18. května 2013

Mám návod na Purviancovu pyramidu

Ross Purviance konečně opravil svůj web a vše funguje včetně buy buttonu, takže mi nic nebránilo stáhnout si jeho patentovaný návod na orgonitovou pyramidu, údajně nejúčinnější orgonitový prostředek proti chemtrails a umělému počasí z haarpových zbraní, včetně zemětřesení. (Více o jeho pyramidě a její účinnosti na chemtrails v Los Angeles česky v předešlých článcích zde a zde.)

Mimochodem, Ross Purviance je velmi zajímavý chlapík, správný nadšený gifter. Od prvního kontaktu mi často posílá své novinky, které by vás jistě taky zajímaly, ale nestíhám to přeložit.
Mimo jiné má taky kontakt s mimozemšťany, trochu podobný tomu, co mají děvčata z Telče.
Zná se s Davidem Kaasem, objevitelem spinování vody, kterážto metoda měla zde na blogu svého času obrovský ohlas, možná to byl absolutně nejčtenější článek zde na blogu. David Kaas si taky udělal tu pyramidu. (Ross taky spinuje).

Jak vyrobit pyramidu?

Není v tom žádná zázračná vychytávka. Je to běžný orgonit odlitý do kelímků s kameny dle volby, propojený hůlkami (trubkami) do tvaru pyramidy. Ty prý ale ani nejsou potřeba. Takže, každý zkušenější gifter, když vidí fotku, už má představu, jak by to asi zhotovil. Toto jsou fotky luxusní verze, vše v kovu a orgonitu.


Verze na kolo, odlehčené spojení:



Nejjednodušší způsob výroby: Udělají se díry do kelímků, do nich prostrčí dřevěné hůlky, sestaví se do tvaru pyramidy, a vše se zaleje orgonitem. Funguje to i při spojení pouhým dřevem, bambusem apod.
Hůlky je možné uříznout a na pahýly nasadit měděné trubky, o délce dle podle požadované velikosti pyramidy, možno dovnitř nalít orgonit. Spojující hrany mohou být i celé z kovu, samozřejmě. Je třeba mít rozměry ve správném poměru, Ross to dělá dle pyramidy v Gize. Uvádí přesné míry na různé velikosti pyramid, ale v US mírách, takže si to budu muset nejprve převést.

Pustím se do toho, hned jak budu mít trochu příhodné podmínky.

Jak Ross vynalezl pyramidu?

Má několik cloudbusterů, a zažil to, co my všichni gifteři, že časem se jejich účinnost sníží, ba až na nulu. Neví se proč, možná proto, že výrobci chemtrails a počasí je nějakým způsobem dokáží eliminovat. Pak pomůže jen pohyb - vozit autem. Ale CB, což je kýbl orgonitu s trubkami, je příliš těžký k manipulaci. (Můžete si samozřejmě vyrobit menší verzi.)

Účinnější než CB je prý plná orgonitová pyramida, ale ta je taky ohromně těžká. A tak Ross vyšel z toho, že důležitý je tvar pyramidy a na něm jsou nejdůležitější styčné body hran. Takže vyrobil pyramidu s orgonitem v rozích a vevnitř prázdnou, a rázem obrovský úspěch! Zaručený úspěch je to ovšem tehdy, když se to vozí, na střeše auta nebo na kole, což není problém, protože váha ani rozměry nejsou velké. Dovnitř pyramidy se nemá nic dávat, žádná reklama ani batoh, důležité je nechat vzduch volně protékat. Od

Já tomu věřím, mám taky výborné zkušenosti s pohybem orgonitu. CB nevozím, ale když máte prázdný kufr auta a uděláte si tam sestavu 6 nebo 12 HHG, pak se klimouši nestačí divit, jak se rozpadá umělá oblačnost a chemtrails, a jejich letadla se můžou ulítat. A protože klimouši evidentně ve svém úsilí zatím neochabují, tak zkusíme pyramidu ...

