14. května 2013

Chemtrails a octování na tv.nova.cz


Zdravím, tohle mi dnes ráno přišlo mailem s předmětem "už se o Vás bláznech ví" :
http://tn.nova.cz/zpravy/zajimavosti/chemtrails-hloupa-fama-nebo-smrtelna-hrozba-pro-lidstvo.html
Je zajímavé, že tam mají také hlasovací odkaz a zatím v 8:20 se asi hlasování nevyvíjelo  v jejich prospěch :-)
Marcel

Orgonet:
Díky za odkaz!
Tento článek na tv.nova.cz pokládám za velký úspěch naší buditelské činnosti - už i globalisté a jejich mediální posluhovači v České republice považují za nutné zesměšňovat chemtrails v nejsledovanějších ovčanských médiích, protože se o nich už nějak moc ví! 

Dokonce zesměšňují i octování, k němuž přinášejí i podrobný návod, takže to znamená, že se tato myšlenka šíří!!!

Anketa o víře/nevíře  v chemtrails ukazovala 14. 5. 2013 v 8.50 61% lidí věřících ku 39% nevěřících. Článek vyšel 11. 5., takže to by měl být obrázek za 3 dny ... dobrá bilance ... uvidíme, kdy to smažou ...


Podobný cizojazyčný článek zesměšňující chemtrails probudil před lety i mě. Zvědavost  mě přiměla vygooglit si další fakta, a ejhle, obrovský šok poznání, oni nás opravdu sprejujou ... 

Odborníci ať se klidně smějí, my se zase smějeme jejich poplachu (:-)))


ODBORNÍCI SE JEN SMĚJÍ

Co jsou čáry na obloze? Práškují nás chemikáliemi a viry, tvrdí konspirační teorie

11. 5. 2013

Zná je každý - čáry na nebi, které zůstávají za letadly. Pro většinu lidí je to jen zajímavá kresba dotvářející hru oblaků. Pro malou skupinku fanoušků konspiračních teorií jde o smrtící hrozbu a spiknutí mocných elit. Čarám na obloze říkají chemtrails...



Donedávna k vysvětlení čar na obloze stačila fyzika základní školy. Podle ní jde jednoduše o kondenzační stopy za prolétajícími letadly. Vznikají za tryskovými letadly letícími v určité výšce, zpravidla kolem 8 až 12 kilometrů. V této výšce je už dostatečně chladný vzduch a pokud je i dostatečně vlhký, dokáží horké spaliny z letadlových motorů vytvořit tzv. kondenzační pás (v angličtině "contrail"). Ten tvoří vysrážené drobné vodní kapky nebo ledové krystalky.

Tolik tedy fyzika. Ne snad, že by přestala platit. Spíše se k ní přidalo další možné vysvětlení původu čar na obloze. Lidově řečeno: "Oni nás práškují!" To je to jediné, na čem se zastánci této konspirační teorie shodnou. Kdo jsou oni, čím nás práškují a proč, v tom se už jednotlivé názory liší.

Chemtrails je anglická zkratka, která by do češtiny mohla být přeložena jako "chemické stopy". Podle fandů této teorie nám nad hlavami přelétají speciálně upravená letadla, která do atmosféry rozprašují chemikálie, případně viry, bakterie nebo plísně. V případě chemikálií by mělo jít o látky zhoršující například lidskou imunitu nebo přímo o prudké jedy jako je baryum, bauxit, oxidy hliníku nebo dokonce třeba o polymerová vlákna.
A důvody? Těch je podle konspirátorů celá řada. Od snahy mocných elit oslabit a snížit lidskou populaci, přes jakési nejasné způsoby ovládání lidí, hromadné očkování až po tajnou zbraň nebo nezodpovědné vědecké experimenty s atmosférou a globální změnou klimatu.
Ještě více nejasností však panuje kolem toho, kdo by takové obří spiknutí organizoval, řídil a financoval. Nejčastěji z toho bývá obviňována americká vláda nebo armáda (oblíbené terče konspirátorů), případně tajný spolek mocných elit, ať už by to měli být zednáři, ilumináti nebo prostě vlivní světoví politici a byznysmeni (ještě oblíbenější terče).

