30. května 2013

Praha 9°C, Murmansk 30°C

Díky čtenáři za upozornění na to, že v Murmansku, nejsevernějším městě Ruska, za polárním kruhem, mají tropy - až 30°C, zatímco u nás máme stěží 10°C ...
Prostě klimateroristický bordel ...




Díky čtenáři i za teplotní mapu. 

Mapa teplot ve světě. Krásně jsou vidět ty tropy na severu Evropy. A v Africe 45°C.

Takže jak je vidět, z Afriky ženou klimateroristé horko na východ a odtud na sever ... pokus ohřát Arktidu, aby se roztopil led a oni mohli dělat ropné vrty?

http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/om/svet/T2m_svet.gif
(Kliknutím zvětšíte.)




28 komentářů:

  1. Alta, Norsko - Lat.: 69° 58' North, Lon.: 23°16' East: Pátek noc 20, den 27; Sobota noc 21, den 28; Neděle noc 20, den 26.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten tropický vzduch vyhnali opravdu hodně vysoko na sever. Zatímco u nás je téměř "dušičkové" počasí. :-(

    OdpovědětVymazat
  3. Posílám ti link na zajímavé informace, mající vztah k počasí které teď vládne v Evropě. Došlo totiž k něčemu, co bylo předpovídáno stovky let. K uchycení té věci ve středu Evropy je nutná negativní energie a toto počasí to krásně podporuje.

    http://www.rahunta.cz/news/davne-proroctvi-ktere-jiz-zijeme-/

    Osobně neuznávám žádné náboženství včetně materialismu, protože je třetí cesta. Možná se ti informace v linku a v odkazu z toho linku budou zdát šílené jako nejdříve mě, ale po pečlivém přečtení to hrozivě zapadá do střípků které znám.
    Co je hlavní, je možnost ochrany pokud chceš, informace najdeš tamtéž.
    Něco mi říkalo, že ty bys měl vědět. Nečekám, že to budeš publikovat. Je to příliš vzdálené od této pseudoreality, aby to bylo kladně přijato na tvém webu.
    Six

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevim co si o tom mam myslet. Nic nezatracuji, jen nevim co s tim.

      Vymazat
    2. Když nevíš, nač píšeš....?

      Vymazat
    3. Pro Anonymní30. května 2013 20:48

      Méně jedu bych prosil do zdejších komentářů ! Pokud ani vy nemáte co k tématu říci, a uchylujete se jen k napadání diskutujících, laskavě odsud zmizte a už se sem nevracejte !:P

      Vymazat
    4. Byl bych nerad, aby zapadla tato informace:

      "Nevím, jestli je už ta správná doba ke zveřejnění informací, které jsou stejně již zveřejňované, aniž bych chtěl vyvolávat zbytečný poplach. Ta doba, která byla předpovězena Ježíšem Nazaretským, je zde! Vše co bylo popsáno v Janově Apokalypse se již děje... Boj probíhá otevřeně i skrytě na mnoha frontách. Heroickou práci a boj prováděla dříve osamocená a nyní již silně podporovaná Petra Bostlová, kterou jsem zde již jednou uvedl. Vše co píše je PRAVDA a je to ještě horší, než si je schopna plně uvědomit. Podívejte a čtěte stránky, které jako blok píše: http://petrabostlova.wordpress.com/, přečtěte si i odkazy a mějte Srdce otevřené Světlu a Lásce.

      Více zde: http://www.rahunta.cz/news/davne-proroctvi-ktere-jiz-zijeme-/

      Bylo by krásné, kdyby Orgonet přestal Petru Bostlovou ignorovat a vzal ji na vědomí. Je to čistá a velice obětavá duše, která pomáhá zednářům najít cestu z temnoty a strachu zpět ke světlu. Petře zablokovali již 2 blogy. Něco z toho jsem převzal a dal sem:

      http://bnw-nwo.wz.cz/BNWO.html#3

      LK

      Vymazat
    5. Naskýtá se otázka, zda současná povodeň v Čechách může být trest, pomsta na rozkaz z Londýna (Evelyn Rothschild - nejvyšší zednářský zlosyn na evropské půdě!) za to, že se podařilo česko-slovenské modlitební skupině čítající více jak 1000 lidí, vyhnat satanaela-antikrista (satanova zplozence !) z pražského Templu potažmo z ČR. Utekl odtud v pátek 31.5.2013 před polednem na Slovensko, kde mu slovenští zednáři vybudovali podzemní templ pod hradem Děvínem nedaleko Bratislavy.

      Apropo všiml jsem si na radarových mapách, že nad jihočeskou oblastí se oblačnost tornádovitě točila kolem dokola na jednom místě s velkým kruhem uprostřed (mohutný komín?). Radar to nemohl být. Žádný jsem v té oblasti na satel.mapách nenašel. Proto si myslím, že ten jev způsobovalo něco, co bylo nahoře na obloze nebo dokonce až na orbitě Země. Pak je tu ještě verze s těmi bleskotřesky a záhadnými podmořskými zařízeními na bázi TTA, zvukových, skalárních vln apod. Ale spíš si myslím, že bylo něco nahoře.

      Vymazat
    6. Mohly to být možná takovéto létající takticko-operační plošiny (viz zde : http://ulozto.cz/xTBqgztg/letajici-plosiny-jeste-vetsi-jsou-kosmosfery-na-orbite-zeme-jpg) nebo ještě větší Kosmosféry na orbitě Země.
      Na mořích má USA a Rusko něco jako plovoucí základny, doky pro lodě, ponorky, letadla a vrtulníky (viz zde : http://ulozto.cz/xTxkHYu2/plovouci-zakladny-s-letadly-a-ponorkami-jpg). Na svých palubách mohou mít různá zařízení, která mohou emitovat energie, vlny podobné haarpu nebo TTA.

