30. října 2010

Ranní chemtrails v Praze

Čtenář z Prahy poslal pěkné fotky, které si můžete prohlédnout na webu zde: http://picasaweb.google.com/orgonet/OblohaPraha29102010

Ahoj Orgonete,

v 7 ráno tenhle pátek moje přítelkyně vyfotila tyhle snímky - bydlíme na kopci na Braníku. Vůbec mě nenapadá, co by to mohlo být. Každopádně téměř každý den je tady taková mlha, jakou jsme ještě nikdy neviděli, nevím, jestli to nemůže mít souvislot nebo co jiného by to ještě mohlo v důsledku způsobovat. Na těch snímcích to vůbec nevypadá tak "strašidelně" jaké to bylo ve skutečnosti. Ty tvary měly tvar tornáda a trajektorií připomínaly start raket nebo něco takového. Nenapadá Tě, co by to mohlo být?

 

(Tak se pokochejte. Než nám chemtrails zakážou, a nebudeme mít co fotit :-))))

Není to výjimečný jev, můžete to občas sledovat. Ale jaký je cíl těchto chemtrails tlačených z téměř kolmo stoupajících letadel, to fakt nevím. Nějaké pokusy o něco to určitě budou.

V kombinaci s vycházejícím/zapadajícím sluncem to ale vypadá umělecky, nebo strašidelně... Nebojte se, brzy už s tím přestanou :-)))

10 komentářů:

  1. Jo to jsem viděl, začali s tím už brzo ráno, aby nám dostatečně skazili jeden z mála slunečných podzimních odpolední.
    Kolem 10:00 už to byla západním směrem souvislá clona, do které slunce vplulo odpoledne.
    Bojí se, abysme tu nakonec nepěstovali melouny a banány.

    OdpovědětVymazat
  2. Je to akorát pěkný optický klam. Ty letadla letí jako obvykle, jenže pokud se pohybují od obzoru směrem k pozorovateli (nebo ho těsně míjí), vypadá to jako by stoupaly kolmo k zenitu. Více na boku jsou pak vidět krásné důkazy kulatosti Země (doufám, že se dívají i zastánci teorie dutozemě) neboli zakřivení trajektorií letadel na obloze.

    OSN zakazuje letecký provoz? To je pro mě vcelku novinka, že by si tohle všechny státy dobrovolně schválili. Kondenzační sledy byly, jsou a budou, dokud bude jediné letadlo na obloze. Takže fotit bude mít co ještě hodně dlouho.

    OdpovědětVymazat
  3. V tu chvíľu štartovala ruská raketa Bulava, to je jasne.

    OdpovědětVymazat
  4. Nevím, čím to, ale mám pocit, že je kolem nás stále více bláznů a jsou nebezpečnější a nebezpečnější.....viz vědci z NASA
    http://www.guardian.co.uk/environment/2001/jun/10/globalwarming.climatechange
    Nasa aims to move Earth

    OdpovědětVymazat
  5. Zaujíma ma ak sa môžem spýtať..Prečo myslíte že prestanú?To by bolo fajn keby sa to už skončilo.

    OdpovědětVymazat
  6. třeba se jim pokazilo sprejovací zařízení :))

    trochu off-topic, ale důležité:

    podle osud.cz má ve Francii proběhnou zajímavý typ stávky, který je mnohem účinější co do výsledku než nějaké demonstrace...

    chystají se 7.12. lidi hromadně vybrat peníze ze svých účtů, což sebere vítr z plachet onomu falešnému bankovnictví založeném na virtuálních penezích

    neslyším to poprvé: jako vhodny nastroj na stopnutí šílenců z FEDu apod. bylo to již zmíněno ke konci známého filmu "Claus - Finanční krize" (www.paprsky1.de - právo a ekonomika - filmy)

    další zajímavý převzatý názor, který jsem kdysi slyšel:
    "Pokud jediná věc, která je schopna zabránit zničení civilizace,
    je zhroucení/stopnutí tohoto systému
    (založenému na FEDu, virtuálních transakcích, ekonomickému růstu za každou cenu (např. léky, které léčí, ale neuzdravují) a na orientaci na hmotné hodnoty...)
    tedy ... pokud jediná věc, která je schopna zabránit zničení civilizace,
    je stopnutí tohoto systému,
    pak je naší povinností či vlastním zájmem napomoci tomuto zhroucení/stopnutí.

    Ty prachy si vyberte, není třeba čekat na 7.12., lze to udělat nyní nebo naopak později.
    Nemusíte vybrat vše, každých pár tisíc zmizelých z banky a ponechaných v hotovosti pomůže. Ne každý má podmínky ale mnoho lidí určitě má podmínky pro to vybrat v bankomatu třeba 15.000 a nechat v obálce na pečlivě ukrytém místě doma, aniž by hrozilo zcizení (nechlubit se tím). Na kecy o tom, že peníze doma jsou nejhůře zhodnocené peníze, se vykašlete. Těch pár korun úroku, co v bance dostanete, je k smíchu.
    A nemyslete si, že pár jedinců nic nezmůže - Když něco uděláte (vyberete peníze), zanecháte v prostoru energetický otick činu, který podvědomě bude inspirovat i ostatní, i když se o tom přímo nedozví. (viz http://jakynarodtakovavlada.angelfire.com)

    Dále upozornuji na www.cez-okno.net - dulezity přepis projevu Vaclava Klause.

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní řekl(a)... V tu chvíľu štartovala ruská raketa Bulava, to je jasne.

    Vida, tahle možnost mě nenapadla, jenže poněkud neodpovídají časy, viz http://en.rian.ru/mlitary_news/20101029/161125562.html

    OdpovědětVymazat
  8. Ale on to je docela běžný typ chemtrails, když potřebují někde rychle zatáhnout. Když jedu někdy autem a vezu dost orgonitu a dělá se modrá bublina, po jejím kraji často dělají letadla podobné "špunty", akorát to nevypadá tak malebně jako za svítání.

    OdpovědětVymazat
  9. OSN žádný letový provoz zastavit nechce, pouze chce zastavit většinu forem masového geoengineeringu.
    Bylo by dobré, kdyby do toho spadaly projekty rozprašování z vojenských tankerů (viz http://www.youtube.com/watch?v=q28dQaaLQGQ ) nebo úprava palivových směsí komerčních letadel.

    Jasné že to není kolmý start letadla :)
    Ale vídám bežně letadla letící více bokem či přímo "nahoru", a chemtrails vypadají zhruba stejně. Toto na fotce je něco jiného.

    OdpovědětVymazat
  10. Pro kolegy ze Slovenska - zde podobná chemoterapie z Bratislavy:

    http://www.fotoaparat.cz/g/04/11/29/71883_6c168.jpg

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.