18. října 2010

Světlonoš - channelingové překvapení

Přišel mi email s tímto poselstvím.
"Přeji Vám pěkný slunečný den.
Sama jsem překvapena že píšu, že Vám píšu a zasílám tuto zprávu. Máme se společně podělit o odvahu zveřejnění této zprávy. Nicméně respektuji Vaši svobodnou vůli, je na  Vás, zdali mi pomůžete tuto zprávu zveřejnit, zdali uznáte tuto zprávu hodnotnou pro zveřejnění.......
Prosím Vás, pokud Vám tato zpráva bude připadat směšná, divná, zavádějící, nic nového...nevyvěšujte ji na Orgonetu, ani jinde. Vše je tak, jak má být.
Děkuji. S pozdravem Světlonoš."
Nemám co dodat,  je mi ctí zveřejnit.
Klikáním text zvětšíte do čitelné podoby.
Jen vybírám motto: "Lidé o stejných vibracích rozumějí, čtou a konají."


23 komentářů:

  1. je hezké, že je to pozitivní.
    pozitivní myšlenky vytvářejí pozitivní realitu, proto jsou lepší než ty konspirační.
    ty konspiarční jsou asi jen dobré pro to, aby člověka probraly z letargie

    OdpovědětVymazat
  2. moc pěkné a povzbudivé :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Verím, že Svetlonoš/ka hovorí pravdu a ďakujem .
    Mne osobne chýba u "sdělení" tohto druhu predstavenie autora.
    Keď sa ľudia stretnú povedia si : Dobrý deň, ja sa volám Miro Švarc, ..., keď vystúpia z lodí mimozemšťania povedia : Dobrý deň, ľudia, ja som Hatton, al ten a ten z Plejád. Keď vidím D.Ickeho je to David Icky, keď čítam tuto stránku neviem, kto je Orgonet.
    Je čas nazývať veci pravým menom , nie nicky a
    podobné barličky. I toto patrí k pravde ! Nehlásajme ju len - buďme ňou. Hoci odteraz...
    Božena Bo Majorošiová.

    OdpovědětVymazat
  4. Cítím, že je to autentické a důvěeryhodné... Těším se na další sdělení...

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.cez-okno.net/clanok/2012/2012-vesmirny-podvod-je-ohrozeno-duchovno-nebo-rozum?page=3

    OdpovědětVymazat
  6. zdravim orgonet,
    ak mam byt uprimny moc nechapem takymto clankom a mrzi ma ze ludai su schopny v tejto dobe verit na nieake mimozemstane a ale v PanaBoha nie,ako chapem po takej kvalitnej propagande a dohonestovani cirkve je pre nich snadne opustit vieru v PanaBoha,je mi luto ze kop ludi si zamiena vieru v PanaBoha za ludi v cirkvi a cirkev,narodil som sa vo viere v PanaBoha a bol som aj pokrsteni v neho a tak ako somsa narodil tak sa budem snazit umriet s vierov v neho.a je mi strasne luto ludi co si zvolili inych bohov na uznavanie,lebo co ked sa milia a jezis v bibli ma pravdu ze bez viery v PanaBoha nie je mozna cesta do kralovstva nebeskeho.viem ze existuje PanBoh,zazil som veci co sa nedaju vysvetlit ludskym rozumom a je to kazdeho osobna vec,a preto mam istotu ze PanBoh je a vzdy vam pomoze,tak ako je to pisane v pisme.len mi je luto ze vela ludi sa dalo zmiast a zviest tak ako to bolo povedane a bez neho cestu k pravde a k jeho kralovstvu ´kralovstvu nebeskemu bohuzial nenajde.ano kazdy mame slobodnu volu este stale,a pretio fakt ludkovia rozmyslajte ci idete spravnou cestou lebo moze prist den ked uz nebudete mat slobodnu volu ale pojdete kam tam kam si zasluzite.a k vam orgonet ak mam byt uprimni troska nechapem vase zmyslanie v tomto smere,lebo ste clovek ktory sa snazi bojovat z chemitrals ale na druhej strane mam dojem ze nvm ci uz umyslenenapomahate tvorcom nwo.aj ked sa tvarite ze nie.neberte to tak ze vas obvinujem mozno to asi delate nevedome v presvedceni svojom,ale napomahate aby ludia verlili v ine bozstva.a to ma dost matie.)pekny den.

