2. prosince 2010

Dokument Světové meteorologické organizace o modifikacích počasí

Čtenář r.m. poslal též důležitý odkaz na dokument Světové meteorologické organizace (World Meteorological Organization - WMO, www.wmo.int) sekce Weather Modification, z roku 2007, kde se otevřeně hovoří o probíhajících modifikacích počasí. Čili další důkaz, že manipulace počasí nejen že jsou možné, ale jsou běžné!


(r.m. mě nabádá k překladu dokumentu, ale je to dlouhé, zatím nemám čas, tak jen stručně obsah:)
Modifikace počasí se běžně provádějí v mnoha zemích, zahrnují např. zasévání mraků za účelem zvýšení srážek, rozpouštění mlhy, potlačování krupobití, atd. atd. Dokument hovoří  o zařízeních sloužících k tomuto účelu, o nutnosti mezinárodní spolupráce (zajisté sem spadá i nový český projekt),.. Možnosti ovlivňování počasí jsou dosud hodnoceny jako poměrně nejisté, nicméně vědci na tom hodlají usilovně pracovat ...

To se ovšem jedná o civilní výzkum, hlásající ušlechtilé záměry, jako zavlažení suchých oblastí atd. Ale jak víme, vojenský výzkum v této oblasti je nejméně 50 let napřed,  je lidem utajen, a  samozřejmě nemá ušlechtilé záměry, ale záměry ničivé. Technologie, které civilní výzkum vidí  jako dosud nejisté, má vojenskovládněprůmyslový komplex nepochybně dávno zmáknuté a běžně jich užívá se značnou přesností pro vytváření extrémních povětrnostních jevů, čili ke klimaterorismu.

3 komentáře:

  1. a pak se diví (naoko), že kolabují jet-streamy a počasí se zbláznilo. Izrael hoří, tady je doba ledová:-) Něco podivného se teď děje i v Adenském zálivu. Jakýsi magnetický vortex, nezvyklá zemětřesení. Narazil jsem na odkazy na haarp a ještě nějaké divoké teorie.
    PP

    OdpovědětVymazat
  2. Vortex - otvorená brána ? /cez-okno.net
    Hi

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, našla jsem další video, opět pouze anglicky, ale myslím, že jsou tam docela dobré záběry a animace, vypadá dost oficiálně, podívejte se
    http://www.forbiddenknowledgetv.com/videos/weapons/chemtrails--haarp-weather-warfare.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.