8. února 2016

Jarní prázdniny a mraky z pěny

Omlouvám se, ale přijela vnoučata na jarní prázdniny, takže blog teď musí jít na týden stranou ... no něco snad stihnu.
Kdyby ne, přeji všem hezké předjaří.
=Orgonet=

P. S. Ať na nás nepadá to, co před pár dny v Maroku (:-)))

https://youtu.be/JBzasN_2VVg




7 komentářů:

  1. Hezké předjaří! V tomto předjaří se děje něco, co by mohlo přispět ke změně zatvrzelých pořádků. Viz např. pokračující tlak ve světovém obchodě, aby se platilo jinou měnou než chazodolarem. Viz zprávy na světovém webu i na orgu, jak po Atlantiku neplují velké lodě, protože jsou vyžadovány platby v chuanech. Problémem je chtít prodat ropu v chazodolarech. Není to ojedinělá snaha, tyto snahy se sjednocují. Zprávy o tom už jdou i do mainstreamu: "Írán prohlásil, že hodlá odmítnout placení za dodávanou ropu v USD, oznámila Reuters s odvoláním na vlastní zdroj v Národní íránské ropné společnosti. To je spojeno s přáním Íránu zbavit se vlivu americké měny. Podle informace agentury hodlá Teherán vystavovat účty za vývoz ropy v eurech. Více: http://cz.sputniknews.com/byznys/20160206/2302076/iran-ropa-dolary.html#ixzz3zYsCdGzn

    OdpovědětVymazat
  2. Vzpomínám si na tu kouli co se prodávala u firmy VS, taky slibovali praní bez prášku.
    Podvod jako hrom. Co vím, tak naši předkové prali mlácením o balvany, což je dnes u pračky simulováno otáčením bubnu. Pokud jsem rozumný, naložím prádla tolik, aby se mlátilo v bubnu.


    Musí prostě padat dolů, ne že narvu buben plný.. S narvanou pračkou nepomůže ani měkká voda s nejlepším práškem. Magnet, předřazený na trubce vedení je schopen měkčit údajně vodu.
    Takže nějaké koule netřeba, stačí mozek v hlavě nebo aspon mít ,,koule .. a nenalétat na vějičky. Kdo asi zase potřebuje od zákazníků peníze? N s háčkem mi zase nefunguje, asi by mohli místo koulí do praček vymyslet klávesnici s měkkým N.

    OdpovědětVymazat
  3. As one man wrote: Now let´s the us have fun: Golden Triangle: Iran, China, Russia to Drive the World Away From Dollar!!!
    Read more: http://sputniknews.com/politics/20160203/1034171547/iran-china-russia-dollar.html#ixzz3zgX6HA1q

    OdpovědětVymazat
  4. No to je hustý, i hustý mraky z pěny jsou díky tiskárnám chazodolarů.

    OdpovědětVymazat
  5. toto video je přes rok staré https://www.youtube.com/watch?v=lKVUQiga3z0

    OdpovědětVymazat
  6. Když čtu s odstupem času; tedy dnes; zprávy všech alternativních webů, tak po přečtení všech; cílím a spoléhám se na sebe sama.

    OdpovědětVymazat
  7. Vide je nedostupne, bolo by mozne uploadnut kunkcny link? Vopred dakujem

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.