13. července 2013

Policejní hrátky v ČB se opět chystají

Od rána zapřádají obyčejní občané ČB v obchodech a všude, kde se sejdou, rozhovory o tom, že odpoledne se budou opakovat nepokoje na Máji. Někteří se děsí, že nepojedou autobusy a nedostanou se domů, někteří jsou naštvaní na cikány, někteří na policii, někteří se těší, že se bude něco dít.

Na trolejbusové točně Máj už stojí (ve 13.00) připravena dvě policejní vodní děla, kamión (nevím, co to je - tak vypadala minulý týden pojízdná stáj, ale koně nejsou vidět), několik mikrobusů s černooděnci, které přijíždějí a odjíždějí, i jiná vozidla neznámého účelu. Lidé venčící psy očumují i fotí, ale radši diskrétně, co kdyby přišli do konfliktu. Ve 13.40 prolétá poprvé vrtulník. Televizní mikrobusy jsou rovněž připraveny.

Pokud mohu radit běžným občanům, tak neudělejte policii/ policejnímu státu tu radost a nechoďte jim dělat kompars do jejich inscenované reality show, v níž hlavní roli hrají policejní provokatéři převlečení za policejní představy o tom, jak mají vypadat "extrémisté" a "radikálové". Pokud jste ještě nečetli, jak a proč se taková hra inscenuje, přečtěte si http://orgo-net.blogspot.cz/2013/07/nechodte-na-verejne-akce-poradane.html

Leda že je vaším koníčkem prát se a běhat a křičet nadávky, a nevadí vám něco schytat, tak to pak si můžete užít. Někomu rány nevadí, znám jinak v podstatě hodné velké kluky, co se chodí "mlátit klackama" - domlouvají se internetem, kdy a kde se sejdou - někde v přírodě, mimo dosah veřejnosti, policie a médií - a tam udělají bitvu, je tam třeba několik desítek, ba prý i stovek lidí, a zranění patří k věci, takže po víkendu přijdou do práce/školy (pokud přijdou) pomlácení, zboulovaní, kulhající ... a těší se na příště.

Ale těm nejde o práva Romů či neromů ani náhodou, a to samé platí pro policii: celý zásah je inscenace, reality show, k předvedení síly ...

Pokud byste chtěli skutečně za něco manifestovat, tak policejní hrátky v ČB rozhodně nejsou to správné místo.

Související články o nepokojích minulý týden:
http://orgo-net.blogspot.cz/2013/07/demonstrace-policejni-moci-branna-hra.html
http://orgo-net.blogspot.cz/2013/07/skandalni-zabery-z-demonstrace-v.html
http://orgo-net.blogspot.cz/2013/07/nechodte-na-verejne-akce-poradane.html
http://orgo-net.blogspot.cz/2013/07/zakony-versus-sidliste-maj.html

3 komentáře:

  1. kdo neví,ČUMÍ http://radek-velicka.cz/?p=10502

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždycky čumí právě proto, že neví, nezná :-)))))

      Vymazat
  2. Mám tu jeden příspěvek, který sice nekoresponduje s tématem tohoto článku, zato je tím zajímavější ! Jedná se o níže uvedené video, kde je jasně na snímcích ze satelitů vidět, jak se naše Slunce zvětšuje přesně podle předpovědí kruhů v obilí (crop circles ) ! Zvětšit se má brzy natolik, že pohltí planetu Merkur, možná že i Venuši. Nafukování Slunce údajně způsobuje přibližování (jak je ve videu popsáno) CARBON MASSIVE OBJECT STAR - tedy obrovská černá hvězda ! Pokud se to stane, bude zřejmě chemodeka nad Zemí trvalou záležitostí, pokud nemáme být spáleni od Slunce !

    http://www.youtube.com/watch?v=mLIL23oz5qg

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.