25. května 2013

Radary Nexrad vytvořily extrémní tornáda v USA

Na youtube právě objevuji velmi zajímavý kanál WeatherWar101, dokazující manipulace počasí v USA, podobně jako zde sledujeme my, sledováním radarových snímků ukazujících "haarpové kruhy". 
Takže máme další střípek do mozaiky, jak to klimateroristé dělají! 

Přináším aktuální video o umělém tvoření nedávných extrémních tornád pomocí radarového systému Nexrad. 



Radary Nexrad vytvořily smrtící tornáda v USA
Překlad videa: OrgoNet

Začíná sezóna umělých tornád …
(Pozn. Orgonet: Info česky o devastaci v Oklahomě např. zde )

Televizní zpravodajství:
Nejnovější zpráva za Severního Texasu: asi 20 lidí zemřelo při tornádu ve městě Cranbury. K tornádu došlo před západem slunce, padaly kroupy velikosti basebalového míče. V oblasti byly těžce poškozeny stovky domů, mnohé zcela zničeny. Mnoho lidí bylo zraněno. Všichni dosvědčují, že tak silný déšť a tornádo nikdy nebylo.
Další bouře a škody vznikly v Oklahomě, opět kroupy velikosti míče.
Meteorologové vydali varování pro střed státu, od Texasu po Michigan. Dosud byla sezóna klidná, nyní hrozí tornáda všude po celý víkend.
Obrázek: Ihned po bouři – dům je pryč, nezbyly ani žádné trosky, jako by to někdo uklidil.
Meteorolog ukazuje, kde se očekávají další bouře. Bouře se budou tvořit velmi vysoko a tím budou velmi silné.
Za den by jedno tornádo stačilo, ale dnes jich bylo 16. Největší mělo vítr o síle 200 mil/hod.

Vznik tornád

Nic není tak pobuřujícího jako dívat se na takzvané „meteorology“, stojící uprostřed trosek, které bývaly domovem lidí, a tleskají si, jak dokázali lidi předem „varovat“ před těmito lidmi vytvořenými hrůznostmi.

Bravo meteorologům – myslím si, že před tímto dnem dostali hlášku o tom, že takové bouře budou uměle tvořeny.

Avšak, i když nejste na seznamu těch, kteří dostávají předem hlášení, že přijdou (=budou uměle vytvořeny) tyto systémy bouří, můžete o nich vědět předem, pokud porozumíte složkám, metodám a mnohočetným visuálním důkazům vzniku a řízení těchto bouří.

Jak se tvoří přirozená tornáda

1. Vzduch rotuje z důvodu střihu větru.

Ve dvou různých výškách foukají větry různou rychlostí, a vytvoří střih větru. Například vítr ve výšce 1000 stop nad povrchem fouká rychlostí 5 mil(hod, a vítr v 5000 stopách fouká rychlostí 25 m/hod. To způsobí vytvoření horizontálního rotujícího sloupu vzduchu.


2. Rychlejší otáčení vytvoří trychtýřovitý mrak.

Pokud je tento sloup zachycen do vzestupného proudu, ten ho zhustí a urychlí (něco jako bruslař při piruetě, když dá ruce k tělu). Tím je vytvořen trychtýřový mrak.

3. Trychtýř rotuje a dosedne na zem.

Déšť a kroupy z bouře způsobí, že mrak dosedne na zem a vytvoří tornádo.

Jak se vytváří umělá tornáda? Jsou potřeba:

1. Nanočástice kovů ve vzduchu: aluminium, barium, stroncium, titanium, kadmium, chróm, měď, nikl, železo, zinek.
2. Pulsní rotační frekvence radarů Nexrad vytvářející střihy větru 

3. Jistá frekvence radarů NEXRAD aktivující tvoření ledu kolem kondenzačních jader.
 Radary Nexrad

 Nejzákladnějším komponentem každodenního řízení počasí jsou radary Nexrad WSR-88D (Wether Surveillance Radar, 1988, Doppler), který je ekvivalentní radarům Doppler po celém světě.