      Vymazat
  4. Mapa teplot ve světě. Krásně jsou vidět ty tropy na severu Evropy. A v Africe 45°C.

    http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/om/svet/T2m_svet.gif

    OdpovědětVymazat
  5. Ste šmejdi!!!!! Klimateroristi.

    OdpovědětVymazat
  6. ahojte :-)

    mám pro vás skvělou zprávu! :-) Právě k nám do Čr přišlo léto, krásných 21-34 stupnu každý den od teto chvile až do října, slunko sviti na krasne modre obloze děkuji :-)))

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach, to by bylo krásné! Škoda jen, že to je ze světa fantazie....

      Vymazat
    2. :-))) To je skvělej nápad! Dík:)

      Vymazat
    3. Dneska asi ne, ale zítra možná ano. Zkuste třeba předpovědi podle systému Aladin:

      http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/ov/aladin/results/ala.html

      Vymazat
  7. Tady je vidět na snímku z NOAA, jak jim tam nahoře trošku přitopili: http://www.chmu.cz/files/portal/docs/meteo/sat/noaa_avhrr/201305301410_NOAA15/201305301410_NOAA15_EU_RGB124.jpg

    OdpovědětVymazat
  8. ja vedel ze to nemuze byt normalni,leze my to na nervy,chtej nas psichicky zdeptat,cely rok topime jak hlupaci!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, protopíme dvakrát tolik, a kdo to bude cálovat ? Ať to platí ti satanovy děti, co to způsobujou !

      Vymazat
  9. V Praze-Ruzyni svítilo Slunce od začátku roku pouhých 80 hodin. Za stejné období minulého roku to bylo 417 hodin !

    OdpovědětVymazat
  10. Prý za to může CO2 :D http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/229498-klimatolog-miliardy-na-nove-fosilni-zdroje-jsou-vyhozene-penize/

    OdpovědětVymazat
  11. Tak preto dnes na vychodnom Slovensku mali vsetko posypane pieskom zo Sahary! hlasili to aj v spravach a na SHMU. šmejdi su to!raz ich tieto experimenty pridu draho!

    OdpovědětVymazat
  12. Dobrý večer, dnes jsme v Norsku ve městě Tromsø měli 23°C... teploty se tu drží téměř celý týden od těch 23 po 25 což jsou rekordní teploty... člověk jede za zimou a málem se může rochnit v moři...
    Věrná čtenářka Sagasis

    OdpovědětVymazat
  13. No tak jasně, přeci byste nechtěli, aby tam suroviny těžili skrz ledovec? To byste jim přáli vy chátro nevděčná? Plíseň na vás pošlem.
    http://www.novinky.cz/veda-skoly/303386-smrtici-plisnova-infekce-znepokojuje-zapad-usa.html
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  14. Bývají tam běžně takové pečáky:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Murmansk#Climate

    http://www.murmansk.climatemps.com/

    Průměrná denní teplota se vypočítává tak, že se vezme teplota v 7, ve 14 a 2x ve 21 hodin a vypočítá se aritmetický průměr. Takže když je průměrná třeba 8, tak odpoledne může péct až klidně na těch 30. Navíc je tam golfský proud a jsou kousek od vody, takže proč ne...

    OdpovědětVymazat
  15. a čo tak to konečne zastaviť?

    OdpovědětVymazat
  16. A my jsme uprostřed toho vzdušného víru. Viz. poslední obrázek.

    OdpovědětVymazat
  17. http://www.varovani.org/
    175. Poselství Ježíše ze dne 25. srpna 2011 v 20:00.


    MNOHO ZEMÍ BUDE ZAKOUŠET KLIMATICKÝ CHAOS



    Má drahá, milovaná dcero,

    požádej všechny mé bojovníky modlitby, aby se modlili za ostatní. Ti zahrnují nevěřící a ty, jež jsou chyceni do pasti násilí a nenávisti. Beznadějně bloudí a pokouší se ve svých životech najít lásku a mír a shledávají, že to není možné. Musíte se za ně vytrvale modlit, protože bez vašich modliteb klesnou do plamenů pekla. Kdyby mohli být i jenom trochu povzbuzeni, aby udělali krůček ke Mně a byli připraveni naslouchat mým slovům, pak by jim byly dány milosti tak, abych je mohl vzít do mé náruče.

    Má dcero, svět se teď musí zastavit a věnovat Mi pozornost. Velmi brzy budete svědky série zemětřesení a záplav. Mnohé země zakusí chaos, vyvolaný klimatickými katastrofami. Jsou to tresty, vržené mým Otcem na lidstvo. Hřích bude potrestán, má dcero, a ty země, jež jsou vinny podporováním umělého přerušení těhotenství, neuniknou trestající ruce mého Otce. Modlitby odvrátily mnoho takových trestů, přesto však člověk pokračuje v hříchu a uráží mého Otce ohavnými a nechutnými činy člověka proti člověku, včetně [zabíjení] nevinných dětí v lůně [matek].

    Naléhavě vás prosím, abyste se modlili za mé děti v těch zemích, které neuniknou tomuto trestu. Můj Otec se hněvá. Už nebude stát stranou a dívat se, jak člověk ničí lidstvo. Země by implodovala, kdyby člověk nebyl zastaven. On, můj milovaný Otec, pozdrží mnoho trestů, dokud nepřijde Varování. Potom, i přes nastalá obrácení ke Mně, se člověk znovu navrátí k hříchu. Tyto vyměřené tresty mají ukázat, jak tvrdý může můj Otec být. On miluje všechny své děti, ale On stvořil svět a člověku prostě nedovolí, aby jej zničil.

    Modlete se, mé děti, za všechny vaše bratry a sestry.



    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.