1. března 2009

Nenechte děti jíst sníh!



Trochu probírám informace na youtube, co si tak lidé píší o letošním sněhu, a údaje za únor 2009 jsou velmi zajímavé.
Například v Anglii bylo letos nezvykle mnoho sněhu, ale jaksi divného. Už jeho padání bylo spojeno s hromy a blesky ... to už se leckomu nezdálo .... A taky si mnozí všimli, že dost lidí, hlavně dětí, po kontaktu se sněhem onemocnělo s různými zvláštními příznaky. Pár lidí píše, že jedli sníh a ztratili hlas... Sníh tál nepravidelně, některý zmizel hned, některý se držel... Moje pozorování dodává, že některý sníh obzvláště mazlavě klouzal, takže 1 mm sněhu vytvořil na silnici kalamitu...

Jedno krátké video z USA např. ukazuje vláknitý sníh, hodně podobný tomu, co je na mých fotkách zde na blogu (viz výše).
Odkaz na video (1,5 min.): Vláknitý sníh

Lidé jsou zvědaví, takže zkusili ten divný sníh otestovat jednoduchými všem dostupnými testy, a výsledky jsou velmi zajímavé. Například někdo natočil video, jak změřil kyselost sněhu po chemtrailsování, a zjistil šokující výsledek: pH 4,4. Na to reaguje spousta komentářů lidí hlavně z USA a Anglie, co taky měli nějaké potíže. Měřit zkusili i mnozí další a získali podobné hodnoty. Umělý sníh (jiný už teď není), je tedy vlastně docela slušná kyselina. Není radno ho jíst ... (Zde je odkaz na wikipedii, jak je to s tou kyselostí: pivo má údajně 4,5. Takže Češi by měli být na kyselost trénovaní .... Kyselý déšť má méně než 5,6.)

Odkaz na video (1,5 min.): Chemtrails a kyselý sníh

Jiný kutil prověřil chemtrailsový sníh činidlem, které používají akvaristé na zjištění kvality vody. Zjistil vysoký obsah amoniaku. Jsou o tom dvě videa beze slov, vše je srozumitelné. V prvním videu (1,5 min.) se porovnává voda z akvária a chemtrailsový sníh. V dalším se přidal ještě vzorek jakési superčisté vody.

Odkaz na video (1,5 min.): Test sněhu na amoniak

Odkaz na video (6 min.): Test sněhu na amoniak 2

Takže současný armádou poskytovaný sníh je něco jako žíravina, a to zde nepřihlížíme k jeho obsahu těžkých kovů jako barium, atd (klasika v chemtrails.) Nenechte děti si s ním ani hrát, natož ho jíst! Je to fakt smutný, co se děje ...

Dobrá zpráva: lidé na celém světě si čím dál více těchto manipulací všímají. Stále víc se o nich píše na webu. Tak snad nás probuzených brzo bude tolik, že se dokážeme vzepřít! A orgonit (chembuster) pomůže...

9 komentářů:

  1. Přemýšlel jsem nad tím amoniakem - čpavkem. http://cs.wikipedia.org/wiki/Amoniak . I v Ostravě byla nedávno(asi rok dva zpátky) nějaká havárie. Hasiči celou oblast kropili proudnicemi. Je dobře rozpustný ve vodě. Je rovněž rozpoznatelně cítit - něco jako moč - při hnití organ. materiálu apod. Dále si myslím, že v průmyslových oblastech dochází k únikům poměrně často a mnohdy se to ani neřeší.
    Teď je otázka jetli ten sníh co testoval akvarista byl sesbírán v nějaké průmyslové zóně, nebo bylo skutečně něco v atmosféře z chemtrailsů. Zajímavé jsou ta videa o tom slizu. Pokud to bylo organické a zároveň uměle vypuštěné může vznikat rozkladem těchto organ. látek ten čpavek.
    Jen taková úvaha.

    OdpovědětVymazat
  2. Je neuveritelny, co se ted deje ve svete. Ma cenu planovat vubec nejakou budoucnost. Je to jiz druhy rok co mam pesimisticky nazory na vse co se deje.

