19. dubna 2010

Proč zavřeli letecký provoz? Učí se ovládat počasí bez chemtrails.

Už je celkém jasné, že sopečný oblak nad Evropou je fáma/fikce/výmysl/drzá lež vojenských ovladatelů počasí, kteří si potřebovali vyzkoušet, jak řídit počasí pouze haarpem (tím myslím veškeré druhy klimatických zbraní používajících různá vlnění) bez použití chemtrails. (Dík jednomu ze čtenářů, který je také toho názoru.)

Je zajímavé, jak okamžitě se celá Evropa nechala (a stále nechává) obalamutit, a schovala se před neexistujícím sopečným oblakem. Moc médií je vskutku bezmezná, mohou tvrdit jakoukoli lež, téměř nikoho nenapadne si informace ověřit ... Je to jako v císařových nových šatech, ale dětem, které křičí, že císař je nahý, nikdo dnes neuvěří ...dnes se věří oblbovacím prostředkům.

Myslím, že to bylo tak, že 15. 4. sopka sice právě nesoptila, ale armáda ráno v 7 založila a hnala a přiživovala mrak SO2 (co se zobrazuje oranžově) od Islandu k UK a Evropě, aby měla záminku pro zrušení civilního leteckého provozu. Pro tuto teorii svědčí, že: mrak 15. 4. nevyšel od sopky, ale jaksi se nafoukl až během cesty do Evropy do úžasných rozměrů. Rychlost jeho šíření byla také neuvěřitelná - od 7 do 15 urazil cestu od Islandu k UK a vůbec se nerozplýval, naopak se zvětšoval... Vše je vidět na satelitních snímcích. (Viz zdejší článek Zapínání a vypínání sopky.)

16. 4. sopka opravdu spustila kouř, možná uměle, možná přirozeně, ale její kouř se choval naprosto jinak než 15. 4. Šířil se ze skutečného místa sopky, rychlostí, kterou lze pokládat za přiměřenou ... to už ovšem nikoho nezajímalo. Letecká panika už byla způsobena.

Skutečné nebezpečí nikoho nezajímá. Sopka totiž soptí dál, dnešní oranžový mrak je dobře vidět. (viz foto výše) Proletět  jím cestou do Ameriky by se mi nechtělo. A zrovna tudy se lítá do USA ... doufejme, že to vezmou oklikou.  

1 komentář:

  1. Zde je odkaz na data z družice MSG, která zobrazují produkt Dust, akorát je to z vrchu a je tam toho vidět víc (Island a Britské ostrovy). Taktéž si můžete prohlédnout animaci.

    http://www.metoffice.gov.uk/weather/europe/volcano/iceland.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.