Pokud by nějaký skutečný zájemce o výrobu měl zájem o Rossův návod (19 stran anglicky, s fotkami), obraťte se na mě mailem, napište něco o svých zkušenostech a motivaci, a domluvíme se. Myslím ale, že zkušení výrobci, zejména pokud už dělali cloudbuster, to zvládnou snadno i tak.

14 komentářů:

  1. Časem se jejich účinnost sníží - naberou negativní energii. Je to asi jako s oblečenim, taky sečasem ušpiní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kolik Joule té energie naberou?
      Nebo spíše odevzdají, pokud je ta nabraná energie záporná?

      Pro porovnání: Špína na oblečení tvoří zhruba gramy až dekagramy (někdy i kilogram, když je to husté bláto).

      Vymazat
  2. nejsem na todle zručný,ani nemám prostředky....

    ale kdyby seto někdo rozhodl postavit , a kdyby to nebylo příliš drahé zaplatil bych sito ...a rovnou to vrzl na balkon do HK.....

    takže kdyby to někdo stavěl...tak se ozvěte na Rosajaroslav@seznam.cz a domluvily bychom se...

    ten klimateror mě pěkně sere..nevím jak Vy ale já mám toho plný zuby....a je třeba něco začít dělat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na.raných je tu zdá se mnohem více :-))))

      Vymazat
  3. To uz jsou "kouzla", ze? :-) uzasny... Jen skoda ze o tom vi tak malo lidi.. Ja osobne jsem tak na 80ti %, ale jednou si to taky postavim a presvecim se ;)

    OdpovědětVymazat
  4. http://barboraopelkova.blog.cz/1305/duchovni-stav-zeme-k-5-5-2013

    OdpovědětVymazat
  5. Tak mne to zaujalo a ze skušeností orgonitu věřím, že jsem si na papírovou pyramidku 10*10 cm nalepil 5 stejných 2cm kulatých orgonitků a včera při postupující frontě bouřek to bouchalo zdaleka a ze všech stran, tady pouze pršelo a téměř kolmo bez větru a bijících blesků. Na náhodu moc nevěřím, funguje.

    OdpovědětVymazat
  6. Mě tak napadá, k čemu všemu pak sloužily ty opravdické, co dokázaly, co měly vyvolat, potlačit v té době. Čemu třeba zabránit, nebo to naopak vyvolat. Protože když takhle hýbe s bouřkou, počasím malá pyramidka. Co teprve uměla a ještě pořád umí ta velká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U Velkých pyramid máme celou Saharu. Ta prý byla předtím zelená.

      Vymazat
    2. Ale pyramida v Bosně u Visoko je taky veledílo a kolik je tam zeleně... je celá zarostená ;-)

      Vymazat
  7. Zdravím všechny, máte někdo zkušenosti z papírovými kuželovými pyramidami od p. Blažejovského?
    A jak by šly posílit orgošem? Vašek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pyramida a kužel jsou různé tvary.
      Pyramida má jako podstavu obvykle čtverec.
      Kužel má jako podstavu kruh.

      Vymazat
  8. Taky možu potvrdit, že od doby výroby orgonitů (jakooo "na ničem jsme nešetřili" =)))))))) )je počasí mírnější a ubylo bouřek. Často to tu mlátilo šude kolem, do stromů aj jinde a bylo už nebezpečne chodit na bouřky potokem. Teď je spíše klid, ale budu pozorovat a porovnávat dál. Každý den se HHG nebo pyramida aj. "matroš" vozí autem, takže mají i trvalý pohyb - uvidíme, jak se bude počasí letos vyvíjet. Cílem je dostat vše do normálního stavu a eliminovat extrémy, které se poslední dobou pravidelně objevují.

    OdpovědětVymazat
  9. Aloha prosím zašlete mi nekdo celý ten návod pokud ho už má více lidí...hodně mě podobná věcička zajímá:) a určitě ji vyrobím a zkusím UPgrajdovat:) Asanti@email.cz
    MAHALO:O)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.