16. dubna 2010

Popel z islandské sopky, co zastavil letecký provoz

Popel ze sopky je ten hnědošedý pruh od Islandu k Shetlandským ostrovům. Civilní letecký provoz byl v mnoha zemích zastaven, popel je pro letadla prý nebezpečný. To věřím.
V UK právě probíhá celoevropské letecké vojenské cvičení Joint Warrior, které snad bude taky zastaveno. http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/scotland/highlands_and_islands/8622874.stm
Jinak ale v Evropě manipulace počasí probíhají zcela standardně, jako každý den.
Nad Českem v ranních hodinách letecký chemtrailsový provoz jistě ještě byl, protože jsou opět vymazány ranní snímky b3 z družice NOAA. Uvidíme, jestli sopečný popel zastaví chemtrailsové lety. Zatím je tu nevidím, ale mají nalétáno od rána, atmosféra je nasycena, stačí ji jen vlnami čeřit, aby nám zastínili slunce. Což právě dělají.
Zrovna přišel komentář, že ten sopečný mrak si při manipulacích počasí mohou směrovat, kam chtějí. Právě na to taky myslím. Proč by si nechali ujít příležitost do toho zasahovat a lépe škodit?  Co když to patří k tomu celoevropskému vojenskému cvičení?


Podle satelitu zobrazujícího popel to vypadá následovně (11:00 UTC). Zdá se, že pruh popela (hnědý) není nad západní Evropou, jak píší sdělovací prostředky, ale je na sever od západní Evropy. A jak je vidět, pás popela je směrován klimatickými zbraněmi, viz chemtrailsové čáry na oblačnosti jižně od popelového pásu. Ta oblačnost je i harpově zvlněná, ale na malém snímku to není vidět, koukněte někam na nějaký větší.

10 komentářů:

  1. No ale tak mě napadá, že pro ně tedy není problém nasměrovat ten popel jinam. Nebo ho naschál nasměrovat nad evropu, ale účel?

    OdpovědětVymazat
  2. Orgonit opravdu funguje. Letadla nelítají a všude kolem jsou zatím mraky,jen kolem místa s větší koncentrací TB je už několik hodin slušná díra,kterou světe div svítí docela slušně slunce - je to poprvé od odjezdu toho statisty z White House před týdnem. Jsem zvědav co s mraky bude v budoucnu dělat CB. Je třeba zvýšit odbojovou aktivitu na tomto poli a zintenzívnit množství odlévaného TB a postavit spousty CB! Jsme ve válce a toto je naše jediná zbraň proti NIM,která je na 100% účinná a navíc není drahá. Každý se může do tohoto nenásilného odboje zapojit sám sebe,bez potřeby větší organizovanosti. Čím víc orgonitu,tím líp pro všechny.

    STAŇ SE I TY VOJÁKEM PROTI ZLU A ZMĚŇ TÍM SOBĚ I OSTATNÍM BUDOUCNOST K LEPŠÍMU!

    OdpovědětVymazat
  3. Ať to zrealizoval, kdo chtěl....
    Pro mě je evidentní, že se MÁMA brání.

    MÁMA nám nedovolí, co se je proti ní.

    MAMA se nám - "civilizaci" - připomíná.
    Je to takové jemné šťouchnutí, takové malé "přes hubu"... Může to být klidně "horší"..., když bude třeba: lidi se dají probudit i jiným prostředky.

    To že přestanou létat, třeba týden létat letadla je jen dobře. Ať už práškovací či nepráškovací.

