3. května 2013

Teal Scott: Vize společnosti Teal Eye

Významné aktuální video od Teal Scott z dílny Juraje Kočára.

Zveřejněno 8. 04. 2013
Teal popisuje dovody prečo založila spoločnosť Teal Eye a aké oblasti chce za jej pomoci rozvíjať resp transformovať:
Integratívnu medicínu
Alternatívne zdravie
Zvdelávací systém
Vzdelávacie programy pre rodičov
Potravinársky priemysel
Reforma systému spravodlivosti

Preklad: http://www.novazem.info/
http://www.facebook.com/NovaZem


http://youtu.be/sk_SfrgKCtk



P. S. Orgonet: Z přízemního pohledu 3D zní tento plán možná příliš fantasticky, ale z vyšší perspektivy je to určitě fantastický plán, a věřím, že Teal má schopnosti ho uskutečnit.

P. S. 1. Pokud chcete psát k tomuto příspěvku komentář, tak si nejdříve poslechněte video a pokuste se pochopit, co Teal říká, abyste se mohli vyjádřit k věci.

46 komentářů:

  1. Musim sa priznat, ze som touto informaciou dost zaskoceny. Nemozem si pomoct, pretoze si momentalne neviem odpovedat na tieto otazky.

    1) Preco spiritualne zalozena osoba ma zaujem o vytvorenie najbohatsej firmy,(kapitalisticky "monopol) na svete?

    2) Z coho teda a z akych financnych zdrojov by sa tento kapital rozrastal? Dobre vsetci vieme, ze svet sa topy v dlhoch. Za priklad si zoberme samotne USA, ktore ma dlh v "astronomickych" cislach. Takze ak tomu spravne rozumiem, aka cifra sa nachadza po biliarde?? " Trilion". Opravte ma, ak sa mylim.

    3) Co znamena slovne spojenie "najbohatsia korporacia" na svete?

    Teal mam velmi rad, je to skutocne pozoruhodna bytost a preto sa mi to velmi tazko kritizuje a vobec, pripustit si myslienku "zatratenie ludstva":)))))

    P.S. Kazdy ma pravo na svoj vlastny nazor.

    Prajem Vam pekny den.

    Skoro som zabudol. Niesom nejaky paranoidny konspirant, ja si len rad vsimam veci. Vsimli ste si aj Vy ten nazov company? "TEAL EYE" s okom v strede pyramidky:))))))))))))))))

    Robo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus si ji poslechnout ještě jednou. Teal vše (aspoň pro mě) jasně vysvětluje.
      Já si takovou aktivitu neumím dobře představit organizačně, protože to je obrovská věc, ale tuším, že by to mohlo fungovat.
      V USA je už velký potenciál těch, co mají peníze a jsou ochotni je investovat do změny světa. U nás oproti tomu jsme, jako ve všem, názorově i materiálně minimálně dvacet let pozadu, takže Česko se do těchto aktivit těžko zapojí ... Výjimky pouze potvrzují pravidlo.
      Společnosti, které podobným způsobem jdou proti korporacím a globálnímu kapitálu, nejsou již výjimkou, hledejte na internetu.





      Vymazat
    2. Mám úplně stejný názor jako Robo. Nemám ráda, když někdo zneužije svých mimořádných schopností ve prospěch byznysu, ať už je zašťíten tím nejvznosnějším programem. Naopak velmi si vážím lidí, kteří chtějí pomoci. Ale nejlepší pomocí je pomoc svým nejbližším, svým známým, svému městu, někomu konkrétnímu potřebnému, než utopit své finance v megaspolečnosti, kde jeden nikdy neví, kde skončí. P.S. Pokud by nám mělo být USA v něčem příkladem, jak píše z 7:17 h, možná je štěstí, že jsme dvacet let pozadu. Zdraví Alena, je mi jedno z jaké dimenze.

      Vymazat
    3. Je jasné, že v dnešní době se bez peněz nic dobrého ve velkém neudělá. Rozumím tomu tak, že když její společnost bude finanční obr, jen tak si na ní nikdo netroufne. Jak říkala ve skype rozhozoru s Jurajem, Amerika a země tzv.třetího světa potřebují nejvíce pomoci. Evropa si pomůže sama, což je fakt. Zatím tu není tolik vypatlaných lidí z hamburgrů a coly jako tam. Myslím, že chce s těmi, co jsou na tom lépe, pracovat na bázi dobrovolnictví, což u nás ještě není tak rozšířené. Máme však šanci to tu změnit, tak na to nezapomínejme a s chutí začněme. Jde to ztuha, vím to podle sebe. Ale... už mám ráda dříve nemilované sousedy v domě:-)))).
      S láskou JanaR.

