januara-2013

    OdpovědětVymazat
  19. Dnes mi přišel tento odkaz... zajímavé...
    http://zvedavec.org/klasika/2011/04/4326-pripad-nepovsimnute-knihy.htm?sort=velikost

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.