11. května 2013

Evropská komise kriminalizuje skoro všechna semena a rostliny bez vládní registrace

Zdravím OrgoNet,
zasílám odkaz na nově připravovaný zákon Evropské komise:

"Nově navržený zákon Evropské komise by učinil ilegálním „pěstování, reprodukci a obchod“ s jakýmikoliv semeny rostlin, která nebyla „otestována, schválena a přijata“ novou EU byrokracií s názvem „Agentura EU pro odrůdy rostlin“.
Jmenuje se to Zákon o reproduktivním materiálu rostlin a zkouší to přenést na vládu starost o téměř všechny rostliny a semena. Domácí zahradníci, kteří si vypěstují vlastní rostlinky z neregulovaných semínek, by byli považováni podle tohoto zákona za zločince."
více na: http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/2100-evropska-komise-kriminalizuje-skoro-vsechna-semena-a-rostliny-bez-vladni-registrace

Ahoj Standa

Orgonet: Díky, Stando!

Evropská komise kriminalizuje skoro všechna semena a rostliny bez vládní registrace
10. 5. 2013


Nově navržený zákon Evropské komise by učinil ilegálním „pěstování, reprodukci a obchod“ s jakýmikoliv semeny rostlin, která nebyla „otestována, schválena a přijata“ novou EU byrokracií s názvem „Agentura EU pro odrůdy rostlin“.
Jmenuje se to Zákon o reproduktivním materiálu rostlin a zkouší to přenést na vládu starost o téměř všechny rostliny a semena. Domácí zahradníci, kteří si vypěstují vlastní rostlinky z neregulovaných semínek, by byli považováni podle tohoto zákona za zločince.
Koncept textu tohoto zákona, který byl už několikrát upravován kvůli ohromné nevoli zahradníků, si lze prohlédnout zde.
„Tento zákon by okamžitě skoncoval s profesionálním vývojem odrůd zeleniny pro domácí zahradníky, organické growery a farmáře drobných trhů,“ řekl Ben Gabel, pěstitel zeleniny a ředitel Katalogu skutečných semen. „Domácí zahradníci mají opravdu jiné potřeby – např. pěstují ručně, nikoliv strojně, a nemohou nebo nechtějí používat takových silných chemických postřiků. Neexistuje způsob registrace odrůd vhodných pro domácí použití, protože ty nevyhoví přísným kritériím Agentury pro odrůdy rostlin, kterou zajímá pouze schvalování sort semínek používaných při průmyslovém zemědělství.“
 Téměř všechny rostliny, zeleninová semínka a zahradníci budou nakonec registrováni vládou
Všechny vlády jsou samozřejmě šíleně zamilované do myšlenky, že budou každého a všechno registrovat. Podle Kapitoly IV navrženého EU zákona: Kapitola IV – Registrace odrůd v národních a Unijních registrech Odrůdy, aby byly dostupné na trhu po celé Unii, budou muset být vedeny v národním registru nebo v Unijním registru prostřednictvím přímého uplatnění procedur podle CVPO. Zahradníci budou muset rovněž byrokracii EU za registraci svých semen platit. Z navrženého textu zákona: Kompetentní úřady a CPVO by měly stanovit poplatky za zpracování žádostí, formálních a technických přezkoumání včetně auditů, denominací odrůd a každoroční údržbu odrůd po dobu platnosti registrace. Ač tento zákon mohl být původně zaměřen jen na komerční zahradnictví, stanovuje precedens pro to, aby se dříve či později šlo i po domácích zahradnících a vyžadovala se od nich poslušnost těmto šíleným regulacím.
 Vládní byrokracie zešílela
„Tohle je šílená byrokracie vymykající se kontrole,“ říká Ben Gabel. „Všechno, co tenhle nový zákon dělá, je to, že úředníkům EU vytváří nový kanál, aby byli placeni za to, že budou celý den hýbat s horou papírů, čímž budou ničit dodávky semínek domácím zahradníků a vměšovat se do práv zemědělců pěstovat si, co chtějí. Je rovněž velice znepokojivé, že si udělili moc regulovat a licencovat jakýkoliv druh rostliny z úplně jakékoliv sorty pro budoucnost – nejen zemědělské plodiny, ale i trávy, mechy, květiny a vůbec úplně všechno – aniž by to museli předkládat zpět Radě, aby o tom hlasovala.“
Abyste nabyli dojmu o stupni šílenství byrokracie, podle níž budou zahradníci a pěstitelé zeleniny podrobeni tomuto zákonu EU, podívejte se na formulace tohoto navrhovaného EU zákona:
Pro registraci v Unijním registru odrůd se stanovují speciální opatření s ohledem na možnost, že by žadatel uplatnil proti rozhodnutí CPVO odvolání. Takováto opatření se nevztahují na registraci v národních registrech odrůd, protože ty podléhají národním administrativním procedurám. Nové povinnosti pro každé národní středisko přezkoumávání odrůd bude auditovat CPVO a budou zavedeny s cílem zajistit kvalitu a harmonizaci procesu registrace odrůd v Unii. Profesionální operátoři přezkoumávacích center budou auditováni a schvalováni národními úřady s touto působností. V případě přímého uplatnění u CPVO bude tento auditovat a schvalovat přezkoumávací centra používaná pro zkoumání odrůd.