Konspirační teorie o chemtrails zažívá přinejmenším posledních deset svůj boom. Nepochybně k tomu přispěl i internet. Českých i zahraničních webů věnujících se této problematice je přehršel. I na facebooku existují skupiny, které shromažďují hlášení a fotografie čar na obloze v Česku i na celé planetě.
Ani zastánci chemtrails nepopírají, že za letadly kondenzační stopa vzniká. Prostým okem prý ale dokáží odlišit běžné kondenzační stopy od těch chemických. Nejčastěji to vysvětlují tak, že chemtrails z oblohy hned nemizí nebo se dokonce spojují do mraků. Vědci ale oponují. "Kondenzační stopy mohou mít velmi rozmanitý vzhled a dobu trvání v závislosti na meteorologických podmínkách v oblasti letové hladiny. Je to právě hrubá neznalost těchto vlivů na vzhled kondenzačních stop, která vede ´znalce chemtrails´ k pokusům o různá alternativní, většinou konspirační a z pohledu odborníků naprosto scestná vysvětlení," uvádí se ve tři roky starém vyjádření českých vědců k chemtrails.
Že jde o fundované stanovisko, dokládá seznam organizací, které se na tomto společném vyjádření dohodly: Český hydrometeorologický ústav, Ústav fyziky atmosféry Akademie věd ČR, Katedra meteorologie a ochrany prostředí Matematicko‐fyzikální fakulty Univerzity Karlovy a Česká meteorologická společnost.

Přesto je boj vědců proti teorii chemtrails pověstným bojem s větrnými mlýny. Kdo chce, bude prostě "práškování" věřit dál. A to i přesto, že proti chemtrails mluví také logika. Zprvu konspirátoři přicházeli s vysvětlením, že nebezpečné jedy jsou přidávány přímo do leteckého paliva. Zmiňované látky by ale byly tak agresivní, že by poškozovaly i motory letadel. Pokud by po spálení v motoru vůbec měly nějaké negativní účinky.
Proto přišla náhradní teorie, která praví, že běžná dopravní letadla mají speciální nádrže pro chemikálie. Ty by ale musely být tak obrovské, že by neušly pozornosti statisíců zaměstnanců letišť, údržbářů z letištního personálu a koneckonců i samotných cestujících. Vzápětí se proto objevily záplaty této teorie. Podle nich jsou nádrže ukryté v sedadlech pro cestující. Ani tato teorie si ale nedokáže poradit s faktem, že v tom případě by o chemtrails musely na celém světě vědět statisíce lidí. A nikdo z nich by přitom toto prvotřídní tajemství neprozradil...

Mezi nespočtem webových stránek věnovaných chemtrails lze najít i návody, jak se ´práškování´ bránit a chemtrails na obloze rozpustit. Nezřídka jde o úsměvné nápady - třeba jak rozpustit čáry na obloze pomocí octa. Kyselé výpary se totiž podle konspirátorů nesnášejí s chemickým postřikem. Proto doporučují po bytě či domě rozmístit pánve a šálky naplněné octem. Případně je prý také možné namočit ručníky do octa a vyvěsit je na prádelní šňůry. Další kuriozní rada zní: "Jakmile příště uvidíte chemtrails, stříkejte na ně ocet ze sprejovací láhve plné bílého octa." Zdaleka nejbláznivější je ale nápad použít proti letadlům auto: "Vezměte přikrývku, dejte ji do prádelního koše a nasákněte ji galonem bílého octa (3,7 l). Položte koš na zadní sedadlo auta, otevřete všechna okna, prohánějte chemoplány, jezděte přímo na chemtrails. (Funguje to nejlépe při rychlosti 90 km/h.)."

Šíření teorie o chemtrails do jisté míry podporuje fakt, že rozprašování chemikálií z letadel je celkem běžné. Malá letadla tak pesticidy ošetřují polní lány, americká vojenská letadla zase používala postřiku Agent Orange ke spálení vietnamské džungle. A pokusy s lokální úpravou počasí známe třeba z Ruska nebo Číny, která tak ovlivňovala počasí například při zahájení olympijských her v Pekingu. Tajemstvím nejsou ani nejroztodivnější vědecké teorie, jak s pomocí rozstřikování chemikálií či částeček kovů ovlivnit globální změny klimatu po celé planetě. Těmto teoriím se ale budeme věnovat až v dalším textu.




