11. října 2010

Letecký provoz ze satelitního pohledu

Zajímavý odkaz od čtenáře. Netýká se to chemtrails. Je to jen hezké zajímavé a poučné pozorování, jak vypadá (oficiální) letecký provoz ze satelitního pohledu, jak se Země otáčí, jak se mění noc a den ... Převzato z http://www.blog.awakeningtosanity.net/?p=260

Komentář autora videa:
Letecký provoz ze satelitu
Toto je 24hodinové pozorování leteckého provozu na světě, zhuštěné na 1:11 minutové video. Z vesmíru to vypadá jako aktivita včelího úlu. Žluté tečky jsou letadla ve vzduchu. 

Uvidíte, jak se denní světlo pohybuje z východu na západ, protože Země se otáčí kolem své osy. Také uvidíte proud letadel, která opouštějí Severní Ameriku a cestují v noci, aby ráno přiletěla do UK. Pak se proud obrátí – ráno letadla opouštějí UK a letí do Ameriky za denního světla. Měl by to vidět každý. 

Pro nás pamětníky je to opravdu fascinující. Pro naše děti a vnoučata to znamená příležitost k poučení a k otevření zajímavé diskuse. Myslím si, že je to zajímavější než plakát „Svět v noci“, který byl vydán asi před 20 lety. Kolik lidí může být ve vzduchu v každý moment?

Podle stopy slunce nad planetou je vidět, že na severu je jaro. Vidíte, že slunce nahoře na severu téměř nevychází a na jihu téměř nezapadá. Učili nás, že Země má sklon, a to způsobuje střídání zimy a léta. Na této animaci můžeme vidět i to, jak se slunce pohybuje během dne. Pozorujte prosím celé video, od rána do noci. Začíná to dnem nad Austrálií. 
(Pozn. Org. Pusťte si to radši z odkazu, přehrávač bloggeru je nic moc.)

4 komentáře:

  1. Možná se ti tu už objevilo, ale tak ať to nezapadne: www.flightradar24.com

    OdpovědětVymazat
  2. Už se těším na to, co způsobí zveřejnění teorie duté země "Hollow Earth", mnohými nazývané jako The World's Top Secret. 98% lidí tomu stejně nebude věřit tak, jako nevěří ničemu, co nebylo v televizi a nehodí se mimo rámec chápání jejich mikrosvěta. Stejně ale "není nic, co je skryto a nebude odkryto"... Nebojím se o budoucnost. Všechno dobře dopadne. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné video, pěkný nápad jej vytvořit.

    Takový extrémní každodenní provoz musí zamávat s počasím i bez chetrails.

    OdpovědětVymazat
  4. Nový radarový kruh
    http://www.wetteronline.de/euroradf.htm
    Jižně od Erfurtu, radarový kruh 16:30 – 18:00
    16.10.2010
    r.m.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.