2. května 2013

O rozhovoru s Teal Scott: Juraj Kočár a Igor Chaun


Zveřejněno 28. 04. 2013
Jak se Juraj spojil se slavnou duchovní učitelkou a krásnou ženou a natočil s ní tří hodiny přes Skype, skvělý rozhovor o všem, na co jste se kdy chtěli zeptat - a neměli jste odvahu... :-) O mimozemšťanech, původu lidstva, Vesmíru, Sluneční soustavě, lásce, penězích a mnohém dalším. - Ptá se Igor Chaun pro GoschaTV.
IGOR: Přátelé, protože mne velmi zaujalo, že Juraj ze Slovenska natočil a zveřejnil tříhodinové video se slavnou duchovní učitelkou - a krásnou mladou ženou - Teal Scott, domluvili jsme se a natočili pro naši GoschaTV povídání, jak to všechno bylo, co si z toho Juraj odnesl a jak to bude pokračovat... A taky je tohle video o tom, přátelé, že nic není nemožné, když OPRAVDU CHCEME!

Originální stránky Scott Teal - www.thespiritualcatalyst.com
Stránky Juraje Kočára - www.novazem.info
Stránky s aktivitami Goscha o.s. - www.goscha.cz
Video Juraje Kočára - Interwiev s Teal Scott 28. 3. 2013 http://orgo-net.blogspot.cz/2013/04/nova-zem-interview-s-teal-scott.html
Přepis videa Interwiv s Teal Scott 28. 3. 2013: http://orgo-net.blogspot.cz/2013/04/teal-scott-rozhovor-28-3-2013-prepis.html


http://youtu.be/U32VftYJEoc



P. S. Orgonet: Tento rozhovor s Jurajem mi udělal stejnou radost jako jeho rozhovor s Teal Scott. Protože slyšet a vidět krásnou duši je vždy zážitek (:-))))

3 komentáře:

  1. Díky Goscha Tv za zprostředkování zážitků Juraje z video-rozhovoru s Teal Scott a díky hlavně Jurajovi, že takovýto rozhovor uskutečnil a byl zde publikován. Uvedené video s Teal je v každém případě silným informačním přínosem a zážitkem. Honza.

    OdpovědětVymazat
  2. rozhovor úžasný , taky jsem ani nedutal . jen mi nesedí taková zásadní drobnost - galaktická rada ještě nerozhodla , zda nám budou představeny mimozemské bytosti , a Teal se takto prezentuje . možná jsem to jen nepochopil , ale mě připadají její sdělení docela zásadní , tak bych si dovolil tvrdit , že si v tomto směru protiřečí , nebo porušuje status galaktické rady .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správně jste postřehl - Teal má značné možství protimluvů nejen v rámci svých tvrzení, ale též vůči informacím podobného druhu z jiných zdrojů, než jaké má Teal ! Proto znovu dobře vůkol pozorujmež, zda jsou nám elementálové vůbec nakloněni !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.