58 komentářů:

  1. Ajjj chudaci pisalci na tamnim serveru, asi dostanou padaky jako drive redaktori na prime, kde jim chemtrails taky uniklo :D ale cest jim ze sebrali odvahu, je to tedy pomlouvacny vuci Nam ale coz, snad nekdo po precteni te spataniny a kopy lzi zacne hledat a uvedomovat jak byl slepy :) /// Anonsuit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaké padáky? Nevidíš, jak je ten článek účelový? Jenom zesměšňuje.

      Guess

      Vymazat
    2. Padáky se dávají i za méně podstatné věci, to už byste lidičky z české prohnilé kotlinky mohli dávno vědět !

      Vymazat
  2. Používání octování na oblačnost používali v bývalém SSSR na jejich vojenské přehlídky od 50 let minulého století. O tom, že to funguje, je zbytečné hovořit. CELÉ CHEMTRAILS UŽ ALE PŘIZNALI. O co tedy ubožákům z Novy jde? Pravá ruka neví co dělá levá.
    Jarda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to máš nějaké špatné informace , nepoužívali ocet

      Vymazat
    2. Děláš chytrého a nenapíšeš co používali? To sis mohl
      informaci o ničem klidně ušetřit.

      Vymazat
    3. Používali karbidku, ta má grády, kam se hrabe ocet

      Vymazat
  3. Tenhle blud oblud mě velice pobouřil.To z nás budou stále dělat idioty,magory,nenechme si to líbit.Je třeba dělat větší a větší osvětu na chemtrails.Lidé drazí,probuďte se,nebuďte slepí,vždyť jde i o naše děti,vnoučata a v neposlední řadě o celou přírodu,planetu a vše živé v ní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkuste se prosadit s konkrétními chemickými rozbory toho, co z mraků padá a konkrétními měřeními dalších potenciálních vlivů.

      Dokud bude hlásání chemtrails podloženo jen mrakopravectvím (výkladem tvarů mraků), budou jeho hlasatelé považováni jen za zajímavé exoty - podobné hlasatelům ploché Země, věštcům z kuřecích vnitřností nebo dalším desítkám New-Age kultů.

      Vymazat
    2. V bývalém SSSR se na mraky nepoužíval ocet, ale jodid stříbrný. Musí to být látka, která má podobné polární vlastnosti, jako molekula vody. To ocet není.

      Dnes se používá spíše kapalný dusík, který je levnější a nezanechává stopy. Dusík vymrazí vodu ze vzduchu a vzniklé kapičky si pak už nabalují další vodu.

      Všechny tyhle techniky udělají jediné: tam, kde se rozpráší, spustí déšť. Tedy: jen pokud je tam ve vzduchu dost vody.

      Navíc je tu látku potřeba dostat do mraků. Rusové stříleli rakety, Američané používali letadla.

      Vymazat
    3. A dost vody je na to jen ve spodní troposféře, nikoliv na nebo dokonce nad tropopauzou...

      Vymazat
  4. jak je to s tim octováním? kde bych si o tom mohl přečíst víc?

    OdpovědětVymazat
  5. Bohužel občané jsou jako stádo ovcí,nechtějí sami přemýšlet a hlavně nic řešit,takhle je to pohodlnější.Situace na zemi je daleko horší,než si umějí představit,ale nikdo to nechce slyšet..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ti co tomu rozumí v tichosti pracují na ukotvování Světla na Zemi..i bez octování

      Vymazat
    2. Tak tak. Každý foton je třeba opatřit maličkou kotvičkou, aby nám zase neuletěl do kosmu. ;-)