      Vymazat
    4. změny přijdou i bez peněz , od lidí , jen musí chtít a udělat to !

      Vymazat
  2. Je to hrůza, hovořila o tom na svém blogu i paní Petra Bostlová, ale bohužel ilumináti ji smazali blog a teď nemá šajnu nikde. Možná by ji pomohl Orgo-net, kdyby sem vkládal její příspěvky o této organizaci. Karel L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. paní bostlová podporuje Vatikán a vše co není katolické je od satana ..dle ní

      Vymazat
    2. Paní Bostlová nebrání Vatikán, aby bylo jasno ! Ale křesťanskou víru jako takovou ( víra ve zmrtvýchvstalého Ježíše Krista a jeho spasitelské dílo pro lidi, které je dnes tak aktuální, jako nikdy v historii předtím ) ! I ona ví, že jsou ve Vatikánu na nejvyšších postech vlci v rouše beránčím, a postupně ta roucha snímají !

      Vymazat
    3. Dá se najít na facebooku,profil Petra Bostlová

      Vymazat
    4. Paní bostlová píše že budhisti jsou od satana atd atd ona brání katolickou víru která se vydává za křesťanství

      Vymazat
    5. Anonyme 6.5.13 13:54
      nepřekrucuj a neupravuj fakta podle svého, abys tu pak nebyl za hlupáka

      Vymazat
    6. to je k smíchu , když někdo řiká že je něco od satana :D Člověk si přece vytváří negativní záření+pofiderní negativní bytosti sám, protože sám je z Uhlíku 666 , takže tvůrci zla jsou jen lidé pokud jsou pořád negativní.

      zdraví
      Vl. Akatris

      Vymazat
    7. Blog Petry Bostlové je zde. Doporučuji všem. https://petrabostlova.wordpress.com/

      Vymazat
  3. Teal Scott o očkování :

    http://www.youtube.com/watch?v=7Ztk6Oe37jY&feature=player_embedded

    OdpovědětVymazat
  4. Pravda vzdy po case vyjde najavo, a uz pomaly vychadza pravda aj o Teal Scott. Pyramida, oko, globalizmus. Myslim, ze je to len dalsia bublina tak ako Keshe foundation, po nejakej dobe, ked splni svoj ucel - zmiast ludi tuziacich po pravde a pozitivnej zmene, sa vytrati do neznama...

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravím všechny, a přidám taky trošku do mlýna, nikdy neuškodí trocha zdravého skepticismu
    před hodinou jsem se probudil ze živého sna s Teal, kde jsem se jí pokoušel osobně zeptat na to Teal Eye, jenže jsem se akorát tak dostal k tomu my english is very very bad a jestli tedy nemůžu aspoň mluvit německy, Teal kývla že jo že německy rozumí, ale pak tam byla ještě třetí osoba a ta byla posléze tak hlučná že nebylo slyšet vlastního slova a pak následovalo probuzení ze sna.

    ale nyní k věci, třeba zde na Orgonetu čte komentáře Juraj a třeba se mu poštěstí znova dělat Skype rozhovor s Teal a bude moci přetlumočit i otázky od jiných lidí

    v jiném videu Teal cosi zmiňovala že je částečným vtělením Arkturiána, a já se ptám proč nyní chce vybudovat finanční impérium a následně vydělané peníze utratit na charitu, toto už dělá velmi hodně lidí a s jakým výsledkem? všichni se snaží jen řešit následky chudoby a podobně ale vůbec neřeší příčiny!!

    co lidé vlastně potřebují? jídlo, vodu, energii

    dejte jim to ZDARMA a pak nemusíte budovat finanční impérium a následně přerozdělovat peníze na charitu a navíc stejně nezachráníte celý svět

    proč nepožádá Arkturiány, Plejáďany a jiné lidem nakloněné spřátelené mimozemšťany o nějaký vyšlechtěný strom, který bude rychlerostoucí, bude růst od pouště až po sibiř a bude třeba plodit věci podobné obyčejným bramborám, rýži, fazolím, banánům atd, pak jen stačí osázet zemi tímto stromem a lidstvo bude zbaveno hladu a hlavně jídlo bude růst přímo kde je ho potřeba

    proč nepožádá Arkturiány, Plejáďany a jiné lidem nakloněné spřátelené mimozemšťany o nějaký jednoduchý zdroj elektrické energie v jednotkách kW který bude snadno reprodukovatelný v domácích podmínkách a za přijatelnou cenu a lidstvo se tak osvobodí od nadvlády ropných kartelů

    proč nepožádá Arkturiány, Plejáďany a jiné lidem nakloněné spřátelené mimozemšťany o nějaký jednoduchý způsob na dlouhodobé skladování elektřiny, nebo i obyčejné horké vody

    proč nepožádá Arkturiány, Plejáďany a jiné lidem nakloněné spřátelené mimozemšťany o nějaký jednoduchý způsob na výrobu pitné vody, který bude snadno reprodukovatelný v domácích podmínkách a za přijatelnou cenu

    vyřešením těchto pár malicherností by byl přínos pro lidstvo mnohem větší než veškeré aktivity všech charitativních organizací na světě, neboť neustále jen hasíme požár...

