6. května 2013

Teal Scott: Sebeláska - velká zkratka k osvícení

Ahoj orgo

posielam podla mna jedno z najdolezitejsich videi od Teal ake kedy spravila.





P. S. Orgonet:
Myslím, že problémem tohoto videa je, že pojem "sebeláska" má pro nás nepříznivé konotace, jako sobeckost, pýcha. Teal má však na mysli jiný význam. Pro porozumění tomuto videu by bylo třeba přeložit i její článek "Sebeláska je lekce, skrze niž se realizují všechny ostatní lekce,", kde je tento pojem vysvětlen.



26 komentářů:

  1. jemne upravene ...:)


    -----------------------------------------
    ... CO BY SPRAVIL TEN, KTO MILUJE ?
    --------------------------------------------
    ... aplikujte v kazdej chvili od teraz ... prajem dni plne prekvapeni a silnych prežití ...

    sp slav

    OdpovědětVymazat
  2. všetko, čo Teal rozpráva mi dáva zmysel, ale vie mi niekto pragmaticky zdôvodniť, prečo je v jej videách pomerne veľa illuminátskej symboliky? premýšľam nad tým dlhšie a úprimne - nemám zatiaľ v sebe jednoznačnú odpoveď a práve tá symbolika je pre mňa v istom zmysle brzdou, tak to pociťujem, naplno uveriť jej prezentovanému len dobrému úmyslu, rád si vypočujem názory na môj postreh

    tsi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Suhlasim s tebou...aj ja by som rad poznal odpoved, preco prave v Teal video prispevkoch sa vyuziva symbolika hlavne pyramidy s okom. Niesom som si celkom isty ale na jednej z fotografii je dokonca zachytene "chemtrial", mozno sa mylim mozno nie..Ved posudte sami...:)))

      Prajem Vam pekny a slnecny den:))

      Vymazat
    2. pyramidy s holografickým okem měli už v Atlantidě

      Vymazat
    3. To preto lebo už v Atlantíde boli ill. (nerada píšem celé ich meno...)
      Ja jej tiež preto neviem/nechcem veriť...

      Vymazat
  3. Díky moc, to stejné jen jinými slovami popsal Neal Donald Walsh v knize HOVORY S BOHEM:

    Když budete stát před jakýmkoliv rozhodnutím, zeptejte se sami sebe: "Co by udělala láska"?

    Krásné probouzení všem přeje Honza :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Je to milé, len mi vadí to precízne nalíčenie... B

    OdpovědětVymazat
  5. Orgo, proč máš Teal za neomylnou bohyni ? Uvidíš, že se zklameš, jako v případě 21.12.2012 ! Až to přijde, vzpomeń si na tento příspěvek ! Sionisti jasně deklarovali, že budou provádět na oko hranou opozici i na duchovní a ezoterické platformě. A sebeláska do toho schématu pěkně zapadá ! Jeden můj známý, co toho hodně zažil, byl dlouhodobě na cestách v zahraničí, mi připomínal, abych si dal dobrý pozor, s kým obcuji, a je jedno zda tělesně nebo duchovně !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to že nerozumíš tomu co teď probíhá neznamená že tomu nerozumí jiní

      Vymazat
    2. nemyslím si, že tomu nerozumie, ja som skôr názoru, že tomu práve veľmi dobre rozumie a prikláňam sa k názoru (6.5.2013 21:50), ja si myslím, že to vystihol presne, málo sme obozretní na tzv. riadenú opozíciu a tá je mimoriadne činná v duchovnej sfére prostredníctvom rôznych posolstiev a ich medializovaných vyslancov, duchovných vodcov je čoraz viac, nepopieram, aj mňa zaujíma tento smer, inak by som sem nechodil, ale som opatrný práve z dôvodu, ktorý je uvedený vo vyššie uvedenom príspevku, už pre pár rokmi som čítal Neala Donalda Walsha, aj mňa zo začiatku oslovil, ale čím som sa dostával hlbšie do podstaty jeho myšlienok a preštudoval som si čo to o jeho osobe a najmä o jeho kontaktoch a priateľoch, začal som pochybovať a stále som na tejto úrovni voči jeho osobe, proste intuitívne som začal pociťovať, že to nie je všetko tak, ako sa na prvý pohľad zdá a ten istý pocit mám aj u Teal + u veľa ďalších duchovných (ale aj neduchovných) vodcoch a pri ich posolstvách, netvrdím, že nič z toho, čo prezentujú nie je pravda, ale dávam si pozor na staré známe - najjednoduchší (zároveň ale najotrávenejší) kokteil ovládnutia mysli a jedinca aj v duchovnej sfére je ten, ktorý je namiešaný z trošky pravdy, poloprávd a klamstiev, elitári disponujú poznaním, vedením o ezoterických a duchovných dannostiach a schopnostiach starovekých mystérií, rozvinutých kultúr na najvyššej úrovni a v oblasti ovládania duchovna, ezoteriky sú majstri, práve preto môžu ľudí ľahko zmiasť (zvlášť smädných po hľadaní a poznaní) a po kvapkách im kvapkať presne to, čo oni uznajú za vhodné, treba si všímať aj zdanlivo nepodstatné detaily, naznačujú veľa, ale nesmú sa prehliadať a oni sa prehliadajú práve z dôvodu, že sú na najviditeľnejšom mieste (ako je napr. aj illuminátska symbolika vo videách od Teal), tá tam nie je náhodou, niečo znamená a keďže vieme, koho je to symbolika a čo znamená, keď ju verejne prezentujú (obklopuje nás už všade), treba uvažovať aj v tejto súvislosti, symbolika je oznamovací, utajený "kód" toho, kto za tým, čo sa prezentuje verejnosti stojí (týka sa to už každej sféry našich životov, len si skúste ju pozornejšie všímať filmy, hudobný priemysel, internetové stránky, reklamy etc. a samozrejme aj každodennú realitu)a kto má v skutočnosti (v pozadí) pod kontrolou daný jav, vec, skutočnosť a pod., takto to vidím ja