      Vymazat
  6. Tak toto som v živote nevidela a nechce sa mi veriť, že by to bolo dielo výlučne "všemocnej prírody"
    http://magazin.atlas.sk/spektrum/video-amerikou-sa-prehnalo-ladove-tsunami/812999.html

    http://www.youtube.com/watch?v=fX3PkXiYO4k

    IvH

    OdpovědětVymazat
  7. Odborníci ať se smějí, my však překvapení nebudeme, ale oni to v hlavě nepoberou až vyjdou s pravdou ven :-D to budou koukat :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Pokud je v dnešní době možné prodávat geneticky upravená semena od Monsanta, pokud je možné do potravin přidávat podivné chemické přísady , jejichž vedlejší účinky jsou před námi pečlivě skrývány a mnohé další nechutnosti....aníž by za to byl kdokoliv stíhán, trestán...pak prosím, ať mi pochybovač o skutečnosti chemtrailisů odůvodní, proč by nebylo možné ničit náš vzduch, naši oblohu? Když to může mít žádoucí efekt. Např. se může dle potřeb "poslat " slunečno na velkoplantáže, "odstranit" konečně ty hory ledu na severním pólu a dostat se k ropě či k jiným zdrojům.
    Já osobně se držím více toho, že chemtrailis mají mnohem hlubší význam (tj. zbrzdit celosvětově příklon slunečních paprsků včetně všeho s tím souvisejícího, aby tak zbrzdili "svůj čas" ,který byl temným silám vyměřený) Zednáři vědí velmi dobře, že každému a všemu je vždy vyměřený jen určitý čas.
    Ale po skeptikách bych chtěla odpověď na otázku, proč by to mocní nedělali, kdyby tohle vše bylo možné realizovat?

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pořád si pletete Svobodné zednáře , se zednáři ..kteří spolupracují s temnými, není to to samé !!!

      Vymazat
    2. Ty odpovím - protože to chce důkaz, v tom článku píše dobře o tom, že by to věděli už dávno tisícky nebo kolik lidí pracuje na letištích, jako technici atd, to a samé s těmi nádržemi jak se názor měnil a kde sou atd

      Vymazat
    3. Ano když jsou elity tak moudré a kosher, proč jsou pořád na světě války a hladomor? Proč si lidé myslí, že nám nevládnou psychopati, když chtějí zredukovat lidstvo na 500 milionů? http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

      Vymazat
    4. pro anonymního 20:03
      Neoznačila jsem Zednáře jako "ty dobré" a "ty špatné"
      Přesto vše se domnívám, že Zednářství, stejně jako za Krista tak i po dnešní dny pracují dle jednoho metru. Tj. pracují pro tu "druhou stranu". Tedy ne pro blaho nás, ale elitářů.

      dan.

      Vymazat
    5. mýlíš se...to je jediné co k tomu můžu napsat

      Vymazat
    6. Pro Anonyma 14.5.13, 20:03 :
      Navádíte tu lidi k falešné víře, že svobodný zednář není to co zednář. Je to podobné, jako kdybyste chtěl tvrdit, že Romové a Cigáni jsou dvě rozdílná a nic se sebou mající etnika ! Proto velkýho bacha na pojmy a dojmy !

      Vymazat
    7. Zednář není dobrý nebo špatný, je vždy na straně temna, Všehomíry(satana), a to hovoří za vše !

      Vymazat
    8. Anonym zo 16.5. 12:10 - že si ty slobodomurár ?

      Vymazat
    9. No pokud je tak urputně brání, nic jiného ani nemůže být :-))))))