Tato mimořádně výkonná zařízení, rovnoměrně rozložená po každém kontinentě, poskytují pulsní rotační frekvenci z různých úhlů, a ta je základem současné manipulace počasí.
Síť radarů v USA:

Zařízení Nexrad spotřebovává přibližn 50,8 kW energie. Včetně klimatizace a/nebo ohřívačů, které kontrolují teplotu hardwaru.

I když spotřebovává jen 50,8 kW energie, má speciální zařízení klystron (viz obrázek níže),  konvertující standardní obchodní proud na 750 000 wattů koherentní energie, která je vysílána každým pulsem.


Nejvyšší výkon je tedy 750 kW, ale vysílač je aktivní pouze 0,05 až 6,1% času. Vysílá asi 7 sekund každou hodinu – neboli asi 0,19% času.

Chemtrails - nanočástice těžkých kovů

Frekvence radaru Nexrad má malý účinek na čistý vzduch. Aby pulsující rotační frekvence vytvářená celostátní sítí byla účinná, ve vzduchu musí být něco, na co by mohla působit.

Existují mnohočetné a nepopiratelné důkazy, že každodenně je do naší atmosféry sypáno už po deset let po celém světě množství nanočástic kovů, jako aluminium, barium, stroncium, titan, kadmium, chróm, měď, nikl, železo a zinek (a spolu s nimi jako přídavek další děsivé a hrůzné komponenty). To je dokázáno např. i studií NOAA, která poukazuje na „nevysvětlitelné“ zdvojení množství „aerosolů“ v uplynulých 10 letech.

Není třeba ztrácet čas diskusí o tom, čeho jsme denně svědky nad našimi hlavami.

Pulsní rotační frekvence

Vzduch a voda plné částic těžkých kovů mohou být manipulovány výkonnými proti sobě působícími kruhy pulsní rotační frekvence, a tak mohou být vytvářeny extrémně prudké bouře, jak ukazuje 60 tornád v minulých 4 dnech. Včetně tornáda síly F5 v Moore, Oklahoma, o šíři 1 míle (způsobilo pole trosek o šíři 2 mil), které zůstalo na zemi 40 minut.

Působení pulsní rotační frekvence z radarů Nexrad lze pozorovat na většině radarových lokalit, i přesto, že snímky jsou retušovány. Jedním z raných, ale zářných příkladů lidmi vyrobeného bouřkového systému jsou snímky tornáda F5 v Joplinu, Missouri.

Četné stanice Nexrad generující pulsní rotační frekvenci v různých výškách vytvářejí masívní a dalekosáhlý střih větru nezbytný k současnému roztočení tuctů tornád.
Přesně tímto způsobem bylo vytvořeno o tomto víkendu 60 tornád, včetně síly F5 v Moore v Oklahomě.

Pozorujeme je jako prolínající se kružnice. U tornáda v Joplinu (2011, 116 mrtvých) bylo pozorováno prolnutí 8 kružnic - 8 radarů vysílalo své frekvence v různých výškách, proto tak obrovská ničivá síla.

Prolínající se kružnice při tornádu v Oklahomě:


Je možné pozorovat i aktuální pulsní frekvenci:

Na tomto příkladu je jasně vidět tvoření „frekvenčních kruhů“, které ukazují, jak se tyto pulsy roztáčejí oblačné systémů vytvořené z nanočástic těžkých kovů do obrovských vírů, které můžeme pozorovat téměř denně.

Jak se napájejí bouřkové systémy

Vytváření srážek
Zdroje pro superohřívané umělé srážky jsou hojně rozmístěny po celé zemi, a bezesporu se používají k tomu, aby podporovaly obrovské systémy bouří. Pamatujete si, že když jste byli děti, déšť byl svěží a čistý, a po dešti bylo vše osvěžené a jako nové?



Ještě se divíte, že při dešti to nyní páchne jako z továrního komína?

Zdroje srážek v Texasu jsou snadno pozorovatelné před a v průběhu vytváření těchto obřích bouřkových systémů.