    OdpovědětVymazat
  7. zdravím plejáďany v jejich kosmických lodích

    OdpovědětVymazat
  8. Už jsem vám párkrát o chanelingu psal. V tomto případě znalému stačí vědět, co je Světlonoš za dějinnou postavu a je doma. ;-)
    Lucifer = Světlonoš - ten, který osvětluje (osvětloval) Králi cestu. Zbytek už si dohledejte sám. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja, Bo, so Svetlonošom súhlasím, je to krásne čo vraví. verím, že tak môže byť.
    A kto je ten Svetlonoš ?
    Ja som Božena Majorošiová, a bývam na Slovensku.
    Odpovieš mi?

    OdpovědětVymazat
  10. Slovo Kristovo:

    Hledáte-li cestu ke mně, buďte opatrní, bedliví znaků, které ji jasně projevují. Některé způsoby starých dob se obnovují – dobré, i klamající lid. I prorokování a hlásání duchovních nauk formou starodávnou i přizpůsobenou tomuto času. I mé jméno bude mnohými dáno do znaku jejich škol.

    Důrazně však připomínám:

    Za slovy o víře, o lásce, hledejte jejich skutky. Kde jich není nebo pořídku a hlasatel sám oběť vlastního života nekoná, moje účast na jeho moudrosti je jeho osobní představou, nikoli pravdou.

    V každém vážném čase naléhavých úkolů spásy posílám proroky a duchovní učitele lidu. Avšak i odpůrce mé cesty posílá k lidem své posly víry, aby vnesli klamné představy člověku o cestě jeho spasení. Víru podporují i naději dávají. Skutky obětavé lásky však neznají. A to je dostatečný důkaz, kde stojí a kdo jsou.

    Podle duchovní inspirace přijaté od Krista napsala Božena Cibulková, 1952 – 1972.

    OdpovědětVymazat
  11. Pro Anonymní 19. října 2010 10:15

    Víte, že existují věty, tečky a velká písmena? Vaše příspěvky se nedají číst. Udělejte s tím něco, prosím!!!

    Guess

    OdpovědětVymazat
  12. 1/.. Za slovy o víře, o lásce, hledejte jejich skutky /B.Cibulková/. Biblické "...po ovocí poznáte ich".

    2/ Dejinná postava Světlonoš je všeobecne známá, osvětloval králi cestu píšete. Padol dolu tento anjel z nejmilších Pánu.
    Je rehabilitovaný - kedy, ako k tomu došlo? Alebo tento výraz Svetlonoš je myslený obecne ?

    OdpovědětVymazat
  13. Ti, co se drží náboženství, to budou mít holt těžší. Přesto zkuste naslouchat srdcem, zkuste zapomenout chvíli na poučky ... Přeju hodně zdaru.

    OdpovědětVymazat
  14. Světlonoš neboli Lucifer patří ve vývoji Světa k odpůrčím duchovním bytostem Boha. Tyto odpůrčí bytosti mají v božím plánu důležité místo. Bez nich by se Člověk nestal (v budoucnu) svobodnou bytostí, která ze své svobody, nejhlubšího vnitřního přesvědčení, volí lásku. Většina duchovních bytostí (těch, co neodporují, které se účastní vývoje řádně) totiž nevolí, jenom vykonávají boží plány. Lucifer člověka svedl. Svedl ho tím, že mu dal některé jeho vlastnosti a možnosti dřív, než by je člověk dostal od Boha. A přidal mu touhu, vášeň. Tak má člověk touhu po poznání, vášeň k pravdě. Ale také ješitnost, touhu se nadřazovat nebo egoismus. Vliv Lucifera je dvojznačný a záleží na člověku, co si zvolí. Tím má právě člověk možnost vypěstovat si v sobě svobodu. Kdysi Bůh svrhl Lucifera z Nebe na Zemi a Lucifer na Zemi přebýval a ovlivňuje člověka z nitra. Kristus přebýval na Slunci a ovlivňoval člověka z venčí. Po ukřižování Krista se situace začala obracet. Kristus se stal duchem Země, Země se stala jeho tělem a čeká, až ho člověk pozve do svého nitra. A Kristus začal Lucifera vykupovat silou odpuštění a zvedat Lucifera zpět na Nebe. Toto obrácení Lucifera dokončil Kristus na konci 20. století a nyní se z Lucifera stává Světlonoš, který má člověku svítit na cestu poznání ducha a tedy i sebe, protože v sobě máme ducha a oslovujeme ho já. Tímto činem Kristus nabyl sil, kdy se opět může zjevit lidem na Zemi, ne však ve fyzickém, ale eterném těle. A to se již děje a v průběhu příštích asi 2 tísíc let si lidstvo bude osvojovat schopnost vidět Krista v eterném těle v čím dál větším množství.