      Vymazat
    3. vidíš ty, já vidím jen Lásku :-))))

      Vymazat
    4. To čo píšete o D.Walschovi sa udialo aj mne. Takže vlani som darovala všetky jeho knihy komusi z Prahy, ten sa vyjadril, že sa nevie "začítať".
      Keď pozerám človeka na videu, občas vypnem zvuk, a text. Všímam si len reč tela, skúste.
      B

      Vymazat
  6. Moje intuice je, že na ní koukám jako muž na ženu, jinak má pravdu a z videa jsem si určitě něco vzal ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pozor na to ! A to, že Teal je velmi krásná až nakažlivě přitažlivá žena. Ona to o sobě moc dobře ví, a taky se proto tak prezentuje (úpravy,oblečení (často sexy ležérně odhalená)nebo líčení apod.). To je její velká podprahová deviza, jak spolehlivě působit na mnohé muže, ale i ženy. Je totiž velmi dobrá herečka. Nemyslete si, že na tuto stránku projevu Teal nikdo z vás nereaguje žádoucím způsobem, aniž si to kolikrát nebo zda vůbec uvědomujete. Jednodušší lidé s jednoduchým myšlením se samozřejmě proti tomuto negativně ozvou. Ale s tím počítám již nyní.

      Vymazat
  7. Už jsem to poslala kamarádce, která tenhle problém má. Jsem zvědavá, jestli se podle toho zařídí a jaký to bude mít výsledek... :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ludia spametajte sa ta illuminatska symbolika vam uz prerasta cez hlavu oni zneuzili plno symbolov ale ide hlavne o to aky mas zamer vsetko je neutralne..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemáte ilumináty i pod postelí ?? :-))))))oni si tak neříkají...

      Vymazat
    2. U nás trpaslíci ! Nejsou vidět potvory, a navíc se pod tou postelí hrozně rychle množej :-)))

      Vymazat
  9. ja by som tu vetu tiež asi trochu pozmenil na verziu CO BY SPRAVIL TEN, KTO MILUJE ? alebo CO BY SPRAVIL TEN, KTO MILUJE SEBA AJ DRUHYCH?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vidím už základní rozpor v termínu sebeláska. Ta přece nemůže nikomu nic dávat, rozdávat, když se orientuje jen na objekt sebelásky ! Dávejte si dobrý pozor na významy a obsahy slov, pojmů, ať nejste sami sobě nakonec za hlupáky !

      Vymazat
    2. sebeláska není ve smyslu ego a narcismus , ale když miluješ sebe pak miluješ i ostatní, protože pochopíš že všichni jsme jedno !!

      Vymazat
    3. Hm, možno skúsiť nahradiť slovo sebeláska slovom : prijímam sa.

      Vymazat
    4. Znovu opakuji, zvláště pro ty zabedněné, že sebeláska vyjadřuje vztah sebe výhradně k sobě samému, a NIKOMU JINÉMU ! Pokud tedy chcete svou láskou, ne sebeláskou, zahrnout i jiné bytosti, musíte v první řadě volit obsahově i pojmově jiné termíny než co vyjadřuje a naplňuje slovo sebeláska ! Verstehen Sie ?! Nebo vám to mám říct taky španělsky - Comprender ?!

      Vymazat
  10. Pro začátek snad dobrý, stejně zjistíme že musíme začít sami od sebe. Pak je to ovšem mazec. Přeji všem krásný den v naší 3d mapě. Jakub

    OdpovědětVymazat
  11. Idú TURICE - kresťania vedia o čom to je. Prílev ducha-energií, vyliatie, milosť, tak si prajem, prosím, hoci do kostola nechodím - milosť prezretia daj nám o Pane.... hlavám dubovým :-)) B

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.