Masívní a náhlé srážky široké jednu míli (ničivé pole bylo široké dvě míle) F4 které setrvalo 40 minut na místě v Moore, Oklahoma, bylo vytvořeno přesně stejným způsobem.

Vytváření supercel

Nejméně jeden komponent nanochemických mraků (nebo jejich kombinace) vyvolává okamžitou kondenzaci ledových jader, pokud je na něj aplikována jistá frekvence Nexrad. Tato skutečnost byla opakovaně dokázána v zimě 2012, a prokazatelně snižuje dramaticky teplotu vzduchu a vytváří sníh a kroupy při teplotách nad bodem mrazu.


Tento proces lze identifikovat podle bílých kruhů vytvářených ze stanic Nexrad. Aplikace jisté frekvence na nanochemické mraky vytváří okamžitě těžký mokrý sníh v oblasti kruhu, a způsobí náhlý pokles teploty.



Shrnutí:

Výroba umělého tornáda: 
  1. Systémy mraků vytvořené z nanočástic kovů jsou vytáčeny nahoru prostřednictvím pulsní rotační frekvence Nexrad, v různých rovinách, různou rychlostí a různými směry.
  2. Zdroje superohřívaných umělých srážek napájejí bouřkové systémy při jejich tvoření po celé zemi.
  3. Frekvenčně aktivovaná nukleace ledu vytváří studené vzduchové masy, které se srážejí s teplými vzduchovými masami za účelem vytvoření supercel.


Teď víte o tvoření tornád více, než kterýkoli meteorolog.

Řekněte jim, ať si přestanou gratulovat k tomu, že jsou schopni „předpovědět“ naplánované lidmi vytvořené bouře, a ať se začnou učit o realitě, které jsou tváří v tvář každý den.
Supercely by měly být vzácné – a teď je jich v průměru 20 denně.

Je nejvyšší čas, aby se začali zajímat o skutečné odpovědi, a ukončili svou evidentně záměrnou nevědomost a spolčenost s tímto globálním útokem proti všemu na světě, místo aby přinášeli živé záběry z hromad trosek, které bývaly lidskými životy ...

Kdo je ten, kdo vystavuje veškeré lidstvo meteorologům, prohlašujícím, že toto desetiletí umělé výroby počasí je tajemstvím, zatímco v USA je město za městem záměrně odplavováno povodní či vyhozeno do vzduchu a smeteno větrem ? 

Dodatek Orgonet:

Nacházím i jedno video zobrazující vývoj tornádové oblačnosti, která zničila město Moore, ze satelitu. A hle, je tu naše známá řada bouří, tvořených současně výbuchem. A jak jsou pěkně vidět šlehací díry a komíny, a v pěkných pravidelných rozestupech ...


Animace tvoření oblačnosti: 

Můj neumělý přenos na youtube: http://youtu.be/CcpW3clXNe0 


27 komentářů:

  1. KATOLICKÝ pruvánek v českém kráteru...http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/2936-jesitny-a-mstivy-halik-kadruje-a-udava-vadi-mu-co-o-nem-rekl-solis.aspx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ALARMUJÍCÍ INFORMACE :

      Toto prosáklo na veřejnost z obedienčního pražského zednářského oběžníku dne
      25.5.2013 v 05:16 hod.SEČ :

      „Dnes večer budeme vymítat Hospodina z oveček, které k nám přijdou. Chci vás upozornit, že naše animace již mrtvých těl opravdu funguje. Tělo dostává od „satanaela“ (pozn. antikrista, jenž byl zcela nedávno usazen na trůn pražského templu v podzemí pod kostelem Svatého Archanděla Michaela v Praze blízko Staroměstského náměstí !!!) jeho syntetickou duši a je napojeno přímo na „všehomíru“ (pozn. satana, otce satanaela !!!), jednajícího ve shodě se satanaelem (pozn. antikristem).