    Toto je můj střípek do mozaiky názorů na tomto webu (, který s velkým zájmem čtu). Je to napsáno na základě křesťanského esoterního Rosekruciánského světového názoru, který v době, která to dovolila, lidem osvětlil hlavně Rudolf Steiner.

    Jinak souhlasím s paní Majorošovou.

    Světlonoši, proč se skrýváš?

    Ivan Šmahel

    OdpovědětVymazat
  15. Jméno autora/autorky není vůbec důležité - a autor(ka) to moc dobře ví. Díky za poselství, těším se na další!

    OdpovědětVymazat
  16. Lucifer je svůdce, který člověka chce odvrátit od Boha. Chce lidskou pozornost obrátit na sebe tím, že člověku zdánlivě nabízí víc než Bůh. A používá k tomu hlavně naše city. Umí v nás vzbudit city, keré dělají dobře našemu egu. Kdo stojí za milenci, když se vzájemně svádějí? Kdo jim našeptává slova? Lucifer kalí naše vědomí, abychom věci nevnímali, tak jak jsou, ale tak, aby se nám líbily. V dnešní době padají vnější autority, jako by se bortila kostra. Autoritu, která ví, budeme muset najít v sobě. A to jde jenom jasným pochopením. Ne lstí.

    Ivan Šmahel

    OdpovědětVymazat
  17. Stŕípku : /znie ako skřítku/, viem kto je Svetlonoš, od Steinera , z praxe. Som ja taký rebel ...

    Orgonet : nepochopili ste moju "provokáciu".
    Ak sa chanelingový dodávateľ volá Svetlonoš nech. Ja som tiež Svetlonoška, cítim sa ňou byť.
    Vy ale nie ste Orgonet a nebudete Svetlonošom a príkladom , ak budete tajiť takú banalitu ako svoju totožnosť !

    Dajte p r í k l a d , svieťte,/ už robíte a ja si vašu drinu vážim / ale tak aby ste neoslepovali či skôr nezaslepovali?

    Bo Majorošiová

    OdpovědětVymazat
  18. Bo, díky za milé příspěvky. Ale nemohu ti vyhovět,nehodlám se zveřejnit.

    Kdo jsem? Jsem nesmrtelná duše, a je jedno, jaké tělo obývám právě teď v tomto světě. To není důležité a ty to víš. Sama říkáš, že je to banalita. Nebuď zvědavá :-)))a věnuj se radši tomu, co je podstatné.

    Proč si komplikovat život tím, že nechám svou pravou identitu přetřásat na veřejnosti? Ti, co mají jiné vibrace než tento blog, by sháněli a publikovali na mě pomluvy - takhle jim ušetřím práci a sobě energii, kterou mohu použít lépe jinde.

    Nehledě na to, že my, co publikujeme konspirační věci, jsme terčem nepřátelských aktivit těch, kdo vládnou. Já mám naštěstí už teď silnou ochranu, ale nebylo to tak hned.

    A moje okolí? Doma není nikdo prorokem, to zjistil i Ježíš.

    Někdy to sice svádí se zveřejnit, to když mi třeba někdo přinese vytištěnou Little Grandmother nebo Rauni Kilde, jestli to znám, a já mám velkou chuť říct, že je to můj překlad - ale radši to vydržím.

    Nejspíš to vydržím i po příchodu Zlatého věku.
    Takže nenaléhejte, nechci se prostě zveřejnit. To, co dělám, můžu dělat i takhle.

    OdpovědětVymazat
  19. To Orgonet : you make me cry ? I am sorry.
    Rozumiem, posielam ti sílu , svetlo, - raz sa aj tak stretneme, vlastne sme sa stretli, lenže ja som aká som ... áno zvedavá. Vďaka mojej zvedavosti som sa posunula, nezatváram oči nad novými byť tvrdými datami.
    God bless you friend !
    Bo

    OdpovědětVymazat
  20. Soráč, když čtu o nanebevzatých mistrech a lodích, ježí se mi chlupy... O.

    OdpovědětVymazat
  21. To O : ale prečo ?
    Ublížili ti ?

    OdpovědětVymazat
  22. http://www.odkrytepravdy.cz/clanky/slovnik/channeling.html

    OdpovědětVymazat
  23. Velice rád čtu inteligentní informace a tyto stránky jsou plny vznešeného vědomí.
    Lucifer pochází z 8.dimenze a on je důvod proč nechceme vidět,nebo nevidíme manipulaci bytostí ze 4.dimenze. Serpentdios

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.