    Oracius z Utarchie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. proč by měla žádat ?? ty změny tu máme provést my !!!! tedy i ty !!

      Vymazat
    2. Naprosto s Vámi souhlasím. Teal Scott si vážím za její práci. Ale pochopte,taky na druhou strany,že protlačit cokoliv v dnešní době co tříští okovy otroctví je strašně těžký. A možná společnost,která by byla krytá nějakým státem by mohla udělat mnoho dobrého. Však je to jen začátek:)

      Vymazat
    3. Oraci, Oracie, ty hlavo medvědí, řekl by dědeček Hříbeček z Mrazíka

      Vymazat
  6. Česko je názorově pozadu? Vše ,co bylo dříve dobré, se rozbouralo a zničilo. Vždyť družstevnictví je taková forma podnikání, která spotřebuje všechny své zisky- a to u nás fungovalo.A znovu to bude fungovat teprve tehdy, až přijde ukázka z Ameriky-mladí blouznivci mají radši tyto vzory než co, co zde bylo. Na stejném principu založil také kdysi Baťa své impérium. Myslím si, že tato mladá americká dáma bude mát velké problémy s globálními strukturami, držím ji palce

    OdpovědětVymazat
  7. Půvabné, mladá Američanka bude budovat firmu postavenou na základě komunistických ideí. Ovšem slovíčka se jinak zamění, aby mladí u nás byli pozitivně inspirování

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedá mi nezareagovať! Už viackrát som videla komentáre a príspevky v rôznych médiách ohľadom ideológie komunizmu. V niektorých prípadoch mám pocit, že ľudia ani len netušia, čo komunizmus naozaj znamená. Chcela by som touto cestou poprosiť autora tohto príspevku, aby vysvetlil, o čo mu v ňom išlo. Zdá sa mi, že si slovíčka zamenil on a preto možno nie je inšpirovaný.

      Vymazat
    2. nejsou to idee komunistické , milé děti

      Vymazat
    3. Komunismus, aby vám všem bylo jasno, představuje model totalitního nwo !!! Tam se globalizace neúprosně ubírá !!!

      Vymazat
    4. Ano, dostanete všechno, co vám rudý bratr skrze čipy vštípí do mysli,do paměti, do vůle, a ještě mu budete za to vděční, ba mnozí jej budou milovat jako svého boha (viz jako příklad současná Kimova Korea)!

      Vymazat
  8. Ač jsem Čech,musím konstatovat, že jsme hloupý národ. Holt, zničili jsme vše dobré, a teď čekáme, až ten socialismus , v podobě tohoto podniku krásné americké dámy, se k nám vrátí zpět. Ovšem, půjde to těžko, např.kde pěstovat zdravé potraviny, když u nás všechnu půdu prodáme cizincům či darujeme církvi ? Je třeba počkat, až nám to někdo sdělí z Ameriky

    OdpovědětVymazat
  9. Pokud paní Teal Scott chce vydělané peníze investovat do charity,vzdělávání,zdravotnictví,atd.,pak bude v její firmě 100 % přerozdělování, což známe z našeho socialismu. To je fakt gól. No,mladí proti komunismu stávkují, pokud ale stejná myšlenka přijde z Ameriky,bude,zdá se akceptována

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v celém vesmíru přerozdělují..jen tomu neříkají komunismus ani socialismus

      Vymazat
    2. Ano v celém vesmíru přerozdělují, ale ne tak jako je tomu na Zemi ! Oni přerozdělují ve smyslu rovnováhy jing-jang, hladiny spojitých nádob se musí neustále vyrovnávat, aby ten systém vůbec fungoval ! A to se tu na Zemi rozhodně neděje ! Proto tu máme místo hojnosti peklo !

