30. ledna 2016

Hysterie s virem zika: Podvod a tajná psychooperace pokračuje


Hysterie s virem zika: Podvod a tajná psychooperace pokračuje

Zdroj: http://www.activistpost.com/2016/01/zika-freakout-the-hoax-and-the-covert-op-continue.html
JANUARY 29, 2016
By Jon Rappoport
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině. 


Nejprve děkuji reportérům a badatelům jako Jim Stone, Kathy Forti, the Fullerton Informer, Jim West, Martin Maloney a Claus Jensen, kteří posunuli naše znalosti o této smyšlence a odhalili podvod.

Jestliže chcete cokoliv na této planetě utajit, deformujte to ve (falešnou) povídačku o viru. Úspěch je zaručen.

Toto je můj druhý článek o podvodu s virem zika (první zde: https://jonrappoport.wordpress.com/category/zika/ ) Podobné hrátky jsem sledoval už dříve: s viry HIV, West Nile, prasečí chřipka, SARS, Ebola. Ve všech případech byl virus obviněn z nemoci a úmrtí, ke kterým ve skutečnosti docházelo z jiných příčin.


Virus zika, nyní obviněný z vrozených vad dětí s velmi malou hlavou a poškozeným mozkem, už je znám dlouhou dobu – od konce 40. let – a najednou, bez varování a bez důvodu, když předtím způsoboval v nejhorším případě jen mírné onemocnění, vytváří hrůzné poškození? Tomu se říká stopa. Stopa k tomu, že vědečtí lháři lžou. A dále, mnohé testy mnoha žen, kterým se narodily deformované děti, jsou negativní na přítomnost viru zika.

Takže, co způsobuje, že se rodí děti s velmi malou hlavou a poškozením mozku? Když jsem prováděl výzkum pro svou první knihu v r. 1987-8 „AIDS Inc.“, http://www.amazon.com/AIDS-Inc-Scandal-Century-Paperback/dp/B010EWMCRW/ dospěl jsem k závěru: nedomnívejte se, že nemoc má pouze jedinou příčinu. To může být velmi zavádějící. Pro vznik nemoci a smrti se mohou kombinovat různé faktory.

V kauze jevu „Zika“ jde o tyto faktory:

1. Používání pesticidů v Brazílii

Brazílie, centrum krize s virem zika, používá více pesticidů než kterýkoli jiný stát na světě. Některé z nich jsou v ve 22 dalších zemích zakázány. A pokud jde o děti narozené s malou hlavou, zde je studie z časopisu Environmental Health Perspectives (July 1, 2011), Urinary Biomarkers of Prenatal Atrazine Exposure…”: (Urinární markery prenatálního vystavení atrazinu“.
„Přítomnost či nepřítomnost měřitelných množství pesticidu atrazinu nebo konkrétního metabolitu atrazitu je spjata s omezením růstu plodu … a s malým obvodem hlavy. Obvod hlavy je také inverzně spjat s přítomností herbicidu metolachloru.“

Jak atrazin, tak metolachlor se v Brazílii užívají.

2. Vakcína TDAP (tetanus, záškrt, černý kašel)

To je příklad podezřelé spojitosti. Studie zveřejněná v americkém časopise National Library of Medicine,Pertussis in young infants: a severe vaccine-preventable disease,” ("Černý kašel u malých dětí: vážná nemoc, které lze předejít vakcínou") píše:
„ koncem roku 2014 brazilské Ministerstvo zdravotnictví oznámilo zavedení vakcíny TDAP pro všechny těhotné ženy. „ 
Je zřejmé, proč cílovou skupinou vakcíny jsou těhotné ženy: aby rodily děti s menší hlavou a poškozením mozku. Doporučení pro ně bylo vydáno nedávno, koncem roku 2014.