      Postupně budeme nahrazovat některé z vás symbionty a to vydechnutím Hospodinova života (tzn.usmrcením eutanázií !!!) a vdechnutí všehomírova života. Již 238 bratří se rozhodlo dnes v noci k této změně života a dopřejeme jim jejich touhu.

      Od začátku přítomnosti našeho „pána“ (tak pražští zednáři nazývají satanaela !!!) již máme následující výsledky:
      1.Vzestup na 147 000 věřících (v satana jako svého boha !!!) i přes odpadnutí 2 000 bratrů a sester.
      2. 632 nemrtvých symbiontů, které skĺadujeme v protiatomových krytech.
      3. Konečné číslo armády (satanaelovy) bude 666 a bude se jednat o elitní vojáky našeho pána. Budou poté stravováni infuzemi a velmi důkladně připraveni.

      Jak vypadá akce černá svíce pro české kostely? satanael (pozn. antikrist) přikázal hromadně zaměňovat posvecené kostelní svíce za znesvěcené svíce z pražského templu. Posvěcené svíce musejí být nošeny do templu a zde dále používány.

      Dnes večer obdržíte „satanaelovy kapky“(voda, svěcená satanskou černou mší s krvavou obětí !!!). Pamatujte dobře, že se všichni s těmito musíte dostavit do svých kostelů ve svých městech a tyto kapky přikapat do svěcené vody. Jedná se o destilovanou vodu, která ovšem byla rituálně (zne)svěcena samotným satanaelem. Nedbejte na to, že se jedná o pár kapek a miniaturní ampulku pro každého, protože věřící přicházející do svého kostela se křižují svěcenou vodou a představte si, když se do ní dostane esence satanaela! Úžasné vítězství nad Hospodinem! Vysmíváme se tím Hospodinovi (tj.Pravému Bohu Světla a Lásky)

      Postupně pro vás budeme připravovat sakrální předměty. satanaelovou (pozn. antikristovou) vodou je třeba vykropit také rohy vašich bytů a domů a historické kříže je třeba zavěsit obráceně. Již netřeba se skrývat, doba pokročila a můžeme již otevřeně hlásat, že Praha je již městem „pána“ (pozn. antikrista).


      Na závěr uvádím odkazy na dvě opravdu šokézní videa, která odhalují spiknutí Vatikánu se zednáři a globalisty proti světu :

      ŠOK Vatikán ovládaný svobodnými zednáři fakta nejnovější info RKC je nevěstka Antikrista
      http://www.youtube.com/watch?v=3G_6BQFNjb0

      Odhalenie - Vojtech Kodet, Marián Kuffa, Róbert Bezák
      http://www.youtube.com/watch?v=2cH7YdsWPUI

      Vymazat
  2. Zdravím mistře,

    je ve vašich možnostech upravit kód tak, aby se každý odkaz, který sem kdokoliv včetně vás vloží, automaticky otevíral v novém panelu? Díky.

    OdpovědětVymazat
  3. kulturní uderka http://www.youtube.com/watch?v=xDnHfQtH0zU

    OdpovědětVymazat
  4. Nechápu co by někdo,ať již vláda či jednotlivec z takovéto úpravy počasí měl...nerozumím...Chápu principy výše popsané,věřím,že počasí ovlivňované je,ať už chemtrails či jiným způsobem-Haarp a pod.,např.při válečném konfliktu atd.,nebo vytvářením umělé oblačnosti,z důvodu zastínění před sluncem,chápu byznys s Monsandem a např.suchem...,ale nechápu proč by někdo chtěl povodně,tornáda a jiné jakoby přírodní katastrofy hnát takto do extrému....díky někomu bystřejšímu za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si,že všechny tyhle pokusy s počasím jsou teprve na experimentální úrovni,to znamená,že takové pohromy mají sloužit asi jenom jako experimenty před něčím velkým,nebo pokud by tyhle tornáda,záplavy atd. byly častější potom není žádný problém vyhlásit stanné právo a začít pomaličku s NWO,ale nechci se tady hrabat v konspiracích,je třeba si zachovat reálný pohled na věc.

