17. dubna 2010

Vojenské cvičení: zapínaní a vypínaní sopky

Jak už někdo píše v komentáři, sobotní ráno bez leteckého provozu je neobvykle klidné. Obloha jasná, mráčky přirozené. Takže chemtrailsáci skutečně přestali lítat. To ticho je neuvěřitelné. Už jsme zvyklí na neustálé "dunění" z oblohy, na stálou zvukovou kulisu, kterou ani nevnímáme.  Tak si to chvilku užijme ...

Ovšem nedělejme si iluze, že chemtrailsáci přestali lítat proto, že mají obavy, aby jim sopečný popel neucpal trysky.

Má interpretace je, že to celé je součástí scénáře vojenského cvičení, které spočívá v "poškádlení" sopky klimatickými zbraněmi, následná kontrola uniklého oblaku plynů a jeho vedení na určené místo. Zastavení civilního leteckého provozu - když pro nic jiného, tak to aspoň způsobí problémy ve spoustě oblastí. Chemtrailsová letadla pak nelétají proto, že vlastně neexistují a jsou vydávána za civilní. Anebo z nějakého důvodu potřebují vojáci vědět, co bude s Evropou bez letového provozu. Jinak ovšem nepřestali řídit vzduchové masy potřebnými směry...

A jak tak sleduji vývoj představení se sopkou, vypadá to, že celý děj je skutečně režírován manipulátory počasí. A asi není náhoda, že ve Skotsku  probíhá od 12. 4. mnohonárodní vojenské letecké cvičení Joint Warrior, které se pravidelně koná 2x do roka.

Průběh sopečné akce

Podívejme se, co je vidět na produktu Ash (Popel) družice Eumetsat. Interpretuji to laicky, podle jejich návodu. Sopečný popel je oranžová barva, hnědá barva znamená vysokou (i umělou vysokou) oblačnost. Světlé barvy znamenají nízkou oblačnost.

Před začátkem sopečné akce, 15. 4. v 6.00 UTC, je vidět na jih od Islandu velkou oblačnost zřetelně zpracovanou chemtrails (čáry) a šleháním (díry). Což znamená aspoň tolik, že v té oblasti bylo klimatickými zbraněmi zasahováno.
O hodinu později pak je poprvé zřetelněji vidět z Islandu vycházet směrem k Shetlandám oranžový proužek, který má znamenat sopečný popel. Chemtrailsová oblačnost na jih od Islandu je ještě výrazněji zpracována různými zásahy. Sopečný popel má zjevně připravenou dráhu pro rychlý postup.
Mezi 7.00 a 15. 00 se oranžový pruh popela šíří a pohybuje se velkou rychlostí - v 15.00 už je na u pobřeží UK a asi ještě dále.

V pátek 16. 4. probíhá celoevropská panika, zavírají se letiště.

Sopečného plynu zřejmě není dost nebo se příliš rychle rozplynul, takže experti znovu škádlí Island klimatickými zbraněmi, aby povzbudili sopku. Na snímku 16. 4. v 8.00 jsou dvě zřetelné díry, které znamenají nějaký zásah klimatickými zbraněmi.
Povedlo se, 17. 4. se objevuje znovu oranžový mrak nad Islandem, tentokrát přesně nad sopkou. (Všimněte si, že ve stejnou dobu našlehali ohavnou bouřkovou oblačnost nad Skotsko.)
Poslední snímek, na který se dívám - stav v 11.00 UTC. Sopka kouří pořád, ale nějak se to rozptyluje, možná už nemají v plánu vést to do Evropy.
Animace Eumetsat z 15. - 16. 4. 19.30 - 6.45 UTC ukazuje šíření oranžového mraku - došel až nad sever Německa. http://www.eumetsat.int/Home/index.htm 

Můžete to celé sledovat krok za krokem na Eumetsatu, pak jsou manipulace ještě nápadnější.

5 komentářů:

  1. Zdravím Tě Orgonete,
    Je to opravdu podivné se tou sopkou.
    Já jsem velice zvědavá, jak nám vysvětlí světoví experti na letecký provoz, jak je možné, že na pohřeb polských špiček přiletí o.bam.ovic synek s med.vedím synkem, jako jediní na světě totiž to mají asi letadla, kterým se nezanáší trysky sopečným prachem:-).
    Takže to pěkně do sebe zapadá, pěkná mozajka, nejdřív spadne polské letadlo, pak bouchá sopka, pak se nelétá, německá dcerka se taky nedostane na pohřeb, nebe je čisté azuro a pak letí jen 2 letadla světových mocností.Asi dostali zláštní udělení pro let, anebo se už sami za sebe i s posádkou pasovali za „Bohy“, který dokážou zázraky, anebo se bude někde něco přesouvat, úplně v poklidu, aby bylo všechno „nahoře“ průhledné.
    A ještě jedna věc, včera ve tři čtvrtě na dvanáct, když byla pravá jarní lehká oblačnost, letělo obrovské bílé letadlo, velice nízko, pod mraky, uprostřed jižních čech.
    Takže, jak říkáš Orgonete, užívejme si pěkné počasí:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Podle mě se učí manipulovat počasí bez letadel chemtrails pouze pomocí sopky a klimatických zbraní.Zkouší co to udělá když nepráškují nebe a jenom rozviřují sopku.Do roku 2025 chtějí ovládat kompletně počasí na celé planetě a stále se to učí a zlepšují se v tom rok od roku v budoucnu z nich budou úplní mistři v ovládání počasí na celé planetě.Umí to rok od roku stále lépe a lépe uměle ovládat počasí.

    OdpovědětVymazat
  3. Můj názor je rovněž, že se učí manipulovat počasí bez chemtrails a proto vypnuli veškerou leteckou dopravu.

    OdpovědětVymazat
  4. Od 12. 4. také probíhá v Německu letecké cvičení Brilliant Ardent. Viz http://www.usafe.af.mil/news/story.asp?id=123199666

    OdpovědětVymazat
  5. Já myslím, že zkoušeli nové chemtrails stealth bombery, které jsou neviditelné ze Země, ale mohl by je spatřit nějaký pasažér z airlineru. Tak sopkou vypnuli provoz nad Evropou a testovali tajně. Jasným důkazem, že chemtrails stealth bombery fungují je, že je nikdo neviděl! Nebo snad vy jo?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.