Takovéto formulace jsou samozřejmě v jazyce Orwellovského byrokratického new-speaku, a znamenají jen jednu věc:
Všichni zahradníci by se měli připravit na totální vládní šílenství kolem semínek, zeleniny a domácího zahradnictví.
RealSeeds.co.uk varuje před jakýmkoliv pokusem porozumět tomuto zákonu z jeho znění:
Nemůžete si prostě přečíst prvních asi tak 5 stránek, které jsou ‚souhrnem o účelu zákona‘ a myslet si, že víte, o čem ten zákon je. Ten souhrn o účelu zákona NENÍ tím, co se uzákoní. Jsou to ty skutečné Paragrafy, které se stanou zákonem, ten Souhrn nemá právní platnost a jako takový je zamýšlen jen jako pomůcka veřejnosti a zákonodárcům, očekává se od něj, že poskytne informaci o pozadí a uvede navrženou legislativu do kontextu, takže lidé budou vědět, o co jde, a proč.
Problém s takovýmito zákony byl vždy takový, že Souhrny říkají spoustu pěkných vznešených věcí o uchování biodiverzity, zjednodušování legislativy, usnadňování věcí atd. – o věcech, které bychom všichni měli milovat – ale Paragrafy tohoto zákona dělají ve skutečnosti naprostý opak. A Ten souhrn není tím, co se uzákoní.
Např. koncepty Souhrnu 1, 2 a 3 mluvily o usnadňování věcí pro ‚Amatérské‘ odrůdy. Ale celá třída Amatérských zelenin – na níž jsme strávili 5 let práce, aby byla registrována u DEFRA – byla ve skutečnosti úplně zrušena v Paragrafech už hned na začátku. Ač Souhrn a na něm založená tisková prohlášení pořád mluvila o tom, jak to pomůže uchování Amatérských odrůd! Ten souhrn je naprostý podvrh. Nevycházejte z něj ve svých názorech na zákon!
Přijměte tedy toto varování. Každopádně si to sami přečtěte. Musíte ale ignorovat ten Souhrn, jelikož to není ten Zákon, a neodráží to, co je fakt v Zákoně.
Jak byste mohli mít podezření, tohle je „konečné řešení“ od Monsanto, DuPont a dalších korporací dominujích semenům, které už dávno přiznávají, že jejich cílem je úplná dominance nade všemi semeny a pěstovanými plodinami na planetě. Pomocí kriminalizace soukromého pěstování zeleniny – a tudíž změnou zahradníků na kriminálníky – mohou byrokraté EU nakonec předat plnou kontrolu nad dodávkami potravin výhradně mocným korporacím jako Monsanto.
Většina semínek z našeho kulturního dědictví bude kriminalizována
Za základě tohoto navrhovaného zákona EU budou všechna semínka zelenin z našeho kulturního dědictví kriminalizována. To znamená, že čin uchování semínek z jedné generace na další – úhelný kámen trvale udržitelného přežití – se stane kriminálním zločinem.
Navíc, jak vysvětluje Gabel, tento zákon „… v podstatě likviduje rozvoj tvorby semínek z domácího zahradnictví po celé EU.“
To je samozřejmě nejzazším cílem veškerých vlád: Kriminalizovat jakýkoliv čin sebe-zabezpečení a obyvatelstvo učinit naprosto závislým na monopolistických korporacích i jen proto, aby přežili. Tohle platí jak v USA, tak v EU. Právě tohle vlády dělají: Uchvacují kontrolu v každé době v jednom sektoru za druhým, rok za rokem, dokud nebudete žít jen jako nic jiného než naprostí otroci pod globalistickým diktátorským režimem.
O této záležitosti se už rozběhla on-line petice a prozatím nasbírala téměř 25 000 podpisů.
NOAH’S ARK a dalších 240 organizací ze 40 evropských zemí už iniciovaly „otevřený dopis“ apelující na bruselské byrokraty, aby tohle šílenství zastavili. Zde je překlad verze jejich petice.
 Viděl jsem to přicházet
Mimochodem mám v životopise předpověď právě tohoto scénáře. Přečtěte si Kapitolu tři mého fiktivního románu „Kronika svobody 2026.“ (Lze si to zdarma přečíst on-line.) Ta líčí pašeráky semen žijící v časech, kdy jsou semena kriminalizována a lidé si vydělávají na živobytí jako profesionální pašeráci semínek.
V mé knize jistá žena používá speciálně konstruované prsní implantáty, aby pašovala semínka do „podzemních zahrad“ zcela vzdorujících zákonům sestaveným Monsanto. Ohromné podzemní síti lidových zahradníků a vědců se povede dát dohromady „semínkovou zbraň“, aby zničili GMO a vzali si zpět dodávky potravin od zlovolných korporací.
Zapište si má slova: Semínka se stanou kontrabandem. Každý, kdo si vypěstuje své vlastní jídlo, se stane jejich cílem jako zločinec. Vlády světa konspirující s korporacemi jako Monsanto, nechtějí, aby jakýkoliv jedinec mohl pěstovat své vlastní jídlo.
Tohle je o naprosté nadvládě nad dodávkami potravin a kriminalizaci zahradníků. A tohle to, co velké vlády dělají vždy poté, kdy si centralizují dostatek moci. Všechny vlády ze své podstaty usilují o naprostou kontrolu nad životy všech, a pokud pro vládu nestanovíte hranice a omezení (např. přes Listinu práv a svobod), tak nakonec přestanou brát ohledy na veškeré svobody a volnost, včetně svobody vypěstovat si své vlastní jídlo.
Překlad: Miroslav Pavlíček
Zdroj: naturalnews.com 6. 5. 2013