      Vymazat
  9. Chtělo by to pro podobné organizace a týpky začít udílet nějakou anticenu. Když jsou anticeny jako Ropák roku -udílená za ekologické zločiny, nebo Bludný balvan (zkratka bl.b.) - udílená skupinou extrémistických skeptiků sdružených ve spolku Sysifos, nebo mě ještě napadá Zlatá malina - za nejhorší film nebo herecký výkon... Navrhuji, a třeba někdo přijde s lepším návrhem..., třeba anticenu "O PLZÁK", byly by třeba "Zlatý Ó PLZÁK" zkráceně třeba "zl.o plk." "Stříbrný Ó PLZÁK" zkráceně "sto plk." "Bronzový Ó PLZÁK" zkráceně "br.plk." atd.. Soška by měla podobu nějakého toho slimáka, jak leze třeba po lejnu nebo tak něco, možná by se hodil i obrázek jedné ze soch ztvárňujících lhaní jako jeden ze 7 smrtelných hříchů, ale opět třeba někdo přijde s lepším nápadem ... Plzák mě napadl proto, že MUDr. Plzák se proslavil jako sexuolog kontroverzní radou při odhalení nevěry... snad i při in flagranti, že odhalený nevěrník / nevěrnice mají popírat, popírat, popírat a ještě jednou popírat! Podívejme se na to, že např. Sysifos by byl tip na tu anticenu, nebo aspoň jeden z jejích členů. Jakýsi MUDr. Jiří Heřt - poslední kniha od Jima Humbleho o MMS / ClO2, strana 77 - 95 popisuje jak tento lékař popírá (a asi vědomě lže, nebo neví co činí - což je možná ještě horší) účinky MMS a varuje před užíváním, přičemž byly o nějakou dobu dříve, snad již v roce 1982, provedeny vědecké, dvojitě zaslepené zkoušky, ClO2 a NaClO2, ve vodě... a ty ukázaly, že se není čeho bát! Nu a s tím zesměšňováním chemtrails či octování..., to by taky bylo na nějakého toho "ÓPlzáka"...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víte, já osobně (a předpokládám že i většina členů Sysifa) si vystačím s tím, že moje poznání je založeno na racionálních základech a nevěřím věcem, u kterých není žádný důvod pro to, abych jim věřil. To, že nejsem tupá ovce nekriticky přejímající zprávy z nedůvěryhodných zdrojů, samo o sobě považuji za dostatečnou odměnu, nepotřebuji za to dostávat nějaké ceny. Každopádně kdybyste náhodou se svými kamarády-konspirátory někdy tuto cenu založili, tak se ozvěte, klidně bych si ji doma vystavil. Nevěřím na chemtrails, homeopatii, mimozemské návštěvníky, yettiho, lochnessku, duchy, Ježíška, ani na Santu Clause. Myslím tedy, že bych si vaši cenu zasloužil.

      Vymazat
    2. Prečo teda navštevuješ tento prudko neracionálny blog ?

      Vymazat
    3. Až vám Stvoření, Vesmír, Svět ukáže jak vaše racio, hmota a materiálno stojí na hliněných nohou, budete čučet a bučet jak tele na nová vrata ! A ta doba se neúprosně blíží. Materialisti, racionalisti a podobná havěť budou řvát hrůzou, až se jim ten jejich "domeček z karet" (ta materiální opora, ta "neotřesitelná" jistota vašeho ega) zčista jasna jednoho dne rozpadne na hromadu sutin.

      Vymazat
  10. Zapomněli dodat, že existují také jasné důkazy chemického sprejování, kterými jsou také stopy těchto látek ve sněhu, dešťové vodě, nebo ledu.To ale nezapadá do jejich kritiky chemtrails.
    Tyto mediálně podané informace mají zřejmě jeden cíl. Přibývá totiž těch, kteří se o chemtrails zajímají a začínají tomu věnovat pozornost. Takže je potřeba tento nárůst nějak eliminovat. A média jsou stále pro mnohé téměř svatým slovem.
    Není nutné se nad těmito výroky médií znepokojovat, právě naopak. Nebylo by přece nutné zesměšňovat něco co neexistuje, ne ? Jenže ono začíná téct do bot, lidé si chemtrails uvědomují, tak jako i jiné zla, které se na zemi staly.
    Honza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud existují jasné důkazy, předpokládám, že můžete dát odkazy na konkrétní laboratorní rozbory.
      Pokud takové důkazy nejsou, tak nejspíš odkazy nedodáte.

      Vymazat
    2. Pro an. 7:45. Informací o laboratorních výsledcích je řada i zde na blogu.
      např. http://www.thetruthdenied.com/work/Cytotoxicity_of_Alum_Oxide_Nanopart_in_human_lungs.pdf
      Nebo si přečti i článek zde na webu ze 17.10.2012 - Švédsko: První oficiální přiznání existence chemtrails.
      Tak příjemnou zábavu při pátrání.
      Honza.