      Vymazat
    2. Domnívám se,že se jedná o postupnou destabilizaci USA se záměrem nastolení korporatokracie v čele s Monsantem...

      Vymazat
    3. Kapitalismus potřebuje války ke svému znovuobnovení jinak končí v naprosto bezvýchodné krizi. Kvalitní zpustošení jim dává možnosti jak zkusit zlidí vytřískat co jde a hlavně spousty povolných ochotných pracovat na jejich kořistnickém systémku.

      Vymazat
    4. Jasny duvod k tomuto jednani je lekce neposlusnym a vytvareni strachu ostatnim, pak se dav lepe ovlada i s moznosti likvidace.

      Vymazat
    5. pro Adam Urbanek26. května 2013 11:37

      Člověče, jste naivnější, než bych předpokládal ! Přečtěte si Orgonetovy poslední články o haarpech na pustých ostrovech v mořích a na mořském dně. Pokud jsou toto dle vás pouhé začátečnické experimenty, tak jsem potom papež z Marsu !!!

      Vymazat
  5. Fakt je ten,že jsou tak arogantní a tak zvrácení,plní drzosti a opovážlivosti.Tihle šílenci posedlí po kontrole a moci se vlastnoručně zničí a všechny ostatní vemou sebou,pokuď se neprobudíme a nezastavíme je.Se všemi prokázanými důkazy hrozeb vůči lidstvu, nikdo jiný nezabil tolik lidí jako stát.Na akademické půdě je tento termín znám jako Democida. Největší nebezpečí je nevědomost. http://www.youtube.com/watch?v=eJM-rl4vI6w

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Největší nebezpečí je nevědomost." Proto je stále tolik hlupáků mezi námi !!!

      Vymazat
  6. to je aspon otazka proč tolik civilistu je bez domova to u nas při schvalovaní duležitych zakonu soudí za tykadylka ale tyto činy budou mít do budoucnosti jistě přesný cíl až bude řešení to se budem divit.

    OdpovědětVymazat
  7. pro Anonymní26. května 2013 0:05
    asi je to z mý strany totál úlet, ale třeba ne....
    konspirace??!!..
    Orgonet vidí v Obabmovi světlou duši.. Jestliže na Exopolitice je z 50% pravdivý článek PROČ NÁM PLEJÁRANÉ LŽOU, pak se nacházíme ve válce, o které vědí jen zasvěcení...., mezi které Obama zřejmě patří...Na naší Zemi existuje "X"mimozemšťanů... jsou hodní, ale taky šíleně zlí a nebezpeční..., kteří chtějí naši planetu pro sebe....je to odvěká válka, kdy máme pořád navrch, protože máme cit a emoce...a v srdci Boží jiskru, které oni nemají... V minulosti se stalo, že nás několikrát chtěli zničit, a vždy se jim to téměř povedlo...naposled to byla Atlantida..., která byla technicky dokonalejší, než známe nyní my... takže ONI STEJNĚ, JAK SE TO DĚJE I DNES, i tehdy zblbli na Zemi pár jedinců, kterým vysvětlili, jak chutná moc a vše s tím spojené.., a začali tak veleúspěšně lidskou společnost destabilizovat tak, až došlo k fatální válce... Oni to nemohou udělat otevřeně, jednají skrytě skrze nás - Pozemšťany -, protože jinak by mohli vyvolat svoji destrukci těmi hodnými..., kterých je naštěstí víc... Když se zničíme my pozemšťané, zbyde tady prázdná, možná chviličku neobyvatelná, planeta..??? ASI PRO KOHO...?????
    My na rozdíl od nich máme emoce, intuici, kreativitu a hlavně LÁSKU,...obrovskou tvůrčí sílu... Ti zlí mmozemšťané jsou pro nás velmi, velmi nebezpeční... Proto Obama podepisuje další zákony navržené Monsantem..., doufajíce, že my máme svůj rozum a nebudeme to používat a nebo to nějak jinak obejdeme... Přeci taky neskočíte do studny, když vám to někdo řekne... Pochod proti Monsantu je super, ale když jeho osivo přestanou lidi používat, bude to určo účinnější... :-))A tohle se dá aplikovat zcela všude...Je to prostě NAŠE ROZHODNUTÍ...Pochopte, že změna vládní strany, či demonstrace nic nezmění....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevytvářej si v sobě moc strachu:) celá ta teorie o tom,že nás nějací zlý mimozešťané chcou zničit, už dávno stroskotává na tom,že kdyby chtěli už tu nejsme. Jen z dalších konspirací udělaná ke strašení lidí na podporu temnářů. Za obamou nejsou mimozemšťané to asi určitě ne. Ale obrovskej mamon, hooodně moc narvaný konto, a zřejmě aji slíbenej hodně vysokej post v tom "systému",kterej chtějí vytvořit asi nwo, nebo něco takovýho.