70 komentářů:

  1. ahojte :-)

    připravme se na všechno vážení... Sušme semínka a skladujme, budou se hodit :-) Bohužel se začinají objevovat Monsanto produkty i mezi semeny a to i v malých městech, uplně jsem zůstal paf když som to viděl...Věci se dost zrychlují...

    s láskou
    Sv.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Monsanto je součástí pečetí, znamení (registrace a čipy) apokalyptické šelmy. A kdo je nebude mít, nic nekoupí, ani neprodá. Přesně podle slov Zjevení sv.Jana !!! Apokalypsa již zřejmě probíhá docela nenápadně díky cenzuře médií a vlád !!!

      Vymazat
    2. http://cs.wikipedia.org/wiki/Apokalypsa

      Vymazat
  2. Ještě dodávám.. POdobně jako pochod "proti" Monsantu na Slovensku, tk jiné "PROTI" aktivity jsou předem obvykle odsouzeny k nezdaru, jednak z toho důvodu že ta protistrana je na tyto akce PŘEDEM připravena, a dále z důvodu hlavního= jakmile jdeme "PROTI NEČEMU" naopak TO JEŠTĚ VÍCE POSILUJEME :-)

    Podle mě je cesta jasná = jít svou cestou a příkladem :-) Semena začínáme sušit, něco už vlastně máme svého a sortiment po přečtení tohoto článku holt rozšíříme :-)

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakékoliv demonstrace jsou zbytečné. Tak jak říkáte. Lide musejí přestat kupovat jejich produkty. Tímhle se je dá porazit. Ničím jiným. t.m.

      Vymazat
  3. Přátelé,víte o nějaké petici na tento hnus?Jinak kupuji místenku na Mars bez návratu,jiná volba není!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jízdenka na Mars je jen další Pandořinou skříňkou ! Mars je již "někým" obsazen, a lidé, pokud jej budou kolonizovat, budou muset s "místními" vést války jako tady na Zemi. Globalisté už to ostatně z části dělají tím, že na Mars posílají utajené výsadky bojových robotů, kteří tam vedou první válku mimo Zemi ! Pro poruchovost strojů se jim to moc nedaří, a proto tam chtějí dostat lidi, aby tento problém odstranili a vyráběli roboty přímo tam na Marsu !

      Vymazat
    2. petíce nic nedokáže...

      chce to probudit se a něco dělat ne jen tlachat :-)

      s láskou
      sv.

      Vymazat
  4. Pro mne je více než zřejmé, že v pozadí tohoto návrhu zákona EU je nadnárodní korporace MONSANTO.
    Cílem je zlikvidovat v prostoru EU (světa) všechny přirozené druhy a nahradit je GMO a druhy podléhající patentu. V závěru to znamená omezení dostupných druhů potravin a vytvoření potravinové závislosti na této korporaci. Přijetím tohoto zákona při obyčejném pěstování rajčat na vlastní zahrádce se můžete dostat do stavu známým jako "nelegálních" pěstitelů konopí se všemi důsledky (zabavení úrody, obžaloba, soud).
    Zastavme Monsanto !
    PETICE: ZASTAVME PATENTOVÁNÍ PĚSTOVÁNÍ ZELENINY SPOLEČNOSTI MONSANTO V EVROPĚ
    http://www.avaaz.org/en/monsanto_vs_mother_earth_loc/?slideshow

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano... bohužel je to tak :-)

      Zahrádkáři zřejmě opravdu zachrání svět jak řekl nekdo tu přede mnou, z knihi Anastacia... .-)

      Vymazat
    2. Marihuana, obzvláště ta, co je oznčována jako "Skunk" je GMO už dávno !

      Vymazat
    3. jednak nechapu jak som mohl za střízliva napsat "knihi" s měkkym i :-)))

      a OHLEDNĚ
      Anonymní 12. května 2013 17:04
      Ty jsi měl dnes zdá se perný den, zdá se :-)))))))

      Vymazat
    4. Na Skunky je gmo skrze nwo zvláště vysazené !

      Vymazat
    5. svetlolej12. května 2013 23:25 - https://foodfreedom.wordpress.com/2011/06/24/gm-marijuana-sells-for-10-times-price-of-natural-weed/ :: Perný den jsi měl bez pochyby ty.