      Vymazat
  10. Plán je to sice nádherný, ale každému je jasné, že je neuskutečnitelný. Je až příliš krásný. Organizačně už úplně neproveditelný. Tři vládnoucí rodiny na planetě zemi si nenechají vzít moc z rukou. Každý kdo vykročil proti nim, ať s volnou energií nebo s plány jak jednoduše vyléčit rakovinu, jako například Dr. Reyk Hamer, půjdou proti němu a to nekompromisně. Pokud nepatří k nim a tomu nevěřím, určitě se rozhodnou jít i proti TEAL. Ve videu se mně nelíbí pyramida s okem uprostřed. Asi dala znamení. Tuhle moudrost smějí používat jenom určité skupiny lidí. I jiní si toho všimli. Cituji:

    Skoro som zabudol. Niesom nejaky paranoidny konspirant, ja si len rad vsimam veci. Vsimli ste si aj Vy ten nazov company? "TEAL EYE" s okom v strede pyramidky:))))))))))))))))

    Děkuji za informace,filmy, které sem dává orgonet a přeji mnoho štěstí, úspěchu v dalším podnikání a provozu s blogem.

    OdpovědětVymazat
  11. Všetky štáty sveta sú zadlžené.Ekonomický poradca v nemecku dáva euru životnosť ť.5.rokov.Finančný systém je schopný fungovať len za nepretržitého uťahovania opaskov.
    Z roka na rok sa čoraz viac v práci otročí a večšina ľudí s toho nevie vyžiť!!!
    Som zvedavý čo budú na budúci rok zase v Grécku uťahovať?Keby systém bol ok,mali by sme sa každý rok čoraz lepšie.Ja by som očakával niečo ako základný plat pre každého plus kto robí tak ešte výplatu.Ved sme všetci ľudia a nie zver.Ešte lepšie keby zaviedla systém založený na láske.Robilo by sa nie pre to aby bolo čo robiť ale pre blaho ťudstva.1.ZáKLADná povinnosť by bola výchova detí.2,chodiť do práce min.potrebný čas pre fungovanie spoločnosti,3,každému by spoločnosť bola povinná zabezpečiť bývanie teda dom a dopravný prostriedok.,teplo a energiu.... Peniaze sú čertov vynález cez ktorý nás mocný zotročujú.Za každym problémom sú peniaze.Aby ich nemuseli haldy tlačiť tak urobia len čísla do pc.Na ruku či čelo nám daju čip a tak sa bude prirátavať či odratavať.Ale največší problem bude v tom že nás cez čip budu aj ovládať.(Aj KED to samozrejme nepriznaju. Potom budeme ako hovoria češi v prdel..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na ruku na čelo ? proč ne jinam ? čipy můžeš snímat kde koliv...to co se píše v bibli a jinde , neznačí znamení hmotná/čipy / ale na nehmotné úrovni

      Vymazat
    2. pro Anonymní5. května 2013 11:02
      Je vidět, že o tom nevíte zhola vůbec nic ! Zase jen nějaké pomyslné čačky mačky bez obsahu ! Víte o tom, že se začali nedávno čipovat RFID 1. a 2.generace čipy jako první na světě lidé v ČR a Itálii ? No nevíte, a melete tu takové ptákoviny.Brzy budete před čipování své osoby postaven i vy sám !

      Vymazat
  12. cítím, že myšlenak je dobrá, ale kolik dobrých myšlenek bylo zneužito a pokrouceno..... Nicméně budu jí držet pěsti a věřit, že je její myšlena naplněna a ona sama je jí věrná a a ano u nás je stále málo lidí ochotno se spojit pro silnou myšlenku neboť jak se domnívám jsou sklamáni a nevěří jeden druhému což je ovšem také škoda,, třeba jednou....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že je u nás i celkově na světě mnoho lidí, ktří se snaží. Jen je asi chyba, že o sobě navzájem nevědí a to škodí jim i nám. Myslím, že by se měli spojit, ne pod jednou značkou, firmou, korporací apod., ale třeba na facebooku (serveru, blogu na tom nezáleží). Veděli by o sobě i o všem co se snaží dělat a mohli by se inspirovat. Už by to nebyla jedna skupina nebo jednotlivec, ale treba 10 mil. lidí a to už podle me je velká síla, jednota, skupina, liga hrdinů...jak chcete. Člověk by měl o všech přehled, kde co je, co kdo dělá a co by mu bylo nejvíce sympatické k tomu by se mohl přidat nebo začít dělat to samé i líp.

      Korporace, politici, všelijáká pakáž, a jak už tu někdo psal, tři nejmocnější rodiny světa o sobě také vědí a pomáhají si...to se potom nedivím, že si myslíme, že není naděje, šance něco změnit apod.