Barbora Loe Fisher, ze Státního informačního centra vakcín http://www.nvic.org/ , píše: „Farmaceutické společnosti netestovaly předem bezpečnost a účinnost vakcín chřipky a TDAP předtím, než očkování dostalo licenci v USA, a neexistují žádné údaje o biologických reakcích na tyto vakcíny, které by mohly ovlivnit těhotenství a výsledek porodu….. FDA (Food and Drug Administration) má vakcíny proti chřipce a TDAP na seznamech Těhotenství kategorie B, nebo Biologické C, což znamená, že nebylo provedeno adekvátní testování na lidech kvůli důkazu bezpečnosti pro těhotné ženy, a není tedy známo, zda vakcíny mohou způsobit poškození plodu nebo ovlivnit schopnost reprodukce. Výrobci vakcín proti chřipce a TDAP prohlašují, že studie toxicity a fertility na lidech jsou neadekvátní a varují, že vakcíny proti chřipce a TDAP by „měly být podávány těhotným ženám pouze v jasném případě potřeby“.

3. Geneticky modifikovaní komáři, 

kteří již byli vypuštěni v Brazílii k boji proti horečce dengue podle projektu společnost Oxitec, financované penězi Bila Gatese. 

Jedno město v Brazílii hlásí od doby, kdy byli zavedeni tito GM moskyti, stálé zvýšení případů horečky dengue. Vědecká hypotéza této metody je: upravení GM komáři (samci) budou oplodňovat přírodní samičky, ale jejich potomstvo nepřežije larvální stádium. Avšak za „důkaz“ bezpečnosti tohoto experimentu je pokládáno pouze to, že se komárů rodí méně. Nebyly provedeny žádné dlouhodobé studie vlivu na zdraví. Je to stejné jako s GMO plodinami – byly zavedeny, aniž byly provedeny vědecké zkoušky, jenom na pouhé ujištění o bezpečnosti. 

Není třeba říkat, že bez rozsáhlého laboratorního testování nelze říci, které toxické elementy mohou tito GMO komáři roznášet navíc oproti tomu, co tvrdí badatelé. Je to obrovská červená vlajka.

Ať byli tito GMO komáři zavedeni nebo budou zavedeni kdekoli, nikdo se neptal lidské populace na svolení. Vše je prováděno pouze na výnos vlády a korporací. Je to experimentování s lidmi v obrovském měřítku.

4. Výroba pesticidů v Brazílii

Reuters, 19. května 2015: : Brazilští žalobci vymáhají od výrobců pesticidů 16 miliónů dolarů

„Brazilští prokurátoři řekli, že budou požadovat nejméně 50 miliónů realů (16,6 miliónu dolarů) od multinacionálních výrobců pesticidů za údajné porušení bezpečnosti v zařízení pro skladování použitých kontejnerů na pesticidy… Mezi tyto výrobce patří dle žalobců brazilské pobočky BASF, DuPont, Monsanto, Nufarm, Syngenta, Adama, FMC a Nortox.
Obvninění vznikla proto,že vědci, zákonodárci, předstvitelé zdravotnictví a zákazníci si stále více stěžují, že vzestup Brazílie jako zemědělské velmoci vedl k nebezpečnému a nadměrnému užívání pesticidů. Reuters oznámil v dubnu, že v Brazílii nejméně čtyři výrobci prodávají pesticicy, které mají zakázáno prodávat na domácím trhu.“


Jak se to hodí těmto korporátním gigantům, že „vynalezením“ viru Zika unikají obviněním z těchto hrůzných vrozených vad – jakoby na zavolanou se nabízí viník v podobě viru.

5. Těžká a endemická podvýživa, nedostatek základní hygieny a věčná chudoba. 

To jsou hlavní příčiny všech nemocí a úmrtí v oblastech, kde tyto faktory převažují (jako například ve velkých oblastech Brazílie). Oslabení imunitního systému je výsledkem, a cokoliv, co se dostane do organismu, choroboplodné zárodky nebo umělé toxické látky, se stává pro tělo katastrofickým.