      Vymazat
    2. oni nás zneužívají a otročí už tisíce let a to tak že o tom nevíme , a o to je to horší

      Vymazat
    3. Na ovládání lidí potebují zase lidi, a to se jim vskutku daří až móóóc dobře !

      Vymazat
    4. Emocie maju aj zvierata...

      Vymazat
  8. nevím kam to napsat v 18:45 byly videt 2 duhy a vždycky pak povodne.Již dvakrat se to vyplnilo,toto leto zima a dešt.

    OdpovědětVymazat
  9. hlavně nediskutovat k tématu článku, že; čím víc nepříjemný to je pro zaměstnavatele bdělých myšlenkových strážců našeho nového velkého kámoše, tím víc duchovna a blbovna v nich je.
    K tomu co si ti usrahelláčtí mamlasové doma dělají se stačí podívat na fotky usa modis s rozlišením 250 metrů. Jsou tam znát všechny na tomhle webu popisovaný technologie. Jen to dá tak půlhodinu času projet všechny kvadranty.
    http://ge.ssec.wisc.edu/modis-today/
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  10. a ještě jsem zapomněla, že pokud budou světu říkat pane PENÍZE, tak většina z nás bude úplatná a nic moc se nezmění....
    Ale ZMĚNA SE BLÍŽÍ....NEBUDE TO NIC PODOBNÉHO TOMU, CO JSME KDY ZAŽILI, ČI JSME PŘEČETLI V UČEBNICÍCH DĚJEPISU.... BUDE TO KRÁSA...PŘENÁDHERNÁ KRÁSA..., KDE JE HOJNOST, SMÍCH S RADOSTÍ A LÁSKOU....
    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napřed ale bude pád velkého babylona s obrovským celosvětovým rachotem. Kolik lidí to smete, těžko říct. Ti, co pořežijí, snad vybudují nové lepší společenství lidí, Země a vesmírného vládce. Neboli spojí se to, co je na zemi s tím, co je mimo ni, a naopak !

      Vymazat
  11. Nexradar je také ten bavorský Eisenberg či Elsenberg v okrese Oberviechtach blízko západočeských hranic !

    OdpovědětVymazat
  12. ORGO, NAŠEL JSEM VELMI DŮLEŽITÉ VIDEO S UTAJENÝM HAARPEM S OBROVSKÝM SMĚROVÝM ROZSAHEM MEZI JIŽNÍ AMERIKOU A AFRIKOU NA NEPOJMENOVANÉM OSTROVĚ V MOŘI. STÁLO BY TO ZA ZDEJŠÍ VYVĚŠENÍ A PŘEKLAD I PRO OSTATNÍ ORGONEŤÁKY.

    'HAARP' MASSIVE TTA's DISCOVERED on SECRET ISLAND and SEA FLOOR Causing 2 EARTHQUAKES ???
    (HAARP "MASSIVE TTA objeveného na tajném ostrově a na dně moře. Kauzální 2 zemětřesení ??)
    http://www.youtube.com/watch?v=znaTirqLIds

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, právě jsem to zhlédl a rozhodně to stojí za vyvěšení na Orgonetu.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.