      Vymazat
  5. Petice za zachování rozmanitosti druhu směrující k parlamentu EU:
    http://helfen.global2000.at/de/node/19

    OdpovědětVymazat
  6. Otázkou je, co proti tomu dělat...
    Kéž by se EU rozpadla, čím dříve, tím lépe.

    OdpovědětVymazat
  7. Chcu odviezt pozornost od niecoho dolezitejsieho (federalna europa, nwo, vojny,...?.) ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Jede to" na několika úrovních paralelně, tedy současně ! A výsledkem má být megaoběť 6 miliard lidí vládci toho světa - satanovi. Proto globalisté budou všemi dostupnými prostředky dělat všechno pro to, aby na Zemi instalovali inferno (předpeklí) pro svého vládce temnot. Bude jim to však dovoleno jen na 42 měsíců (3,5 roku), a pak DEFINITIVNÍ KONEC SE ZLEM NA ZEMI ! Proto vydržte, a hlavně se nenechte očipovat, protože to by byl váš konec dřív než ten satanův !

      Vymazat
    2. Pražškým zednářům unikla informace, že "elity za oponou" chtějí na Zemi rozpoutat takové peklo, že v něm lidé nebudou moci žít ! A zdá se, že administrativy především USA a EU k tomu nezadržitelně směřují. Pokud se jim toto podaří v tzv.západních demokraciích prosadit, bude to konec pro všechny ostatní. Proto se připravme na dobu, kdy duše bude mít větší váhu, důležitost než pozemské tělo ! Každý se v tom okamžiku budete rozhodovat sami za sebe, zda jít do Světla nebo do Tmy !

      Vymazat
    3. ano, chtějí odvést pozornost, to neznamená, že nestříkají a že Monsanto nekráčí ke svému prachatému monopolnímu cíli
      r.m.

      Vymazat
    4. Toto je ale možná důležitější než federálna europa nebo vojny. Když se to domyslí do konce, tak je to naprosto šílený. Pavel Jan

      Vymazat
    5. U nich čím šílenější, tím více to budou dělat !

      Vymazat
    6. Ale duše měla a má vždy větší váhu nad fyzickým tělem... ona totiž směřuje celou bytost...
      To, že nám to zamlčovali neznamená, že tomu někdy bylo jinak...

      Na druhou stranu to vůbec neznamená vzdát se fyzického těla pro nějakou imaginární "výhodu" duše - oběť. Mučednictví je slepá ulička = sebevražda, i když na to bylo po staletí nahlíženo jinak. Tělo si musíme chránit, ale kolaborovat opravdu jen nejnutněji - pokud někdo zajišťuje 3 své budoucí generace a zneužívá moci, je to dost problém... a o tom to je - takový člověk na svoji duši nemá čas.
      Nevím komu chtějí obětovat obyvatelstvo Země, když Satan už tady není... "Náhodný" výbuch v Praze a že to byla šupička, né?....žádný mrtvý, Boston - žádný mrtvý, kdyby hasiči ve Westu věděli do čeho lezou, asi by ani tam moc mrtvých nebylo - že by Satan už oběti nepřijímal? To je už jen vzdušný zámek satanistů - právě rozfoukáván větrem, jen oni se s tím odmítají smířit, ale to je jejich problém a rozhodně to neznamená, že se jim to podaří uskutečnit... škodit ještě budou, ale žádná globální oběť prostě nebude...

      Vymazat
    7. No to byl zase jeden odporný globalistický blábol - že mučednictví = sebevražda. Člověče, nepiš sem takové blbosti, ono nestačí, že Orgonet zde filtruje trolly a trotly, ještě se tu musí duchovně prostituovat další angažovaná havěť !

      Vymazat
    8. A Satanista je vzteklej - tak si hledá záminky k flusání po něčem smysluplném... že by jsi se chystal k tomu stát se sám obětí Satana - zbytečné... ale klidně se vztekej dál

      Vymazat
  8. Je mi zle::´-( Proč si to necháme líbit?! Je někde odpověď na toto?
    Zaspali jsme. Dovolili jsme to svojí netečností a chtivostí prachů,za každou cenu.. Začíná to tu bejt jedno velké obludárium :-(
    http://www.youtube.com/watch?v=3SdmT3Ptups&feature=youtu.be

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dokud budou lidi jen takto prázdně tlachat nestane se vubec nic :-)

      Navrhuji krok č. 1
      a/ Sehnat dostatek hnoje tak, aby měli měkké přistání
      b/ Naložit, odvézt do praglu pod parlament
      C/ všechno to vyházet do hnoje, tak aby přežili a sampozř předtim svolat všechny lidi
      d/ napsat novou ústavu, vystoupit z EU
      E/ odmitnout všechny mezinár dluhy ČR
      f/ podpořit zemedelství, podnikani v nem, rodiny, bydleni

      pokračuje nekdo?
      :-)

      s láskou
      sv.

      Vymazat
    2. Naprosto souhlasim a podepisuji :) Ostatne to same jiz tvrdim nekolik let.

