17. října 2010

Mírný sobotní déšť s pomocí chemtrails

Předpověď na sobotu ohlásila "mírný déšť".

Podívejme se na snímek NOAA, co k vyvolání tohoto deště bylo třeba (sobota 16, 10. 2010, 7.08 UTC): samozřejmě chemický letecký postřik. Taková letecká stopa se "roztáhne" na několik (i desítek) km (podle toho, jak silně viditelné jsou na snímku) a vyvolá rekaci spouštějící déšť.
Odkazy: černobílýbarevný.

Rýhy od letadel jsou patrné i na barevném snímku "co je vidět pouhým okem". Zde se odlišuje žlutá oblačnost vytvořená přímo nad příslušným územím pomocí vypařování prováděného mikrovlnnou radiací z "mobilních věží". Bílé vrstva je oblačnost vzniklá odshora, roztahováním leteckého chemického postřiku.

Oblačnost pro sobotní "mírný déšť" odnikud nepřišla, nýbrž byla vytvořena klimatickými zbraněmi přímo na území provádění zkoušek.

Televizní meteorologové tentokrát nápadně zdůrazňovali, že déšť bude skutečně jen velmi "mírný" - a přesně takový se manipulátorům počasí také podařil. Kapičky deště na skle našeho auta cestou na Vysočinu byly opravdu maličké, vrstva, z níž večer pršelo, opravdu tenká - dokonce byl skrz ni vidět Měsíc). 

(Podobnými manipulacemi se zřejmě zjišťují vzájemné souvislosti použitého tlaku vzduchu/teploty vzduchu/množství a složení chemkálií sypaných do atmostféry/síly radiace použité na odpařování/množství odpařené vody/množství spadlého deště/velikost kapek/ atd. atd.)

4 komentáře:

  1. no tady teda ani kapka :) ale zasypali nas teda solidne na ten vikend. FUJ..

    OdpovědětVymazat
  2. Co mám dělat, když jsem se dnes odpoledne podívala na nebe a místo modré oblohy jsem viděla rozplizávající se čáry od letadel. Až k ušpinění modra a ustavení jakýchsi divných "mraků" . Jak to , že média o tomto mlčí??? Vždyť ta obloha je tím leteckým provozem opravdu znečištěná. Co dělá vláda a ty volené strany??? Dělají si z nás opravdu jen legraci a pouštějí na nás déšť , když se jim zachce?

    OdpovědětVymazat
  3. Za letadly se jen zaprášilo,
    Přiletěly, odletěly.
    Nikdo neví odkud byly.

    Nesvítilo slunce a všechno spalo.
    Zima, déšť a mlha.
    Lidem na zemi zbyla.

    Hezky pěkně jen tak nebude.
    Prach a strach.
    Nemocný je celý dav.

    Nic jiného nám proto nezbude.
    Odboje, souboje.
    Kdože za lidstvo riskuje?

    komo

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojte,dnes rano 22.10.2010 asi o 6.30 hod. som skoro odpadol,ake nadherne ciste nebo bolo nad Bratislavou.Az po Rakusko,kde svietil este obrovsky mesiac. Take tu uz davno nebolo.....kiez by to tak uz ostalo stale.....

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.