    OdpovědětVymazat
  3. ..ale proč se to fšechno děje zrovna teď? zrovna f tédle době? strašně hodně toho teď vyplouvá na povrch, názory na věci se mění vo 180 stupňů.. jako bysme celou dobu žili ve lži.. nebo nám někdo chce vypěstovat paranoiu?.. s takovou budem za chvíli fšichni blázni, protože už opravdu někdy nevím, co si mám myslet.. f dnešní době je fšechno nad normálem.. podle mě zažijeme ještě zajímavý vobdobí.. je mi 22 let, mládí sem měl hezký, protože sem žil na vesnici.. teď už je z toho město a řeknu vám, to co se děje s dnešní mládeží.. začínají kouřit, chlastat brát drogy už vod útlého věku.. fšechno je nějaké uspěchané.. nevím jestli ty mladé děcka kazí ti starší nebo je to tím společenským vývojem, ale jestli to takhle půjde dál, tak je jedno jestli bude padat bílý, černý nebo lepkavý sníh.. tak či onak půjdem do sraček..

    OdpovědětVymazat
  4. Tyto zlé zprávy je potřeba číst a brát na vědomí, ale nevkládat do toho emoce. Tím bychom to zlé jen posílili. Náš nepříjemný pocit vzniká nz toho, že se cítíme být v pasti, že neznáme řešení, cestu ven. Ale to existuje. Orgonit je dobrý začátek, pomáhá, ale není to ještě zdaleka vše, co můžeme dělat. Soustředme se na řešení, a ona se budou objevovat. Tato řešení jsou v oblastech tvůrčího vědomí, moci ducha, a v oblastech nových technologií.

    zdar, Namu

    OdpovědětVymazat
  5. Namu má s emocema recht, pozdravuji:) Jen připomenu svoje zjištění a to že chrchlails jsou CBčkem netralizovány a z nebe padají ve formě, která se jeví jako KYSELÝ DÉŠŤ. Nakolik byly chrchle v tom vzorku sněhu energeticky neutralizovány, to si netroufám odhadovat.
    O.

    OdpovědětVymazat
  6. jak muze snih vysublimovat? mel jsem za to, ze snih taje...
    http://zpravy.idnes.cz/od-pondelka-vysublimovalo-pet-centimetru-snehu-dalsi-ale-pripadne-10v-/domaci.asp?c=A100115_163622_domaci_klu

    OdpovědětVymazat
  7. Je vhodné si všímat okolí.Beze strachu, ale přece jen s vědomím že se vše mění.Je jiné než dříve.Konkretně ke sněhu. od 2,1,2010 do 12,1,2010 byla zatažená obloha a nad mraky byly slyšet zvuky přelétajících letadel.druhého ledna byly intervaly pět minut, třetího deset minut, v následujících dnech pět až deset minut.skrze mraky nebylo možno vidět ve kterých částech létaly, ale bylo je slyšet i v noci.
    Co se týká kvality sněhu, je jiný, má jinou strukturu. Vyfotil jsem jemný poprašek na rovné kovové ploše, zaujaly mne místy takové jehličky.
    Při odhrnutí sněhu vedle stěny zůstal asi deseticentimetrový pás podél stěnyšířka a na výšku asi 40 cm.dvanáctého jsem si všiml, že odshora se začíná kroutit, v podstatě po celé dvacetimetrové délce ta horní polovina z těch čtyřiceticentim. výšky prohnula od budovy a úzkou stezkou už by se nedalo procházet.Bohužel toto jsem nevyfotil.Dále plechová střechajemně šikmá, nad průjezdem- tak 10 stupnů slabý sklon, tak sníh visí jako deka zhruba 30 cm dolů, tzn. není to led, vždy se dělávaly krápníky sníh se roztékal, nyní podivně drží stmelený, slepený. I na dalších místech kde vznikla užší ale vysoká skupina sněhu, dochází ke kroucení vrchních částí.

    OdpovědětVymazat
  8. Dobry den, take pridam trosku do mlyna. Take jsem si vsimla,ze letosni snih ma divne fyzikalni vlastnosti - taje pri -3°C, co mne dost zarazi.V Praze se vytvari z toho tani rampouchy,ktere musi shazovat specielnim vysokozviznim vozikem. Okapy jsou plne ledu, ktery vznikal tim,jak nevydrzel snih pri teplote, i kdyz bylo minus. Je to divne,ale po precteni tohoto clanku mne to uz neprekvapuje. Diky za clanek...K.

    OdpovědětVymazat
  9. TENTO ''UMELY,, SNIH JE I V JIZNIM NEMECKU.DEKUJI ZA INFORMACE .TED UZ VIM PROC MY PRIPADALO TO SNEZENI LETOS TAK NEJAK DIVNE .

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.