      Vymazat
    3. Musí to padnout globálně, jinak už pro německou ekonomiku nanašroubujeme ani matku - ostřihnou nás "za odměnu" od posledního zdroje financí, když domácí poptávku tak pěkně zlikvidovali...

      Změna by musela být mnohem razantnější, ale stejně by jsme se dostali do těžké mezinárodní izolace, při vystoupení z EU - a škoda, jsme orientovaní na špatnou část světa.

      Vymazat
    4. Pouštějte všude lidem film Jan Hus, hlavně tu pasáž, jak jsou proradní falešní a zrádní konšelé Novoměstské radnice shazováni z jejích oken na kopí a vidle nahněvaného lidu !

      Vymazat
    5. Co to tu povídáte, Rusi a Číňani se tu angažují v poslední době až moc !

      Vymazat
  9. Začínám nabývat přesvědčení, že snad bude lépe s takovou unií skoncovat. Co mozek, to gigant. To snad nemají žádnou sebereflexi nebo se tak bojí o svou židli, že jsou schopni vyplodit takovou nehoráznost!?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni tu nehoráznost neplodí - mají ji nařízenou.

      Vymazat
    2. Když budete brát 200.000 Kč měsíčně + diety dalších 80 - 120 tisíc měsíčně, budete se jako eurohujer stavět proti EU a jejím strukturám ?! A vo tom to je !!!

      Vymazat
  10. Na konci marca sa mala stat nejaka transofrmacia....nie ???.... A co sa stali ? Iluminati (Monsanto k nim urcite patri) su stale blizsie k svojmu cielu..... BAJKARI EZOTERICI....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Píšete, pane či paní, a nevíte o čem. Nedošlo totiž k uvědomění lidí. A to je ten problém. V Německu v Berlíně, a v Anglii v Londýně, dle karetní hry Illumináti, měly být atomové útoky. Bylo to i v reklamách na hry, a to jak v Berlíně tak v Londýně. Po celém Německu a následně i v Anglii se do připravovaných věcí opřeli právníci, notáři a renomovaní lidé pracující v téhle oblasti, posílali rešerše policii ve Wiesbadenu a vládě. Bylo jich na desetitisíce. Pravda vyšla najevo. Illumináti tím pádem - díky uvědomění lidstva došlo ke kritické hodnotě stejně myslících - ztratili energii a nic se nekonalo. Uvědoměním masy lidí eliminovali jejich hrozbu a energii, kterou tímto ztratili. Naopak v USA v Bostnu se udál bombový útok, byl dle karetní hry taky dávno připraven. Objetní beránky našli ihned, i když to udělala sama vláda.
      K převibrování lidí dle májské civilizace nemohlo dojít, protože lidé se soustředili opět díky reklamám na konec světa a nikdo si to nepřál. Dokonale odvedli pozornost úplně někam jinam. Lidská myšlenka je silnější než atomová bomba. A oni to vědí.
      Veškeré údajné teroristické útoky si dělají vlády sami. Podívat se na šokující film, který uvedla německá televize SAT3 můžete zde:
      http://www.3sat.de/mediathek/index.php?display=1&mode=play&obj=36269
      Ano, je až tak šokující, že nebudete chápat.
      Takže když nevíte veškeré pozadí dějů na planetě zemi, buďte opatrný ve vašem vyjadřování jako "BAJKARI EZOTERICI". V JEDNOM MÁTE ALE PRAVDU. Kdyby ezoterie byla právě tím, čím by lidstvo došlo do cíle, byla by okamžitě zakázána. Tak jako mnoho jiného.
      t.m.
      .

      Vymazat
    2. I na oko hraná opozice je v jejich režii. Mají to ošéfované ze všech stran. Nahánějí nás do jejich totalitních ohrad stále zřetelněji a jistěji, než kdykoli před tím ! A úspěšně k tomu používají prostředky jejich neviditelného vládce - satana - lži, podvody, manipulace, nátlaky, výhrůžky, diskreditace apod. svinstva. A lidi jim to stále a znovu žerou ! Proč si lidé tedy naříkáte, když jste slepí k tomu, jak vás elity "vraždí za živa" ? Vám se to snad dokonce i líbí, jinak by nemohli dojít tam, kde jsou dnes !

      Vymazat
    3. No právě... transformace probíhá poslední magazín Idnes - jasně píší, jak masově čeští důchodci sejí konopí... a kašlou na možné následky případné perzekuce státní moci...

      nedávno tu byl článek i s diskuzí o ignoranci povinnosti očkování - a několik svědectví, že následky se nekonají... co z toho plyne? Kdo ty jejich nařízení bude dodržovat? a k čemu tedy to nařízení bude? Zvlášť když se jim na to všichni vybodnou?

      To je už jen konečná mediální masáž po prohře... nic víc - platnost těch předpisů - měsíc....?

      Vymazat
    4. Lidská myšlenka je silnější než atomová bomba. A oni to vědí. ano je to jak píšeš proto všechna rozhořčení nadávky na temné a ilumináty a další , přitahují stejné

      Vymazat
    5. Obávám se, že tvé atomové myšlenky budou soudy a exekutory zajímat, pokud se někdy dostaneš do problémů...