      Když se spojí/spojíme už nebudeme tak lehce napadnutelní a zdolatelní. A pro mě jako příklad slouží třeba D. Landa. Nevím o tom tolik co dělá a jak to má promyšlené, ale taky přišel s nějakým nápadem a snaží se ho zrealizovat a pomáhájímu další lidé a základní myšlenka je pozvednout národ a pomoc ostatním. Snaží se také o druh jednoty (národa...aspoň zatím), protože v jednotě je síla, ale samozřejmě ne v jednotě kde vládne jen jedna pravda/dogma a kde je to postavené na špatných hodnotách

      Třeba plácám nesmysly, je to hlavně můj názor, třeba už na fb (nebo jidne na netu) existuje tak ohromná skupina (sdružení) právě těch co se snaží svým vlastním způsobem zlepšit svět, třeba si Landa chce jen namastit kapsu, ale mě imponuje a nikomu ho nenutím :-)

      PS. omluvte gramatiku prosím

      F.

      Vymazat
  13. Jsem k mnoha věcem nedůvěřivý, ale videa, kde je autor tváří tvář kameře, a tedy k nám divákům, tak ty berem, protože i tvář mluví....nejen T.Scott, ale i E.Tolle, (jenom D.Icke - to už je běhání pred obrazovkou, tam jsem na rozpacích, i když mluví o hodně faktech)...

    OdpovědětVymazat
  14. Chyba je v ľuďoch, ktorí neveria v zmenu. Ako sa potom môže zmeniť svet? Podľa toho čo tu čítam, je takých mnoho. :( Teal je obdivuhodná! Týmto videom ma presvedčila o jej pravde. Okolo seba môžeme vidieť ľudí, ktorí sa hrajú na duchovných učiteľov, ale mnohokrát je takéto učiteľstvo založené na egu. Základom ich školy sú slová. Nepochybujem, že tie slová prevádzajú i do reality svojich osobných životov. Nie sú vidno však žiadne činy! Človek má začať samozrejme u seba, ale ak už je vedomý, prečo by pole svojho pôsobenia nerozšíril regionálne, či globálne? Môj názor na duchovných učiteľov je niekedy mnohokrát skeptický. Som v podstate neveriaci Tomáš a neverím takmer ničomu. :D Avšak keď vidím, že sa niekto ako je ona snaží predať pravdu ľudom prostredníctvom slova a zároveň sa odhodlá preraziť v našom súčasnom nešťastnom kapitalistickom vykorisťovateľskom svete, som ohromená! Aj keď je samozrejme možné, že sa jej splniť si sen nepodarí, všetci by sme sa mali snažiť tak ako ona. Nenechávať snahu na ostatných a následne túto snahu komentovať ako nereálnu a zbytočnú...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však nikdo neříká, že by Teal neměla v mnoha věcích pravdu (stejně tomu bylo např. i u našeho bývalého socialistického režimu, kterému jsme se vysmívali, a nyní zažíváme to, před čím nás leta varoval). Mezi mnohá fakta a logiku věcí však vvkládá podivné teze a tvrzení, které vůbec nerezonují v kontextu s jejími líbivými prezentacemi. Tím chci říci, že mi tam občas provane duch jakési latentní ideologie, ne příliš cizí některým globalistickým vizím. A to na prezentacích Teal vrhá chtě nechtě do jisté míry i tmavé stíny. Vadí mi proto, že pro tyto a další podobné záležitosti není dost dobře a jasně čitelná !

      Vymazat
  15. ať začne ten , kdo chce něco změnit , sám u sebe . ono to potom půjde . sice pomalu , ale kvalitně . rychlá je akorát srajda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ani to kolikrát ne, když se ucpe

      Vymazat
    2. Když se ucpe, to je docela malér :-)))

      Vymazat
    3. No a z maléru je tu nazpět další průser, pardon, tedy sr.jda :-))))

      Vymazat
  16. Pre mňa je Teal plechová, akoby bez emócií.
    Ale no :-( veď sa i usmiala na záver. :-))
    Kto je Teal, vie niekto ?

    Šla som voluntérčiť a nik mi nekázal, súhlasím, že dobrovoľnosť, chcenie môže vygenerovať tie najlepšie výsledky.
    A čo keď sa systémová Teal naráz "zasekne". Ona je človek, ľudia budú okolo nej.
    Pri práci v non profit sfére som prezrela, hodne vecí bolo inak v procese, ako pri ich zrode.
    Jednak držím palce tejto prebúdzacej myšlienke. Ale fakt robme na sebe, viac, viac... energia sa kumuluje, zámer silnie.
    B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teal a energie - plus. Teal a korporace - mínus ! Takže zdánlivě vyvažuje (jing-jang), ale komu to skutečně slouží ?!

      Vymazat
  17. Proč to video není s českými titulky?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.