9. dubna 2010

Z komentářů

V komentářích se dnes objevil dobrý příspěvek, tak aby nezapadl, čtěte i zde.

 To Verthandi: 

1. Za normální podnebí a počasí je možné podle mně považovat takové bez přímého ovlivňování technickými prostředky typu HAARP kdy jsou změny plánované a velmi rychlé,klidně z hodiny na hodinu. Průmyslovovou revoluci a přirozené cykly přírody považuji spíše za standartní změny,protože jsou většinou pozvolné.

2. Co se týče HAARPu,tak ne každý čtenář tohoto blogu musí zastávat všechny extrémní teorie na kompletní manipulace všeho. Myslím ale že se všichni shodneme na tom,že manipulace běžného počasí typu umělé oblačnosti,deště,sucha apod. dle plánů provozovatelů těchto tech. prostředků jsou opravdu holou realitou.
U těch hurikánů a jiných extrémních projevů typu zemětřesení bych si tím nebyl zatím jistý na 100%,ale taky je velmi pravděpodobné že tyto sofistikovaná zařízení nejsou napájena enerií z běžné sítě,ale jsou celkově včetně nezávislosti na tomto technologicky o několik desítek let napřed před dnešním standardem. A k tomu HAARPu myslím ani nejsou na snímcích vidět nějaká vedení vysokého napětí.
Současný systém výroby a prodeje energií lidem bych spíše považoval za jeden z pilířů nadvlády "elity" nad nimi. Vzpoměnte si na ty pohádky o zlém židu T.A.Edisonovi,který N.Teslovi ukradl poznámky o těch vynálezech typu žárovka bez nutnosti připojení k el. a podobně. Edison nebyl žádný vynálezce,jen zdatný obchodník a především kumpán dua R+R (Rothschil+Rockefeller) a o těchto snad víme svoje. Asi to všechno nebyly jen pohádky.
A když je dnes už docela známo,že spousta těch US tajných zařízení typu skalárních zbraní apod. vychází z myšlenek N.Tesly starých 100 let,tak proč by byl problém s jejich nezávislým napájením kvanty enerie?
Pane,tendle trojlístek z "Bohem vyvoleného národa" R+R+E zpomalil vývoj lidstva min. o desítky let,jen aby ho mohli ekonomicky ovládat přes jejich finační a ropně-energetický systém. Všechno to do sebe krásně zapadá a když si vzpomenete,že před pouhým rokem jste asi nakupoval do zásoby roušky,sháněl Tamiflu a dnes se již otevřeně mluví o podvodu a konspiraci Big Pharmy proti lidem západních států,tak se nikdo nebude moci divit až bude ve zprávách na Nově: chemtrails a manipulace počasí je realita. A lidi zase jen mávnou rukou: vždyť jsme to dávno věděli!
Podle mě toto a zveřejnění dalších utajovaných věcí bude velká pecka do hlavy a myšlení zatím mlčící většiny.

Máme se na co těšit!

2 komentáře:

  1. 1. Nechávám bez komentáře, protože se na tento bod nedá fakticky a smysluplně reagovat.

    2. Ano, počasí je manipulováno, a to umělým vyvoláváním srážek, případně rozpouštěním oblačnosti. Další možnosti jsou maximálně experimentální a nepoužitelné v širokém měřítku.
    Ad napájení HAARPu - co když je vedení naopak pod zemí? U tak jistě důležitého vojenského zařízení je to zcela logické, protože vedení narozdíl od podzmeního kolektoru lze zlikvidovat velmi snadno. Výkonnější zdroj energie než jaderné štěpení zatím neexistuje a na pohádky o Teslovi nevěřím. Kdyby takové technologie existovaly, nikdo by nebyl schopen zajistit jejich 100% utajení.
    Prasečí chřipku jsem vůbec neřešil, protože podle svého názoru nepatřím k tupému stádu, které poslouchá jen média bez použití vlastního mozku. Ŕídím se tím, co kolem sebe vidím a tím, v co věřím.

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  2. dobre ste spravili, takto by sa ten prispevok stratil

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.