      Vymazat
    6. "Za oponou" snad už elitářští globalisté prohrávají, ale ONI se nikdy nevzdají ! Budou ničit a mařit životy do poslední chvíle ! Tajně rekrutují a cvičí elitní jednotky typu SWAT apod., aby je v klíčových okamžicích nasadili proti rozbouřeným davům v obou Amerikách a Evropě. Protože to budou vůči domácímu obyvatelstvu převážně cizinci, budou plnit rozkazy bez mrknutí oka. Již se nějakou dobu na netu mluví o tom, že pokud bude globalistům zhatěno nastolení nwo, rozpoutají teror v těchto částech světa, že i samotné peklo bude žasnout nad tou cynickou zrůdností ! Nenechejme se proto vyprovokovat, a dál probouzejme ostatní a uvědomujme je o jejich síle společného vědomí lidstva ! Zakládejme meditační a modlitební skupiny, a vyprošujme si na Stvořiteli Konečný Věčný Mír pro celý svět ! Když Bůh uvidí, že to myslíme opravdu vážně a upřímně, nenechá naše prosby nevyslyšeny a obnoví Zemi do rajského blahobytného stavu bez systémů zla ! Se zlem jako lidé nemůžeme bojovat ! Přemoci jej může jen Ten, kdo je větší a silnější než satan. A k tomu se utíkejme jako ke svému zachránci ! To je ta jediná možná cesta, jiné se minou účinkem !

      Vymazat
    7. Stačí prosit Světlo o jeho přítomnost, nic víc, nic míň - a to je nejúčinnější. Jinak se může stát, že se člověk napojí na sice již umírající, přesto temné struktury, které tu duchovní prostor ovládaly po tisíciletí...

      Satan už vyfičel, tak proto se jim ten plán může klidně a definitivně zhrutit - zbývá udolat a prosvětlit struktury, ovládající jednotlivce a menší celky, a stále se občas snaží ještě urvat něco moci a škodit...

      Vymazat
    8. No ještě nevyfičel, a nějaký čas zde ještě mezi námi pobude, a vůbec z toho nebudeme mít radost !

      Vymazat
  11. Pod odkazem na překlad petice je jen její originální verze v angličtině. Až to bude někde česky, i bych to podepsala, protože tohle už je donebevolající lumpárna. Myslím, že je nejvyšší čas, aby EU jako taková zanikla, protože její úředníci kafrají do všeho, i do toho, čemu rozumí jako koza petrželi....

    OdpovědětVymazat
  12. Už vidím někoho, jak bude chodit od zahrádky k zahrádce po celé ČR a vydloubávat sazeničky a nechávat je geneticky zkoumat... (na kolik by to asi přišlo?). Nic to ovšem nemění na stavu věci, že je to naprosto nehorázný krok proti nám všem. Semínka suším vlastní, zatím léčivek a petici u Avaaz mám podepsanou..
    Marcel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen abyste se nedivili ! Islamisté mají také náboženskou polici, a to je taková státem požehnaná perzekuce lidí, že si to ani nedovedete představit ! Jak se říká, vždycky může být hůř, než je !

      Vymazat
  13. Ahoj Orgonet, tento príspevok je skopírovaný a je na Tebe či ho zverejníš. Začínam mať rovnaký pocit ako pisateľ toho príspevku, ktorý mi hovorí z duše. Darmo sa budeme "my všetci čo tu chodíme na Tvoje stránky", snažiť o pozitívne myslenie, začínam však veriť, že sme viac-menej aj zneužití, akoby sme zišli z cesty. V detstve som počúvala, zlo sa nemá odvďačiť zlom, ale už je toho naozaj priveľa, a my sa za zlo, ktoré je páchané na nás, vlastne odvďačujeme dobrom, tým že chceme vysielať dobrú energiu..., avšak tá nám ako pomáha? Ich kroky ako vidíme, sú čoraz odvážnejšie a rýchlejšie... Nabrali obrovský rýchly spád... Neviem, čosi mi hovorí, že tu už nejde o roky, ale len zopár mesiacov, ktoré definitívne nad nami rozhodnú a uzavrú kruh, ktorý im ide podľa plánu. Vnímam rýchlosť času, ktorý plynie a ide proti nám.

    Tu je príspevok od Milana:

    Petície, petície... už ma to vskutku vážne dožiera, aké petície? Siahajú vedome na zdravie ľudí, likvidácie sú v každom smere, či už cez ekonomickú tyraniu a zbedačovanie, tak už aj trávení takmer v každom produkte. Som skutočne znechutený, a začínam byť už nielen podráždený ale s prepáčením za výraz nas....

    Dokedy budeme sedieť na zadkoch a surfovať na stránkach? My máme strach? Nie, majú ich títo bastardi, chamtivci, traviči, vrahovia pachtiaci po krvi a majetkoch, likvidujú a zapredávajú vlastné národy.

