7. října 2010

Jsem zpátky z cest

Omouvám se za týdenní odmlku, příčinou byla zahraniční cesta (opět do Itálie). Před ní to bylo trochu hektické, na poslední chvíli mi nezbyl čas napsat zprávu na blog. A s sebou internet nevozím, nehledě na to, že stejně na něj tam není čas ...

Takže vše v pořádku, funguju dál. Jenom musím trochu dohnat pracovní povinnosti nahromaděné za dobu nepřítomnosti.

Díky za komentáře, maily ještě nemám ani přečtené ... Je tam spousta odkazů, věřím, že na dobré věci, nemám teď čas to vše prohlížet, ale lidi si to pustí sami.

V Itálii je vše při starém. Výrobu počasí tam mají výborně zmáknutou. Všude se ježí "věže na počasí", jednotlivě i ve skupinách. Tvary věží jsou rozmanité, mnohem pestřejší než u nás. Odpařování funguje stejně jako tady, kdykoliv a kdekoliv ho zapnou, vytvoří se ihned nízká listopadová oblačnost, popřípadě s mlhou. Počasí v televizi oznamuje důstojník vojenského letectva, naprosto spolehlivě.

Například: Zde bude silný déšť (bouře měla 3 obětí - spláchla do řeky auto se třemi lidmi), zde bude mírný déšť (naštěstí tam, co jsme se pohybovali my). Viz fotka Eumetsat vlevo - možno kliknutím zvětšit - vidíte bouřkový koláč nad střední Itálií se šlehacími komíny. Níže stejná bouře na zobrazení SAT24.

Papež sloužil mši v Palermu na Sicílii, samozřejmě že mu udělali krásně.

Našly se taky dvě hodinky na opalování na pláži, za poledne, bylo docela jasno (pak zatáhli), ale slunce se mě jaksi vůbec nechytlo ... teď na podzim ho ty chemtrailsové "filtry" asi hodně odstiňují. Tak holt nasadíme tablety D3, ještě že víme, kde je sehnat ...

Můj cestovní orgonit trochu zapůsobil, ale na všudypřítomné odpařování mikrovlnnými věžemi nestačí. Leda když je vypnou ...

Jo, a koukám, že během mé nepřítomnosti se přestalo zobrazovat družicové oddělení ČHMÚ - nevíte někdo, co je s ním?  Nepřesunuli se někam?

15 komentářů:

  1. před 18. hodinou jsem koukal na předpověď počasí na ČT a v těch prvních snímcích situace nad republikou byly krásné chemtrailsové čáry! Že by už televize začala lidem ukazovat jak to doopravdy je?

    OdpovědětVymazat
  2. Ono tu nepůjde nic co odkazovalo na ČHMÚ, protože od 4.10. je v provozu nový web na http://portal.chmi.cz

    OdpovědětVymazat
  3. meteo má nový nepřehledný portál zde: http://www.chmi.cz/portal/dt?JSPTabContainer.setSelected=JSPTabContainer%2FP1_0_Home&last=false

    OdpovědětVymazat
  4. puvodni je na old.chmi.cz/... a pak maji novy web ;)

    OdpovědětVymazat
  5. chtěl bych se jen zeptat jakym způsobem se dá objednat ten vitamin D3 a na kolik to zhruba vyjde třeba na měsíc dávkování..děkuju Míra

    OdpovědětVymazat
  6. Apin: A on je doteď někdo retušoval? Zobrazují realitu a je už na divákovi, jestli ji přípíše přírodě nebo člověku (i když v obou případech je samozřejmě primárním původcem člověk).

    OdpovědětVymazat
  7. www.lekarna.cz, VITAMIN D3 400 IU 60 tobolek po 98kč. Je to docela drahé oproti nabídkám na ebay apod., ale tenhle vyrábí slovenská fy Biomin a to je mi důvěryhodnější než Super hyper 2000 IU za poloviční cenu.

    OdpovědětVymazat
  8. Díky za odkazy na meteo, zítra to tu přesměruju.

    OdpovědětVymazat
  9. Chemtrails v televizi jsou běžné, lidi si mají myslet a taky si myslí, že je to normální věc ...

    OdpovědětVymazat
  10. Chemtrails jsou běžné už uplně všude. Stačí se podívat na přihlašovací obrazovku ve Windows 7.

    Nebo příklad z "nejdůvěryhodnějšího zpravodajského portálu":

    http://brno.idnes.cz/foto.asp?r=brno-zpravy&foto1=KRC2e4404_panel_1.jpg

    Petr

    OdpovědětVymazat
  11. www.lekarna.cz, VITAMIN D3 400 IU 60 tobolek po 97,- Kč teď jsem objednával.

    OdpovědětVymazat
  12. Dobrý den,
    vitamín D3 2000IU 250kaps.od firmy SWANSON se dá
    sehnat přímo z inernetu poslat z USA a nebo u Pavla z Brna /palon@email.cz/cena podle balení
    od 150kč po 250kč..:-):-):-)Já do něho beru i MMS
    a Betain HCL.Zdraví Pavla

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Orgonete, můžeš mi odpesat ma mé následující pozorování. Mikrovlné ohřívání beru jako potvrzený fakt, ale mě se zdá, že když už svítí slunce - snaží se zhora fouknout velmi studený (mrazivý, suchý) vzduch. Tělo se ohřívá od slunce, ale přitom dýchá mrazivý vzduch. Teploty stín/na slunci tomu odpovídají včetně respiračních problémů.
    Měj se báječně. Pavel

    OdpovědětVymazat
  14. Pavlovi: máš pravdu. Slunce svítí, teploměr ukazuje třeba 12 - 15°, vítr nefouká, ale pocit chladu je jako by bylo 5 - 6°. Pozoruj dál!

    OdpovědětVymazat
  15. Včera bol krásny slnečná nedeľa (už asi 3 deň bez ChT, až sa mi to nezdá :). Zašiel som na kopec cca 10 km od Bratislavy, v dobrej výške a výhľadom na mesto. Vysoko nad BA bolo čistomodré azzuro, od výšky cca 100 m odhadom v hrúbke asi 300-500 m hustý opar, resp. skôr oblak. Kedže bola nedeľa, vylučujem smog, na rannú hmlu už bolo tiež neskoro (bolo 12-13.00 hod). Asi ten rozprášený hliník (?) dokážu držať tam kde treba. Takisto pozorujem posledné dni veľmi zvláštny opar, veľmi vzdialený hmle, skôr ako prach... MM

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.