    OdpovědětVymazat
  4. Napsal jsem příspěvek o MÁMĚ a nic jiného nemůžu poté poslouchat než automaticky, bez myšlenkovitě navolenou skladbu, jejíž ladění odpovídá přesně příspěvku:

    http://www.lyricsfreak.com/d/depeche+mode/stripped_20039370.html


    Come with me
    Into the trees
    We'll lay on the grass
    And let the hours pass

    Take my hand
    Come back to the land
    Let's get away
    Just for one day

    Let me see you
    Stripped down to the bone
    Let me see you
    Stripped down to the bone

    Metropolis
    Has nothing on this
    You're breathing's in fumes
    I taste when we kiss

    OdpovědětVymazat
  5. STAŇ SE I TY VOJÁKEM PROTI ZLU A ZMĚŇ TÍM SOBĚ I OSTATNÍM BUDOUCNOST K LEPŠÍMU!
    *********
    Jsi fanatik? jakým vojákem ??
    Kdo chce tak rád pomůže a udělá ne? Bože, tohle sem chodí ?

    OdpovědětVymazat
  6. účel to žádnej nemá,prostě si to chtěj "zkusit"taková příležitost nenastane každý den.

    OdpovědětVymazat
  7. Zhruba před půl rokem jsem někde narazil na článek, že vědci vymysleli způsob, jak zabránit "globálnímu oteplování", a to aktivací sopek. Už nevěřím na žádné náhody, ať je to pád letadla s polskou vládou nebo náhlá aktivita sopky na Islandu.


    John Dovany

    OdpovědětVymazat
  8. Takhle nějak (17.04.2010 dopol.) si představuju konec války se Zlem: volné nebe bez zbytečného,nejlépe žádného provozu ne jen nad Evropou,ale nad celým světem. Běžte to pozorovat ven sami v přímém přenosu než to skončí: žádné chemtreils ani manipulace,pouze čisté působení přírody a jejich sil - sopky vždy soptili a budou soptit dál. V tomto případě to snad nebude trvat dlouho,zimu v létě letos nechceme! Díky tomuto přirozenému působení přírody ale všude kolem vidíme a cítíme jasné důkazy předchozích manipulací: sotva ustal letecký provoz začaly se mraky velice rychle chovat přirozeně nejdříve v místech s koncentrací orgonitu a posléze se to přehodilo do normálu úpně všude. Dokonce i tlak vzduchu se dnes chová jako někdy v 70-tých letech 20.stol. Dlouho nevídaná věc!
    Toto je začátek konce manipulátorů počasí a lidstva vůbec. Mám dnes tento velmi silný pocit..

    OdpovědětVymazat
  9. Jojo, tak za všechno můžou letadla, manipulátoři a vědci. Jak máte ten život jednoduchý... Jen by mne zajímalo, jestli taky sedíte doma při svíčce, jíte kořínky a pohybujete se výhradně po svých. A jak vůbec můžete přispívat do internetové diskuse ? to máte počítač ? Za to, jak se příroda chová si můžeme sami. Ale všichni. Stačí se podívat z okna na počet vozidel, odpadu a nesmyslné plýtvání se vším, co máme. Ale to by každý musel začít přemýšlet u sebe, že. Takže ještě že máme ten NWO a "chemtrails". S pozdravem pavel

    OdpovědětVymazat
  10. Quote:

    "STAŇ SE I TY VOJÁKEM PROTI ZLU A ZMĚŇ TÍM SOBĚ I OSTATNÍM BUDOUCNOST K LEPŠÍMU!
    *********
    Jsi fanatik? jakým vojákem ??
    Kdo chce tak rád pomůže a udělá ne? Bože, tohle sem chodí ?"


    Ne každej je pacifista jako ty asi. Co konkrétně jsi udělal pro věc ty? Kolik jsi toho roznesl a kolik jsi už postavil CB? Pochlub se ty netolerantní moralisto.

    Možná měl ten slogan spíš znít takto:

    "STAŇ SE I TY BOJOVNÍKEM PROTI ZLU A ZMĚŇ TÍM SOBĚ I OSTATNÍM BUDOUCNOST K LEPŠÍMU!"

    Uznávám,že označení voják nebylo nejštasnější,ale účel světí prostředky a po dobrým to tentokrát asi nepůjde!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.