    Deti naše, "deti našich detí", prepáčte nám, že Vás ponechávame v týchto sračkách, prepáčte nám, že nemáme odvahu, že sme zbabelí, a nechávame Vás vedome tráviť od očkovania až po stravu, ktorú Vám kupujeme s vedomím, že Vám ničíme zdravie... ved čože, kým mi dieťa dospeje, dorastie, ja tu už nemusím byť, a nebudem sa na to pozerať, nejako bolo..., nejako bude....

    Sme h..., sračky, priviedli sme na svet naše deti, ktoré dobrovoľne odovzdávame korporáciám, bankstrom, zdravotníckej a potravinárskej mafii, vládam....
    Sme tak posratí a zbabelí, že náš strach o seba samého je väčší ako o Vás "deti naše".
    Prepáčte, odpustite, že sme Vás splodili a priviedli do tohto sk...ho sveta, nemáme žiadne morálne právo hovoriť si rodič!!! Rodič svoje dieťa ochraňuje!!! My sme im ponúkli naše poklady - deti - aj seba.

    Som šťastný, že aj vďaka mojim rodičom, som mohol pár rokov prežiť v socializme, ktorý ma chránil pred týmto svinstvom, ktorý doprial mojim rodičom, aby som bol vychovávaný v láske, v porozumení, bez stresov...hlboko vo mne sú spomienky na chvíle, ktoré rodičia so mnou trávili. Aj v týždni mali na mňa čas a víkendy boli výlučne naše rodinné. Dnes Vás opúšťame, nevidíme Vás takmer celý deň...z 8 hod. pracovnej doby sa zmenil na 10-12 hod. s príjmom pre otrokov. Kľúč od bytu som mať nemusel, zo školy ma čakala maminka a v kuchyni sa šírila vôňa dobrého a zdravého obeda, a čo podstatnejšie usmievajúca matka.

    Deti naše, pamätajte si, priviedli sme Vás do tohto skazeného sveta, ale nemáme odvahu postaviť sa na odpor. SME zbabelí, úbohí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řešení mají v rukou mladí lidé v reprodukčním věku... hlavně ženy... vše záleží na jejich rozhodnutí a vcítěním se do dítěte předem, než ho zplodí a přivedou na svět...Musí si uvědomit a položit otázku, zda ho chtějí přivést do tohoto nastoleného systému, který ,,dychtivě" čeká na dalšího, právě nerozeného ,,OTROKA" !!! Jen tak je možná náprava...! Domluva všech žen na celém světě, beze zbraní s uvědomělým rozhodnutím přestat rodit děti do tohoto uměle vytvořeného systému, který neustále živíme a oživujeme svou pozorností...
      Žena je lákána tím, naplnit své mateřství, ale už jaksi si zapomíná položit otázku: ,,Jak se asi bude cítit mé dítě, pokud ho porodím, do tohoto světa, do tohoto nastaveného systému? Chci, aby mé dítě bylo pouhým dalším otrokem v pořadí?"
      Četl někdo z vás nejen Anastázii, ale také knihy Roberta Homira? 1.Šokující pravda o člověku a Bohu; 2. Bůh je ateista; nebo 3. Kosmická ruleta? Doporučuji...

      Vymazat
    2. Pravda, pravda..

      Vymazat
    3. vše je jen energie, a myšlenka , takže změnit to lze jen tím že lidé změní myšlenky a ne krvavou revolucí

      Vymazat
    4. řešení tu je :-) JSME TU, A JE NÁS MNOHO :-)

      Ano, změnit lze vše nejlépe zespodu, a generace která právě přichází na svět je nečím nevídaným :-) Sleduji to na každém kroku :-)
      Děti samy si mnoho uvědomují a mnohdy více než dospělí, rodičům stačí poskytnout lásku, podporu, správná data a vše jde samo :-) už se to blíží přichází zábava :-)

      s láskou
      sv.

      Vymazat
    5. Po dobrým to s nima nepůjde, to už vidíme..

      Vymazat
    6. To se ví, že půjde ! Až temnáři překročí bod zvratu všeho zlého, nezadržitelně dojde k jejich koplapsu a zhroucení. Na ten výbuch, co bude potom následovat, až rozmetá zlo na miliardy neškodných částeček, se docela těším už teď !

      Vymazat
  14. Toto je jen další krůček k otrokářskému řádu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žádný krůček není třeba, otrokarsytem už přeci existuje v ČR kolik let, jen si toho lidi ještě poněkud nevšimli !

      Vymazat
  15. A všechno to dovolujeme my svojí netečností. Vždyť jim to vyhovuje. Lidi si zanadávají na blogu,u piva. Možná protest kde když přijde i 100000. Tak média "hlídací pes demokracie" budou informovat,že jich přišlo jen 1000,tak si zase zanádáváme a je to. Ale páky mají oni.A pokud min. 5 miliónů lidí,( z ČR ) neudělá totální bojkot všeho. A budou všichni stát jako jeden. Tak se nic nezmění.

    OdpovědětVymazat
  16. Codex Alimentarius v praxi ?