6. Spreje proti komárům.

The Guardian, 26. ledna 2016: Brazílie těžce prohrává boj proti viru Zika, řekl ministr zdravotníctví.

Všem 400 000 těhotným ženám v Brazílii jsou nyní rozdávány repelentní spreje. Ty jsou přirozeně toxické. Jak lépe zintenzívnit útok na matky a jejich nenarozené děti? Například rozsáhlé užívání oranofosfátů ve spreji může těžce poškodit nervový systém.


Kombinace několika z těchto 6 faktorů na mém seznamu znamená nepřetržitý útok na lidský život.

A jak neustále zdůrazňuji, virus se stává výtečnou krycí historkou, která zahalí pravdu.

A nezapomeňme na Olympijské hry v Riu, které se budou konat v srpnu. Je mnoho a mnoho scénářů, které lze sehrát před globálním televizním publikem. Podaří se jim virus virus zika protlačit jako celosvětovou pandemii? Bude náhle magicky „objevena“ vakcína a honem prosazena do výroby, a dle televizní reklamy se poslušní lidé se budou stavět do fronty, aby si nechali píchnout vakcínu?

Každá falešná epidemie je částečně vytvořena proto, aby vyvolávala strach a slepou poslušnost lidí vůči medicínskému a vládnímu diktátu. Virus je v této inscenaci postaven do role „malého teroristy“.

Ve své první knize AIDS INC.(1988) jsem poukázal na to, že skryté medicínské operace jsou ty nejvíce nebezpečné, protože se jeví jako politicky neutrální, nevystupují pod žádnou vlajkou, a tvrdí, že jde pouze o humanitární cíle. Ale ve skutečnosti „Rockefellerova medicína“ je vystavěna jako rozsáhlý partner globalizace na celé planetě. Její vizí je univerzální systém pro celé lidstvo „od dělohy přes kolébku až do hrobu“: aby každý člověk procházel po celý život pochmurnou cestou od diagnózy k diagnóze a bral při každé příležitosti toxické léky a vakcíny, oslabující jeho tělo a mysl, což ho učiní neschopným uvažovat o tom, co se děje mimo jeho okruh trápení nebo odolávat politickému totalitarismu.

Medicínská svoboda znamená: svobodu odmítnout lékařskou péči, a je založena na znalosti destruktivních účinků. Tato svoboda musí zvítězit, přes všechny překážky.

„Oficiální věda“ je termín sám sobě odporující, a velká iluze.


(Jon Rappaport je autorem tří kolekcí THE MATRIX REVEALED, EXIT FROM THE MATRIX, and POWER OUTSIDE THE MATRIX, Pro čtení klikněte zde. http://marketplace.mybigcommerce.com/power-outside-the-matrix/
Jon byl kandidátem na křeslo v americkém Kongresu pro 29. distrikt Kalifornie. Vede kontzultační praxi pro soukromé klienty za účelem rozvoje osobních kreativních sil. Byl nominován na Pulitzerovu cenu, a pracuje již přes 30 let jako investigativní novinář. Píše články o politice, medicíně a zdraví pro CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern, a další noviny a časopisy v USA a v Evropě. Pořádá semináře a přednášky o globální politice a kreativní síle po celém světě. Je možno se registrovat zdarma pro odběr jeho mailů NoMoreFakeNews zde http://j.mp/1HvKCU1anebo pro jeho OutsideTheReality zde. http://j.mp/1HvKCU1  

9 komentářů:

  1. Toto počínání umožňuje spolčení kapitálu se státní mocí. Někdy se tomu říká korporátní fašismus.Ten v současné době panuje ve většině "demokratických států". Agenda NWO nabírá na intenzitě. Nejvíc mně fascinuje, že lidi do sebe nechají píchat sračky o kterých nikdo neví, co způsobují (a ti co to ví, to neřeknou) Za zločin proti lidskosti považuji, když je to povinné. Spousta lidí konzumuje GM potraviny a je jim to jedno. Když je někde demonstrace proti GMO, přijde tam padesát lidí. Spousta lidí konzumuje potraviny křtěné chemikáliemi a je jim to jedno. Tady to nedopadne dobře.

