26. října 2010

Světlonoš - 4. sdělení


Světlonoš: 4. sdělení, 25. 10. 2010

Láska má tolik podob a přesto nejsme ochotni dnes souznít a právě se svými nejbliššími. Není čas, zůstalo spoustu nevyřešených křivd, není trpělivost, není zájem, zůstává jen boj o moc…..

Za těchto okolností nemůžeme postupovat dál, prostě to nejde, za těchto okolností jsme dravci s dravčími vlastnostmi, jež v nás převládají. Co tedy chceme? Pamatujte, ostatní včetně dravců dělají jen to, co jim dovolíte, aby dělali.

S čím se můžeme setkat, jsme vždy jen my sami. Největší nebezpečí Vám hrozí vždy jen od Vás samých.  Říkejte si třeba stokrát za den: “Jen já mám kontrolu nad svou myslí. Jen já bdím sám/sama nad sebou!” “Vše je pro mě možné. Vše je možné.” Mějte touhu po energii skutečné svobody a dostanete se ven za své hranice.

Nemějte výčitky, i ti největší mágové, vtělení mistři právě v lidském těle moc dobře chápali, jak je to obtížné vědomě a bděle se nenechat strhnout, ovlivnit, mít se na pozoru, umět se chránit. Je to právě láska ve svých mnoha podobách, jež Vám může pomoci, není to boj, není to vzpoura, ale láska. Nemyslím slepě jíti na popravu. Naopak vše zmůžete! Bděte a mějte sami kontrolu nad svou myslí, vytvořte Vy sami klidné prostředí, Vy sami vytvořte ochranný val,  Vy sami chtějte zdravý život……

Nenechte se strhnout dravci, nenechte se ovládat, nepřizpůsobujte se lidem a věcem, s nimiž nesouhlasíte, neschovávejte se, nemějte strach vybočit  z davu. Učte se, jak s láskou vše zvládat. Chtějte se učit. Probuďte se. Nedávejte za pravdu učeným dravcům, že milovat znamená uspokojovat své emocionální a fyzické touhy.  Pokud nejsou uspokojeny, neřeknete miluji tě, nedáte lásku, nepošlete světlo. Nenechte se vést do temnoty svého nitra, prozřete a odhalte, co se kolem Vás děje. Rozviňte svou mysl. Rozviňte své mimosmyslové vnímání, svou telepatii, svou schopnost opuštět svá těla. Nehledejte v tom nic složitého, nic nebezpečného, jde o Vaši mysl a její stav. Skutky přijdou následovně, tehdy, když Vy budete chtít a budete připraveni. Synchronicita - přímý přenos dat - vše přichází  účinně například v podobě knihy, v podobě, jež je pro Vás nejlepší, nejschůdnější.

Duše je jen slovo. Označte si svou nesmrtelnou podstatu, jak chcete, ale začněte si ji uvědomovat! Jste bytostná jádra. Jste kvantové organismy vyššího řádu. Jste nadhmotní, nadrasoví, nadpohlavní, máte moc. Jste duše, jenž dočasně používá/chce používat tělo. Všechny zdánlivě mocné programy, jež Vám ukazují, že jste něco jiného, máte moc rozebrat a ovládnout. Věřte si. Jste to Vy, kdo má moc vytvářet svůj život. 

Hodně síly, lásky a pochopení pro druhé Vám přeje Světlonoš.

4 komentáře:

  1. úžasné ... Vďaka Moc !!!

    OdpovědětVymazat
  2. je to přesné... díky

    OdpovědětVymazat
  3. "Všechny zdánlivě mocné programy, jež Vám ukazují, že jste něco jiného, máte moc rozebrat a ovládnout. Věřte si. Jste to Vy, kdo má moc vytvářet svůj život." - přesně na tohle je ideální česká metoda RUŠ - najděte si o tom něco na internetu

    OdpovědětVymazat
  4. Už som tak na mäkko z tej unconditional love, že revem nad každou maličkosťou čo ňou trochu zavání !
    A zavání všetko, a neviem prečo plačem , ha ?
    Orgonete aj nesmrteľná duša plače ???????

    bo

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.