      Vymazat
    3. Ještě jednou pro an. 7:45. A teď vidím, že i Orgo zareagoval a připravil pro novější zájemce, kteří se začínají ptát, článek včetně řady odkazů týkající se rozborů a zjištění, že chemtrails existují. Článek je na hlavní stránce - určitě zpozorovals.
      Hezký den. Honza.

      Vymazat
    4. Ono spíš záleží proč se ptají a na co se ptají... A nevypadá to, že by šlo o nové zájemce...

      Vymazat
    5. Bavil jsem se nedávno s jedním ciganem o chemtrails a ukazoval mu je na obloze. Chvíli na to koukal, a pak mu to tak nějak došlo. A úplně se zhrozil. Říkám mu, že to bude mít těžký někoho přesvědčit o tom, co zrovna viděl a asi i pochopil. A on na to : Proč ? Oko není pi.a, oko vidí, ne ?! A šibalsky se rozesmál...

      Vymazat
    6. Ona lenost obecně je nešvarem v této společnosti a dále se prohlubuje !

      Vymazat
    7. Pro : Honza15. května 2013 10:15

      Co se týče článku o nebezpečnosti mikroskopického korundu, tam asi není důvod jeho nebezpečnosti nevěřit. Podle Vás tedy někdo sype do atmosféry na drobno nadrcený smirek?

      Vymazat
  11. Když už jsme u té televize, tak dneska 14.5.2013 v Událostech za okamžik - počasí přiznávají, jak je důležitý a prospěšný vitamín D získaný ze sluníčka. Jen ta délka toho slunění se trochu liší od toho, co se psalo na Orgonetu. Ale už to, že to řeknou je pozitivní.
    odkaz: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097181328-udalosti/213411000100514/

    přesunout jezdec na část s Kde začínají události za okamžik (v pravé části, kus od konce)

    OdpovědětVymazat
  12. Osobně stále nemám jasno v tom, jestli je horší existence chemtrails(a ostatních prostředků geoinženýrství,velkobratrství a ostatních manipulací) nebo tupost davů v jejich bagatelizování a přejímání přežvýkaných(přeblitých) argumentů mainstreamu.... Je samozřejmě jednodušší to popírat schováváním hlaviček do písku nevědomí a´la pštros, ale stačí přece tu hlavu zvednout nahoru a vidět, že tu něco nesedí až smrdí. Bohužel ta davová zatvrzelost je tak ohromující, že možnost transformace lidstva jako celku shledávám nepravděpodobnou.
    Na stranu druhou, těžkou hlavu si z toho nedělám neboť to stav věcí k dobrému nikterak neovlivní a navíc už je i tak ztěžklá kumulací těžkých kovů z prostředí :)
    Bozkoff Tuzemský

    OdpovědětVymazat
  13. ahojte :-)

    je 22.02 h a 14.5.2013 anketa jede :-)
    ANO=68%
    NE=32%
    http://prntscr.com/14x4pl


    koukám že updatovali v 22.02 hod, ale nevím co, sekal som trávník tak som nečetl to předtím :-)

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  14. Chtěla jsem hlasovat. Ale už to nejde! Asi mají strach, že by to bylo více jak zastavených 69%. Přitom nikde není napsáno, že by bylo hlasování ukončeno. Najedete a kurzor se změní ale klikat můžete jak chcete, prostě nic!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. klikej přímo na text, jde to pořád :-)