    OdpovědětVymazat
  2. Ptačí chřipka, nemoc šílených krav, ebola, zika... co ještě všechno bude následovat, než vyrukují s povinným čipováním (očkováním)? Nebo nás dříve zdevastuje ISIS (a "uprchlíci")? A kdo ví, co plánují s HAARPem...

    Víte, co mě dojímá nejvíc? Jak může někomu ten svět přijít "OK". Vždyť se podívejte na tu "demokracii a spravedlnost" - pravdivé příspěvky v diskuzích se mažou (u článků o uprchlících se ani nepovolují), připo****** romum stát klidně vyplatí 25 000 Kč měsíce a více - přitom celá rodina zdravá, ale vážně nemocnému člověku ani kolikrát nezná příspěvek 3. stupně, který i tak dělá ubohých 9 000 Kč, tenista dostane desítky milionů za výhru velkého turnaje, ale přitom nejsou peníze na to základní, pomáhá se uprchlíkům, ale vlastní lid ať pofcípá... A to nemluvím o generaci, co vyrůstá - zná to akorát Facebook, Instagram a další, tablety, dotykáče a natáčení vlogů. Co tahle generace zdegenerovaných magorů, co umí jen čumět do čočky kamery, může přinést za prospěch? Lidstvo bude samo sobě zkázou a asi už to dlouho trvat nebude. Bohužel.

    PS: Neprohloupí ten, kdo s pravdou stráví alespoň den: http://albafos.wbs.cz

    Václav J.

    OdpovědětVymazat
  3. Podvod a tajná psychooperace ...sociální inženýring je snad ještě zhoubnější než geoinženýring...

    OdpovědětVymazat
  4. Some quotes from former c.i.a. direktors:
    "The c.i.a. owns everyone of any significance in the major media".
    "We will know our disformation program is complete when everything the American public believes is false".

    OdpovědětVymazat
  5. Existuje někde na světě průšvih či svinstvo, kde nefigurují USA?

    OdpovědětVymazat
  6. Pochopitelně ,že se v komárovi jen tak nevyvine virus ZIKA,že za tím musí zákonitě být nějaká chemie!Ve snaze za zvýšení produkce a výnosu se producenti neštítí používat chemické prostředky.Já jsem se jednou nechala naočkovat proti chřipce ,ten rok jsem dopadla jak hubkař:-)Již nikdy více!Víry jsou zmutované a není na všechny účinné sérum.Jen vitamíny pokud v něčem ještě jsou!:-)D.

    OdpovědětVymazat
  7. Americká společnost...
    Jedná se o společnost rozhodně méně vzdělanou, než je například společnost česká. Jde o dlouhodobou tradici. Zhoršování úrovně vzdělání k nim přišlo mnohem dříve než k nám. My s tím bojujeme posledních pětadvacet let. Američané mají velmi propracovaný systém vzdělávání, který je podle mého názoru založený na tom, aby student strávil ve školách co nejvíce času a co nejméně se tam naučil. To všechno se dá zařídit. Američané si přejí, aby v jejich společnosti převažovali nevzdělaní lidé, kteří jsou snáze ovladatelní. Takový člověk se nebude umět bránit, ani nebude umět tím správným způsobem vyjádřit svůj vlastní názor. A ten prosazovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máte naprostou pravdu.Proto podporují imigraci,aby se ti negramoti pářili a z toho by bylo IQ maximálně 50 !!!

      Vymazat
  8. Mocní potřebují otroky a jen omezený počet, mají z davů obrovský strach.Dělají vše proti možnosti osvícení davů, uvědomění si, vzbouření davů, osvobození davů, proto likvidují myslící jako předvoj davu a dále fyzické síly davu, útok ma mysli a těla.Redukce lidstva, degradace na primitivní otrockou sílu, lidská zvířata.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.