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj jsem hodně pro jednotnou Evropu, myslím si že to má svůj smysl. Ale po přečtení takové drzé zhovadilosti jako je návrh zákona o semenářství, to je velmi silné kafe :o( .
    Vidím v tom lobi velké semenářské firmy. Tak aby si zajistila odbyt pouze svých hybridních semen. Něco podobného jako zákon o zákazu pěstování zeleniny v jednom nejmenovaném státu USA . Bohužel.

    OdpovědětVymazat
  18. když mě v nedaleké ubytovně rozhodí hrdelní řev multikulturního obohacování ve dni fasování DÁVEK,je cosi shnilého v mém nitru...je zajímavé,když se odeberu do přítomného NYNÍ,tak to OBOHACOVÁNÍ se příště nekoná...čili léčba byla pozitivní...a týká se vibrací při pojídání čehokoliv,či žití kdekoliv,nakonec jako Švek člověk sežere vše a vypije kyselinu a NIC se mu nestane...

    OdpovědětVymazat
  19. Přátelé,je pravda, že všechno jde teď opravdu hodně rychle a po všech "frontách". Stahují se nad námi hodně černá mračna...do slova a do písmene. Ale jelikož víme, že nejsou přirozená, že existuje něco daleko silnějšího, moudřejšího a krásnějšího...nemusíme se bát, vše dopadne dobře!Nicméně do té doby nám všem přeju hodně světla, lásky a taky trpělivosti. Větší moudro ze mě teď nevypadne, ale cítím to tak.P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, je třeba ten vichr a bouři uměle vyvolané apoklaypsy přečkat jak kdo umí a může, a přimknout se ke Světlu, které nám pomůže a ochrání, když ne těla, alespoň naše drahé duše !

      Vymazat
  20. Nedavno jsem videl film ONI ZIJI JSOU- MEZI NAMI(1988) od Johna Carpentnera ale nad tim filmem se musi trochu zauvazovat,co nam chtel pan Carpentner rici,treba zde uz neco takoveho mame davno,jenze,kdyz to nekdo nevi,tak co muze nadelat?Fakt doporucuju ten film zhlednout,to neni jenom fantazmagorie,to ma hluboko do sebe,mimochodem vytecny popis filmu je na strankach HACKY A UDICE.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to jsou globalisti potažmo jejich zprofanovaná média kabrňáci - nasazovat na nás všude háčky, udice a dokonce už i podběráky !

      Vymazat
  21. Ten zákon už mají v USA a jmenuje se to Codex Alimentarius. Fráze ve stylu Rakousko-Uherska, inspirace také, smyslem je, aby tomu nikdo nerozuměl, obsáhlý materiál na spoustě stran. Pomáhal jim v tom Schwarzenberk - dodal starý Rakousko-Uherský zákony.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víme, že Schwarzenberg není bastard jenom pokrevně, ale taky duchovní a morální ! Co asi dobrého můžete čekat od satanášova pacholka ?!

      Vymazat
  22. Vážení uvažující...- nehledejme chyby v EU, v Bruselu atd.,ale ptejme se nakolik jsou ti naši potentáti,tam nahoře kompetentní a svéprávni...Z jakého důvodu si necháváme stále více diktovat a mluvit do našich českých a slovenských zákonů a vnitřních rozhodnutí cizími mocnostmi???? My jsme snad jako národ nesvéprávni? Snad bychom měli přikázat naši vládě,že si chceme a budeme vládnout a rozhodovat se,jen sami za sebe....!!!!!! Vůbec nepotřebujeme tupohlavé byrokraty,jak naše,tak i ty unijní,kteří vymýšlejí a přímo bazirují nad nepochopitelnými kokotinami- např.,jestli se rum,či špekáčky mají jmenovat,tak,či onak.Snad jsme tu doma a co a jak se má a bude jmenovat o tom si chceme a budeme rozhodovat jen my sami !!! Jenže naše vlastní vláda se vždy rychle probouzí a jedná,jen pokud jde o zvyšování jejich královských platů a odměn,jinak nás dole mají na háku...Začalo to rumem...semenama a náš rozhodný odpor ...nikde !! Že třeba v unii nevymýšlejí drakonické zákony na vědomé ničení potravin separáty,jinými náplněmi,éčkama atd.- Je,už jen otázkou času,kdy budeme poslušně stát v řadě na kontrolní čipy pod kůži...vydají moudrý příkaz zákazu srocování,víc,než tří lidí (aby se nešířily bycily!) a jejich dalším příkazem může být zákaz pohybu hlavy vyjadřující zápor a nesouhlas...a v naši kotlině bude stále jen znít to krásné beraní bečení - béé,béé,béé...,tak moc lahodící všem cizáckým uším !!!!!

    OdpovědětVymazat
  23. Co říkáte na tento článek, který říká, že to tak nebude a že se nemusíme bát (semena bez GMO,...)

    http://denikreferendum.cz/clanek/16890-jak-je-to-s-evropskym-zakazem-seminek

    OdpovědětVymazat
  24. super doted si clovek mohl pestovet co chtel ale byl liny ale mohl no takze jedina volba je jidlo s samosky ktery je vsechno ozareny rikaji tomu ionizovany ale dela se to radio izotopama pak se nedivme ze nikdo nema silu a vsici sou nemocni

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.