      Vymazat
  15. Já nemám jasno v pár věcech: a) contrails - za letadlem rychle mizí, produkuje je každé letadlo. b) chemtrails - látky záměrně vypouštěné ze speciálních letadel, vydrží dlouho. Když se tak zadívám na oblohu tak vidím následující: v některých dnech VŠECHNA letadla produkují jen contrails; zatímco v některých dnech VŠECHNA jen chemtrails. Co se v tyto dny děje s normálními dopravními letadly? Kde jsou? Jaktože nelétají? A pokud tedy produkují chemtrails i ona, jaktože nikdo z desítek tisíc lidí, pracujících na letištích, nikdy nic neřekl? Jak to, že se nezkracuje doletová vzdálenost letadel, když s sebou musí tahat desítky tun nákladu navíc? Jak to, že při nehodě letadla nikdo ze zasahujících složek nezemře v důsledku otravy jedy z chemtrails? Jak je možné že když je to všechno tak supertajné, přesto se na internetu objevují stovky "důkazných" fotek a videí? Jak to, že ti co o tom informují a začínají "otevírat oči" stále více a více lidem, už dávno neleží v Orlické přehradě?
    A tak bych mohl pokračovat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jeste se mi nestalo, ze bych videl cely den jenom urcity druh stop. Nerikam, ze nekdy nepraskujou, to asi jo - taky nekdy potrebujou dovolenou. Zkus si vice vsimat. Nekdy je to krasne videt, jak nektera letadla stopu zanechavaji a nektera ne - skeptici ti reknou, ze jde o rozdilne vysky letadel a tim padem jine stopy. Mam taky spoustu otazek jako ty, ale priklanim se k tomu, ze chemtrails existuji.
      Czernick

      Vymazat
    2. A jak víte, že ta letadla letí ve stejné výšce? Jak to, že si z normálních letadel těch práškovacích nikdo nevšimne a neřekne to?

      Vymazat
    3. Prave, ze ve stejnzch vyskach neleti, a proto, maji jinou "kondenzacni" stopu. Vypraveni co je pro a proti by blo na dlouho. Cca po 2-3 letech vím, podle všech dosutpných informací a hlavne vlastniho usudku, kzre chemtrails asi skutecne existuji. Debata fakt na dlouho - a tim nechci z nihkoho delat blbce, jen muj nazor za tu dobu je, ze ONI nas asi fakt praskuji.
      Czernick

      Vymazat
    4. Mně to přijde, že si teď protiřečíte... A co časová variabilita? Nemůžete přece předpokládat pořád stejné podmínky v různých výškách a v různých místech. Té variability je tam tolik (výška/čas, výška/poloha, výška/čas/poloha)... Pokaždé to bude vypadat jinak. Jak vysvětlíte provoz, který je tajný, nikdo o něm neví a přesto kříží dráhy dopravních letadel? Jak to, že dispečeři ta letadla na radarech nevidí? Piloti je musí vidět.
      Kdo je to ONI? To by mně zajímalo...

      Vymazat
    5. Nestavte se do pozice naprostého hlupáka, když se ptáte na to - kdo jsou ONI ?
      Předně chcete vědět víc, než se doví samotní novináři (a to umí čmuchat set sakra dobře), a pak, příznaky všech negativních událostí ve světě, teroristické války, uměle vyvolané krize, skrytě vedená válka proti životu na Zemi a mnoho dalších svinstev, jasně poukazují na to, kdo jsou ONI !!!

      Vymazat
  16. Pro Anonymní15. května 2013 16:18 ► Nevšimne?? Tak pro vás, a podobným, sem pár foteček ke shlédnutí dávám , co dokáží aliens. Myslíte že takové krasolety provádí během JEDNÉ!!! hodiny dopravní letový řád civilních letadel? :-D
    Pozn. Foceno MIMO letový koridor civilních letadel ČR. 26.4. 2012 Kdo nevidí, je slepý 8-/
    Poslední fotečka západu slunce je z podzimu r.2011 na stejném území.
    http://tazdavu.rajce.idnes.cz/nebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mazec fotky
      Czernick

      Vymazat
    2. Nevidí jen ignoranti a flegmatici ! Těm když budete řezat ruku za plného vědomí, budou tvrdit, že je to jen zlý sen, ze kterého se mají jen honem rychle probudit :-)))

      Vymazat
    3. Mohl byste upřesnit, kde je to focené? Stačí s přesností na okres.

      Rád bych si to porovnal s mapami leteckého provozu (koridory, kurzy k letištím).

      Jedna z mnoha map vyšla i zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2010/11/kam-vsichni-porad-litaji-ze-se-nebe.html

      Vymazat
  17. milý orgo o chemtrails už vím dlouho a vím, že je. Potvrdil mi to i pán kterému je 95 let a nikdy se nedostal k technologiím jako internet a pod. Cvrček. p. s. jak nejlíp octovat?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.